Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Mado10 είπε:

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Εε τότε δεν υπάρχει  λόγος ανησυχίας!! Απολαύστε την συνέχεια.. και δες τη θετική πλευρά  της δοτριας..ότι είναι μεα κοπέλα..

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Κοαλάκι θα παμε λιγες μερες σε φιλες μου στο Κιάτο, έχουμε καιρό να βρεθούμε εγω με τρεις συμφοιτητριες μου, καλές μου φίλες!!! Θα παμε οικογενειακως !!! Και βεβαια λογω κρισης , ακομη και αυτο μας ζορίζει...αλλά θα παμε και ας μην πληρωσουμε από τους πρωτους την ΔΕΗ!!!:evil::evil::evil:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοαλάκι θα παμε λιγες μερες σε φιλες μου στο Κιάτο, έχουμε καιρό να βρεθούμε εγω με τρεις συμφοιτητριες μου, καλές μου φίλες!!! Θα παμε οικογενειακως !!! Και βεβαια λογω κρισης , ακομη και αυτο μας ζορίζει...αλλά θα παμε και ας μην πληρωσουμε από τους πρωτους την ΔΕΗ!!!:evil::evil::evil:

Καλα θα κανετε....!!!!!! Ειναι μια πολυ ομορφη ιδεα για να δεις τις φιλες σου, να διασκεδασετε και να χαλαρωσετε και ασε τη δεη ξεκρεμαστη...!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοριτσια εκλεισα ραντεβου για σημερα στο γιατρο!!!το αλλαξα!!!!!!!ετοιμαστηκα και φευγω!!!!θα σας εχω ενημερες για την κορακλα μου!!!!!!!!εκτος και αν μας βγηκε κανενα τσουτσουνι!!!!!!χιχιχιχιχιχχιχχ!!!!!!!!!

Περιμενουμε εν αγωνιως νεααααααα.....!!!!!!!!

Ειιιιιιιιιι ξεχασες το σοκολατουχο....!!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Koριτσακια μουυυυυυυυυυυ!!!!!!!!Ηρθα κι εγω!!!!!

Ειμαι λιγο καπως σημερα γιατι εχει παει ο μπαμπας μου να κανει σπινθηρογραφημα και δεν με αφησανε να παω κι εγω και περιμενω ολο αγωνια!!!!!

Πατουσιτσαααααααααααααα μουυυυυυυ!!!!!!!!!

Φιλακια στην νυφουλα μουυυυυυυυυυ!!!Περιμενουμε νεα!!!!!!!!!!

Ποιος τη χαρη σου!!!Θα ειναι κι ο συμπεθερος μαζι??

Εχω κι εγω πολλες μερες που βλεπω ολο εφιαλτες!!Ασχημα ονειρα αλλα δεν δινω σημασια καμια γιατι θα τρελαθω!!!!

Ngn μου θα περασουν οι μερες θα ερθει και η Πεμπτη και θα δεις που ολα θα πανε καλα,και δεν εισαι και μονη σου,ειμαστε κι εμεις κοντα σου!!!

Κοαλακι μουυυυυυυυυ???Πως πας με το κοκαλακι??Μωρε θα φυγει και θα πει κι ενα τραγουδι!!!Οχι που θα μας κανει καλα ενα κοκαλο!!!!

Τι κανει η φουρτουνιτσα μας???

1sh1p2.png

Κοριτσάκια καλησπέρα!! Τί κάνετε;; Εγώ γύρισα από δουλειά, έφαγα κ κάθομαι λίγο μέχρι να ξυπνήσει η άτακτη η κόρη μου!

ΜΑΡΑΚΙ, χάρηκα πάρα πολύ που ακούσαμε νέα σου! Όλες σε είχαμε στο μυαλό μας!! Σου εύχομαι όλα να πάνε καλά, ήδη ο καιρός προχωράει όλο κ περισσότερο και θα φτάσεις εκεί που θέλεις κ ακόμα πιό πέρα, θα δεις! Η νοσηλεία στο Ιασώ επί μακρόν δέν παίζει, χρειάζεσαι μία περιουσία πραγματικά!

ΓΙΟΛΑ μου, ανακουφίστηκες που το ανακοίνωσες ε; Πώς αντιδράσανε; Για το μωρό μήν αγχώνεσαι ρε συ! Είναι μικρά ακόμα. Εγώ την πρώτη κόρη την άκουσα 19 εβδομάδων αλλά ας πούμε τώρα, δε θυμάμαι πότε άρχισα να την ακούω συστηματικά. Μπορεί να ήταν μετά την 20η,21η. Τώρα, μου φάνηκε σαν κάτι να είχα νιώσει 16η, αλλά έκτοτε έχασα τα ίχνη. Πάλι μου φάνηκε πριν λίγες μέρες, αλλά τώρα τίποτα πάλι. Αφού θα πας κ στο γιατρό, θα σε καθησυχάσει εκείνος!!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ μου, πολύ καλές οι εξετάσεις για το ζάχαρο! Μπράβο! Μπράβο!!

ΚΟΑΛΑΚΙ, το αγκαθάκι επιμένει βλέπω, αλλά τουλάχιστον μετακινήθηκε και αφού πήγες και σου είπαν οτι δε μπιρούν να κάνουν κ πολλά, κάνεις υπομονή κ περιμένεις να διαλυθεί μόνο του!

ΧΡΥΝΤΙΜ κάνε και καμιά βουτιά κατά δώ !! Τυχερή! Το καταδιασκέδασες!!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ, η γοργονίτσα σου τα κατάφερε περίφημα!! Μπράβο της!!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ, καλή επιτυχία στη φίλη σου που αναμένει τα αποτελέσματα της εξωσωματικής της, όσο για σένα, κοντός ψαλμός, αλλά πάλι, δεν αγχωνόμαστε, ούτε απογοητευόμαστε!! Ότι είναι να έρθει θα ρθεί! Αλλά φυσικά, η θετική μας ενέργεια είναι μαζί σου!!

Οι υπόλοιπες κούκλες τί κάνετε;;

Ναι May μου ευτυχως γιατι εκεινο μου ελειπε τωρα!!!Αλλα θελει παρακολουθηση!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Kαλησπέρα και καλή βδομάδα. Διάβασα τις τελευταίες 2 σελίδες που μπόρεσα και λέω κι εγώ με την σειρά μου χρόνια πολλά σε όσους γιόρταζαν.

Χάρηκα για το Μαράκι που τα κατάφερε άλλη μια φορά και εύχομαι να φτάσει τις 35 και παραπάνω.

Σήμερα έκανα ανακοίνωση στην δουλειά πρωί πρωί και νοιώθω πραγματικά ξαλαφρωμένη.

Είμαι λίγο μπερδεμένη με το αν "ακούω" ή όχι το μωρό. Σας είχα πει πριν 2 βδομάδες ότι είχα νοιώσει χτυπηματάκια αλλά από τότε άντε να έχω νοιώσει άλλες 2 φορές.

Σήμερα σηκώθηκα στεναχωρημένη και το είπα στον άντρα μου και μου είπε να πάρω τον γιατρό. Τον πήρα και μου είπε ότι κανονικά αυτή την εβδομάδα πρέπει να το ακούσω (18η) αλλά για να μου φύγει η ιδέα να πάω απόψε απτο ιατρείο του να μου το δείξει να ησυχάσω. Λες και με άκουσε το μικρούλι μου νομίζω ότι απτο μεσημεριανό και δώθε είναι ζωηρούλι και σαν να σπρώχνει το τοίχωμα της κοιλιάς αλλά ένιωσα και ψηλά προς το στομάχι. Και αναρωτιέμαι είναι δυνατόν να είναι τόσο ψηλά;

Eσείς που είστε κοντά στην εβδομάδα μου πού το νοιώθετε;

Oι δευτερότοκες μανούλες ποιά βδομάδα το ¨άκουσαν¨;

Λοιπον Yola μου αν γυρισεις λιγο πισω θα θυμηθεις που μια ολοκληρη μερα εκλαιγα γιατι ειχα μπει στην 19η εβδομαδα και δεν ειχα νιωσει η νομιζα τελοσπαντων πως δεν ειχα νιωσει το μωρο!!!Μολις ηρθε η Πεμπτη και πηγα και το ειδα και ηρεμησα,πως αρχισα βρε παιδι μου απο την ιδιο εκεινο βραδυ να το νιωθω???Ο γιατρος μου το ειπε ξεκαθαρα,οτι θα υπαρχουν και μερες που δεν θα το νιωθω ειναι φυσιολογικο γιατι ειναι μικρο ακομα!!!

Απο εκεινη την ημερα που δεν δινω και πολυ σημασια ολο και κατι νιωθω αμυδρα και ειμαι σιγουρη οτι ειναι αυτο!!!!

Για δευτερολεπτα μια μικρη μπουνιτσα χαμηλα μου σπρωχνει την κοιλιτσα προς τα εξω!!!!

Περιμενουμε τα ομορφα νεα σου!!!!!!!!

1sh1p2.png

Μποτσάκι μου καλά είσαι; εντάξει ο μπαμπάς σου; γιατί έκανε σπινθηρογράφημα;

Η συμπεθέρα τα κατάφερε και πάει από σήμερα να δει την μπέμπα της!!! Θα μάθουμε νέα για την νύφη σου!!!!!:D:D:D

Μποτσάκι μου καλά είσαι; εντάξει ο μπαμπάς σου; γιατί έκανε σπινθηρογράφημα;

Η συμπεθέρα τα κατάφερε και πάει από σήμερα να δει την μπέμπα της!!! Θα μάθουμε νέα για την νύφη σου!!!!!:D:D:D

Καλα αγαπη μου!!!

Ειχε κανει μπαλονακι το χειμωνα και τωρα πρεπει να κανει αυτη την εξεταση να δουμε!!

1sh1p2.png

Καλα αγαπη μου!!!

Ειχε κανει μπαλονακι το χειμωνα και τωρα πρεπει να κανει αυτη την εξεταση να δουμε!!

Και ο πατέρας μου εχει πρόβλημα καρδιάς...εχει βαλει στεντς (ετσι λεγονται;)

Τώρα ανέβηκα πάνω (ημασταν στην αυλή) να αλλαξουμε και να πάμε βόλτα με τα ποδήλατά μας! Να περάσει λίγο η ώρα και να γυρίσουμε για τα βραδυνά μας χούγια....

Και ο πατέρας μου εχει πρόβλημα καρδιάς...εχει βαλει στεντς (ετσι λεγονται;)

Τώρα ανέβηκα πάνω (ημασταν στην αυλή) να αλλαξουμε και να πάμε βόλτα με τα ποδήλατά μας! Να περάσει λίγο η ώρα και να γυρίσουμε για τα βραδυνά μας χούγια....

Ναι,μπαλονακι με απλα λογια ειναι το στεντ!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Ηρθα κοριτσια μου!!!!!!!!!!την ειδαμε την μπεμπουλα μου!!!!ολα καλα!!!!ειμαστε 18w+4d,και 250 γραμμαρια!!!

ητανε στα μπρουμιτα η μπεμπα επεζε με το ενα χερι τα δαχτυλα των ποδιων και απο με το αλλο χερι εξινε το κεφαλι της!!!!!!!!χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!

συγκινηθηκα!!!!!!!!!

β επιπεδου μου εκλεισε για 8/8!

οταν παμε βολο θα ειμαι στην 19η εβδομαδα και την πεμπτη αλλαζω βδομαδα!οποτε μεχρι το Σαββατο που θα φυγουμε θα ειμαι 20+2!

αν μπορει να μου κανει την β'επιπεδου εκεινη την εβδομαδα καλως!!!!αν οχι δεν ξερω κοριτσια τι θα κανω.............!!!αυτος μου εκλεισε ραντεβου,αλλα θα δω τι θα κανω....!!!

αυτα τα νεακια μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Με το που ηρθα σπιτι κοριτσια κατω στην εισοδο ειδα τη γειτονησσα...........πολυ στομα εχει η ρουφιανα!!!δεν της ειπα οτι ειμαι εγκυος γι αυτο το λογω!!!!!ειναι γενικα μια οικογενεια οτι να ναι..........και την λεω κατσικοποδαρη!!!!!!εχει ενα στομα ο Θεος να σε φυλαει!!!!!!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Πατουσίτσα, πες να σε ξεματιάσουν για καλό και για κακό!!! Η μπεμπούλα σου σε συγκίνησε έτσι; φυσικό και επόμενο!!!!

Θες να πας Βόλο και πέφτει την βδομάδα που είναι να κάνεις β επιπέδου;

κοριτσιαααααααα τσααααααααα!!

Πατουσιτσα μου γλυκια χαιρομαι πολυ για τα ομορφα νεα σου!!! Οσο για τη γειτονισσα... να φορας σταυρουδακι παντα!!!!!!!!!! καποια στιγμη δε θα κρυβεται η εγκυμοσυνη, οποτε προφυλαξου ;) Ηλιοβασιλεμα μου γοργονα η μικρουλα ε??? Μπραβο,καλες βουτιες!!!!!!

Συμπεθερααααα, ελατε εδω κατω διακοπες να ξεμπερδευετε, να κανουμε και τα αρραβωνιασματα!!!!!!!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

κοριτσιαααααααα τσααααααααα!!

Πατουσιτσα μου γλυκια χαιρομαι πολυ για τα ομορφα νεα σου!!! Οσο για τη γειτονισσα... να φορας σταυρουδακι παντα!!!!!!!!!! καποια στιγμη δε θα κρυβεται η εγκυμοσυνη, οποτε προφυλαξου ;) Ηλιοβασιλεμα μου γοργονα η μικρουλα ε??? Μπραβο,καλες βουτιες!!!!!!

Συμπεθερααααα, ελατε εδω κατω διακοπες να ξεμπερδευετε, να κανουμε και τα αρραβωνιασματα!!!!!!!!!

Συμπεθεεεεεερα μου......ναι ναι να μην ξεχασω φορεμα να ραψω γιατι αλλιως δεν ερχομαι...........!!!!!!!

Τι κανει ο μπουρμπουληθρας σου.....????????

Πατουσιτσαααα μου μπραβο για τα υπεροχα (που ειμασταν σιγουρες) νεα οτι θα μασ εφερνεσ, καλεεεεε μεγααααααλη κοπελα εγινε η πατουσοκορη 250γρ........!!!!!!!!!

Χαχααχχααχαχαχαχααχαχαχ.......!!!!!!!!!!

Μποτσαααακι μου ακομα με βασανιζει το αγκαθακι...

Ηλιοβασιλεμα μου πηγατε ποδηλατοβολτα.....?????? τι ωραια....!!!!!!!!

Εμεις σημερα δεν πηγαμε μονο στη γειτονισσα, αλλα πηγαμε την πηραμε και καναμε βολτα στη παιδικη χαρα, η μαριαννα με το τρυκικλο ποδηλατακι της και εμεις σαν ουρες απο πισω.....!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...