Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Καλημέρα Ηλιοβασίλεμα!

Όντως μπορεί να ήταν και αυτό. Πιεζόμουν τόσο πολύ να δείχνω λυγερή και αγέρωχη που μπορεί να έσφιγγα και την κοιλιά μου ακόμα.

Οι αντιδράσεις τους ήταν ψεύτικα ευγενικές όπως το περίμενα χωρίς τρελό ενθουσιασμό και η κοπέλα που θα με αντικαταστήσει σύμφωνα με το "πρωτόκολλο" άρχισε τα μα μου (ότι δεν μπορεί να κάθεται αργά, έχει πολύ δουλειά κλπ).

καλε τι βλακες που ειναι ο κοσμος και τι κακια υπαρχει!

εγω ανα μαθαινα οτι καποια συναδελφος ειναι εγγυος θα προσπαθουσα να την διευκολυνω!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Από το στόμα σας και στου Θεού το αυτί κορίτσια μου γιατί αυτή την φορά έχω πεθάνει από την αγωνία μου με αυτά που μου συμβαίνουν!!!! Δεν μου περνούν με τίποτα οι μέρες!!!!!:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

καλημερα τι επαθε3ς και αγχωνεσαι βρε?ολα καλα θα ειναι θα δεις!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Φευγουμε για θαλασσα και γκρινιαζουν να αφησω τον υπολογιστη!!!

Θα σας πω την επομενη φορά τι μου έκαναν εμενα στη δουλεια οταν ημουν εγκυος....

Η καλοσύνη και η ευγένεια δεν εξαναγκάζονται, αν δεν τις εχει ο άλλος από μόνος του, τότε και εγκυος να εισαι ή αρρωστος ή ηλικιωμένος δεν το σέβονται!!!!!!

Κοριτσια τα λεμε, φιλια

καλημερα τι επαθε3ς και αγχωνεσαι βρε?ολα καλα θα ειναι θα δεις!

Αγχώνομαι γιατί έχω δει ήδη 2 φορές αίμα και δεν ξέρουμε από που είναι. Επίσης και για το οτι η μπέμπα πριν 2 εβδομάδες ήταν πιο μικρή 1 εβδ. Αυτή η προσμονή να δω αν όλα είναι καλά με σκοτώνει!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Αγχώνομαι γιατί έχω δει ήδη 2 φορές αίμα και δεν ξέρουμε από που είναι. Επίσης και για το οτι η μπέμπα πριν 2 εβδομάδες ήταν πιο μικρή 1 εβδ. Αυτή η προσμονή να δω αν όλα είναι καλά με σκοτώνει!!!

ελα βρε μπουμπου μου να ησουν και πρωτομανουλα το καταλαβαινω αφου ξερεις οτι καμια φορα η μετρηση μπορει να τα βγαλει μικροτερα ή μεγαλυτερα ειναι θεμα το ποσο σταθερο ειναι το χερι του γιατρου να κλικαρει την περιμετρο!

αφου θυμαμαι οτι δεν στο αξιολογησε ο γιατρος σου αυτη την μικρη διαφορα κατα μια εβδ ειμαι σιγουρη οτι ολα ειναι καλα και ολα θα πανε καλα!οσο γαι το αιμα τι να πω δεν ξερω εσυ φυλαξου και κατσε ξαπλα!τελικα οι κορες μας απο την μητρα μας βγαζουν την πιστη!!!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

Φευγουμε για θαλασσα και γκρινιαζουν να αφησω τον υπολογιστη!!!

Θα σας πω την επομενη φορά τι μου έκαναν εμενα στη δουλεια οταν ημουν εγκυος....

Η καλοσύνη και η ευγένεια δεν εξαναγκάζονται, αν δεν τις εχει ο άλλος από μόνος του, τότε και εγκυος να εισαι ή αρρωστος ή ηλικιωμένος δεν το σέβονται!!!!!!

Κοριτσια τα λεμε, φιλια

βουτηξτε και για εμας οσο για το οτι δεν εξαναγκαζονται συμφωνω αλαλ το οτι ειναι γαιδουρι καποιος που δεν σεβεται μια εγγυο,εναν ηληκιωμενο ή εναν αρρωστο!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Καλως. σας βρηκα μανουλες!!!! Τεταρτη θα κανω και εχω αρκετη αγωνια να ειναι καλα το σπορακι μου!!!η γιατρος την. προηγουμενη βδομάδα μου ειπε κορίτσι αλλα δεν ειμαστε. ακομα σιγουροι !!!! :-) εσενα. κοριτσακι ειναι ??????? :-)

καλημέρα!!!!!!!!!είστε όλες καλά???????

rafailitsa(sofia ) καλώς ήρθες στην παρέα μας!!!!!!να έχεις σου εύχομαι μια πολύ καλή κ εύκολη εγκυμοσύνη!!!!!!!!:-P:-P:-P:-P:-P

κατά τα αλλά καλά?????

μαρακι μου πως είσαι????

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλημέρα!!!!!!!!!είστε όλες καλά???????

rafailitsa(sofia ) καλώς ήρθες στην παρέα μας!!!!!!να έχεις σου εύχομαι μια πολύ κ εύκολη εγκυμοσύνη!!!!!!!!:-P:-P:-P:-P:-P

κατά τα αλλά καλά?????

μαρακι μου πως είσαι????

ραφαηλιτσα καλως ηρθες και απο εμενα!!!καλη και τελειομηνη εγγυμοσυνη να εχεις κουκλα μου!

Θαλεια μου τι κανεις ?ποναω και σημερα στις 5.00 παω για ντοπλερ

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

μην αγχώνεσαι όλα καλά θα πάνε!!!!όσο για το μια βδομάδα μικρότερη που είναι η μικρή....μπορώ να σ πω ότι κ μένα τον γιο μου έτσι τον έβγαζαν κ αυτό γιατί τον έπιασα αργά την 20η μέρα της περιόδου κ όχι την 14η κ αυτό γιατί εχω μεγάλο κύκλο οπότε κ ωορρηξια αργό να κάνω.πάντως μην σε ανησυχεί καθόλου αυτό!!!!!εγώ γεννησα στις 39+6 μέρες...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

ραφαηλιτσα καλως ηρθες και απο εμενα!!!καλη και τελειομηνη εγγυμοσυνη να εχεις κουκλα μου!

Θαλεια μου τι κανεις ?ποναω και σημερα στις 5.00 παω για ντοπλερ

αχ κοριτσάκι μου όλα καλά θα είναι θα δεις!!!!!!!!:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-Pεμείς καλά σε γενικές γραμμές!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Koριτσακια μουυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!

Τι κανετε καλεεεεεεεεεεεεεε?????????Οοοοοοοοοοοολες καλα?????????

Νgn μου καταλαβαινουμε την αγωνια σου αλλα θα δεις που ολα θα ειναι καλα και την Πεμπτη το βραδυ θα ειμαστε εδω και θα μας τα λες!!!

Δεν εχεις καταλαβει οτι κανει τσαχπινιες το κοριτσι σου????Προσπαθησε να ηρεμησεις για να ειναι κι εκεινη ηρεμη!!!!!!

Μαρακι μου και με σενα ολα καλα θα πανε!!!

Απο'δω δεν θα φυγει καμια στεναχωρημενη γιατι ειμαστε μαγισσουλες!!!

Ειπαμε!!!!!ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΜΑΣΤΕ!!!!!!!!!

Ηλιοβασιλεμα μου καλο μπανιο!!!!

Θαλειτσα μου πως εισαι??

Αγορομαμυ μου τι κανετε???Ο ταρζαν???

Το κοαλακι μας δεν βλεπω!!!Κοαλακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!Γιουυυυυυυυ χουυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!

Και η Ελλη βρε κοριτσια εχει εξαφανιστει!!!!

Οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολες οι υπολοιπες νεραιδουλες καλα?????????

1sh1p2.png

Koριτσακια μουυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!

Τι κανετε καλεεεεεεεεεεεεεε?????????Οοοοοοοοοοοολες καλα?????????

Νgn μου καταλαβαινουμε την αγωνια σου αλλα θα δεις που ολα θα ειναι καλα και την Πεμπτη το βραδυ θα ειμαστε εδω και θα μας τα λες!!!

Δεν εχεις καταλαβει οτι κανει τσαχπινιες το κοριτσι σου????Προσπαθησε να ηρεμησεις για να ειναι κι εκεινη ηρεμη!!!!!!

Μαρακι μου και με σενα ολα καλα θα πανε!!!

Απο'δω δεν θα φυγει καμια στεναχωρημενη γιατι ειμαστε μαγισσουλες!!!

Ειπαμε!!!!!ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΜΑΣΤΕ!!!!!!!!!

Ηλιοβασιλεμα μου καλο μπανιο!!!!

Θαλειτσα μου πως εισαι??

Αγορομαμυ μου τι κανετε???Ο ταρζαν???

Το κοαλακι μας δεν βλεπω!!!Κοαλακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!Γιουυυυυυυυ χουυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!

Και η Ελλη βρε κοριτσια εχει εξαφανιστει!!!!

Οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολες οι υπολοιπες νεραιδουλες καλα?????????

εβαλα για υπνο τον γιο μου και επεστρεψα σε 3 ωριτσες θα παω στο γιατρο πω πω τι καλα θελω να την δω!

ποναω πολυ εν τω μεταξυ!εσυ καλα το μπεμπακι τι κανει?

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

εβαλα για υπνο τον γιο μου και επεστρεψα σε 3 ωριτσες θα παω στο γιατρο πω πω τι καλα θελω να την δω!

ποναω πολυ εν τω μεταξυ!εσυ καλα το μπεμπακι τι κανει?

Καλα βρε κοριτσακι μου,αρχιζω και τον νιθω αμυδρα να μου σπρωχνει την κοιλιτσα και περιμενω την β'επιπδου την Δευτερα για να δω τι γινεται!!!

Παντως λεω ειμαστε ολες με ενα μονιμο αγχος!!!!!!!!

1sh1p2.png

Μποτσάκι μου δεν πήγα στο γιατρό μην φάει ακτινοβολία το μωρό τσάμπα γιατί όλη μέρα στην δουλειά κάτι ένοιωθα λες και με κατάλαβε το γλυκούλι μου.

Τελεια Yolitsa μου!!!!!!!Ειδες????

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...