Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

ο αντρας μου δεν μπορεσε να παρει αδεια γιατι ελλειπε με αδεια ο υποπροσιτσαμενος οποτε δεν ειχε ποιος να τον αντικαταστησει τεσπα!η κοπελα κραταγε τον Αλεξανδρο ολη μερα και ο αντρας μου ερχοταν και με εβλεπε λιγο το πρωι και λιγο το βραδυ!

περνατε πολυ μεγαλη δοκιμασια Μαρια μου, σε λιγους μηνες θα εχεις τη μπεμπα και δε θα εχεις χρονο ουτε να σκεφτεις ολα αυτα που περνατε!! θα ειστε μια ομορφη τετραμελης οικογενεια!!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσακια μου βγαινω, οπου να 'ναι θα ξυπνησει ο ταρζαν!! θα τον ταισω και θα ετοιμαστουμε να παμε στο μαγαζι του φιλου μας στη θαλασσα και το απογευμα θα τον κανουμε μπανακι!!! ο αντρας μου ειναι παραλια απο το πρωι, μαστορευει τη βαρκα του! εμεις δεν πηγαμε, κρατησα τον μικρο σπιτι να ηρεμησει να μη ξεφευγει και μαθαινει ολη μερα εξω με την αδεια του μπαμπα του και τι θα τον κανω απο την αλλη εβδομαδα!!

to1Np2.png

KCkop2.png

περνατε πολυ μεγαλη δοκιμασια Μαρια μου, σε λιγους μηνες θα εχεις τη μπεμπα και δε θα εχεις χρονο ουτε να σκεφτεις ολα αυτα που περνατε!! θα ειστε μια ομορφη τετραμελης οικογενεια!!!!

αχ μακαρι απο τοστομα σου και στου Θεου τα αυτι!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Ναιιιιιιιιιιι μποτσακι μου τον εφαγα τον γαβρο ολοκληρο και μετα με εφαγε εκεινος....αχχαχααχχαχαχχαχααχα.......!!!!!!!!!

Συμπεθεραααααα μου τι καλα να μην ερθει η περιοδος, να πας για χοριακη και να παρεις μια με το συμπαθειο....τοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοσηηηηηηηηηη.....!!!!!!!

Δεν ξερω αν δεν φυγει τι θα κανω...δε μπορει καποια λυση θα υπαρχει για να φτασουν σε εκεινο το σημειο, βαθυαααααα.....!!!!!!!!!

Ναι βρηκα 2 ξενοδοχεια και κατι ενοικιαζομενα σπιτακια...

Θαλειτσααααααα τελικα τι ειναι οοοοολο αυτο που σε κανει να πονας.....?????

Διερευνησε το...

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Κορίτσια γυρίσαμε από θάλασσα ενώ πριν πήγαμε για το πρώτο μαθημα κολύμβησης στη πισίνα!!! Αστεράκι η κόρη μου, τα πήγε θαυμάσια και το καταχάρηκε!!!:D:D:D

Τωρα ετοιμάζω τραπέχι να φάμε γιατί πεινάμε!!!!!!!!!!!!

Κοαλάκι αν πρόκειται για κοκκαλάκι αγκαθάκι από γάβρο, εντάξει μην φοβάσαι. Αν ήταν μεγαλύτερο κοκκαλάκι, να ανησυχούσες...

Αγορομάμμυ πρέπει να ήταν τέλεια η βαρκάδα και το μπάνιο σε δική σας ιδιωτική παραλία!!!;););)

Μαράκι λογικό είναι που ο Αλέξανδρος σου βγάζει τέτοια περιέργα για να τραβήξει την προσοχή...Τη φάση με τους εμμετούς όταν κλαίει και ζορίζεται, την πέρασε και η δικιά μου (ευτυχώς σε λογικά πλαίσια, όταν την πρωτοπήγα παιδικό σταθμό...). Καλή ξεκούραση!!!

Ευχαριστώ για τις ευχες για τα γενέθλια του άντρα μου. Να είστε όλες καλά!!!

μακαρι να μην ειναι τιποτα!!! ο μικρος καλα ειναι?? εχει το νου του να ξεκινησει κανενα μπουσουλημα?? τωρα σιγα σιγα δε θα κρατιεται!!!

αύριο κλείνει ο μικρός 7 μηνών.ακόμα δεν μπουσουλαει αλλά κάθεται λίγο κ πότε πέφτει μετά αριστερά πότε δεξιά.αλλά κ όταν είναι ξαπλωμένος γυρίζει από ανασκελα -μπρούμυτα κ το ανάποδο...εσείς καλά??????

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναιιιιιιιιιιι μποτσακι μου τον εφαγα τον γαβρο ολοκληρο και μετα με εφαγε εκεινος....αχχαχααχχαχαχχαχααχα.......!!!!!!!!!

Συμπεθεραααααα μου τι καλα να μην ερθει η περιοδος, να πας για χοριακη και να παρεις μια με το συμπαθειο....τοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοσηηηηηηηηηη.....!!!!!!!

Δεν ξερω αν δεν φυγει τι θα κανω...δε μπορει καποια λυση θα υπαρχει για να φτασουν σε εκεινο το σημειο, βαθυαααααα.....!!!!!!!!!

Διερευνησε το...

ελα μου ντε?????μακάρι να ηξερα κοαλακι μου!!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Λοιπον κοριτσακια μου το ζαχαρακι κομπλεεεεεεεεεεε!!!!!!

Ειναι απο 70 εως 110 κι εγω εχω 86!!Φυσιολογικο!!Στον 7ο νομιζω θα κανω την καμπυλη!!!!!!!!Παω να ξαπλωσω γιατι γυρνοβολαω απο το πρωι!!!!!!

1sh1p2.png

αχ μακαρι απο τοστομα σου και στου Θεου τα αυτι!

Μαρακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!

Ειναι δεδομενο οτι ολα θα πανε καλα,εχουμε η μια την αλλη,μας δινεις και σου δινουμε δυναμη και μην ξεχνας!!!!!!!!!!!!

ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΜΑΣΤΕ!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Διερευνησε το...

Θα φυγει λεωωωωωωωωω!!!!!!!!!Κανω βουντου!!!!!!!!!!!!

χαχαχααχαααααααααα!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

κοριτσάκι και με τη βούλα που λέμε δλδ????!!!!!! άντε να δούμε..μη μας κάνει καμιά έκπληξη η μπουμπού και είναι μπουμπούκος τελικά!!!!!!!!!!! :tongue::tongue::tongue:

τη δευτέρα 29 ε??άντε με το καλό κι εσύ κοριτσάκι μου..όλα τέλεια να μας πάνε!!

υπομονή λίγες μέρες και αισιοδοξία!!!! αλλά και να μην είναι θετικό το αποτέλεσμα..δεν απογοητευόμαστε εεε?? εντάξει???!!! :):)

Ναι ναι με το καλο για ολες μας!!!

Κοιταξτε μην εχω κανενα κοριτσακι γιατι σας το λεω θα εχει πουλι!!!!!!!

Το ειδαααααααααα!!!!!!!!!

1sh1p2.png

άντε ναι???στα ούρα ίσως είχα κ εγώ αλλά νόμιζα ότι είναι η ωορρηξια μου αλλά μάλλον αυτό θα είναι γιατί εχω δει πάνω από 4 φορές κ όχι συνεχόμενες μέρες που αποκλείεται να εχω ωορρηξια!!!!

Παιδι μου σου λεω τις εβλεπα που κρεμοντουσαν,(συγνωμη κιολας)σε ολες μου τις κεννωσεις,κι απο τοτε που πηρα αυτα τα οποια ειναι βιταμινες για το εντερο στην ουσια,τελος!!!Βασικος παραγοντας για μενα,το αγχος!!!!

Να τον ρωτησεις τον γιατρο σου για τα προβιοτικα!!!!!!!!!!

Ουτε κολονοσκοπηση εκανα ουτε γαστροσκοπηση και ειχα παει προετοιμασμενη και για τα δυο,και τελικα δεν χρειαστηκε!!!Καλα εμεις εδω εχουμε και φοβερο γιατρο.Ερχονται απο ολη την Ελλαδα σ'αυτον!!!!

Η κολλητη μου ειχε 2 μηνες αιμορραγια και ολοι της λεγανε οτι ηταν ορμονικο και ο μονος που της βρηκε οτι ειχε εξωμητριο κι οτι ειχε σπασει ηταν αυτος ο οποιος και την εστειλε επειγοντως νοσοκομειο γιατι θα πεθαινε!!!!!Φαντασου!!!Του εχω απολυτη εμπιστοσυνη!!!!!

1sh1p2.png

Kαλησπέρα και καλή βδομάδα. Διάβασα τις τελευταίες 2 σελίδες που μπόρεσα και λέω κι εγώ με την σειρά μου χρόνια πολλά σε όσους γιόρταζαν.

Χάρηκα για το Μαράκι που τα κατάφερε άλλη μια φορά και εύχομαι να φτάσει τις 35 και παραπάνω.

Σήμερα έκανα ανακοίνωση στην δουλειά πρωί πρωί και νοιώθω πραγματικά ξαλαφρωμένη.

Είμαι λίγο μπερδεμένη με το αν "ακούω" ή όχι το μωρό. Σας είχα πει πριν 2 βδομάδες ότι είχα νοιώσει χτυπηματάκια αλλά από τότε άντε να έχω νοιώσει άλλες 2 φορές.

Σήμερα σηκώθηκα στεναχωρημένη και το είπα στον άντρα μου και μου είπε να πάρω τον γιατρό. Τον πήρα και μου είπε ότι κανονικά αυτή την εβδομάδα πρέπει να το ακούσω (18η) αλλά για να μου φύγει η ιδέα να πάω απόψε απτο ιατρείο του να μου το δείξει να ησυχάσω. Λες και με άκουσε το μικρούλι μου νομίζω ότι απτο μεσημεριανό και δώθε είναι ζωηρούλι και σαν να σπρώχνει το τοίχωμα της κοιλιάς αλλά ένιωσα και ψηλά προς το στομάχι. Και αναρωτιέμαι είναι δυνατόν να είναι τόσο ψηλά;

Eσείς που είστε κοντά στην εβδομάδα μου πού το νοιώθετε;

Oι δευτερότοκες μανούλες ποιά βδομάδα το ¨άκουσαν¨;

dpTCp2.png

62YBp2.png

Κοριτσάκια καλησπέρα!! Τί κάνετε;; Εγώ γύρισα από δουλειά, έφαγα κ κάθομαι λίγο μέχρι να ξυπνήσει η άτακτη η κόρη μου!

ΜΑΡΑΚΙ, χάρηκα πάρα πολύ που ακούσαμε νέα σου! Όλες σε είχαμε στο μυαλό μας!! Σου εύχομαι όλα να πάνε καλά, ήδη ο καιρός προχωράει όλο κ περισσότερο και θα φτάσεις εκεί που θέλεις κ ακόμα πιό πέρα, θα δεις! Η νοσηλεία στο Ιασώ επί μακρόν δέν παίζει, χρειάζεσαι μία περιουσία πραγματικά!

ΓΙΟΛΑ μου, ανακουφίστηκες που το ανακοίνωσες ε; Πώς αντιδράσανε; Για το μωρό μήν αγχώνεσαι ρε συ! Είναι μικρά ακόμα. Εγώ την πρώτη κόρη την άκουσα 19 εβδομάδων αλλά ας πούμε τώρα, δε θυμάμαι πότε άρχισα να την ακούω συστηματικά. Μπορεί να ήταν μετά την 20η,21η. Τώρα, μου φάνηκε σαν κάτι να είχα νιώσει 16η, αλλά έκτοτε έχασα τα ίχνη. Πάλι μου φάνηκε πριν λίγες μέρες, αλλά τώρα τίποτα πάλι. Αφού θα πας κ στο γιατρό, θα σε καθησυχάσει εκείνος!!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ μου, πολύ καλές οι εξετάσεις για το ζάχαρο! Μπράβο! Μπράβο!!

ΚΟΑΛΑΚΙ, το αγκαθάκι επιμένει βλέπω, αλλά τουλάχιστον μετακινήθηκε και αφού πήγες και σου είπαν οτι δε μπιρούν να κάνουν κ πολλά, κάνεις υπομονή κ περιμένεις να διαλυθεί μόνο του!

ΧΡΥΝΤΙΜ κάνε και καμιά βουτιά κατά δώ !! Τυχερή! Το καταδιασκέδασες!!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ, η γοργονίτσα σου τα κατάφερε περίφημα!! Μπράβο της!!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ, καλή επιτυχία στη φίλη σου που αναμένει τα αποτελέσματα της εξωσωματικής της, όσο για σένα, κοντός ψαλμός, αλλά πάλι, δεν αγχωνόμαστε, ούτε απογοητευόμαστε!! Ότι είναι να έρθει θα ρθεί! Αλλά φυσικά, η θετική μας ενέργεια είναι μαζί σου!!

Οι υπόλοιπες κούκλες τί κάνετε;;

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...