Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

• Μου αρέσει 1

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Κοαλάκι πήγαμε ποδηλατάδα μαζί με το τοστάκι της, εκανε και λιγο παιδική χαρά, είδαμε και το ηλιοβασίλεμα και επιστρέψαμε!!! Τωρα κάθεται δίπλα μου και "διαβάζει" τα παραμύθια της...

Εκλεισες δωμάτια; εγω προτιμώ τα ενοικιαζόμενα από ξενοδοχείο ακόμη και από την άποψη της αυτονομίας, λόγω μικρού παιδιού, όσο να ναι θα ξενευτεί λίγο...Δεν θες να έχει και κουζινίτσα να της ετοιμάζεις το γάλα και τπ φαγητό; Αν πας σε ξενοδοχείο, τί θα κάνεις; θα κατεβαίνεις με την Μαριάννα στα μαγειρεία, να ετοιμάσεις το γάλα της; Θα είσαι και μόνη για να μοιράζεσαι αυτά τα πηγαινε-έλα!!!

Αγορομάμμυ ήταν πολύ καλή στο μάθημα κολύμβησης. Αν και ήταν το πρώτο της, ξεπέρασε σε ικανότητα πολλά άλλα παιδάκια και καταλαβαίνεις εγω η χαζομαμά καμάρι!!!;) Και το σημαντικότερο της άρεσε πολύ! Φορούσε και σκουφάκι κολύμβησης κόκκινο...και εγώ έβγαζα φωτογραφίες!!!

Πατουσίτσα και εγω φορούσα αλυσίδα χεριού με σταυρουδάκι και ματάκι από την αρχή της εγκυμοσύνης έως και την γέννα!!! Το έβγαλα μόνο μετά την καισαρική επειδή πρήστηκε το χέρι τόσο πολύ που δεν μου χώραγε η αλυσίδα και όταν μου άλλαξαν χερι με τον ορό, τότε το ξαναβαλα αμέσως!

Δηλαδή ακόμη το φοράω διαρκώς...δεν το βγάζω ποτέ...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ωραια περασατε φανταζομαι.....!!!!!!!

Ναι σιγουρα θελω και μια μικρη κουζινιτσα αλλα ευτυχως το ενα απο τα δυο ξενοδοχεια που βρηκα εχει σε καθε δωματιο και μια κουζινουλα...σε ενα χωλακι

Βρηκα και ενοικιαζομενα ομως, σε καλες τιμες και καλοδιατηρημενα...

Μπηκα εβαλα διαθεσιμοτητα και ευτυχως που με εβγαλε...στην ημερομηνια που το θελω...

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Ωραια περασατε φανταζομαι.....!!!!!!!

Ναι σιγουρα θελω και μια μικρη κουζινιτσα αλλα ευτυχως το ενα απο τα δυο ξενοδοχεια που βρηκα εχει σε καθε δωματιο και μια κουζινουλα...σε ενα χωλακι

Βρηκα και ενοικιαζομενα ομως, σε καλες τιμες και καλοδιατηρημενα...

Μπηκα εβαλα διαθεσιμοτητα και ευτυχως που με εβγαλε...στην ημερομηνια που το θελω...

Τί τιμές παίζουν; Για Χαλκιδική τελικά;

ηλιοβασιλεμα μου πολυ μου αρεσουν οι ιστοριες απο τη ζωη της ομορφης Αγγελικουλας, χαχαχαχ!!! Η γοργονα σου πρεπει να ειναι πολυ ευτυχισμενο παιδακι!! φτου φτου μη σας ματιασω!!! μπραβο σου που την πας για κολυμπι, πολλες μαμαδες ειναι λιγο υπερβολικες με το θεμα "νερο" και κολυμπι!! εγω τον παω και με κυματακι πολλες φορες για να μαθαινει να μην εχει φοβο! καλα μη φανταστεις κανενα τσουναμι αλλα εννοω δεν παμε μονο οποτε ειναι λαδι η θαλασσα!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Έτσι είναι αγορομάμυ! Να εχουμε θάλασσα δίπλα μας, κοντά μας και να την έχω την κόρη μου να την φοβάται;;;ποιος ο λόγος; εννοείται με νοιάζει η ασφάλειά της αλλά δεν το θεωρώ σωστό να φτάσει στο δημοτικό και να φοράει μπρατσάκια!!!

Όταν μεγαλώσει λίγο ακόμη ο Δημτράκης και σιγά σιγά δεν θα είναι μόνο το μωρό σας αλλά αγοράκι σωστό, θα δεις πόσα πράγματα θα κάνετε, τις κουβέντες του, τις σκέψεις του κλπ και θα εκπλαγείς!!!

Για μένα η Αγγελική είναι το μωρό μου, το κορίτσι μου, η καρδιά μου, η ψυχή μου και της το λέω διαρκώς!!!

Προχθές που κόβαμε την τούρτα του αντρα μου και ήταν δίπλα μου για να πηγαίνει να σερβίρει, στα καλά καθούμενα πιάνει τα χεράκια της μεταξύ τους και λέει δυνατά" θεούλη μου δώσε στην μαμά μου ένα αδερφάκι!" Βρε κορίτσια, έκοβα το γλυκό και είχα ανατριχιάσει...

Μακάρι να είμαστε ευλογημένες να έχουμε την υγεία μας εμείς και τα παιδιά μας και να τα χαιρόμαστε για όλη μας την ζωή!!!!!!!!!!!

Έτσι είναι αγορομάμυ! Να εχουμε θάλασσα δίπλα μας, κοντά μας και να την έχω την κόρη μου να την φοβάται;;;ποιος ο λόγος; εννοείται με νοιάζει η ασφάλειά της αλλά δεν το θεωρώ σωστό να φτάσει στο δημοτικό και να φοράει μπρατσάκια!!!

Όταν μεγαλώσει λίγο ακόμη ο Δημτράκης και σιγά σιγά δεν θα είναι μόνο το μωρό σας αλλά αγοράκι σωστό, θα δεις πόσα πράγματα θα κάνετε, τις κουβέντες του, τις σκέψεις του κλπ και θα εκπλαγείς!!!

Για μένα η Αγγελική είναι το μωρό μου, το κορίτσι μου, η καρδιά μου, η ψυχή μου και της το λέω διαρκώς!!!

Προχθές που κόβαμε την τούρτα του αντρα μου και ήταν δίπλα μου για να πηγαίνει να σερβίρει, στα καλά καθούμενα πιάνει τα χεράκια της μεταξύ τους και λέει δυνατά" θεούλη μου δώσε στην μαμά μου ένα αδερφάκι!" Βρε κορίτσια, έκοβα το γλυκό και είχα ανατριχιάσει...

Μακάρι να είμαστε ευλογημένες να έχουμε την υγεία μας εμείς και τα παιδιά μας και να τα χαιρόμαστε για όλη μας την ζωή!!!!!!!!!!!

Να 'μαστε καλα Ηλιοβασιλεμα μου με τα παιδακια μας και να τους χαρισουμε αδερφακια!! Ανυπομονω να αρχισει ο Δημητρης να μιλαει να συννενοουμαστε! Ηδη εχει αρχισει να κοιταει γυρω του σαν παιδακι και οχι σαν μωρο! Ανταποκρινεται πολυ διαφορετικα στα παντα!! Αχ το ζουζουνακι μου!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλα ειναι και η φουρτουνα μου, κοιμαται...

Οχι για χαλκιδικη αλλα για περαμο, σταυρο, ρεντινα κλπ.

Οι τιμες ειναι στα 50? την ημερα, υπαρχουν και πιο φθηνα και πιο ακριβα.

Εμενα με καλυπτουν οι παροχες και τα στοιχεια που διαθετουν για τα 50?.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλα ειναι και η φουρτουνα μου, κοιμαται...

Οχι για χαλκιδικη αλλα για περαμο, σταυρο, ρεντιμα κλπ.

Οι τιμες ειναι στα 50? την ημερα, υπαρχουν και πιο φθηνα και πιο ακριβα.

Εμενα με καλυπτουν οι παροχες και τα στοιχεια που διαθετουν για τα 50?.

παρα πολυ καλα μου ακουγεται για ξενοδοχειο, προφανως με πρωινο ετσι?? αντε συμπεθερα να βρεθει και η φουρτουνιτσα στο στοιχειο της, στο νεροοοοοο!!!! Αλλη γοργονιτσα απο εκει!!!!

Κοριτσακια μου θα σας αφησω!! Απολαυσαμε πανσεληνο στο μπαλκονι να φωτιζει ολη τη θαλασσα μπροστα μας, μαγικα!! Σας στελνω πολλα φιλια και παω να χαζεψω λιγο στο χαζοκουτι που κοντεουμε να ξεχασουμε απο που ανοιγει λογω του μικρου, δεν κανει να βλεπουν καθοοοοολου μεχρι να μιλησουν καλα! (ψεματα, ξερουμε απο που ανοιγει γιατι οταν πιανει ο Μητσος το τηλεκοντρολ στα χερακια του παταει κουμπια γιατι καταλαβαινει οτι ανοιγει και με το που παταει το κουμπι γυρναει και κοιταει ποτε θα ανοιξει η τηλεοραση χαχαχα) ΚΑΛΗΝΥΧΤΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΓΛΥΚΕΣ!!

Υ.Γ. ΚΑΛΕ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΤΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΜΩΡΟ, ΛΕΤΕ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΝΑ ΗΤΑΝ ΦΟΡΟΥΜΙΤΙΣΣΑ?? ΧΑΧΑΧΑ!

to1Np2.png

KCkop2.png

Κοριτσααααακια μου θα σας καληνυχτισω....!!!!!

Νυσταξα και αυριο το πρωι εχω δουλιτσες στην πολη...

Φιλακια σε ολες σας...καλον υπνο και ονειρα γλυκαααααα και οχι περιεργα και ξυνα.........!!!!!!!!!!

Θα τα πουμε αυριο...!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Υπεροχο να εχεις μπαλκόνι με θέα την θάλασσα!!! Σε ζηλεύω αγορομάμυ!!! Αλλά τουλάχιστον την έχω κοντά την θάλασσα και πάμε έστω και σε παγκάκι....χι χι!!!

Καλη ξεκούραση και σε σένα Κοαλάκι!!!

Τα λέμε Αύριο!!!

Ελπιζω το βασιλικο μωρο να μην το κοτσαρουν με κανενα καπελο εξω απο το μαιευτηριο, εεεεεεεελεος πια με το πρωτοκολλο και τις βλακειες τους...!!!!!!!!

Τα σιχαινομαι αυτα, πραγματικα.....!!!!!!!!!

Οπως σιχαινομαι και τα party, τις δεξιωσεις που κανουν καποιοι επωνυμοι ηλιθιοι στη χωρα μας...επιδυκνυωντας τον πλουτο και την ισχυ τους....!!!!!!!!!!!!

Καληνυχτααααααα.......!!!!!!!!!!!!!!

Φιλακιααααααα......!!!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοριτσια καλησπερα!!!!!!πετυχαινω καμια μεσα?????καλα να σας πω...ηρθε ενα φιλικο μας ζευγαρι και παιξαμε χαρτια.αντρες γυναικες.και επειη χαναμε αρχησαν οι αντρες να μας κοροιδευουν!και τους ελεγα σταματηστε!με πιασαν τα νευρα!!!!!!

δεν σταματησουν και με πιανει το τρελο μου!!!!!!!

και περνω τα αποφαγια που παραγγ.απ εξω και τους τα ριξα στη μουρη!!!!!!!!αι στο καλο τους λεω!!!!!!

με πιασαν τα κλαματα και αρχησα να φωναζω!ε.με τα πολλα πηγα στο μπανιο και εκανα ενα νουζακι!οχι τιποτα αλλο...ταραξα την μπεμπα!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Πατουσίτσα είσαι τρελή!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλά τους έκανες που σας κοροϊδευαν τα άτιμα τα αγόρια!!!

Ηρέμησες τώρα με το ντους;;; Μην μας ταράζεις την μπέμπα βραδιάτικα!!!

Πατουσίτσα είσαι τρελή!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλά τους έκανες που σας κοροϊδευαν τα άτιμα τα αγόρια!!!

Ηρέμησες τώρα με το ντους;;; Μην μας ταράζεις την μπέμπα βραδιάτικα!!!

αχ μαναρακι μου,δεν μπορεις να φανταστεις πως εγινα!!!!!!!!!βγηκα εκτος οριων!!!!!!!!!!!!!την πληρωσε ο αντρας μου φυσικα,και πηραν τα σκαγια και τον αλλον!!!ναι χαλαρωσα πολυ!!!!ξεσπασα και ηρεμησα!!!!!!!!!

λες να επαθε τιποτα η κοριτσανα μου??????

εσυ καλα εισαι ηλιοβασιλεμα μου???????η αγγελικη μας καλα ειναι???????κοιμηθηκε??????

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...