Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

καλυτερα να μοιασει τον πατερα της που ειναι πιο ηρεμος!αχαχαχαχαχαχαχα!!!!!αν παρει απο μενα καικαμε ολοι μας!!!!!!χιχιχιχιχιχιχιχχι!!!!!!!!!!!!

τον γαμπρουλη μου σκεφτομαι!!!!!!!!!!χαχαχααχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Να μην τον σκεφτεσαι διοτι θα μαθει απο μικρος πως να συμπεριφερεται και να σεβεται μια γυναικα,να ειναι λαρτζ,και τα λοιπα!!!!

Μπορει να ειμαι η μανα του αλλα ειμαι και γυναικα και η νυφη μου θα ειναι η πρηγκιπισσα μας!!!!!!!!!!!!!!

Αμ πως!!!Να ξερουμε και που βαδιζουμε!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλυτερα να μοιασει τον πατερα της που ειναι πιο ηρεμος!αχαχαχαχαχαχαχα!!!!!αν παρει απο μενα καικαμε ολοι μας!!!!!!χιχιχιχιχιχιχιχχι!!!!!!!!!!!!

τον γαμπρουλη μου σκεφτομαι!!!!!!!!!!χαχαχααχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Κι εμενα ο αντρας μου ειναι ηρεμουλης!!!!Εγω χαλαω τον κοσμο!!!!

1sh1p2.png

Κι εμενα ο αντρας μου ειναι ηρεμουλης!!!!Εγω χαλαω τον κοσμο!!!!

πωπω...μποτσακι μου ξερεις τι καταλαβα....???? ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΚΟΣΜΟ!!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Το ονομα μου ειναι. Σοφια ..... το Ραφαηλια η Ραφαηλ. ειναι αυτο που θα δωσω στο παιδι μου!!!!!' Ειμαι 25 χρονων ....η γιατρος λεει να μην ανυσηχω αλλα ποτε. δεν ξες !!!!! Τωρα Τεταρτη θα παω να την κανω ........ και δεν περνανε οι μερεσ.....ατελειωτες ! πατουσιτσα πινεις χαμομηλακι ???? Θα σε βοηθησει να εισαι ηρεμη ....... οσες φορες πινω. ειμαι ΚΑΛΑΑΑΑ !!!!!

σε νιρβανα κατασταση !!!!

πολυ ωραιο ονομα Σοφια μου το Ραφαηλ η το Ραφαηλια!!!!ειναι απο τα αγαπημενα μου ονοματα!!!!ναι μην ανησυχεις!!!!!ολα τελεια θα πανε!!!!!!!!!εχε εμπιστοσυνη στη γιατρο σου και ολα θα πανε τελειαααααααα!!!!!!!!!!!

μπα δεν πινω χαμομιλη και τσαι και τετοια...μπλιαχ!δεν μου αρεσαν ποτε!!!!σε γενικες γραμμες ηρεμη ειμαι!σηερα αλαφιασα η γυναικααααααα!!!!!!!!!!

d.gif

Να μην τον σκεφτεσαι διοτι θα μαθει απο μικρος πως να συμπεριφερεται και να σεβεται μια γυναικα,να ειναι λαρτζ,και τα λοιπα!!!!

Μπορει να ειμαι η μανα του αλλα ειμαι και γυναικα και η νυφη μου θα ειναι η πρηγκιπισσα μας!!!!!!!!!!!!!!

Αμ πως!!!Να ξερουμε και που βαδιζουμε!!!!!!!!

χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!Κυριος ο γαμπρουλης μου!!!!!!!!στα ωπα ωπα θα τον εχουμε!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

d.gif

Διαφημίσεις

πωπω...μποτσακι μου ξερεις τι καταλαβα....???? ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΚΟΣΜΟ!!!!!!!!!!

Οχι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!!!!!!!!

Αλλα μας προκαλουνε κιολας!!!!!!!!!!!!!!:confused::confused::confused::confused::confused::confused:

Εμεις καθομαστε ησυχες στη γωνιτσα μας κι αυτοι μας ξυνονται!!!!

Εμεις φταιμε??????????

1sh1p2.png

Το ονομα μου ειναι. Σοφια ..... το Ραφαηλια η Ραφαηλ. ειναι αυτο που θα δωσω στο παιδι μου!!!!!' Ειμαι 25 χρονων ....η γιατρος λεει να μην ανυσηχω αλλα ποτε. δεν ξες !!!!! Τωρα Τεταρτη θα παω να την κανω ........ και δεν περνανε οι μερεσ.....ατελειωτες ! πατουσιτσα πινεις χαμομηλακι ???? Θα σε βοηθησει να εισαι ηρεμη ....... οσες φορες πινω. ειμαι ΚΑΛΑΑΑΑ !!!!!

σε νιρβανα κατασταση !!!!

Αντε αντε με το καλο!!!Να μας πεις τα ομορφα νεα σου!!!!!!!

Θα περασουν οι μερες κι ολα θα πανε καλα rafailitsa μου!!!!!!!!

Το χαμομηλακι κανει πολυ καλο αλλα που και που!!!!Απ'οτι ξερω στην εγκυμοσυνη δεν θελει να πινεις συνεχεια!!!!!!!

1sh1p2.png

Οχι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!!!!!!!!

Αλλα μας προκαλουνε κιολας!!!!!!!!!!!!!!:confused::confused::confused::confused::confused::confused:

Εμεις καθομαστε ησυχες στη γωνιτσα μας κι αυτοι μας ξυνονται!!!!

Εμεις φταιμε??????????

Ναι εχεις δικιο!!!τι ειμαστε???τρελες???αυτοι μας προκαλουν!!!!ας προσεχαν!!!!!!!:P:p:p:p:p

d.gif

Διαφημίσεις

Οχι βεβαια!!!!!!!!!!Γιατι οταν δεν μας τσιγκλανε ειμαστε μια χαρα?????:D:D:D:D

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ!!!!!!!!!!ελα μου ντε!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

d.gif

Μποτσακι μου τι ωρα κοιμασαι το βραδυ???

Τετοια ωρα ξαπλωνω αλλα ειναι ζητημα να κοιμηθω πριν τις 4.

Τωρα ομως που κανω την διατροφη σηκωνομαι το πρωι και ξανακοιμαμαι το μεσημερι και ειναι καλυτερα!!!Δυσκολευομαι το βραδυ στον υπνο.Τωρα ας πουμε νυσταζω και θα παω να ξαπλωσω αλλα δεν θα κοιμηθω απλα θα ξεκουραζομαι!!!!

Και νααααααααααααααα οι εφιαλτες το πρωι!!!!!!!!

1sh1p2.png

Τετοια ωρα ξαπλωνω αλλα ειναι ζητημα να κοιμηθω πριν τις 4.

Τωρα ομως που κανω την διατροφη σηκωνομαι το πρωι και ξανακοιμαμαι το μεσημερι και ειναι καλυτερα!!!Δυσκολευομαι το βραδυ στον υπνο.Τωρα ας πουμε νυσταζω και θα παω να ξαπλωσω αλλα δεν θα κοιμηθω απλα θα ξεκουραζομαι!!!!

Και νααααααααααααααα οι εφιαλτες το πρωι!!!!!!!!

Ναι μποτσακι μου σε καταλαβαινω!!!!και γω καπως ετσι....δυσκολευομαι να κοιμηθω τα βραδια...και οταν κοιμηθω.....ναααααααααα οι εφιλατες το πρωι!!!οπως τα λες!!!!!!

α,δε σου ειπα.....78 κιλα εφτασα........εγω περνω 1 κιλο τη βδομαδα...........πινω πολλα νερα,και τουαλετα δεν παω!δεν εχω συχνοουρια!!!!:confused::confused::confused:με αποτελεσμα να εχω κατακρατηση και ναααααααααααα το πρηξιμο..........!!!!!!!

d.gif

Μποτσακι μου,και Ραφαελα μου σας καληνυχτω!!!!παω να ξαπλωσω να ηρμεμησω και μακαρι να ακουσω την περιστερα μου!!!!!!!!τοκ τοκ!!!!ιχχιχιιχιχχιχιχι!!!!!!

θα τα πουμε αυριο!!!!!!!!!καλο ξημερωμααααααα!!!!!!!μακιααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!το μεσημερακι θα μπω..κλασικα πραγματα!!!!

d.gif

Μποτσακι μου,και Ραφαελα μου σας καληνυχτω!!!!παω να ξαπλωσω να ηρμεμησω και μακαρι να ακουσω την περιστερα μου!!!!!!!!τοκ τοκ!!!!ιχχιχιιχιχχιχιχι!!!!!!

θα τα πουμε αυριο!!!!!!!!!καλο ξημερωμααααααα!!!!!!!μακιααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!το μεσημερακι θα μπω..κλασικα πραγματα!!!!

Μια χαρα εισαι με τα κιλα!!1Ειδα κι εγω που πινω και νερα και παω και τουαλετα!!!!Μια χαρα εισαι!!!!!!!!!!!!

Κι εμενα μολις με σκουντηξε ο μπεμπουλης μου!!!!!!

αχαχαχαχααχαχαααααααααααααα!!!!

Μαναααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!Ξαπλαααααααααααααααα!!!!

Γιναμε νυχτοπουλια με την παρτυ σου!!!!!!!!!!

χαχαχαχααχαααααααααααααα!!!!!!!!!!!!

Καληνυχτα κι απο μενα ομορφες μου νεαραιδουλες μου!!!!!Ονειρα γλυκα και φιλακια κι αγκαλιτσες στα ζουζουνακια σας!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...