Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

κοριτσακια μου γλυκα καλημερα!

Μου εστειλε μην και το Ηλιοβασειλεμμα αλλα δεν μπορουσα να μπω απο το κινητο!

Ημουν στο νοσοκομειο μια εβδομαδα και βγηκα σημερα....

Αγνωστο για ποσο...!

Αλλα τα καταφεραμε και δεν γεννησα ακομα!

;););););)

εσεις τα νεα σας αν μπορει καποια να μου τα πει εν ταχει αποκλειεται αν προλαβω αν διαβασω τοσες σελιδες!!

Καλημέρα Μαρία μου!!!!

Ανησυχήσαμε όλες! Χαίρομαι που είσαι καλά! Άντε άντεξε λίγο ακόμα. Γιατί μπήκες στο νοσοκομείο? Είχες έντονες συσπάσεις????

Και εγώ πήγα χθες στο νοσοκομείο γιατί ξαναείδα αίμα αλλά μου κάνανε καρδιοτοκογράφημα και ευτυχώς δεν ήταν από συσπάσεις.

Οπότε εμείς συνεχίζουμε την ξάπλα και αναμένουμε!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα σε όλες!!!!!

Μαράκι, μας ανησύχησες που δεν έμπαινες στη παρέα!!! Μπήκες νοσοκομείο λόγω συσπάσεων; Σε ποια βδομάδα είσαι τώρα; Ταλαιπωρείσαι φιλενάδα αλλά σκέψου ότι το κάνεις για το αγγελουδάκι που έχεις στη κοιλιά σου!!!

Ngn πώς είσαι σήμερα; δεν ξανάδες αίμα, έτσι; Μην ξεγελιέσαι, ξαπλα και πάλι ξάπλα!!!

Κοαλάκι, πήγες στο νοσοκομείο; βγάλε το κόκκαλο να είσαι σίγουρη!!!

Καλημέρα Μαρία μου!!!!

Ανησυχήσαμε όλες! Χαίρομαι που είσαι καλά! Άντε άντεξε λίγο ακόμα. Γιατί μπήκες στο νοσοκομείο? Είχες έντονες συσπάσεις????

Και εγώ πήγα χθες στο νοσοκομείο γιατί ξαναείδα αίμα αλλά μου κάνανε καρδιοτοκογράφημα και ευτυχώς δεν ήταν από συσπάσεις.

Οπότε εμείς συνεχίζουμε την ξάπλα και αναμένουμε!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

οχι την προηγουμενη κυριακη ειχα συσπασει τοκετου,κανονικες ποναγα και πηγα με εβαλαν στον καρδιοτοκογραφο και μου ειπαν οτι γενναω αλλα ευτυχως ο Θεος εβαλε το χερι του με κρατησε3 οτραχηλος και τα φαρμακα τα υποθετα και ο ορος !εγινε αναστολη τοκετου αλλα δεν με αφηναν να φυγω κανονικα μου ειπαν οτι επρεπε να κατσω να παιρνω ορο για αλλες 6 εβδ τουλαχιστον και ετσι θα αποφευγαμε στα σιγουρα την προωροτητα αλλα επειδη πηγα στο ΙΑΣΩ και πληρωνα χρυσαφι τον ορο υπεγραψα και εφυγα συνεννοηθηκα με την γυναικολογο μου και αν χρειαστει θα ξαναμπω το θεμα ειναι δεν μπορω να παω σε καποιο νοσοκομειο αλλο γιατι θελω την γιατρο μου και δεν ξερουμε αν θα τα καταφερουν αν αναστειλουν τον τοκετο !

Ειμαι 29εβδ και 1ημ δεν το λεει το τικερ?

εσυ τι επαθες ngn μου τωρα ολα καλα?

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Καλημέρα σε όλες!!!!!

Μαράκι, μας ανησύχησες που δεν έμπαινες στη παρέα!!! Μπήκες νοσοκομείο λόγω συσπάσεων; Σε ποια βδομάδα είσαι τώρα; Ταλαιπωρείσαι φιλενάδα αλλά σκέψου ότι το κάνεις για το αγγελουδάκι που έχεις στη κοιλιά σου!!!

Ngn πώς είσαι σήμερα; δεν ξανάδες αίμα, έτσι; Μην ξεγελιέσαι, ξαπλα και πάλι ξάπλα!!!

Κοαλάκι, πήγες στο νοσοκομείο; βγάλε το κόκκαλο να είσαι σίγουρη!!!

σε ευχαριστω και γαι το μην!

Σας ευχαριστω ολες για το ενδιαφερον κοριτσια!!

τι επαθε το Κοαλακι?

τι κοκκαλο?

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Ναι, το είδα μετά το τίκερ....

Απλά επειδή το δικο τικερ είναι αναρτημένο χωρίς να μεταβάλλεται η ηλικία της κόρης μου (δεν ξερω πώς γίνεται), γι' αυτό δεν ήμουν σίγουρη ότι είσαι όντως 29η βδομάδα...

Διαφημίσεις

Κόκκαλο από ψάρι της στάθηκε στο λαιμό και την ενοχλούσε για ώρες...

Της λεμε να πάει να της το βγάλουν γιατί είναι σοβαρό να παραμείνει μέσα στο σώμα το κόκκαλο...(έχω δικό μου άνθρωπο παθών...)

ο Αλέξανδρος καλά; Του έλειψες του μικρού σου, φαντάζομαι!!!

Κόκκαλο από ψάρι της στάθηκε στο λαιμό και την ενοχλούσε για ώρες...

Της λεμε να πάει να της το βγάλουν γιατί είναι σοβαρό να παραμείνει μέσα στο σώμα το κόκκαλο...(έχω δικό μου άνθρωπο παθών...)

ο Αλέξανδρος καλά; Του έλειψες του μικρού σου, φαντάζομαι!!!

αχ την παλαβη και καθεται γιατι δεν παει?

δεν ειναι να παιζουμε με αυτα !

ο Αλεξανδρος για να με εκδικηθει μολις τον ζορισουμε λιγο κα κανει εμετο δεν τα εκανε ποτε αυτα!εχει κολλησει πανω μου σαν βδελα!

δεν ξερω τι αν τον κανω!θελει να κοιμαται μαζι μου ενω αυτος ηθελε το κρεβατι του μονο!

τεσπα αυτα ειναι πτεσματα....

Εμενα μου ελλειψε πολυ πεθανα μακρια του!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Ναι, το είδα μετά το τίκερ....

Απλά επειδή το δικο τικερ είναι αναρτημένο χωρίς να μεταβάλλεται η ηλικία της κόρης μου (δεν ξερω πώς γίνεται), γι' αυτό δεν ήμουν σίγουρη ότι είσαι όντως 29η βδομάδα...

γιατι δεν το σβηνεις να βαλεις αλλο?

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

οχι την προηγουμενη κυριακη ειχα συσπασει τοκετου,κανονικες ποναγα και πηγα με εβαλαν στον καρδιοτοκογραφο και μου ειπαν οτι γενναω αλλα ευτυχως ο Θεος εβαλε το χερι του με κρατησε3 οτραχηλος και τα φαρμακα τα υποθετα και ο ορος !εγινε αναστολη τοκετου αλλα δεν με αφηναν να φυγω κανονικα μου ειπαν οτι επρεπε να κατσω να παιρνω ορο για αλλες 6 εβδ τουλαχιστον και ετσι θα αποφευγαμε στα σιγουρα την προωροτητα αλλα επειδη πηγα στο ΙΑΣΩ και πληρωνα χρυσαφι τον ορο υπεγραψα και εφυγα συνεννοηθηκα με την γυναικολογο μου και αν χρειαστει θα ξαναμπω το θεμα ειναι δεν μπορω να παω σε καποιο νοσοκομειο αλλο γιατι θελω την γιατρο μου και δεν ξερουμε αν θα τα καταφερουν αν αναστειλουν τον τοκετο !

Ειμαι 29εβδ και 1ημ δεν το λεει το τικερ?

εσυ τι επαθες ngn μου τωρα ολα καλα?

Η μαμά μου έγκυο σε μένα είχε συσπάσεις τοκετού και ήταν 2 μήνες με ορό στο νοσοκομείο. Με το που της έβγαλαν τον ορό γέννησε μέσα σε λίγες ώρες. Γι'αυτό να προσέχεις πολύ!!!!! Σε καταλαβαίνω πάντως για το οικονομικό. Θα έπρεπε να ξεπουληθείτε για να κάτσεις τόσο καιρό στο νοσοκομείο. Μόνο σε δημόσιο θα μπορούσες να πας! Εμένα ευτυχώς ο γιατρός μου είναι σε δημόσιο οπότε όσες φορές νοσηλεύτηκα δεν έδωσα τίποτα.

Εγώ πριν 2 εβδομάδες είχα δει αίμα και είχα πάει στο γιατρό. Όλα ήταν μια χαρά αλλά μου είπε να κάτσω ξάπλα και να παίρνω utrogestan. Και παρότι σηκωνόμουν μόνο για τουαλέτα προχθές είδα πάλι αίμα και έτσι ο γιατρός με έστειλε στο νοσοκομείο να κάνω καρδιοτοκογράφημα να δει μήπως το αίμα προέρχεται από συσπάσεις αλλά ευτυχώς δεν είχα καθόλου. Την Πέμπτη θα πάω για υπέρηχο να δούμε τι γίνεται!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου καλημερα....τι κανετε....?????

Μαρακι ανησυχησαμε, αλλα αφου τωρα εισαι καλα, κρατα γερααααα.....!!!!!

Κοριτσια ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον αλλα μου ειπαν οι γιατροι οτι επειδη ειναι πολυ χαμηλα δεν μπορουν να τοποθετησουν καποιο εργαλειο μεχρι κατω, οποτε περιμενουμε 2-3 μερες να το "σπασει"ο οργανισμος.....!!!!!!!!!

Δεν ξερω τι να κανω...(να σημειωσω οτι ειναι αγακαθακι απο γαβρακι).

Οοοοοολες οι υπολοιπες καλαααααα....???????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Η μαμά μου έγκυο σε μένα είχε συσπάσεις τοκετού και ήταν 2 μήνες με ορό στο νοσοκομείο. Με το που της έβγαλαν τον ορό γέννησε μέσα σε λίγες ώρες. Γι'αυτό να προσέχεις πολύ!!!!! Σε καταλαβαίνω πάντως για το οικονομικό. Θα έπρεπε να ξεπουληθείτε για να κάτσεις τόσο καιρό στο νοσοκομείο. Μόνο σε δημόσιο θα μπορούσες να πας! Εμένα ευτυχώς ο γιατρός μου είναι σε δημόσιο οπότε όσες φορές νοσηλεύτηκα δεν έδωσα τίποτα.

Εγώ πριν 2 εβδομάδες είχα δει αίμα και είχα πάει στο γιατρό. Όλα ήταν μια χαρά αλλά μου είπε να κάτσω ξάπλα και να παίρνω utrogestan. Και παρότι σηκωνόμουν μόνο για τουαλέτα προχθές είδα πάλι αίμα και έτσι ο γιατρός με έστειλε στο νοσοκομείο να κάνω καρδιοτοκογράφημα να δει μήπως το αίμα προέρχεται από συσπάσεις αλλά ευτυχώς δεν είχα καθόλου. Την Πέμπτη θα πάω για υπέρηχο να δούμε τι γίνεται!!!!

αυτο πριν 2 εβδ το θυμομουν που σε κρεβατωσε αλλα δεν ηξερα οτι ειχες ξανα αιμα!

σου ειπε τελικα απο τι προερχεται το αιμα?

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Κοριτσια μου καλημερα....τι κανετε....?????

Μαρακι ανησυχησαμε, αλλα αφου τωρα εισαι καλα, κρατα γερααααα.....!!!!!

Κοριτσια ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον αλλα μου ειπαν οι γιατροι οτι επειδη ειναι πολυ χαμηλα δεν μπορουν να τοποθετησουν καποιο εργαλειο μεχρι κατω, οποτε περιμενουμε 2-3 μερες να το "σπασει"ο οργανισμος.....!!!!!!!!!

Δεν ξερω τι να κανω...(να σημειωσω οτι ειναι αγακαθακι απο γαβρακι).

Οοοοοολες οι υπολοιπες καλαααααα....???????

αχ και εσυ να την βρεις απο γαβρακι???

υπομονη ανα και πρεπει να ειναι πολυ ενοχλητικο!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Τσούπρες καλημέεεερααααα και καλή εβδομάδα να έχουμε!!!!! :D:D Τι μου κάνετε? Ολες καλά? Τα διάβασα όλα σας τα νέα, έχω να μπω από την Παρασκευή!!!:oops::oops::oops:

Μαράκι χαίρομαι που είσαι καλά...ανησυχήσαμε όλες πολύ! Να πάνε όλα καλά σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!

Κοαλλάκι μου ας ελπίσουμε να το σπάσει σύντομα ο οργανισμός σου, εξάλλου είναι μικρά τα κοκκαλάκια από τον γάβρο..

Μποτσάκι μουουου, έφτασες κι εσύ στη μέση!! Δεν είναι καταπληκτικό..?? περίεργο συναίσθημα όταν το σκέφτεσαι...

Εγώ κοριτσάκια μου έκανα χθες το πρώτο μου μπάνιο!!!! :D:D:D καλέ είναι πολύ ωραία να είσαι με την κοιλούμπα μέσα στο νερό!!! πωπωωωω....ανυπομονώ να ξαναπάω!!!! :D:D Βέβαια όταν βγήκα από τη θάλασσα παρατήρησα ότι η μικρή είχε μαζευτεί από τη δεξιά μεριά και η κοιλιά μου ήταν πιο ξεφούσκωτη από την αριστερή..πολύ πλάκα, δεν το είχε ξανακάνει!!!!! Λέτε να μην της άρεσε το μπάνιο??

κατά τα άλλα περάσαμε πολύ καλά, ήρθαν και κάτι φίλοι μας που έχουν ένα αγοράκι ενός έτους και ρίξαμε το παιχνίδι και το γέλιο του αιώνα..αφού μετά ο άντρας μου χάιδευε την κοιλιά μου και έλεγε στη μπουμπού "άντεεε βγες να σε παίρνουμε στη θάλασσα να κάνουμε μπάνιο μαζί" !!!! ότι να' ναι!!!!!!!!:tongue::tongue: :D:D:D:D:D

και μετά από αυτό το όμορφο weekend, ήρθες δυστυχώς η παλιοδευτέρα!!!! :evil::evil:

xVmOp2.png

e9iXp3.png

Τσούπρες καλημέεεερααααα και καλή εβδομάδα να έχουμε!!!!! :D:D Τι μου κάνετε? Ολες καλά? Τα διάβασα όλα σας τα νέα, έχω να μπω από την Παρασκευή!!!:oops::oops::oops:

Μαράκι χαίρομαι που είσαι καλά...ανησυχήσαμε όλες πολύ! Να πάνε όλα καλά σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!

Κοαλλάκι μου ας ελπίσουμε να το σπάσει σύντομα ο οργανισμός σου, εξάλλου είναι μικρά τα κοκκαλάκια από τον γάβρο..

Μποτσάκι μουουου, έφτασες κι εσύ στη μέση!! Δεν είναι καταπληκτικό..?? περίεργο συναίσθημα όταν το σκέφτεσαι...

Εγώ κοριτσάκια μου έκανα χθες το πρώτο μου μπάνιο!!!! :D:D:D καλέ είναι πολύ ωραία να είσαι με την κοιλούμπα μέσα στο νερό!!! πωπωωωω....ανυπομονώ να ξαναπάω!!!! :D:D Βέβαια όταν βγήκα από τη θάλασσα παρατήρησα ότι η μικρή είχε μαζευτεί από τη δεξιά μεριά και η κοιλιά μου ήταν πιο ξεφούσκωτη από την αριστερή..πολύ πλάκα, δεν το είχε ξανακάνει!!!!! Λέτε να μην της άρεσε το μπάνιο??

κατά τα άλλα περάσαμε πολύ καλά, ήρθαν και κάτι φίλοι μας που έχουν ένα αγοράκι ενός έτους και ρίξαμε το παιχνίδι και το γέλιο του αιώνα..αφού μετά ο άντρας μου χάιδευε την κοιλιά μου και έλεγε στη μπουμπού "άντεεε βγες να σε παίρνουμε στη θάλασσα να κάνουμε μπάνιο μαζί" !!!! ότι να' ναι!!!!!!!!:tongue::tongue: :D:D:D:D:D

και μετά από αυτό το όμορφο weekend, ήρθες δυστυχώς η παλιοδευτέρα!!!! :evil::evil:

αχ ζηλευω κανε και για μενα καμια βουτια στον γιο μου της ειχα ευχαρηστηθει τωρα τπτ!εισαι καλα?

αντε και εσυ αλες 19 εβδη εμειναν αμα ξεπερνας την μεση δε3ν ειναι τελεια?

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...