Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια μου!

Βλέπω το ξενυχτήσατε κάποιες χθες!!!!

Καλά κάνατε!

Εγώ βρε κορίτσια δεν κοιμήθηκα καθόλου καλά. Με κλώτσαγε τόσο πολύ η μπέμπα στην κύστη που ξύπναγα συνέχεια. Πρώτη φορά το παθαίνω αυτό!!!! Φοβήθηκα μην ξαναδώ αίμα με τόσες κλωτσιές που έφαγα!!!!

Αφήστε που όταν γυρνάω στο πλάι με χτυπάει γιατί την ενοχλώ!!!!

Κορίτσια όταν με το καλό βγει θα με χορέψει στο ταψί αυτή. Καμία σχέση με τον γιο μου!!!! (όχι οτι τώρα δεν με χορεύει!!!!!:(:(:(:(:(:(:()

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια μου!

Βλέπω το ξενυχτήσατε κάποιες χθες!!!!

Καλά κάνατε!

Εγώ βρε κορίτσια δεν κοιμήθηκα καθόλου καλά. Με κλώτσαγε τόσο πολύ η μπέμπα στην κύστη που ξύπναγα συνέχεια. Πρώτη φορά το παθαίνω αυτό!!!! Φοβήθηκα μην ξαναδώ αίμα με τόσες κλωτσιές που έφαγα!!!!

Αφήστε που όταν γυρνάω στο πλάι με χτυπάει γιατί την ενοχλώ!!!!

Κορίτσια όταν με το καλό βγει θα με χορέψει στο ταψί αυτή. Καμία σχέση με τον γιο μου!!!! (όχι οτι τώρα δεν με χορεύει!!!!!:(:(:(:(:(:(:()

καλημερα ngn μου!! πωπω και εμενα με ειχε ταραξει ο μικρος πραγματικα απο την 24η εβδ και μετα περιπου, στο τελος δε το συζητω, ειχε και πολυ συχνα λοξυγκα που παντα το καταλαβαινα, βασικα ολοι το καταλαβαιναν αν εβλεπαν την κοιλια μου!!:D:D:D ω ναι θα σε χορεψει η σουρτουκω σου!!!! χαλαλι!!! θυμησε μου παλι σε ποιο γεννας??

to1Np2.png

KCkop2.png

Ηρθα κοριτσια μου!!!!!!!!!!την ειδαμε την μπεμπουλα μου!!!!ολα καλα!!!!ειμαστε 18w+4d,και 250 γραμμαρια!!!

ητανε στα μπρουμιτα η μπεμπα επεζε με το ενα χερι τα δαχτυλα των ποδιων και απο με το αλλο χερι εξινε το κεφαλι της!!!!!!!!χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!

συγκινηθηκα!!!!!!!!!

β επιπεδου μου εκλεισε για 8/8!

οταν παμε βολο θα ειμαι στην 19η εβδομαδα και την πεμπτη αλλαζω βδομαδα!οποτε μεχρι το Σαββατο που θα φυγουμε θα ειμαι 20+2!

αν μπορει να μου κανει την β'επιπεδου εκεινη την εβδομαδα καλως!!!!αν οχι δεν ξερω κοριτσια τι θα κανω.............!!!αυτος μου εκλεισε ραντεβου,αλλα θα δω τι θα κανω....!!!

αυτα τα νεακια μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πατουσίτσα μου κι εγώ έχω στις 7/8 επειδή φεύγουμε στις 10/8 και θα είμαι 20+1. Μου είπε αν δεν μπορεί να δει καλά το πρόσωπο θα κάνουμε επαναληπτική όταν γυρίσουμε μετά από 2 εβδομάδες χωρίς χρέωση οπότε μην αγχώνεσαι καθόλου. Το θέμα είναι να είναι όλα καλά και όχι ποια ημερομηνία ακριβώς θα γίνει.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και εμείς ξυπνήσαμε και άρχιζα να μαζεύω λίγο τα πράγματα που θα χρειαστούμε στο ταξίδι μας....

Νgn καλημέρα!!! Η μπέμπα από τώρα σε διεκδικεί !!! Ο γιος σου καλά είναι; Αντε κοντά είναι η Πέμπτη!!!

Rafailitsa μην ανησυχείς, όλα καλά θα πανε!!! Και κάθε στάδιο (αυχενικη, β επιπεδου κλπ κλπ) πάντα θα σε πιάνει ένας μικρός φόβος... Μέχρι το τελος της εγκυμοσύνης για να γεννήσεις γερό το μωρό σου!!! ΟΛΕΣ ΕΤΣΙ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΙΑ ΑΝΗΣΥΧΙΑ, ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΤΑΙ Η ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ!!!!!!!

Πατουσίτσα ξεφούντωσες;;;;;;;;;;; Ο αντρας σου σε καλόπιασε;;; ή χαμπάρι δεν πήρε;;;;;;;;;;;;

Διαφημίσεις

Τελευταία ενημέρωση 23/7: από Ηλιοβασίλεμα

:-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D ΛΙΣΤΑ ΤΡΕΛΟΠΑΡΕΑΣ by Koalaki :-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D

Μαρακι >>> γιο έχει και ετοιμάζει και την μπεμπα τη βιαστικια, τακα τακα... Περίμενε μπέμπα μεχρι στις 6/10!!!!!!

Ngn >>> γιο έχει και ετοιμάζει κορη, ερχεται ο γατοπαρδος...15/10

Stefaniana >>> έρχεται και ο 2ος Λαρισσαίος στις 7/11

Xrydim >>> δουλευτιαρικο κορίτσι θα βγει και αυτο σαν τη μανα του, θα πάρει ρεπό στις 26/11!!!

Ελλη >>> να το το τρικαλινο στις 02/12

Μποτσάκι >>> γιοκαρος με τα "ουυυυλα" του, θα τα σπασω ολα στις 08/12

Yola >>> κόρη έχει και έρχεται ο γιος να προσέχει την αδερφούλα του, δεν θα περιμένει μέχρι τις 24/12, θέλει ραντεβού ο κύριος κανά 2 βδομάδες νωρίτερα!!!

Σοτσαφι >>> ερχεται το κλωτσοσκουφι στις 15/12, να προλαβει να στολισει με την μαμα και τον μπαμπά το χριστουγενιατικο δέντρο!!!

Πατουσίτσα >>> Κόρη, Νέα νύφη Κλεισμένη για τον Μποτσακογιό, αναμένουμε στις 21/12

May23 >>> κόρη έχει και έρχεται και η δευτερη η Χριστουγεννιάτικη στις 25/12

Maeve >>> να τος και ο πατρινος στις 27/12

Rafailitsa >>> το όνομα είναι έτοιμο, να σιγουρέψουμε και το φύλο και νατο και το 1ο μπεμπέ της παρέας για το 2014!!!

Ηλιοβασίλεμα >>> κορη εχει και στρωνει εδαφος για 2ρο, θα περασει βουνα, λαγκαδια, θαλασσες και ποταμια μα ενα ειναι το σιγουρο "για θιασοοοο την κοβω".

Συμπεθέρα = Αγορομάμμυ>>> γιο εχει και στρωνει επισης εδαφος για 2ρο (φουρτουνατσηδες και βροντααατσηδες).

Κοαλακι >>> κορη εχει και δεν στρωνει τιποτα, εκλεισε το εργοστασιο, με κανεναν "συμβιβασμο" ισως ξανα ανοιξει.

Θαλεια >>> γιο αστρωτο επισης, εδω θελουμε μαλλον και υπογραφες εκτος απο τον συμβιβασμο.

Μπήκε και η Σοφία= Rafailitsa στη παρέα!!!!!! Καλώς ήρθες!!!!

Λοιπον Yola μου αν γυρισεις λιγο πισω θα θυμηθεις που μια ολοκληρη μερα εκλαιγα γιατι ειχα μπει στην 19η εβδομαδα και δεν ειχα νιωσει η νομιζα τελοσπαντων πως δεν ειχα νιωσει το μωρο!!!Μολις ηρθε η Πεμπτη και πηγα και το ειδα και ηρεμησα,πως αρχισα βρε παιδι μου απο την ιδιο εκεινο βραδυ να το νιωθω???Ο γιατρος μου το ειπε ξεκαθαρα,οτι θα υπαρχουν και μερες που δεν θα το νιωθω ειναι φυσιολογικο γιατι ειναι μικρο ακομα!!!

Απο εκεινη την ημερα που δεν δινω και πολυ σημασια ολο και κατι νιωθω αμυδρα και ειμαι σιγουρη οτι ειναι αυτο!!!!

Για δευτερολεπτα μια μικρη μπουνιτσα χαμηλα μου σπρωχνει την κοιλιτσα προς τα εξω!!!!

Περιμενουμε τα ομορφα νεα σου!!!!!!!!

Μποτσάκι μου δεν πήγα στο γιατρό μην φάει ακτινοβολία το μωρό τσάμπα γιατί όλη μέρα στην δουλειά κάτι ένοιωθα λες και με κατάλαβε το γλυκούλι μου.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Καλημέρα YOLA, ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ, ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ.

Αγορομαμμυ στο Αττικό γεννάω.

RAFAILITSA καλώς ήρθες στην παρέα μας!!!!! Με το καλό το μωράκι σου.

Με το καλό να έρθει η Πέμπτη και όλα να είναι καλά.

dpTCp2.png

62YBp2.png

καλημερα κοριτσια!

τι κανετε?

εγω σημερα εχω ντοπλερ αν και απο εδω και περα μονο ντοπλερ κανω!

η γυναικολογος μου ,ο αντρας της και ο κουμπαρος τους εχουν πολυιατρειο με μηχανημα ειδικο για αυχενικη,β,γ επιπεδου και ετσι οι εγγυες που αναλαβανουν απο την 27η και μετα κανουν μονο ντοπλερ!

ποναω παλι σημερα αλλα συνηθησμενα τα βουνα στα χιονια!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

Με το καλό να έρθει η Πέμπτη και όλα να είναι καλά.

Από το στόμα σας και στου Θεού το αυτί κορίτσια μου γιατί αυτή την φορά έχω πεθάνει από την αγωνία μου με αυτά που μου συμβαίνουν!!!! Δεν μου περνούν με τίποτα οι μέρες!!!!!:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Μποτσάκι μου δεν πήγα στο γιατρό μην φάει ακτινοβολία το μωρό τσάμπα γιατί όλη μέρα στην δουλειά κάτι ένοιωθα λες και με κατάλαβε το γλυκούλι μου.

Καλημέρα Γιόλα!!! Το ένιωθες στη δουλειά και όσο να ναι δεν μπορούσες να το εκφράσεις και λόγω περιβάλλοντος...Σε φαντάζομαι να κρυφοχαμογελάς και να μιλας από μεσα σου στο μωράκι σου!!!:D:D:D

Μπορεί και επειδή το είχες κρυφό μέχρι πρόσφατα, να καταπίεζες το σώμα σου και να μην καταλάβαινες το μπεμπέ σου... Αλλά τώρα νατο το γλυκούλι σου, σου δίνει και αυτό την παρουσία του!!!

Μαράκι στεναχωριέμαι που πονάς και σε θαυμάζω για τις αντοχές σου!!! Ξέρω πώς στη θέση σου, η κάθε μάνα θα έκανε ότι καλύτερο μπορούσε αλλά από την θεωρία έως την πράξη υπάρχει απόσταση...

Πόσο θα σου κοστίζει η ντόπλερ; κάθε φορά αντί για απλό υπέρηχο;;;

Καλημέρα Γιόλα!!! Το ένιωθες στη δουλειά και όσο να ναι δεν μπορούσες να το εκφράσεις και λόγω περιβάλλοντος...Σε φαντάζομαι να κρυφοχαμογελάς και να μιλας από μεσα σου στο μωράκι σου!!!:D:D:D

Μπορεί και επειδή το είχες κρυφό μέχρι πρόσφατα, να καταπίεζες το σώμα σου και να μην καταλάβαινες το μπεμπέ σου... Αλλά τώρα νατο το γλυκούλι σου, σου δίνει και αυτό την παρουσία του!!!

Καλημέρα Ηλιοβασίλεμα!

Όντως μπορεί να ήταν και αυτό. Πιεζόμουν τόσο πολύ να δείχνω λυγερή και αγέρωχη που μπορεί να έσφιγγα και την κοιλιά μου ακόμα.

Οι αντιδράσεις τους ήταν ψεύτικα ευγενικές όπως το περίμενα χωρίς τρελό ενθουσιασμό και η κοπέλα που θα με αντικαταστήσει σύμφωνα με το "πρωτόκολλο" άρχισε τα μα μου (ότι δεν μπορεί να κάθεται αργά, έχει πολύ δουλειά κλπ).

dpTCp2.png

62YBp2.png

Μαράκι στεναχωριέμαι που πονάς και σε θαυμάζω για τις αντοχές σου!!! Ξέρω πώς στη θέση σου, η κάθε μάνα θα έκανε ότι καλύτερο μπορούσε αλλά από την θεωρία έως την πράξη υπάρχει απόσταση...

Πόσο θα σου κοστίζει η ντόπλερ; κάθε φορά αντί για απλό υπέρηχο;;;

μια φορα την πληρωνω 140 ευρω και μετα τπτ ειναι μεσα στα συμφωνηθεντα του τοκετου!η γυναικολογος μου δεν παιρνει επισκεψη και πήρωνετε μια και καλη οταν το μωρο εχει γινει 3 μηνων γεννημενο ,δινεις στην πρωτη επισκεψη 50 ευρω και μετα την γεννα σε βλεπει καθε 15 ημερες αν εχεις γεννησει φυσιολογικα ή καθε 20 ημερες αν εχεις γεννησει με καισαρικη και οταν κλεισεις 3 μηνες απο την γεννα την πληρωνεις για ολα (κατα την διαρκεια της εγγυμοσυνης ειναι καθε 15 ημερες η επισκεψη εκτος απροοπτου)

συν ο τοκετος συν η φροντιδα μετα τον τοκετο παιρνει στο πρωτο παιδι 1800 ευρω και στο δευτερο 1600 και μαλιστα δεχεται και δοσεις γιαιτ δεν ασχολειται η ιδια τα κανονιζεις με την γραμματεα της ,λεει οτι ναι πρεπει αν πληρωθω για την δουλεια μου αλλα δεν μου αρεσει να πληρωνομαι απευθειας γιατι θελω να ξερετε οτι η σχεση μας δεν ειναι επαγγελματικη μονο!οποτε αν της πεις για λεφτα σου λεει κανονισε τα με την γραμματεα μου!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...