Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

• Μου αρέσει 1

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Ηρθα κοριτσια μου!!!!!!!!!!την ειδαμε την μπεμπουλα μου!!!!ολα καλα!!!!ειμαστε 18w+4d,και 250 γραμμαρια!!!

ητανε στα μπρουμιτα η μπεμπα επεζε με το ενα χερι τα δαχτυλα των ποδιων και απο με το αλλο χερι εξινε το κεφαλι της!!!!!!!!χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!

συγκινηθηκα!!!!!!!!!

β επιπεδου μου εκλεισε για 8/8!

οταν παμε βολο θα ειμαι στην 19η εβδομαδα και την πεμπτη αλλαζω βδομαδα!οποτε μεχρι το Σαββατο που θα φυγουμε θα ειμαι 20+2!

αν μπορει να μου κανει την β'επιπεδου εκεινη την εβδομαδα καλως!!!!αν οχι δεν ξερω κοριτσια τι θα κανω.............!!!αυτος μου εκλεισε ραντεβου,αλλα θα δω τι θα κανω....!!!

αυτα τα νεακια μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!

Μπαλαρινα και η νυφουλα μου καλεεεεεεεεεεεεεεεε????

Τα παιδια λαστιχο!!!!!!!!!!!!!!χαχαχααχαχαχαχααααααα!!!!!!!!!!

Τελειαααααααααααα!!!!!

Μολις μπηκα στ σπιτι και το πρωτο πραγμα που εκανα ηταν να δω τι εγινε με το κοριτσι μας!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα :-) ..... ειμαι καινουργιο μελος ...... και προσεχως μανουλα...13η βδομάδα!!!!ελπιζω να μην ενοχλω!!!!!! Χαιρομαι που υπαρχει το forum αυτο και κατάλαβα οτι κι αλλες μανουλες περνανε τα ιδια με μενα και αποφεύγω να ανυσηχω με το παραμικρο!!!!!

Καλησπερα :-) ..... ειμαι καινουργιο μελος ...... και προσεχως μανουλα...13η βδομάδα!!!!ελπιζω να μην ενοχλω!!!!!! Χαιρομαι που υπαρχει το forum αυτο και κατάλαβα οτι κι αλλες μανουλες περνανε τα ιδια με μενα και αποφεύγω να ανυσηχω με το παραμικρο!!!!!

καλησπερα ραφαιλιτσα και καλως ορισες στην ομαδουλα μας!!!!!!!!!!:D:D:D:D

με το καλο σου ευχομαι να εχεις μια ηρεμη και τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!!!!!!!

εκανες την αυχενικη διαφανεια???ολα καλα????ειδατε φυλο?????

και παλι καλως ορισες!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Πατουσίτσα μην ανησυχείς για την κορούλα σου, απλά ίσως την ξύπνησες λιγάκι!!! Τώρα που θα ηρεμήσεις θα ξαναησυχάσει η μπεμπούλα σου!!!

Καλώς ήρθες Ραφαελίτσα και με το καλό το μπεμπέ σου; Πότε περίπου γεννάς; σου εχει δωσει ο γιατρός ΠΗΤ ή είναι νωρίς ακόμη;

Για να μας μάθεις, θα σου αναρτήσω ένα πινακάκι μας!!!

Aααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!

Μπαλαρινα και η νυφουλα μου καλεεεεεεεεεεεεεεεε????

Τα παιδια λαστιχο!!!!!!!!!!!!!!χαχαχααχαχαχαχααααααα!!!!!!!!!!

Τελειαααααααααααα!!!!!

Μολις μπηκα στ σπιτι και το πρωτο πραγμα που εκανα ηταν να δω τι εγινε με το κοριτσι μας!!!!!

Μποτσακι μουυυυυυυυ!!!!!!συμπεθερα μουυυυυυυυυυ!!!!!καλα εισαι????ο μπεμπακος μας καλα ειναι????

ναι ναι η κορακλα μου μπαλαρινα!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

αν και ταραχτηκαμε σημερα...............!!!!μετα απο 5 μηνες τσακωθηκα με τον συζηγο!

το μετανιωσα βεβαια.........για την κορακλα μου,που την ταραξα και μονο!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

Καλως ορισες στην τρελοπαρεα μας rafailitsa,και με το καλο να παρεις το μωρακι σου στην αγκαλιτσα κι εσυ!!!

Εδω θα περασουμε ολες παρεουλα αυτους τους μηνες και θα τα λεμε!!!!!!!!

1sh1p2.png

Τελευταία ενημέρωση 23/7: από Ηλιοβασίλεμα

:-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D ΛΙΣΤΑ ΤΡΕΛΟΠΑΡΕΑΣ by Koalaki :-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D

Μαρακι >>> γιο έχει και ετοιμάζει και την μπεμπα τη βιαστικια, τακα τακα... Περίμενε μπέμπα μεχρι στις 6/10!!!!!!

Ngn >>> γιο έχει και ετοιμάζει κορη, ερχεται ο γατοπαρδος...15/10

Stefaniana >>> έρχεται και ο 2ος Λαρισσαίος στις 7/11

Xrydim >>> δουλευτιαρικο κορίτσι θα βγει και αυτο σαν τη μανα του, θα πάρει ρεπό στις 26/11!!!

Ελλη >>> να το το τρικαλινο στις 02/12

Μποτσάκι >>> γιοκαρος με τα "ουυυυλα" του, θα τα σπασω ολα στις 08/12

Yola >>> κόρη έχει και έρχεται ο γιος να προσέχει την αδερφούλα του, δεν θα περιμένει μέχρι τις 24/12, θέλει ραντεβού ο κύριος κανά 2 βδομάδες νωρίτερα!!!

Σοτσαφι >>> ερχεται το κλωτσοσκουφι στις 15/12, να προλαβει να στολισει με την μαμα και τον μπαμπά το χριστουγενιατικο δέντρο!!!

Πατουσίτσα >>> Κόρη, Νέα νύφη Κλεισμένη για τον Μποτσακογιό, αναμένουμε στις 21/12

May23 >>> κόρη έχει και έρχεται και η δευτερη η Χριστουγεννιάτικη στις 25/12

Maeve >>> να τος και ο πατρινος στις 27/12

Ηλιοβασίλεμα >>> κορη εχει και στρωνει εδαφος για 2ρο, θα περασει βουνα, λαγκαδια, θαλασσες και ποταμια μα ενα ειναι το σιγουρο "για θιασοοοο την κοβω".

Συμπεθέρα = Αγορομάμμυ>>> γιο εχει και στρωνει επισης εδαφος για 2ρο (φουρτουνατσηδες και βροντααατσηδες).

Κοαλακι >>> κορη εχει και δεν στρωνει τιποτα, εκλεισε το εργοστασιο, με κανεναν "συμβιβασμο" ισως ξανα ανοιξει.

Θαλεια >>> γιο αστρωτο επισης, εδω θελουμε μαλλον και υπογραφες εκτος απο τον συμβιβασμο.

Μποτσακι μουυυυυυυυ!!!!!!συμπεθερα μουυυυυυυυυυ!!!!!καλα εισαι????ο μπεμπακος μας καλα ειναι????

ναι ναι η κορακλα μου μπαλαρινα!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

αν και ταραχτηκαμε σημερα...............!!!!μετα απο 5 μηνες τσακωθηκα με τον συζηγο!

το μετανιωσα βεβαια.........για την κορακλα μου,που την ταραξα και μονο!!!!!

Δεν ειναι τιποτα αυτα!!!Ειναι μεσα στο προγραμμα!!!Χα'ι'δεψε τη και μιλα της λιγο κι ολα καλα!!!

Για πες μου,ο συμπεθερος την ειδε την κορη???Τρελαθηκε??

Θελω αντιδρασεις!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Καλως. σας βρηκα μανουλες!!!! Τεταρτη θα κανω και εχω αρκετη αγωνια να ειναι καλα το σπορακι μου!!!η γιατρος την. προηγουμενη βδομάδα μου ειπε κορίτσι αλλα δεν ειμαστε. ακομα σιγουροι !!!! :-) εσενα. κοριτσακι ειναι ??????? :-)

Δεν ειναι τιποτα αυτα!!!Ειναι μεσα στο προγραμμα!!!Χα'ι'δεψε τη και μιλα της λιγο κι ολα καλα!!!

Για πες μου,ο συμπεθερος την ειδε την κορη???Τρελαθηκε??

Θελω αντιδρασεις!!!!!!!!!!!!

ειναι τοοοοοοοοσο μπουνταλας,που δεν καταλαβε και πολλα ο συμεθερος σου!!!!!!!χαχαχαχαχαχαχαχαχ!!!!!!!!!!για να καταλαβει εκανε ο γιατρος αρκετο ζουμ!!!!!!!

μονο που δεν μας μιλησε η μπεμπα σημερα!!!!!!!!!χιχιχιχχιχχιχιχχ!!!!!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

Ναι βρε πατουσίτσα, λίγο ανεβασμα της έντασης μέσα στο πρόγραμμα είναι!!! Απλά μην νομίζετε, ότι και οι άντρες δεν περνάνε τα δικά τους έχοντας τις γυναίκες τους έγκυες!!!

Η αγάπη δίνει λύσεις σε όλα. Μην ανησυχείς πατουσίτσα, ο αντρούλης σου θα του περάσει και θα σας χαϊδεψει μαμά και κόρη και θα σας πει και τα γλυκολογα του για να ηρεμησετε ολοι!!!

Καλως. σας βρηκα μανουλες!!!! Τεταρτη θα κανω και εχω αρκετη αγωνια να ειναι καλα το σπορακι μου!!!η γιατρος την. προηγουμενη βδομάδα μου ειπε κορίτσι αλλα δεν ειμαστε. ακομα σιγουροι !!!! :-) εσενα. κοριτσακι ειναι ??????? :-)

Εγω κοριτσακι εχω!!!και ειμαι ντυμενη στα ροζ!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

αντε με το καλο ραφαιλιτσα μου!!!!!!ολα τελεια θα πανε!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D

d.gif

Ραφαελίτσα στη λίστα που σου ανακοινωσα, όσες είναι με ροζ εχουν ή περιμένουν κορίτσι, όσες είναι με μπλε αγόρι και όσες εχουν και τα 2 αντίστοιχα εχουν και αγόρι και κορίτσι!!!

Ναι βρε πατουσίτσα, λίγο ανεβασμα της έντασης μέσα στο πρόγραμμα είναι!!! Απλά μην νομίζετε, ότι και οι άντρες δεν περνάνε τα δικά τους έχοντας τις γυναίκες τους έγκυες!!!

Η αγάπη δίνει λύσεις σε όλα. Μην ανησυχείς πατουσίτσα, ο αντρούλης σου θα του περάσει και θα σας χαϊδεψει μαμά και κόρη και θα σας πει και τα γλυκολογα του για να ηρεμησετε ολοι!!!

Μα τους επιασε η μ@λ@κι@ σημερα!!!!τους ελεγα κοφτε το!!!!ειμαι στα ορια!!!και μου λεει ο δικος μου ελα μωρε ηρεμησε πως κανεις ετσι...???????

τι ηταν να μου το πει...........???????????

τους τα πεταξα στη μουρη!!!!!!

ε,αμα ποια λεω!!!!!δλδ ελεος!!!τους κοπηκαν τα γελια μαχαιρι!!!!!!!!!

d.gif

Ραφαελίτσα στη λίστα που σου ανακοινωσα, όσες είναι με ροζ εχουν ή περιμένουν κορίτσι, όσες είναι με μπλε αγόρι και όσες εχουν και τα 2 αντίστοιχα εχουν και αγόρι και κορίτσι!!!

αχ ποσο καιρο ειχα να δω τη λιστα.............!:D:D:D:D:D:D

d.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...