Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Μπρααααααβο που τα καταφερατε μεχρι εδω και συνεχιζετε με τοσο δυναμη και κεφι.....!!!!!!! Μεχρι τελος θα φτασετε.....!!!!!!!! Και θα παρετε τα μωρακια σας αγκαλια....,!!!!!!

Κοριιιιιιτσια επειδη τα ψαρακια κανουν πολυυυυ καλο αλλα ενιοτε κανουν και κακο θα μου δωσετε τα φωτα σας που καθησε στο λαιμο μου αγκαθακι.....?????

Εφαγα ψωμι, ξηρους καρπους, σοκοφρετα, ηπια νερο και παγακια εφαγα και δεν φευγει το σκασμενο....!!!!!!! Εκανα και λιγο τον ωρλ με το φακο αλλα δεν φαινεται, ειναι πολυ κατω....!!!!!!!!

Τι προτεινετε...???????? εκτος το γιατρο που ειναι η αισχατη λυση....??????

Αααα, ρευτηκα, φτερνιστηκα, εβηξα, εμπιξα τις φωνες αλλα δεν φευγει...

κοαλακι μου,και γω για την ψυχα ξερω!!!!!!!!!θα φυγει!!!!!μην αγχωνεσαι!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Επισης καλο μου κοαλακι το οτι τα καταφεραμε και τα καταφερνουμε το χρωσταμε και σε σας τις ηδη μανουλες που μας δινετε μεγαλη δυναμη με τις εμπειριες σας και που μας στηριζετε τοσο πολυ και πιστευετε σε μας!!!!!

Γι'αυτο ολες μαζι ενωμενες θα φτασουμε στον στοχο!!!!

1sh1p2.png

Αχ Κοαλάκι μου, μόνο την ψίχα ήξερα σαν "κόλπο"...

Μήπως το Μποτσάκι ξερει τιποτα καλύτερο, που είναι πιό ειδική με τα ψαράκια;

Μay μου καλα εισαι????:D:D:D:D:D:D

d.gif

Επισης καλο μου κοαλακι το οτι τα καταφεραμε και τα καταφερνουμε το χρωσταμε και σε σας τις ηδη μανουλες που μας δινετε μεγαλη δυναμη με τις εμπειριες σας και που μας στηριζετε τοσο πολυ και πιστευετε σε μας!!!!!

Γι'αυτο ολες μαζι ενωμενες θα φτασουμε στον στοχο!!!!

Α,ΜΠΡΑΒΟΟΟΟ!!!!ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ!!!ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D

d.gif

Γεια σας κορίτσια!!!!!!!!! :D:D:D

Σήμερα απολαύσαμε το καλύτερο για φέτος μπανάκι μας!!!!!!!!!! Η θάλασσα και η παραλία που πήγαμε σήμερα είναι κανα 15χμ έξω από Μεσολόγγι, είναι κάτω από βουνό με κρύες πηγες και άρα κρύα νερά, διαυγή και πανέμορφη θέα, με πετρούλες στην ακροθαλασσιά και άμμο πιο μέσα...ΤΕΛΕΙΑ!!! Χαλαρώσαμε, βουτήξαμε 3-4 φορές και η Αγγελική μου έκανε κανονικά μακροβούτια με ανοιχτα τα ματια και να καμαρώνει και να λέει: "το καλύτερό μου μπάνιο!!!πέρασα όμορφα μαμά!!!"

Τώρα κατεβαίνω στην αυλή που εχουμε επισκέψεις τον ανηψιό μου 10 μηνών!!!

Και μετά εχουμε θέατρο" ο καραγκιόζης νύφη" και ανυπομονεί η θεατρόφιλη κόρη μου!!!

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!!!!!!!!! :D:D:D

Σήμερα απολαύσαμε το καλύτερο για φέτος μπανάκι μας!!!!!!!!!! Η θάλασσα και η παραλία που πήγαμε σήμερα είναι κανα 15χμ έξω από Μεσολόγγι, είναι κάτω από βουνό με κρύες πηγες και άρα κρύα νερά, διαυγή και πανέμορφη θέα, με πετρούλες στην ακροθαλασσιά και άμμο πιο μέσα...ΤΕΛΕΙΑ!!! Χαλαρώσαμε, βουτήξαμε 3-4 φορές και η Αγγελική μου έκανε κανονικά μακροβούτια με ανοιχτα τα ματια και να καμαρώνει και να λέει: "το καλύτερό μου μπάνιο!!!πέρασα όμορφα μαμά!!!"

Τώρα κατεβαίνω στην αυλή που εχουμε επισκέψεις τον ανηψιό μου 10 μηνών!!!

Και μετά εχουμε θέατρο" ο καραγκιόζης νύφη" και ανυπομονεί η θεατρόφιλη κόρη μου!!!

Τελειααααααααααααα!!!!

Καλα να περασετε ηλιοβασιλεμα μου!!!!

1sh1p2.png

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!!!!

Τι κάνετε????

Να σας πω τα δικά μου νέα!!!!

Χθες ξαναείδα αίμα που συνεχίστηκε μέχρι και σήμερα το πρωί και ο γιατρός μου με έστειλε στο νοσοκομείο για καρδιοτοκογράφημα. ΕΥΤΥΧΩΣ βγήκε πολύ καλό και δεν έχω συσπάσεις οπότε δεν νοσηλεύτηκα.

Την Πέμπτη θα πάω για υπέρηχο για να δούμε τι γίνεται!!!!

Αχ κορίτσια αυτή η μπέμπα θα με στείλει αδιάβαστη!!!!!!!!!!!

Πάω να διαβάσω νέα σας!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Κοριτσακια μου παω μεχριο την φιλεναδα μου γιατι εχουμε προβα για το Σαββατο.Θα τα πουμε αργα!!

Ngn μου δεν θα ειναι τιποτα,ισως κανενα αγγειο.Ειμαστε κι εμεις κοντα σου μη φοβασαι!Να μπαινεις να μας λες!!

Φιλακιααααααααααααααααααα!!!!!!!!

1sh1p2.png

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ τί όμορφα!! Το ευχαριστήθηκε και η Αγγελικούλα σου, αυτό είναι το βασικότερο!! Πάντα να περνάτε όμορφα και να περάσετε ωραία κ το βράδυ στον καραγκιόζη!

NGN1980, τί στο καλό πάλι!! Τί αίμα στα καλά του καθουμένου.. Λίγο υποθέτω, και το ευτύχημα είναι οτι δεν είχες συσπάσεις!!

Όλα θα πάνε καλά, αλλά ίσως σου πει να συνεχίσεις την ξάπλα! Ας είναι καλά η μπεμπούλα σου και συ και αυτό είναι το λιγότερο!

ΚΟΑΛΑΚΙ!! Τί έγινε με το κοκαλάκι;

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ μου τελείωσαν τα φασολάκια;

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσιααααααα μουυυυυυυυ το αγκαθακι καταφερα να το μετακινησω απο τη δεξια αμυγδαλη ακριβως στο κεντρο του λαρυγγα...!!!!!! Καλο ειναι τωρα αυτο.....??????? μαλλον ε.....?????? εχω ελπιδες λετε....να το φαω..???? η θα με φαει.....???????

Μποτσακιιιιιιιι μουυυυυυυυ σε ευχαριστωωωωωωω πολυυυυυυ και εσενα και τον πατερουλη σου.....!!!!!!!!!!

Μαυ μου, πατοσιτσα μου και εσας σας ευχαριστω για το ενδιαφερον...!!!!!

Με ενοχλει ακομα αλλα συνεχεια καταπινω μπας και φυγει αφου καταφερα να το μετακινησω.....!!!!!!!!!

Ngn μου αφου το μωρο ειναι καλα μπορει να ειναι τυχαιο, αλλαγη μηνα, τραχηλικο η καποιο αγγειο λογω ζεστησ να εσπασε (οπωσ ειπε και το μποτσακι) κλπ.

Θα περασει...!!!!

Εδω βρεχειιιιιιι.....!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Ακομα στην ιδια κατασταση ειμαι...αλλα το νιωθω ερχεται προς τα επανω οταν βηχω καπως...

Αν δεν περασει με βλεπω να παιρνω το αυτοκινητακι μου και να πηγαινω νοσοκομειο, θα κοιμηθω τωρα αλλα θα το εχω στο νου μου.....!!!!!!!

Κοριτσακι μου καλα σας καληνυχτω, ονειρα γλυκα και θα τα πουμε αυριο.

Καλη ξεκουραση σε ολες, φιλιαααααααα.......!!!!!!!!!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Koριτσακια μου ηρθα κι εγω!!!!Πηρα και ραψιμο για το σπιτι και ηρθα!!Δροσιστηκαμε κιολας γιατι εβρεξε λιγο!!!!

Κοαλακι μου πολυ θα σε παρακαλεσω να πας να στο βγαλουν!!Ειναι 2 λεπτα υποθεση!!!Ειναι πολυ επικινδυνο να το εχεις καρφωμρνο στο λαιμουδακι σου!!!

Πηγαινε να τελειωνεις!!

Κοριτσακια μου μια γλυκια και τρυφερη καληνυχτα κι απο μενα και σε σας και στα μωρακια-παιδακια-εμβρυακια σας και πολλα πολλα φιλακια!!!!!

Μαααααααααααααααατς!!!!!!

Μουυυυυυυυυυυυυυυτς!!!!!!!

1sh1p2.png

κοριτσακια μου γλυκα καλημερα!

Μου εστειλε μην και το Ηλιοβασειλεμμα αλλα δεν μπορουσα να μπω απο το κινητο!

Ημουν στο νοσοκομειο μια εβδομαδα και βγηκα σημερα....

Αγνωστο για ποσο...!

Αλλα τα καταφεραμε και δεν γεννησα ακομα!

;););););)

εσεις τα νεα σας αν μπορει καποια να μου τα πει εν ταχει αποκλειεται αν προλαβω αν διαβασω τοσες σελιδες!!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...