Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Κοριτσιαααααααααααααααααα!!!!!!!!!!

Θα με στειλετε αδιαβαστη!!!!!!!!!!

Τι τελειες τουρτεεεεεεεεεεεεες????????

Κι εγω που δεν τρωω γλυκα τις λυγουρευτηκα,κι οχι τιποτα αλλο κανω και διατροφη!!!!!!!!!:confused::confused::confused::confused::confused:

Θα σας φαωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ειναι τελεια!!!!!!! ειναι η μονη χρονια που μπορουμε να τους βαλουμε μωρουδιστικη τουρτα, το πολυ και του χρονου να τους διαλεξουμε εμεις! μετα θα διαλεγουν μονα τους!!!

Μου αρεσε εξαρχης η παιδικη χαρα αλλα μετα σκεφτηκα οτι ειναι μωρα ακομα και πως καλυτερα θα ηταν να εκαμνα μια αναλογη, οποτε διαλεξα αυτη.

Ειναι οοοοολες του γκαρνταση, ο ανθρωπος δεν παιζεται σε αυτα.....!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλησπερα κοριτσιααααα!!!!καλα εισαστε?????τι κανουν τα μωρακια σας παιδουλια σας????φαγατε????

εγω πριν λιγο ξυπνησα και κανω μακαρονια με κοτοπουλο!

αργησε να με παρει ο υπνος χθες το βραδυ....σα τη σβουρα!!!!!

πηγα για υπνο στην κρεβατοκαμαρα τελικα αλλα δεν βολευομουν.....

τα νευρα μου περασαν!!!!εφαγα 2 τοστακια και θα φαω και ενα ροδακινο τωρα μεχρι να γινει το φαγητο!!!!!

ο αντρας μου,εδω ειναι δεν μιλαει και πολυ!ηρεμος ειναι.

παω να διαβασω νεακια σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλως το κοριτσακι μας!!!!!!!Τι κανει η μπεμπα μας??????

1sh1p2.png

Καλημέρα κορίτσια μου!

Βλέπω το ξενυχτήσατε κάποιες χθες!!!!

Καλά κάνατε!

Εγώ βρε κορίτσια δεν κοιμήθηκα καθόλου καλά. Με κλώτσαγε τόσο πολύ η μπέμπα στην κύστη που ξύπναγα συνέχεια. Πρώτη φορά το παθαίνω αυτό!!!! Φοβήθηκα μην ξαναδώ αίμα με τόσες κλωτσιές που έφαγα!!!!

Αφήστε που όταν γυρνάω στο πλάι με χτυπάει γιατί την ενοχλώ!!!!

Κορίτσια όταν με το καλό βγει θα με χορέψει στο ταψί αυτή. Καμία σχέση με τον γιο μου!!!! (όχι οτι τώρα δεν με χορεύει!!!!!:(:(:(:(:(:(:()

ngn μου,καλησπερα!!!!μη φοβασαι τιποτα!!!μια χαρα ειναι η κορακλα σου,και ολα θα πανε κατ ευχην!!!!!!!!!

μωρε σε χορευει κανονικα η μπεμπουλα σου!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Κοριτσιαααααααααααααααααα!!!!!!!!!!

Θα με στειλετε αδιαβαστη!!!!!!!!!!

Τι τελειες τουρτεεεεεεεεεεεεες????????

Κι εγω που δεν τρωω γλυκα τις λυγουρευτηκα,κι οχι τιποτα αλλο κανω και διατροφη!!!!!!!!!:confused::confused::confused::confused::confused:

Θα σας φαωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!

Φαντασου οτι και εγω ξετρελαθηκα τοσο με αυτα που ειδα που δεν θυμομουν τις λεπτομερειες που εχει επανω....!!!!!!

Πηρα μεγααααααλη, θα σας στειλω οοοοοολες.....!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Καλως το κοριτσακι μας!!!!!!!Τι κανει η μπεμπα μας??????

Καλησπερα συμπεθερουλα μου!!!!!!!!:D:D:D:D

καλα ειναι η μπεμπουλα μου!!!!!!πειναει!!!!!!της δινω να φαει,μεχρι να φαμε μεσημεριανο της φαγητο!!!!

ο μπεμπακος μας καλα ειναι????????κλωτσαει??????????

σημερα ειχα αρκετη συχνοουρια!!!!που γενικα δεν εχω!

d.gif

Φαντασου οτι και εγω ξετρελαθηκα τοσο με αυτα που ειδα που δεν θυμομουν τις λεπτομερειες που εχει επανω....!!!!!!

Ναι,ναι,ναι!!!!!!!!!!!!!!!!!

Να μας στειλεις και σε μας τις γκαστρουδες!!!!!!

1sh1p2.png

Κοαλακι μουυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!καλησπερααααααααα!!!!!!!!!!καλα εισαι??????η Μαριαννα μας καλα ειναι?????????

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩ ΤΗΣ ΤΟΥΡΤΕΣ!!!!!!!!!!!ΔΕΝ ΜΠΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ!!!!!!!!!!:mad::mad::mad::mad::mad:

d.gif

καλα ειναι η μπεμπουλα μου!!!!!!πειναει!!!!!!της δινω να φαει,μεχρι να φαμε μεσημεριανο της φαγητο!!!!

Πατουσιιιιιιτσα μου, τι κανεις....????? τσιιιιιιισα....????????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοαλακι μουυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!καλησπερααααααααα!!!!!!!!!!καλα εισαι??????η Μαριαννα μας καλα ειναι?????????

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩ ΤΗΣ ΤΟΥΡΤΕΣ!!!!!!!!!!!ΔΕΝ ΜΠΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ!!!!!!!!!!:mad::mad::mad::mad::mad:

Μπες κανονικα απο το google μηπως και ανοιξει η σελ.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Καλα ειναι!!!!!!!Το βραδυ τον καταλαβαινω πιο πολυ και γενικα οταν ηρεμω!!!!!!

1sh1p2.png

Καλα ειναι!!!!!!!Το βραδυ τον καταλαβαινω πιο πολυ και γενικα οταν ηρεμω!!!!!!

Ναι γιαυτο και οταν θα "ανησυχεις" θα ξαπλωνεις για να τον αναστατωνεις και να ησυχαζεις....!!!!!

Ενω οταν εισαι εν κινησει ο μπουρμπουληθρας νανουριζεται...

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

ναι συμπεθερα ειναι ολες υπεροχες, και το ζαχαροπλαστειο που παμε τις πετυχαινει πολυ! τουλαχιστον για το γαμο μας που ειχαμε παρει απο εκει ηταν υπεροχη!!

Πατουσιτσα μου κατι πηρε το ματι μου οτι δεν ειχες κεφια εχθες!! εισαι καλυτερα ε? μπραβο, κι εγω εχθες για 2-3 ωρες ημουν πολυ χαλια ψυχολογικα με επηρεασε ο καιρος μαλλον, πολυ συννεφια! μετα συνηλθα! Ολοι μας εχουμε σκαμπανεβασματα πατουσιτσα μου, αρκει ολα να λυνονται και να συζητιουνται!! Εγω με τον αντρα μου τσακωνομαστε παρα πολυ σπανια αλλα αμα τσακωθουμε αστραφτουμε και βρονταμε και οι 2,ειμαστε πολυ πεισματαριδες και οι δυο αλλα εχουμε το θετικο οτι οταν ηρεμησουμε τα συζηταμε και τα λυνουμε ολα, ποτε δεν εχουμε λογοφερει για το ιδιο πραγμα 2η φορα!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Ναι γιαυτο και οταν θα "ανησυχεις" θα ξαπλωνεις για να τον αναστατωνεις και να ησυχαζεις....!!!!!

Ενω οταν εισαι εν κινησει ο μπουρμπουληθρας νανουριζεται...

Αληθεια λες?????Οταν κινουμαι νανουριζεται??????

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...