Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

• Μου αρέσει 1

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Ευχαριστω ηλιοβασίλεμα ........ θα το μελετησω. για να σας μαθω ...... οσον αφορα τα νευρα εχω κ εγω πολλα για χαζους λογους .... αλλα προσπαθώ να μην γινομαι τελείως χαλια!!!!! Ιδιως τα πρωινα που ξυπναω κακοκεφη !!!!!!!! Εσεις εχετε. ανυσηχο υπνο. στην εγκυμοσυνη ????

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πρέπει να την αναρτώ πιο συχνά γιατί μέχρι να την βρω γυρίζω πίζω πολλές σελίδες............................

Μην ξεχνιόμαστε, είμαστε γαλιάντρες!!!!!!!!!!!!!!!!

Αλήθεια, σήμερα η Ελλη μπήκε στο φόρουμ; Δεν νομίζω...ελπίζω να μην έγινε κάτι περιέργο...

Ραφαελίτσα πού μένεις; Αθήνα ή επαρχία; Έγκυος στο πρώτο σου;

Κοίταξε να ευχαριστηθείς ύπνο τώρα στην εγκυμοσύνη, γιατί μετά με το μπεμπέ θα έχεις τρεξίματα!!! Κάποιες έγκυες όντως έχουν αυπνιες ...αλλά οι περισσότερες τους αρέσει ο ύπνος!!!!!

[/color][/i][/b]

Πρέπει να την αναρτώ πιο συχνά γιατί μέχρι να την βρω γυρίζω πίζω πολλές σελίδες............................

Μην ξεχνιόμαστε, είμαστε γαλιάντρες!!!!!!!!!!!!!!!!

Αλήθεια, σήμερα η Ελλη μπήκε στο φόρουμ; Δεν νομίζω...ελπίζω να μην έγινε κάτι περιέργο...

ηλιοβασιλεμα μου,δεν την ειδα σημερα την ελλη μας!!!:confused::confused::confused:

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Ευχαριστω ηλιοβασίλεμα ........ θα το μελετησω. για να σας μαθω ...... οσον αφορα τα νευρα εχω κ εγω πολλα για χαζους λογους .... αλλα προσπαθώ να μην γινομαι τελείως χαλια!!!!! Ιδιως τα πρωινα που ξυπναω κακοκεφη !!!!!!!! Εσεις εχετε. ανυσηχο υπνο. στην εγκυμοσυνη ????

Ραφαελα μου και εγω ειχα και εχω ανησυχω υπνο....αλλα βλεπω και κατι ονειρα.........τι να σου πω...........!!!!

χθες το βραδυ ονειρευτηκα της γυφτησες και της τσιγγανες!

ειχα μπει στον ονειροκριτη και ελεγε τσακωμους και τετοια αλλα......ηταν που θα τσακωνομουμ με τν συζηγο!!!!!!γκρρρρρρρρ!!!!!!!!:mad::mad::mad::mad::mad:

d.gif

Διαφημίσεις

Απο Θεσσαλονικη ειμαι..... ναι το πρωτο μου ειναι....μετα τον γαμο μας στις 2 ιουνιου περασαν. λιγες μερες και ανακαλυψα οτι ειμαι εγκυος !!!! :-) κοιμαμαι. οσο μπορώ απλα εχω ανυσηχια για το παιδι μου να ειναι καλα!!!!! Εσεις απο που ειστε ???? :-)

ηλιοβασιλεμα μου,να σου πω προφιλ πως βαζεις???θελω να βαλω και εγω!ειναι δυσκολο???

d.gif

χθες το βραδυ ονειρευτηκα της γυφτησες και της τσιγγανες!

ειχα μπει στον ονειροκριτη και ελεγε τσακωμους και τετοια αλλα......ηταν που θα τσακωνομουμ με τν συζηγο!!!!!!γκρρρρρρρρ!!!!!!!!:mad::mad::mad::mad::mad:

όντως γυφτισσες και τσιγγανες σημαίνει τσακωμό;;; Λογικό μου ακούγεται!!!

Διαφημίσεις

Πατουσιτσα. και εγω χαλια. ονειρα. βλεπω .....γιαυτο και ειμαι κακοκεφη .....οι ορμονες. εχουν γινει φραπες !!!!! :-) ασε που εχω γεμίσει και σπυρακια .... :-(

και γω κακοκεφη σημερα ξυπνησα...........!μες τα νευρα.........εεεε.....μαζευτηκε ολη η αρνητικ ενεργεια της ημερας και εκανα την εκρηξη το βραδυ!

ασε ασε.........!!!

d.gif

όντως γυφτισσες και τσιγγανες σημαίνει τσακωμό;;; Λογικό μου ακούγεται!!!

ΝΑΙ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!:mad::mad::mad::mad::mad:

d.gif

ηλιοβασιλεμα μου,να σου πω προφιλ πως βαζεις???θελω να βαλω και εγω!ειναι δυσκολο???

ΟΧΙ,ευκολο είναι!!! Εγω στο παλιοτικερ δυσκολεύομαι...όλο βαζω τικερακι και αυτο το ρημαδι δεν αλλαζει την ηλικία...μενει η ιδια με την μερα που το αναρτω!

Τωρα για το προφιλ, πας στο πινακα ελεγχου και πατας από τις επιλογες που έχει αριστερά: επεξεργασια avatar και εισαγεις την φωτό και πατάς αποθήκευση αλλαγων!

Οι αντρες δεν μπορουν να παραμενουν ορισμενεσ φορες .....ιδιως στην εγκυμοσυνη που ειμαστε και πιο ευαλωτες!!!! Και ο δικος. μου πολλες φορες. δεν μ καταλαβαινει και ξεσπαω σε κλαματα !!!!

Απο Θεσσαλονικη ειμαι..... ναι το πρωτο μου ειναι....μετα τον γαμο μας στις 2 ιουνιου περασαν. λιγες μερες και ανακαλυψα οτι ειμαι εγκυος !!!! :-) κοιμαμαι. οσο μπορώ απλα εχω ανυσηχια για το παιδι μου να ειναι καλα!!!!! Εσεις απο που ειστε ???? :-)

Νιόπαντρη κιόλας!!! Να είστε ευτυχισμένοι και μονιασμένοι και με γερό μπεμπέ!!!

Εγώ είμαι από Μεσολόγγι...παντρεμένη 5 χρόνια με μια κόρη 4χρν και προσπαθούμε για 2ο!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...