Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Πατουσίτσα μου κι εγώ έχω στις 7/8 επειδή φεύγουμε στις 10/8 και θα είμαι 20+1. Μου είπε αν δεν μπορεί να δει καλά το πρόσωπο θα κάνουμε επαναληπτική όταν γυρίσουμε μετά από 2 εβδομάδες χωρίς χρέωση οπότε μην αγχώνεσαι καθόλου. Το θέμα είναι να είναι όλα καλά και όχι ποια ημερομηνία ακριβώς θα γίνει.

Καλησπερα yola μου!!!α ναι???

αντε ωραια!!!ηρεμησα τωρα.........το ειχα αγχος!!!!που θα πατε διακοπουλες????????/

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

[/color][/i][/b]

Πατουσιιιιιιτσα μου, τι κανεις....????? τσιιιιιιισα....????????

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ!!!!!!!!!!!!που το καταλαβες??????????για τσισακι ημουν!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D

με παρακολουθεις κοαλακι???????:P:p:p:p:p:p:p:p

d.gif

Αληθεια λες?????Οταν κινουμαι νανουριζεται??????

Ναι νανουριζεται γιαυτο θα απορεις οταν περπατας, που πηγε περπατησε και το μωρο και εφυγε....????????????????

Πατουσιτσα μου σε βλεεεεπω.....!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοριτσάκια μου καλά, αλλες κατουρλούδες, άλλες γλυκατζούδες, αλλες σίφουνες τί κάνετε;;;;;;;;;;;;;;;;

Θελω και εγω τουρτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εκείνο το αγγλικό μήνυμα τί ηταν; Δεν το διάβασα...βαριέμαι!!! και δεν θυμάμαι και τα αγγλικά μου....τα πτυχία μου να χαίρομαι!!!!!!!!!!!!

ναι συμπεθερα ειναι ολες υπεροχες, και το ζαχαροπλαστειο που παμε τις πετυχαινει πολυ! τουλαχιστον για το γαμο μας που ειχαμε παρει απο εκει ηταν υπεροχη!!

Πατουσιτσα μου κατι πηρε το ματι μου οτι δεν ειχες κεφια εχθες!! εισαι καλυτερα ε? μπραβο, κι εγω εχθες για 2-3 ωρες ημουν πολυ χαλια ψυχολογικα με επηρεασε ο καιρος μαλλον, πολυ συννεφια! μετα συνηλθα! Ολοι μας εχουμε σκαμπανεβασματα πατουσιτσα μου, αρκει ολα να λυνονται και να συζητιουνται!! Εγω με τον αντρα μου τσακωνομαστε παρα πολυ σπανια αλλα αμα τσακωθουμε αστραφτουμε και βρονταμε και οι 2,ειμαστε πολυ πεισματαριδες και οι δυο αλλα εχουμε το θετικο οτι οταν ηρεμησουμε τα συζηταμε και τα λυνουμε ολα, ποτε δεν εχουμε λογοφερει για το ιδιο πραγμα 2η φορα!!

αγορομμαμυ μουυυυυυυυ!!!!!!καλησπερα!!!!!καλα εισαι???ο μπεμπακος μας καλα???

μωρε χθες μου ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι!!!!!!!!!!τους εκανα ολους αποπανω μεχρι κατω μες της πατατες στα κρεατα και στα τζατζικια!!!!!!!!!

μα τους ελεγα σταματηστε εχω εκνευριστει και αυτοι δωστου πιο πολυ!!!!τους το εκοψα το γελιο!μπαμ και κατω!!!

μου κακοφανηκε αγορομμαυ μου,γιατι δεν τσακωνομαστε με τον αντρα μου ιδιαιτερα.και του αντρα μου του κακοφανηκε,ειμαι σιγουρη.

το σκεφτουμουν χθες βραδυ με την κινηση που εκανα και γελουσα μετα μονη μου!!!!!:P:p:p

πρωτη φορα εκανα τετοια κινηση.........πωπω λεω...τωρα καταλαβα της ορμονες μου!!!

d.gif

Διαφημίσεις

Ναι νανουριζεται γιαυτο θα απορεις οταν περπατας, που πηγε περπατησε και το μωρο και εφυγε....????????????????

Πατουσιτσα μου σε βλεεεεπω.....!!!!!!!!!!

Η αληθεια ειναι οτι το εχω σκεφτει!!!!!!!!

1sh1p2.png

αγορομμαμυ μουυυυυυυυ!!!!!!καλησπερα!!!!!καλα εισαι???ο μπεμπακος μας καλα???

μωρε χθες μου ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι!!!!!!!!!!τους εκανα ολους αποπανω μεχρι κατω μες της πατατες στα κρεατα και στα τζατζικια!!!!!!!!!

μα τους ελεγα σταματηστε εχω εκνευριστει και αυτοι δωστου πιο πολυ!!!!τους το εκοψα το γελιο!μπαμ και κατω!!!

μου κακοφανηκε αγορομμαυ μου,γιατι δεν τσακωνομαστε με τον αντρα μου ιδιαιτερα.και του αντρα μου του κακοφανηκε,ειμαι σιγουρη.

το σκεφτουμουν χθες βραδυ με την κινηση που εκανα και γελουσα μετα μονη μου!!!!!:P:p:p

πρωτη φορα εκανα τετοια κινηση.........πωπω λεω...τωρα καταλαβα της ορμονες μου!!!

χαχαχα σε εκανα εικονα στο μυαλο μου!!! αχ ατιμες ορμονες!! τι να κανεις πατουσιτσα μου, ευτυχως τωρα ολα καλα! κανε και μια αγκαλιτσα τον αντρουλη σου και ολα θα ειναι καλα!!!!!

Μποτσακι μου ναι νανουριζονται!!! γι'αυτο και οταν γεννιουνται προτιμουν να τα κουνας να κοιμηθουν!! οταν θα αρχιζεις να το νιωθεις πιο πολυ εκεινο θα ξυπναει οταν θα ξαπλωνεις να ξεκουραστεις, νομος!!!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Η αληθεια ειναι οτι το εχω σκεφτει!!!!!!!!

Εεεε μα μιλαει ο βεγγος εδω....!!!!!!!!

Εμενα οταν κοιμομουν η μαριαννα βεγγος.....!!!!!!!!! Ηθελα να ηξερα που θα πηγαινε.....αλλου μεσα σε μια τοοοοοοοοοοοοοοοοσο κοιλιτσα(ρα).......!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

χαχαχα σε εκανα εικονα στο μυαλο μου!!! αχ ατιμες ορμονες!! τι να κανεις πατουσιτσα μου, ευτυχως τωρα ολα καλα! κανε και μια αγκαλιτσα τον αντρουλη σου και ολα θα ειναι καλα!!!!!

Μποτσακι μου ναι νανουριζονται!!! γι'αυτο και οταν γεννιουνται προτιμουν να τα κουνας να κοιμηθουν!! οταν θα αρχιζεις να το νιωθεις πιο πολυ εκεινο θα ξυπναει οταν θα ξαπλωνεις να ξεκουραστεις, νομος!!!!!

Τι λετε βρε κοριτσια!!!!Μαγικο!!!!!Κι εγω νομιζα οτι οταν κινουμαι το κουραζω και το ξυπναω!!!!!!

1sh1p2.png

Κοριτσάκια μου καλά, αλλες κατουρλούδες, άλλες γλυκατζούδες, αλλες σίφουνες τί κάνετε;;;;;;;;;;;;;;;;

Θελω και εγω τουρτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εκείνο το αγγλικό μήνυμα τί ηταν; Δεν το διάβασα...βαριέμαι!!! και δεν θυμάμαι και τα αγγλικά μου....τα πτυχία μου να χαίρομαι!!!!!!!!!!!!

καλως τη!!!! βλακειες ελεγε το μηνυμα, διαφιμηστικο πρεπει να ηταν! μας ειδαν τι γαλιαντρες που ειμαστε και ειπαν να διαφημιστουν!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Τι λετε βρε κοριτσια!!!!Μαγικο!!!!!Κι εγω νομιζα οτι οταν κινουμαι το κουραζω και το ξυπναω!!!!!!

κι εγω ετσι νομιζα και ηταν η χαζη ερωτηση που ειχα κανει στον εμβρυολογο στη β'επιπεδου! "Γιατρε μου νομιζω οτι οσο πιο πολυ λειπω απο το σπιτι τοσο κουραζω το εμβρυο και δε το αφηνω να κοιμηθει να ξεκουραστει" και με δουλευε φυσικα!!! "σιγα σκαβει εκει μεσα!":tongue::tongue::tongue:

to1Np2.png

KCkop2.png

ΩΡΕ ΜΑΝΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!ΤΙ ΤΟΥΡΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ????????????????ΘΑ ΦΑΩ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ!!!!!!!!!!!!!!!!!ΘΑ ΧΟΘΩ ΜΕΣΑ!!!!!!!!!!!!!

d.gif

κι εγω ετσι νομιζα και ηταν η χαζη ερωτηση που ειχα κανει στον εμβρυολογο στη β'επιπεδου! "Γιατρε μου νομιζω οτι οσο πιο πολυ λειπω απο το σπιτι τοσο κουραζω το εμβρυο και δε το αφηνω να κοιμηθει να ξεκουραστει" και με δουλευε φυσικα!!! "σιγα σκαβει εκει μεσα!":tongue::tongue::tongue:

χαχαχαχαχααααααααααα!!!!!!!

1sh1p2.png

Εεεε μα μιλαει ο βεγγος εδω....!!!!!!!!

Εμενα οταν κοιμομουν η μαριαννα βεγγος.....!!!!!!!!! Ηθελα να ηξερα που θα πηγαινε.....αλλου μεσα σε μια τοοοοοοοοοοοοοοοοσο κοιλιτσα(ρα).......!!!!!!!!

Τελικα σε αφηνε καθολου να κοιμηθεις???????

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...