Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Την αλλη Δευτερα εχω την β'!Θα την κανω στο Εμβρυο μρ τον Παπαπαναγιωτου!!Μου ειπε ο γιατρος μου οτι ειναι απο τους καλυτερους!!!!!

ναι!! οι γυναικολογοι της περιοχης μου εκει στελνουν τις εγκυους για αυχενικη και β'επιπ! ευχομαι ολα να ειναι τελεια μποτσακι μου!!!!!!!:D:D:D

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

λες??? αχ κι εγω θελω να ειμαι αισιοδοξη!! συντομα θα μαθουμε!!

και εγώ έτσι νομίζω αγορομμαμη μου!!!!!!

πονάω ναι ακόμα αλλά παρατήρησα ότι εχω κ βλεννες στις κενωσεις μου...νομίζω ότι δεν είναι καλό!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ngn μου μακάρι να μην είναι κάτι σοβαρό παρά η αλλαγή του μήνα, ή κάποιο αγγειάκι όπως έιπαν και τα άλλα τα κορίτσια. θα σου πει λογικά ο γιατρός σου την πέμπτη που θα σε δει!

Επίσης λίγο ετεροχρονισμένα...

HAPPY BIRTHDAY μποτσάκι μουουουου!! να τα εκατοστήσεις στα χρόνια και να μείνεις πάντα 18άρα στην καρδιά!!! Να κρατήσεις γερό στην αγκαλιά σου τον μπαλαρίνο σου!!

Ελλάκιιιιιιι ΧΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ!!!! Πολύχρονη και με ένα γερό μπεμπάκο!!!

Ηλιοβασίλεμα να τον χαίρεστε τον αντρούλη - μπαμπά σας, να είναι γερός και να σας χαίρεται και αυτός τις γυναικάρες του και σύντομα σας εύχομαι να μεγαλώσει κι άλλο η οικογένειά σας!! :D:D

χρονια πολλα με υγεια σε ολες και ολους και απο εμενα εστω και ετεροχρονισμενα!!!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

πονάω ναι ακόμα αλλά παρατήρησα ότι εχω κ βλεννες στις κενωσεις μου...νομίζω ότι δεν είναι καλό!!!!

αχ αυτο μαλλον σημαινει καμια φλεγμονουλα στο εντερο ή κανενας μικρος πολυποδας λες?? λογικα θα σου κανει κωλονοσκοπηση ο γιατρος, καλο κουραγιο!! τουλαχιστον να δεις τι στο καλο ειναι ολα αυτα!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Ειχα κι εγω Θαλεια μου και στις κεννωσεις και στα ουρα!!!

Πηγα στο γαστρεντ. δεν μου εδωσε καν θεραπεια,σπαστικη κολ.,αγχος,και μου εδωσε προβιοτικα για τις βλεννες που γιατι αυτα φτιαχνουν την χλωριδα του εντερου και του κολπου και βρηκα την υγεια μου!!!!Τα παιρνω ακομα και τωρα και με εχουν σωσει!!!

Παω να παρω τις εξετασεις μου κι ερχομαι!!!

1sh1p2.png

αχ αυτο μαλλον σημαινει καμια φλεγμονουλα στο εντερο ή κανενας μικρος πολυποδας λες?? λογικα θα σου κανει κωλονοσκοπηση ο γιατρος, καλο κουραγιο!! τουλαχιστον να δεις τι στο καλο ειναι ολα αυτα!!!

τι να σου πω δεν ξέρω????πάντως είχα κάνει μια εξετάσει αίματος που φαίνεται αν έχεις κάπου φλεγμονή αλλά δεν είχα...βέβαια αρκετά μετά είδα τις βλεννες...ευχαριστώ πάντως!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ειχα κι εγω Θαλεια μου και στις κεννωσεις και στα ουρα!!!

Πηγα στο γαστρεντ. δεν μου εδωσε καν θεραπεια,σπαστικη κολ.,αγχος,και μου εδωσε προβιοτικα για τις βλεννες που γιατι αυτα φτιαχνουν την χλωριδα του εντερου και του κολπου και βρηκα την υγεια μου!!!!Τα παιρνω ακομα και τωρα και με εχουν σωσει!!!

Παω να παρω τις εξετασεις μου κι ερχομαι!!!

άντε ναι???στα ούρα ίσως είχα κ εγώ αλλά νόμιζα ότι είναι η ωορρηξια μου αλλά μάλλον αυτό θα είναι γιατί εχω δει πάνω από 4 φορές κ όχι συνεχόμενες μέρες που αποκλείεται να εχω ωορρηξια!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

τι να σου πω δεν ξέρω????πάντως είχα κάνει μια εξετάσει αίματος που φαίνεται αν έχεις κάπου φλεγμονή αλλά δεν είχα...βέβαια αρκετά μετά είδα τις βλεννες...ευχαριστώ πάντως!!!!

μακαρι να μην ειναι τιποτα!!! ο μικρος καλα ειναι?? εχει το νου του να ξεκινησει κανενα μπουσουλημα?? τωρα σιγα σιγα δε θα κρατιεται!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

αντε καλη μου μακαρι να μας πεις τα ευχαριστα!!!

σε ευχαριστω Μαρια μου, δωσε ενα τεραστιο φιλι στον Αλεξανδρο!! θα του ελειψες του μικρουλη σου ε?? πηρε αδεια ο αντρας σου και εκατσε μαζι του?

to1Np2.png

KCkop2.png

αχ αληθεια xrydim μου?? μακαριιιι!! την Πεμπτη περιμενω περιοδο, αν δε μου ερθει τη Δευτερα θα παω για χοριακη!! εκει θα κανεις τη β'επιπ? θα δεις πολλααααα πραγματακια για τη μπουμπου και θα παρεις και γραπτως οτι ειναι κοριτσακι!! γραφουν καποια στιγμη στην εξεταση γεννητικα οργανα:θηλεως ή αρρενος αντιστοιχα!

κοριτσάκι και με τη βούλα που λέμε δλδ????!!!!!! άντε να δούμε..μη μας κάνει καμιά έκπληξη η μπουμπού και είναι μπουμπούκος τελικά!!!!!!!!!!! :tongue::tongue::tongue:

Κι εγω 6 και σημερα!!!!!!!!!!!Αντε μια μια να παιρνει σειρα!!!!!!!

τη δευτέρα 29 ε??άντε με το καλό κι εσύ κοριτσάκι μου..όλα τέλεια να μας πάνε!!

λες??? αχ κι εγω θελω να ειμαι αισιοδοξη!! συντομα θα μαθουμε!!

υπομονή λίγες μέρες και αισιοδοξία!!!! αλλά και να μην είναι θετικό το αποτέλεσμα..δεν απογοητευόμαστε εεε?? εντάξει???!!! :):)

xVmOp2.png

e9iXp3.png

σε ευχαριστω Μαρια μου, δωσε ενα τεραστιο φιλι στον Αλεξανδρο!! θα του ελειψες του μικρουλη σου ε?? πηρε αδεια ο αντρας σου και εκατσε μαζι του?

ο αντρας μου δεν μπορεσε να παρει αδεια γιατι ελλειπε με αδεια ο υποπροσιτσαμενος οποτε δεν ειχε ποιος να τον αντικαταστησει τεσπα!η κοπελα κραταγε τον Αλεξανδρο ολη μερα και ο αντρας μου ερχοταν και με εβλεπε λιγο το πρωι και λιγο το βραδυ!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

xrydim μου εχω φιλη που της ελεγαν συνεχεια οτι ειναι αγορακι και στη β'επιπ αλλαξαν τα πραγματα!!! το ιδιο και μια γνωστη μου που μιλησαμε σημερα!!! της ειχαν πει αγορι απο την αρχη και στη β'επιπ ηταν τσουπρα!!! τι να πω, ειναι σπανιο βεβαια να αλλαζει το φυλλο!! οσο για εμενα, μια ειμαι αισιοδοξη, απο την αλλη λεω οτι δεν μου εχει ξυπνησει κανενα ενστικτο οτι ειμαι εγκυος!! θα δουμε!!!! δε θα απογοητευτω γιατι εχω ηδη τον πασα μου!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...