Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

• Μου αρέσει 1

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Κοριτσάκια σας καληνυχτίζω...πέρασε η ώρα και αύριο δεν θα ξυπνάω!!! Και θα έχω και την κόρη μου να με τραβαει να μην χουζουρέψω και να σηκωθώ αμέσως............

Καλή συνέχεια και καλό ύπνο μετά!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

και γω κακοκεφη σημερα ξυπνησα...........!μες τα νευρα.........εεεε.....μαζευτηκε ολη η αρνητικ ενεργεια της ημερας και εκανα την εκρηξη το βραδυ!

ασε ασε.........!!!

Kαλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!Κατι επαθε το καρβουντιστηρι μου!!!!!!!!!

Κοριτσια απο αυπνια και ονειρα μην τα συζητατε!!!

Εγω εχθες ειδα πολυ ασχημο ονειρο και γενικα αυτο τον καιρο βλεπω εφιαλτες αλλα προσπαθω να μην το σκεφτομαι κι ετσι δεν με επηρρεαζουν και τοσο!!!!!!

Εγω στην προηγουμενη εγκυμοσυνη σκοτωνομουνα με τον αντρα μου,εσπαγα το σπιτι κι εκλαιγα κι ολα αυτα ηταν απο τις ορμονες και τον θυρ.Τωρα που τα εχω ολα ρυθμισμενα ειμαι ηρεμη σε γενικες γραμμες!!!

Αφου ο αντρας μου το ειχε αγχος και κρυβοτανε στην αρχη οπως μπορουσε!!!!!!

1sh1p2.png

Κοριτσάκια σας καληνυχτίζω...πέρασε η ώρα και αύριο δεν θα ξυπνάω!!! Και θα έχω και την κόρη μου να με τραβαει να μην χουζουρέψω και να σηκωθώ αμέσως............

Καληνυχτα ηλιοβασιλεμα μου!!!Φιλακια στην ομορφη γοργονα μας!!!!!!

1sh1p2.png

Νιόπαντρη κιόλας!!! Να είστε ευτυχισμένοι και μονιασμένοι και με γερό μπεμπέ!!!

Εγώ είμαι από Μεσολόγγι...παντρεμένη 5 χρόνια με μια κόρη 4χρν και προσπαθούμε για 2ο!

Να σου ζησει το κοριτσακι. σου.......και ευχομαι τα καλυτερα για το 2ο και συντομα !!!! :-) να ρωτησω ..... η αυχενικη σας ειχε. αγχωσει ??!!

Kαλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!Κατι επαθε το καρβουντιστηρι μου!!!!!!!!!

Κοριτσια απο αυπνια και ονειρα μην τα συζητατε!!!

Εγω εχθες ειδα πολυ ασχημο ονειρο και γενικα αυτο τον καιρο βλεπω εφιαλτες αλλα προσπαθω να μην το σκεφτομαι κι ετσι δεν με επηρρεαζουν και τοσο!!!!!!

Εγω στην προηγουμενη εγκυμοσυνη σκοτωνομουνα με τον αντρα μου,εσπαγα το σπιτι κι εκλαιγα κι ολα αυτα ηταν απο τις ορμονες και τον θυρ.Τωρα που τα εχω ολα ρυθμισμενα ειμαι ηρεμη σε γενικες γραμμες!!!

Αφου ο αντρας μου το ειχε αγχος και κρυβοτανε στην αρχη οπως μπορουσε!!!!!!

Καλα και εγω μποτσακι μου στην πρωτη μου εγκυμοσυνη μου εκλαιγα με το παραμικρο!!!!!χωρις λογο!!!!!

τωρα εχω ηρεμη εγκυμοσυνη!Δοξα το Θεο!!!!!

μετα απο 5 μηνες τσακωθηκαμε!και αυτο για δευτερολεπτα!αλλα μου στοιχησε!!!!βασικα μονη μου τσακωθηκα.ο αντρας μου δε μιλουσε!το μονο που ειπε ηταν,α δεν πας καλα!αλλα δεν το συνεχισα επειδη ηταν οι φιλοι μας!και τωρα που το σκεφτομαι πιο ηρεμα,ο φιλος μας με φουντωσε πιο πολυ,και ξεσπασα στον αντρα μου,,γιατι γελουσε και αυτος!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

εγινε ηλιοβασιλεμα μου,καλο ξημερωμααααααα!!!!!φιλακια πολλα και στις 2!!!!!!θα τα πουμε αυριο!!!!!!!!!!μακιααααα!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D

d.gif

Να σου ζησει το κοριτσακι. σου.......και ευχομαι τα καλυτερα για το 2ο και συντομα !!!! :-) να ρωτησω ..... η αυχενικη σας ειχε. αγχωσει ??!!

Εμενα πολυ!!!Οταν λεμε πολυ παρα πολυ,αλλα τελικα ολα καλα!!!!

Την Πατουσιτσα μας ακομα πιο πολυ αλλα και παλι ολα καλα!!!Θα διαπιστωσεις με τον καιρο κοπελιτσα μου οτι ειμαστε και γουρλουδες!!!!!

Εσυ την εκανες???

1sh1p2.png

Ρφααελα μου,φυσικα και υπαρχει αγχος αλλα στο τελος ολα καλα ειναι!!!!!!!!!!!οσο μπορεις μην αγχωνεσαι!!!!!!!!ολα θα ειναι τελειααααα!!!!εχεις και ωραιο ονομαααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D

d.gif

Καλα και εγω μποτσακι μου στην πρωτη μου εγκυμοσυνη μου εκλαιγα με το παραμικρο!!!!!χωρις λογο!!!!!

τωρα εχω ηρεμη εγκυμοσυνη!Δοξα το Θεο!!!!!

μετα απο 5 μηνες τσακωθηκαμε!και αυτο για δευτερολεπτα!αλλα μου στοιχησε!!!!βασικα μονη μου τσακωθηκα.ο αντρας μου δε μιλουσε!το μονο που ειπε ηταν,α δεν πας καλα!αλλα δεν το συνεχισα επειδη ηταν οι φιλοι μας!και τωρα που το σκεφτομαι πιο ηρεμα,ο φιλος μας με φουντωσε πιο πολυ,και ξεσπασα στον αντρα μου,,γιατι γελουσε και αυτος!!!!

Ναι μωρε συμβαινουν αυτα εχουν κατανοηση οι αντρες μας!!!!

Ναι καθολου δεν το συνεχισες!!!!!!!!!!!!!!!!!χαχαχαχαχχααααααααα!!!!

Μονο που τους πεταξες τα πιατα στη μουρη!!!!!!!!

χαχααχχαχαχαααααααααααααα!!!!!!

Εμπαινε πατουσιτσα μουυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Ναι μωρε συμβαινουν αυτα εχουν κατανοηση οι αντρες μας!!!!

Ναι καθολου δεν το συνεχισες!!!!!!!!!!!!!!!!!χαχαχαχαχχααααααααα!!!!

Μονο που τους πεταξες τα πιατα στη μουρη!!!!!!!!

χαχααχχαχαχαααααααααααααα!!!!!!

Εμπαινε πατουσιτσα μουυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!

αχαχαχαχαχαχαχαχαχ!!!!αυτο σκεφτομουν.....η επομενη κινηση θα ηταν αυτη κι οποιον παρει ο χαρος!!!!!!χαχαχαχαχαχααχαχα!!!!!!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

Το ονομα μου ειναι. Σοφια ..... το Ραφαηλια η Ραφαηλ. ειναι αυτο που θα δωσω στο παιδι μου!!!!!' Ειμαι 25 χρονων ....η γιατρος λεει να μην ανυσηχω αλλα ποτε. δεν ξες !!!!! Τωρα Τεταρτη θα παω να την κανω ........ και δεν περνανε οι μερεσ.....ατελειωτες ! πατουσιτσα πινεις χαμομηλακι ???? Θα σε βοηθησει να εισαι ηρεμη ....... οσες φορες πινω. ειμαι ΚΑΛΑΑΑΑ !!!!!

σε νιρβανα κατασταση !!!!

Παντως πλακα πλακα με τα χαρτια εχω κι εγω ενα θεματακι οταν χανω και με κοροιδευουν τρελενεται ο εγκεφαλος μου!!!

Ποσο μαλλον τωρα!!!!!

Μην στεναχωριεσαι θα καταλαβει ο αντρουλης σου!!!

1sh1p2.png

αχαχαχαχαχαχαχαχαχ!!!!αυτο σκεφτομουν.....η επομενη κινηση θα ηταν αυτη κι οποιον παρει ο χαρος!!!!!!χαχαχαχαχαχααχαχα!!!!!!!!!!!!

χαχαχαχαχααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!

Τσαμπουκαλου θα μας βγει η νυφη!!!!Πολυ γουσταρω!!!!!!!!!!;););););)

1sh1p2.png

Παντως πλακα πλακα με τα χαρτια εχω κι εγω ενα θεματακι οταν χανω και με κοροιδευουν τρελενεται ο εγκεφαλος μου!!!

Ποσο μαλλον τωρα!!!!!

Μην στεναχωριεσαι θα καταλαβει ο αντρουλης σου!!!

Προς το παρον ειναι στο σαλονι και βλεπει τηλεοραση....εχει και ενα υφακι μπλαζε........τρελαινομαι!!!!

ασε ασε.....και γω τρελαινομαι!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

d.gif

χαχαχαχαχααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!

Τσαμπουκαλου θα μας βγει η νυφη!!!!Πολυ γουσταρω!!!!!!!!!!;););););)

καλυτερα να μοιασει τον πατερα της που ειναι πιο ηρεμος!αχαχαχαχαχαχαχα!!!!!αν παρει απο μενα καικαμε ολοι μας!!!!!!χιχιχιχιχιχιχιχχι!!!!!!!!!!!!

τον γαμπρουλη μου σκεφτομαι!!!!!!!!!!χαχαχααχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

d.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...