Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Αααααααααααααααααααα!!!!

Σημερα ειμαι 20 εβδομαδων!!!!!!!!!!Ακριβως στη μεση!!!

Βοηθα Θεε μου να φτασουμε ολες εκει που θελουμε για να παρουμε τα μπεμπακια μας αγκαλια!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγω τρωω τουλαχιστον μια φορα την εβδομαδα ψαρακια φρεσκα!!!

Εχω τον μπαμπα μου που εχει καικι χρονια και ψαρευει,το αγαπαει πολυ το ψαρεμα,επειδη ομως εχει λιγακι κουραστει εχει εναν φιλο του που παει μερα παρα μερα κι οταν βγαζει ψαρακι φρεσκο μου φερνει!!!!

Ειμαστε τυχεροι γιατι δεν εχουμε πληρωσει ποτε στη ζωη μας ψαρια και ειμαστε σιγουροι οτι αυτο που τρωμε ειναι φρεσκο!!!!!!!!

Ποπό η καλύτερη του χωριού είσαι!! Μεγάλο πράγμα το φρέσκο ψαράκι! Θα είναι υπέροχο κ για τον μπαλαρίνο σου μετά!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Ποπό η καλύτερη του χωριού είσαι!! Μεγάλο πράγμα το φρέσκο ψαράκι! Θα είναι υπέροχο κ για τον μπαλαρίνο σου μετά!!

Η αληθεια ειναι αυτη!!

Μικρη δεν το ηθελα και τοσο και δεν το εκτιμουσα,μεγαλωνοντας ομως καταλαβα οτι το γεγονος οτι δεν αρρωσταινα συχνα κι οτι ειμαι πολυ γερος οργανισμος οφειλεται και σ'αυτο!!!!!!!!!

Μιλαμε εχω φαει πολυ ψαρι!!!!!!!

1sh1p2.png

Αααααααααααααααααααα!!!!

Σημερα ειμαι 20 εβδομαδων!!!!!!!!!!Ακριβως στη μεση!!!

Βοηθα Θεε μου να φτασουμε ολες εκει που θελουμε για να παρουμε τα μπεμπακια μας αγκαλια!!!!!!!!!

ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!! Άλλο τόσο Μποτσάκι μου!

Ο Θεούλης θα βοηθήσει να φτάσουμε στο τέλος!!!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσιααααααααα!!!!!να μαστε και εμεις!!!!!!ξυπνησαμε στις 4,5 το απογευμα!!!!του δωσαμε και καταλαβε!!!!!!!!κανω φασολακια κοριτσια να φαμε!!!!απο το ρωι ειμαι με την ζαμπονοτυροπιτα και το μιλκο!!!!!!!!καλα οταν πηγα να κοιμηθω η μπεμπα κατι εκανε!!!!την αισθανομουν!!!!!!!!αχαχαχαχαχαχαχαχαχ!!!!!!οχι κλωτσιες και τετοια....αλλα κατι ''σαν να κινειται''.....χεχεχεχεεχεχεχεχ!!!!!!

απο εκεινη την ωρα εφαγα ενα αγγουρακι!!!πριν λιγο δλδ!!!

πηρα το φιλισιν και το σιδηρο.......μου μενει το ασβεστιο.......!

εχασα τον μπουσουλα σημερα!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Μποτσακι μουυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!καλα εισαι???????εφτασες στη μεση!!!!!!!!!ναι!!!!!!!!!!!!!εγω μπηκα χθες στον 5ο!!!!!!!!!μακαρι να πανε ολα καλα μεχρι τελοςςςςςςς και να κρατησουμε ολες στην αγκαλια μας υγιεστατα μωρακιαααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!

may μου,καλα εισαι??????????

καλησπερα ελλη μου!!!και γω που και που εχω αναγουλες.......!

υπομονη............!!!!

d.gif

Καλησπερα κοριτσιααααααααα!!!!!να μαστε και εμεις!!!!!!ξυπνησαμε στις 4,5 το απογευμα!!!!του δωσαμε και καταλαβε!!!!!!!!κανω φασολακια κοριτσια να φαμε!!!!απο το ρωι ειμαι με την ζαμπονοτυροπιτα και το μιλκο!!!!!!!!καλα οταν πηγα να κοιμηθω η μπεμπα κατι εκανε!!!!την αισθανομουν!!!!!!!!αχαχαχαχαχαχαχαχαχ!!!!!!οχι κλωτσιες και τετοια....αλλα κατι ''σαν να κινειται''.....χεχεχεχεεχεχεχεχ!!!!!!

απο εκεινη την ωρα εφαγα ενα αγγουρακι!!!πριν λιγο δλδ!!!

πηρα το φιλισιν και το σιδηρο.......μου μενει το ασβεστιο.......!

εχασα τον μπουσουλα σημερα!!!!!!!!

χαχαχαχαχαααααααααα!!!!

Κι εμενα ετσι κανει ο σπορος!!!Ετσι τον νιωθω κι εγω σαν να κοβει βολτες η καποιες φορες σαν να μου σπρωχνει την κοιλια προς τα εξω αλλα για δευτερολεπτα!!!!!

Κι εγω φτιαχνω μπαμιες για αυριο γιατι η διατροφη λεει μπαμιες!!!

1sh1p2.png

Μποτσακι μουυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!καλα εισαι???????εφτασες στη μεση!!!!!!!!!ναι!!!!!!!!!!!!!εγω μπηκα χθες στον 5ο!!!!!!!!!μακαρι να πανε ολα καλα μεχρι τελοςςςςςςς και να κρατησουμε ολες στην αγκαλια μας υγιεστατα μωρακιαααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!

may μου,καλα εισαι??????????

καλησπερα ελλη μου!!!και γω που και που εχω αναγουλες.......!

υπομονη............!!!!

Πατουσιτσα μουυυυυυυυυυυυυ!!!!!

Αντε με το καλο για ολες μας!!!!

ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΜΑΣΤΕ!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Μπρααααααβο που τα καταφερατε μεχρι εδω και συνεχιζετε με τοσο δυναμη και κεφι.....!!!!!!! Μεχρι τελος θα φτασετε.....!!!!!!!! Και θα παρετε τα μωρακια σας αγκαλια....,!!!!!!

Κοριιιιιιτσια επειδη τα ψαρακια κανουν πολυυυυ καλο αλλα ενιοτε κανουν και κακο θα μου δωσετε τα φωτα σας που καθησε στο λαιμο μου αγκαθακι.....?????

Εφαγα ψωμι, ξηρους καρπους, σοκοφρετα, ηπια νερο και παγακια εφαγα και δεν φευγει το σκασμενο....!!!!!!! Εκανα και λιγο τον ωρλ με το φακο αλλα δεν φαινεται, ειναι πολυ κατω....!!!!!!!!

Τι προτεινετε...???????? εκτος το γιατρο που ειναι η αισχατη λυση....??????

Αααα, ρευτηκα, φτερνιστηκα, εβηξα, εμπιξα τις φωνες αλλα δεν φευγει...

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Μπρααααααβο που τα καταφερατε μεχρι εδω και συνεχιζετε με τοσο δυναμη και κεφι.....!!!!!!! Μεχρι τελος θα φτασετε.....!!!!!!!! Και θα παρετε τα μωρακια σας αγκαλια....,!!!!!!

Κοριιιιιιτσια επειδη τα ψαρακια κανουν πολυυυυ καλο αλλα ενιοτε κανουν και κακο θα μου δωσετε τα φωτα σας που καθησε στο λαιμο μου αγκαθακι.....?????

Εφαγα ψωμι, ξηρους καρπους, σοκοφρετα, ηπια νερο και παγακια εφαγα και δεν φευγει το σκασμενο....!!!!!!! Εκανα και λιγο τον ωρλ με το φακο αλλα δεν φαινεται, ειναι πολυ κατω....!!!!!!!!

Τωρα αμεσως μιλαω με τον πατερα μου και σου λεω!

1sh1p2.png

χαχαχαχαχαααααααααα!!!!

Κι εμενα ετσι κανει ο σπορος!!!Ετσι τον νιωθω κι εγω σαν να κοβει βολτες η καποιες φορες σαν να μου σπρωχνει την κοιλια προς τα εξω αλλα για δευτερολεπτα!!!!!

Κι εγω φτιαχνω μπαμιες για αυριο γιατι η διατροφη λεει μπαμιες!!!

αχαχαχαχαχαχαχαχα!!!ετσι συμπεθερα μου!!!!!!!!!!οπως τα λες!!!!!!για δευτερολεπτα και την αισθανομαι αμυδρα!αλλα την αισθανομαι!!!!εγω τωρα εφαγα!!!!!!καλη χωνεψη!!!!

:D:D:D:D

d.gif

Λοιπον λιγο ψυχα βουτηγμενη σε λαδακι και προσπαθησε να τραβας ανασα απο τον λαιμο προς τα εξω!!Μην τρως πολυ ψωμι γιατι μπορει να το καρφωσεις και να το σπρωξεις πιο βαθια!!Αν δεις οτι δεν γινεται κοαλακι μου καλυτερα να πας να στο βγαλουν.Ειναι 5 λεπτα υποθεση,γιατι αν προχωρησει μπορει να γινει επικινδυνο!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...