Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Καλα βρε κοριτσακι μου,αρχιζω και τον νιθω αμυδρα να μου σπρωχνει την κοιλιτσα και περιμενω την β'επιπδου την Δευτερα για να δω τι γινεται!!!

Παντως λεω ειμαστε ολες με ενα μονιμο αγχος!!!!!!!!

ειδες που το νοιωθεις?τι καλα!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριιιιιιιιιτσια μουυυυυυυυυυυ ηρθα....!!!!!!

Τι κανετε....????????

Εγω πηγα εκλεισα την τουρτα του μωρου και μετα πηγα στον ωρλ (εξωτερικο) και τελικα αυτο που με ενοχλει ειναι η αμυχη που αφησε το αγκαθακι...!!!!!! Μου εδωσε γαργαρες και θα περασει, αυτοι στο νοσοκομειο οτι να ναι εβλεπαν...τελικα....!!!!!!

ΡΑΦΑΕΛΙΤΣΑ καλως ηρθες την ομορφη παρεα μας.....!!!!! Με το καλο το μωρακι σου....!!!!!! Και μην το ξαναπαεις αυτο.....ακου ενοχλεις.....!!!!!!!

Εδω ειμαστε οοοοοοολες τρελες, ηρθες και εσυ και γιναμε πιο πολλεεεες....!!!!!!!!!

Κοριτσακια μου τι κανετε.....οοοοοοοολες οι υπολοιπες....καλααααα..........????????????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοριιιιιιιιιτσια μουυυυυυυυυυυ ηρθα....!!!!!!

Τι κανετε....????????

Εγω πηγα εκλεισα την τουρτα του μωρου και μετα πηγα στον ωρλ (εξωτερικο) και τελικα αυτο που με ενοχλει ειναι η αμυχη που αφησε το αγκαθακι...!!!!!! Μου εδωσε γαργαρες και θα περασει, αυτοι στο νοσοκομειο οτι να ναι εβλεπαν...τελικα....!!!!!!

ΡΑΦΑΕΛΙΤΣΑ καλως ηρθες την ομορφη παρεα μας.....!!!!! Με το καλο το μωρακι σου....!!!!!! Και μην το ξαναπαεις αυτο.....ακου ενοχλεις.....!!!!!!!

Εδω ειμαστε οοοοοοολες τρελες, ηρθες και εσυ και γιναμε πιο πολλεεεες....!!!!!!!!!

Κοριτσακια μου τι κανετε.....οοοοοοοολες οι υπολοιπες....καλααααα..........????????????

Καλως το μας!!!!!!!!!!Τελικα εφυγε το κοκαλακι ε??

Μου φαινεται οτι τα νοσοκομεια τελειωσαν πια!!!Οτι θελουνε λενε!!!

Εδω σε μας μπορει να πας καλα,και να φυγεις του θανατα!!!!

Εκλεισες την τουρτιτσα της φουρτουνιτσας μας???Ομορφη??

1sh1p2.png

Ο γιατρος λεει οτι μπορει και να μην υπηρχε καν το αγκαθακι, απλα αλλη φορα να μη στεναχωριεμαι τοσο πολυ για τοσο μικρα αγκαθακια, ο οργανισμος τα "λιωνει" και αποροφουνται μονα τους.

Ναι η τουρτα ειναι ροζ με γεμιση φραουλα σοκολατα και επανω της εχει μωρακια σε αλογακια που κουνιουνται...

Πηρα και προσκλησεις να δωσω...

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Ο γιατρος λεει οτι μπορει και να μην υπηρχε καν το αγκαθακι, απλα αλλη φορα να μη στεναχωριεμαι τοσο πολυ για τοσο μικρα αγκαθακια, ο οργανισμος τα "λιωνει" και αποροφουνται μονα τους.

Ναι η τουρτα ειναι ροζ με γεμιση φραουλα σοκολατα και επανω της εχει μωρακια σε αλογακια που κουνιουνται...

Πηρα και προσκλησεις να δωσω...

Αχ ωραια!!!!!!!!!Τελεια και με το αγκαθακι και με την τουρτα!!!!

Ολα τελειαααααααααααα!!!!!

Εσυ πως εισαι κοαλακι μου???Πονας καθολου??

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Αχ ωραια!!!!!!!!!Τελεια και με το αγκαθακι και με την τουρτα!!!!

Ολα τελειαααααααααααα!!!!!

Εσυ πως εισαι κοαλακι μου???Πονας καθολου??

Ναι δυστυχως ποναω, σημερα ειδκα παλι το στομαχι μου...στο ιδιο σημειο...

Τωρα που σου γραφω με τσιμπαει....στο στερνο ακριβως....!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Ναι δυστυχως ποναω, σημερα ειδκα παλι το στομαχι μου...στο ιδιο σημειο...

Τωρα που σου γραφω με τσιμπαει....στο στερνο ακριβως....!!!!!!!

Βρε κοαλακι μου μηπως πρεπει να σε δει ενας ειδικος γαστρεντερολογος??

Γιατι μεχρι ποτε θα πονας????

1sh1p2.png

Ναι αυτο σκεφτομαι και εγω...

Η γνωμη μου ειναι να πας να σε δει για να ξερεις!!!Δεν μπορεις να ζεις με τον πονο,δεν ειναι καλο και για την ψυχολογια σου!!!

Εν τω μεταξυ μπορει ολοι αυτοι οι πονοι να μην ειναι τιποτα και να ειναι απο στρες αγχος κτλ.

Ειμαι παθουσα γι'αυτο στο λεω,μη με παρεξηγησεις!!!!!!!!

1sh1p2.png

τσααααα!! καλε εγραφα εγραφα εγραφα και σβηστηκε το μηνυμα ουφφφφ!! Ραφαιλιτσα καλως ηρθες κοπελα μου και καλη εγκυμοσυνη!! Yola μου γραψτους εκει που δεν πιανει μελανι στη δουλεια!!! Μονιμη δουλεια δεν ειναι??? Δεν εννοω οτι επειδη ειναι μονιμη να κανεις ο,τι θελεις, το λεω αν εισαι εσυ σωστη και τυπικη μη δινεις σημασια σε κακοβουλα ατομα, ποσο με θυμωνουν τετοιοι εγωιστες ανθρωποι που δε σεβονται ουτε μια εγκυο!! Εμενα στη δουλεια οταν το ειχαν μαθει τοτε χοροπηδουσαν και μου ειχαν πει οτι ειχαν βαλει και στοιχημα οτι θα γυρνουσα εγκυος απο το ταξιδι του μελιτος, οταν γεννησα μας γεμισαν δωρα! Να πανε να πνιγουν, το νινι σου σε χρειαζεται χαρουμενη!!

Συμπεθερααααα υπερπαραγωγη το παρτυ και προσκλησεις?? τελεια!!! να κρατησεις προσκληση στα αναμνηστικα της φουρτουνιτσας!!! Ποσες μερες πριν πρεπει να παραγγειλεις την τουρτα?? και κατι ακομα, ανα ποσα ατομα αντιστοιχει ενα κιλο τουρτας??? Βροχη οι ερωτησεις!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Οχι καλε γιατι να σε παρεξηγησω, ειπαμε το στρες και το αγχος ειναι υπουλα στοιχεια....

Συμπεθεραααα μουυυυ ναι εκανα και προσκλησεις...ηδη εβαλα μια στο κουτι που εχω ολα τα του μωρου, αναμνηστικα κλπ.

Η παραγγελια θελει τουλαχιστον 4-5 μερες πριν και το κιλο βγαζει 10 κομματια κανονικου μεγεθους δλδ σαν ενα γιαουρτακι advance πεσμενο στα πλαγια, περιπου τοσο ειναι ενα κανονικο κομματι, τουλαχιστον ετσι το υπολογιζουν αυτοι.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Οχι καλε γιατι να σε παρεξηγησω, ειπαμε το στρες και το αγχος ειναι υπουλα στοιχεια....

Συμπεθεραααα μουυυυ ναι εκανα και προσκλησεις...ηδη εβαλα μια στο κουτι που εχω ολα τα του μωρου, αναμνηστικα κλπ.

Η παραγγελια θελει τουλαχιστον 4-5 μερες πριν και το κιλο βγαζει 10 κομματια κανονικου μεγεθους δλδ σαν ενα γιαουρτακι advance πεσμενο στα πλαγια, περιπου τοσο ειναι ενα κανονικο κομματι, τουλαχιστον ετσι το υπολογιζουν αυτοι.

τελεια!! εχω τον καταλογο με τις τουρτες ηλεκτρονικα για να τις δω απο το σπιτι με την ησυχια μου και να παω να την παραγγειλω! για δες, της φουρτουνας ειναι στην σελιδα 160 αν καταλαβα?? http://www.pandecor.gr/catalogs/birthday2012/index.html#/160/

to1Np2.png

KCkop2.png

τελεια!! εχω τον καταλογο με τις τουρτες ηλεκτρονικα για να τις δω απο το σπιτι με την ησυχια μου και να παω να την παραγγειλω! για δες, της φουρτουνας ειναι στην σελιδα 160 αν καταλαβα?? http://www.pandecor.gr/catalogs/birthday2012/index.html#/160/

Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι αυτη ειναι.......!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι αυτη ειναι.......!!!!!!!!!!

ειναι τελεια!!!!!!! ειναι η μονη χρονια που μπορουμε να τους βαλουμε μωρουδιστικη τουρτα, το πολυ και του χρονου να τους διαλεξουμε εμεις! μετα θα διαλεγουν μονα τους!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλησπερα κοριτσιααααα!!!!καλα εισαστε?????τι κανουν τα μωρακια σας παιδουλια σας????φαγατε????

εγω πριν λιγο ξυπνησα και κανω μακαρονια με κοτοπουλο!

αργησε να με παρει ο υπνος χθες το βραδυ....σα τη σβουρα!!!!!

πηγα για υπνο στην κρεβατοκαμαρα τελικα αλλα δεν βολευομουν.....

τα νευρα μου περασαν!!!!εφαγα 2 τοστακια και θα φαω και ενα ροδακινο τωρα μεχρι να γινει το φαγητο!!!!!

ο αντρας μου,εδω ειναι δεν μιλαει και πολυ!ηρεμος ειναι.

παω να διαβασω νεακια σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...