Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Ngn μου μακάρι να μην είναι κάτι σοβαρό παρά η αλλαγή του μήνα, ή κάποιο αγγειάκι όπως έιπαν και τα άλλα τα κορίτσια. θα σου πει λογικά ο γιατρός σου την πέμπτη που θα σε δει!

Επίσης λίγο ετεροχρονισμένα...

HAPPY BIRTHDAY μποτσάκι μουουουου!! να τα εκατοστήσεις στα χρόνια και να μείνεις πάντα 18άρα στην καρδιά!!! Να κρατήσεις γερό στην αγκαλιά σου τον μπαλαρίνο σου!!

Ελλάκιιιιιιι ΧΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ!!!! Πολύχρονη και με ένα γερό μπεμπάκο!!!

Ηλιοβασίλεμα να τον χαίρεστε τον αντρούλη - μπαμπά σας, να είναι γερός και να σας χαίρεται και αυτός τις γυναικάρες του και σύντομα σας εύχομαι να μεγαλώσει κι άλλο η οικογένειά σας!! :D:D

xVmOp2.png

e9iXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Λοιπον διαβαζω διαβαζω νεακια, χαμος!!! Μαρακι χαιρομαι που εισαι καλα και εσυ και το μωρακι σου, δοξα το Θεο τα καταφερατε παλι!!! Λιγη υπομονη ακομα, αμα "καβατζωσεις" την 30η εβδομαδα ολα μετα ειναι πιο ευκολα ακομα και αν πρκυψει προωρος τοκετος!! Εισαι πολυ κοντα στο "μαξιλαρακι" των 30 εβδ!! Ευχομαι βεβαια να καταφερετε πολυ πολυ περισσοτερο!!

Συμπεθερααααα!!! Βρηκες δωματιο?? Με το κοκκαλακι τι γινεται?

Οι υπολοιπες διαβαζω καλα ε?? Μay μου διαβαζω ειχες παλι αιματακι ε?? Ρουτινα εχει γινει το ζητημα και ευτυχως δηλαδη που δεν ειναι κατι σοβαρο!!! Οπως εχω αναφερει μια φιλη μου και στις 2 εγκυμοσυνες της ειχε συνεχεια αιμα ανευ λογου!

Εμεις ειμαστε πολυ καλα, χαλαρωνουμε!! Εχθες πηγαμε απο το πρωι παραλια, δεν καναμε μπανιο τον μικρο ομως γιατι ειχε πολυ ζεστη επειδη πηγαμε μετα τις 11, αραξαμε κατω απο τους ευκαλυπτους του μαγαζιου, μετα μεσημεριανο στους γονεις μου, εκει κοιμηθηκε ο μικρος και εγω με τον αντρα μου τρεξαμε για μπανιο οπου τελικα καναμε βολτα και με ενα μικρο σκαφος που εχει ο αντρας μου για τα ψαρεματα και περασαμε ονειρο!!! Πηγαμε σε μια παραλια ερημικη που δεν εχεις προσβαση απο δρομο, μονο απο θαλασσα και απολαυσαμε βουτιες, ηταν τελεια!! Οταν ξυπνησε ο μικρος τον εφεραν οι γονεις μου παραλια και εκανε και εκεινος το μπανακι του!! Χρειαζομασταν αυτη τη χαλαρωση, ειχα να παω βολτα τετοια απο τοτε που παντρευτηκαμε και θυμηθηκαμε τις εποχες της αποοοοολυτης ξεγνοιασιας!!!

Μποτσακι μου τι κανει ο μπεμαπρος??? Εχεις αγκαλια τον ανεμιστηρα??

Θαλεια ο Παναγιωτακης??? Εσυ ποτε εχεις γαστρεντερολογο ειπαμε??

Πατουσιτσα μου υπναρουυυυυυυυυ!!! Η μπεμπα μαζευει ενεργεια!!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

αχ ζηλευω κανε και για μενα καμια βουτια στον γιο μου της ειχα ευχαρηστηθει τωρα τπτ!εισαι καλα?

αντε και εσυ αλες 19 εβδη εμειναν αμα ξεπερνας την μεση δε3ν ειναι τελεια?

θα κάνω, θα κάνω όσες θέλεις κοριτσάκι μου..κι εσύ κάνε λίγη υπομονή και του χρόνου το καλοκαίρι θα τις κάνετε όοοολοι μαζί τις βουτιές με τα παιδάκια σας! :D

να σε πω την αλήθεια..λίγο αγχώθηκα, μου λένε όλοι πλέον "άντε δεν έμεινε πολύ ακόμα" και "την πέρασες τη μέση, ούτε που θα καταλάβεις πως θα περάσει ο καιρός" και με πιάνει ένα τρέμουλο!!! :confused::confused::confused: αλλά το ξεπερνάω αμέσως, βλέπω την κοιλίτσα που φουσκώνει μέρα με τη μέρα, νιώθω και τη μπουμπού όλο και πιο συχνά και έντονα και τα ξεχνάω όλα..είναι πλέον, πιο "αληθινή" η εγκυμοσύνη!! :D

xVmOp2.png

e9iXp3.png

Koριτσακια μουυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!

Καλημερααααααααααααα!!!!!!!!!!!!

Εχω ξυπνησει νωρις σημερα γιατι πηγα να κανω την εξεταση για το ζαχαρο και σε λιγο θα παω να την παρω!!!!!Ειμαι σαν ζομπι!!!:confused::confused::confused::confused::confused:

Μαριαααααααααααααααααα μουυυυυυυυυυ!!!!!

Λαχταρησαμε!!!Δεν ξεραμε τι να κανουμε οι δολιες!!!Ρωτουσαμε η μια την αλλη αλλα τιποτα!!!Το ξεραμε οτι ολα θα ηταν καλα γιατι σε αυτη την παρει υπαρχει πολυ θετικη ενεργεια,αλλα δεν ξεραμε τι ειχε συμβει!!!!

Εδω!!!!!!!Μαζι θα τα περασουμε ολα!!!!!

Κοαλακι μου,καλο μου,οτι σου ειπαν οι γιατροι!!!!Πως τα καταφερες παλι βρε θηριο!!!Και υποτιθεται οτι τον γαβρο τον τωμε ολοκληρο!!!!Αφου ομως δεν υπαρχει κινδυνος θα φυγει το ρημαδι!!!

Ξου ξου ξου ξουυυυυ παλιοκοκαλακι!!!!!!!!!

Ngn μου,ηλιοβασιλεμα μου,αγορομαμυ μου,xrydim μου,και οι αλλες νεραιδουλες,οοοοοοοοοοοοοοοοολες καλα???

1sh1p2.png

Ngn μου μακάρι να μην είναι κάτι σοβαρό παρά η αλλαγή του μήνα, ή κάποιο αγγειάκι όπως έιπαν και τα άλλα τα κορίτσια. θα σου πει λογικά ο γιατρός σου την πέμπτη που θα σε δει!

Επίσης λίγο ετεροχρονισμένα...

HAPPY BIRTHDAY μποτσάκι μουουουου!! να τα εκατοστήσεις στα χρόνια και να μείνεις πάντα 18άρα στην καρδιά!!! Να κρατήσεις γερό στην αγκαλιά σου τον μπαλαρίνο σου!!

Ελλάκιιιιιιι ΧΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ!!!! Πολύχρονη και με ένα γερό μπεμπάκο!!!

Ηλιοβασίλεμα να τον χαίρεστε τον αντρούλη - μπαμπά σας, να είναι γερός και να σας χαίρεται και αυτός τις γυναικάρες του και σύντομα σας εύχομαι να μεγαλώσει κι άλλο η οικογένειά σας!! :D:D

Ευχαριστωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!Να εισαι καλα ματακια μου ολες να ειμαστε καλα και να κρατησουμε γερα στην αγκαλια μας τα μωρακια μας!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Λοιπον διαβαζω διαβαζω νεακια, χαμος!!! Μαρακι χαιρομαι που εισαι καλα και εσυ και το μωρακι σου, δοξα το Θεο τα καταφερατε παλι!!! Λιγη υπομονη ακομα, αμα "καβατζωσεις" την 30η εβδομαδα ολα μετα ειναι πιο ευκολα ακομα και αν πρκυψει προωρος τοκετος!! Εισαι πολυ κοντα στο "μαξιλαρακι" των 30 εβδ!! Ευχομαι βεβαια να καταφερετε πολυ πολυ περισσοτερο!!

Οι υπολοιπες διαβαζω καλα ε?? Μay μου διαβαζω ειχες παλι αιματακι ε?? Ρουτινα εχει γινει το ζητημα και ευτυχως δηλαδη που δεν ειναι κατι σοβαρο!!! Οπως εχω αναφερει μια φιλη μου και στις 2 εγκυμοσυνες της ειχε συνεχεια αιμα ανευ λογου!

Εμεις ειμαστε πολυ καλα, χαλαρωνουμε!! Εχθες πηγαμε απο το πρωι παραλια, δεν καναμε μπανιο τον μικρο ομως γιατι ειχε πολυ ζεστη επειδη πηγαμε μετα τις 11, αραξαμε κατω απο τους ευκαλυπτους του μαγαζιου, μετα μεσημεριανο στους γονεις μου, εκει κοιμηθηκε ο μικρος και εγω με τον αντρα μου τρεξαμε για μπανιο οπου τελικα καναμε βολτα και με ενα μικρο σκαφος που εχει ο αντρας μου για τα ψαρεματα και περασαμε ονειρο!!! Πηγαμε σε μια παραλια ερημικη που δεν εχεις προσβαση απο δρομο, μονο απο θαλασσα και απολαυσαμε βουτιες, ηταν τελεια!! Οταν ξυπνησε ο μικρος τον εφεραν οι γονεις μου παραλια και εκανε και εκεινος το μπανακι του!! Χρειαζομασταν αυτη τη χαλαρωση, ειχα να παω βολτα τετοια απο τοτε που παντρευτηκαμε και θυμηθηκαμε τις εποχες της αποοοοολυτης ξεγνοιασιας!!!

Καλα ειναι αγορομαμυ μου καλη,τον νιωθω ολο και πιο συχνα!!!!Ευτυχως εχθες βραδυ εβρεξε και δροσισε λιγακι!!!!

Κι εσεις πρεπει να περασατε τελεια ε??Χρειαζεται που και που χρονος και για σας!!!!

1sh1p2.png

Καλα ειναι αγορομαμυ μου καλη,τον νιωθω ολο και πιο συχνα!!!!Ευτυχως εχθες βραδυ εβρεξε και δροσισε λιγακι!!!!

Κι εσεις πρεπει να περασατε τελεια ε??Χρειαζεται που και που χρονος και για σας!!!!

ναι, παραπονο δεν εχω κανενα!!! ευτυχως που ζουμε επαρχια!! ειχα αφησει τον μικρο παλι πριν 2 εβδομαδες και πηγαμε για μεσημεριανο μπανιο, πηγαμε και εχθες και νιωθω λες και πηγα 1 μηνα διακοπες!! Δε ζηταω τιποτα παραπανω!! Δε θελω να αφηνω και τον μικρο παραπανω, χρυση με κανουν οι γονεις μου τωρα που εχει αδεια ο αντρας μου να πηγαινω εκει τον μικρο καθε μεσημερι για να παω για κανενα μπανιο αλλα δε μπορω να τον αποχωριζομαι!!!! Και εχθες αρπαξα την ευκαιρια και πηγα γιατι λεω αν τελικα ειμαι εγκυος πανε τα μπανια παλι οποτε ειπα χαλαλι!!!

Βροχουλα ε?? Κι εδω εχει περιεργη συννεφια αλλα απιστευτη κουφοβραση ρε κοριτσια!!! Μποτσακι μου ποτε εχεις γιατρο παλι? στη β'επιπ απευθειας? ποιος θα στην κανει?

to1Np2.png

KCkop2.png

κοριτσια σημερα με πηρε τηλ η φιλη μου που εκανε εξωσωματικη, εκανε υπερηχο σημερα και της ειδαν παχυ ενδομητριο και σε μια εβδ θα κανει χοριακη να δει αν τελικα ειναι εγκυος!! ειμαι βεβαιη πως θα ειναι, της αξιζει τοσο πολυ! της εχουν εμφυτευσει τριδυμα και θα δουμε ποσα θα πιασει! κοριτσια προσευχομαι καθε μερα για εκεινη και πρωτα ζηταω απο το Θεο να δωσει σε εκεινη ενα μωρακι και μετα σε εμενα!! Τι αγωνιες περναν τα ζευγαρια που προσπαθουν να κανουν παιδακι!!

to1Np2.png

KCkop2.png

ναι, παραπονο δεν εχω κανενα!!! ευτυχως που ζουμε επαρχια!! ειχα αφησει τον μικρο παλι πριν 2 εβδομαδες και πηγαμε για μεσημεριανο μπανιο, πηγαμε και εχθες και νιωθω λες και πηγα 1 μηνα διακοπες!! Δε ζηταω τιποτα παραπανω!! Δε θελω να αφηνω και τον μικρο παραπανω, χρυση με κανουν οι γονεις μου τωρα που εχει αδεια ο αντρας μου να πηγαινω εκει τον μικρο καθε μεσημερι για να παω για κανενα μπανιο αλλα δε μπορω να τον αποχωριζομαι!!!! Και εχθες αρπαξα την ευκαιρια και πηγα γιατι λεω αν τελικα ειμαι εγκυος πανε τα μπανια παλι οποτε ειπα χαλαλι!!!

Βροχουλα ε?? Κι εδω εχει περιεργη συννεφια αλλα απιστευτη κουφοβραση ρε κοριτσια!!! Μποτσακι μου ποτε εχεις γιατρο παλι? στη β'επιπ απευθειας? ποιος θα στην κανει?

αγοροmummy είδα στον ύπνο μου ότι μας ανακοίνωσες τα ευχάριστα!!!!!!!!!!!!!!!! (δεν πάω καλά ε???) :tongue::tongue::tongue::tongue:

εγώ κορίτσια μετράω αντίστροφα τις μέρες...4 και σήμερα..παρασκευή πάω για β επιπέδου!!!!!!!!

xVmOp2.png

e9iXp3.png

καλημέρα!!!!!!τι κάνετε???????εμείς καλά!!!!

αγορομμαμη μου την τετάρτη εχω γιατρό!!!!!

μαρακι μου τι να πω!!!!ευτυχώς πρόλαβες τα χειρότερα κ τώρα όλα καλά πιστεύω να είναι!!!!

ngn μου πάλι αιματακι ...πω πω θέλει πολύ προσοχή.ελπίζω όλα καλά να πάνε!!!!!:-P:-P:-P

μποτσακι μου άλλο τόσο ε????άντε με το καλό!!!!!!

κοαλακι μου μήπως πρέπει να το βγάλεις το κοκαλο??????όπως λένε κ τα κορίτσια!!!!!:-P:-P:-P:-P:-P

οι υπόλοιπες καλά?????

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

αγοροmummy είδα στον ύπνο μου ότι μας ανακοίνωσες τα ευχάριστα!!!!!!!!!!!!!!!! (δεν πάω καλά ε???) :tongue::tongue::tongue::tongue:

εγώ κορίτσια μετράω αντίστροφα τις μέρες...4 και σήμερα..παρασκευή πάω για β επιπέδου!!!!!!!!

Κι εγω 6 και σημερα!!!!!!!!!!!Αντε μια μια να παιρνει σειρα!!!!!!!

1sh1p2.png

αχ αληθεια xrydim μου?? μακαριιιι!! την Πεμπτη περιμενω περιοδο, αν δε μου ερθει τη Δευτερα θα παω για χοριακη!! εκει θα κανεις τη β'επιπ? θα δεις πολλααααα πραγματακια για τη μπουμπου και θα παρεις και γραπτως οτι ειναι κοριτσακι!! γραφουν καποια στιγμη στην εξεταση γεννητικα οργανα:θηλεως ή αρρενος αντιστοιχα!

to1Np2.png

KCkop2.png

Την αλλη Δευτερα εχω την β'!Θα την κανω στο Εμβρυο μρ τον Παπαπαναγιωτου!!Μου ειπε ο γιατρος μου οτι ειναι απο τους καλυτερους!!!!!

1sh1p2.png

αχ αληθεια xrydim μου?? μακαριιιι!! την Πεμπτη περιμενω περιοδο, αν δε μου ερθει τη Δευτερα θα παω για χοριακη!! εκει θα κανεις τη β'επιπ? θα δεις πολλααααα πραγματακια για τη μπουμπου και θα παρεις και γραπτως οτι ειναι κοριτσακι!! γραφουν καποια στιγμη στην εξεταση γεννητικα οργανα:θηλεως ή αρρενος αντιστοιχα!

Κατι μου λεει αγορομαμυ μου οτι θα μας δωσεις πολυ καλα νεα!!!!!!!;);););)

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...