Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

κοριτσια παω να κοιμηθω....με πιασε νυστα στα ξαφνικα...οταν ξυπνησω θα μπω!!!!οκ??καλα να περασετε σημερα οτι και να κανετε!!!!!!!!!!!!!!!!!ελπιζω να εχετε γυρισει μεχρι να σηκωθω!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κορίτσια μου ΚΑΛΗΜΈΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!τι μου κάνετε????????

εμείς καλά είμαστε!!!!εχθές είχαμε πάει να δούμε μια θεία μου που γέννησε γι'αυτό δεν μπήκα χθες το απογευμα.καλά το πρωί δεν πρόλαβα!!!!!

έλλη μου υπομονή κοριτσάκι μου θα περάσουν!!!!!

ηλιοβασίλεμα μου καλό μπάνιο,κ εμείς θα παμε το απογευμα!!!!!!

οι υπόλοιπες καλά?????κοαλακι μου πως πας?????πατουσιτσα ,μποτσακι ,μάη,γιόλα,xrydim,ngn ,αγορομαμμη μου,μαρακι,σοφακι ????????????????

[sIGPIC][/sIGPIC]

Να επαναλάβεις διότι είναι ύπουλο όργανο αυτό! Εκεί που πάει καλά, εκεί ξαφνικά απορρυθμίζεται!

Σκεφτόμουν χτες οτι από την παρέα μας, μόνο εγώ μένω στην Αθήνα και το Σοτσάφι ίσως και η Μαρία; Όλες οι άλλες είστε εκτός! Άλλες κοντά, άλλες πιο μακρυά, αλλά όχι μες την Αθήνα!

εγώ μένω αθήνα may μου κοντά στη πάρνηθα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-P:-P:-P:-P:-P:-P

[sIGPIC][/sIGPIC]

εγώ μένω αθήνα may μου κοντά στη πάρνηθα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-P:-P:-P:-P:-P:-P

Α ωραία!!! Δεν το χα συνηδητοποιήσει!! Κοντά στη φύση! Μια πολύ καλή μου φίλη, μένει στη Βαρυμπόπη!

ΕΛΛΗ μου υπομονή! Μπορει να είναι στιγμιαίο! Και γω, εκεί που ήμουν πολύ καλύτερα, προχτες έκανα δυο φορες εμετό. Αλλά δεν είναι αυτό το συνεχόμενο που είχα 15 βδομάδες!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

Α ωραία!!! Δεν το χα συνηδητοποιήσει!! Κοντά στη φύση! Μια πολύ καλή μου φίλη, μένει στη Βαρυμπόπη!

ΕΛΛΗ μου υπομονή! Μπορει να είναι στιγμιαίο! Και γω, εκεί που ήμουν πολύ καλύτερα, προχτες έκανα δυο φορες εμετό. Αλλά δεν είναι αυτό το συνεχόμενο που είχα 15 βδομάδες!

αααααα ωραία...είμαστε σύνορα με τους θρακομακεδόνες...στη βαρυμπόμπη κραταγα ένα παιδάκι εκεί στην πλατεία κοντά αν έχεις ακουστά.παμε που κ που για καφέ ή να φάμε πίτσα από τους Ιωνες που είναι τελεια κ μεγάλη!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τσουχτρεεεεεεεεεεεεεεες μουυυυυυυυυ????

Τι κανετε καλεεεεεεεεεεεεεεεε????

εγω μαγειρευω μπιφτεκακια στον φουρνο!!!!!

Κοαλακι μου καλα θα κανεις να πας με το κοριτσακι σου και μετα με τον αντρουλη σου να κανεις τα μπανακια σου να ξεκουραστεις και να το απολαυσεις!!!!!!!!!!

Πατουσιτσαααααααααα!!!!Την φουσκωσες την μπεμπουλα σου???Κανει τουμπες???

Ηλιοβασιλεμα μου καλο μπανιο!!!

Θαλειτσα ολα καλα??Ο Παναγιωτακης μας???

Αγορομαμυ μου ηρεμησατε φανταζομαι απο τον τυρρανο και τωρα θα το απολαυσετε!!!

Μay μου ολα καλα???

Ελλη μου θα περασει ειναι ατιμος ο εμετος!!!!!!!!

Τα αλλα κοριτσακια????

Οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολες καλαααααααααααα???????

1sh1p2.png

Τσουχτρεεεεεεεεεεεεεεες μουυυυυυυυυ????

Τι κανετε καλεεεεεεεεεεεεεεεε????

εγω μαγειρευω μπιφτεκακια στον φουρνο!!!!!

Κοαλακι μου καλα θα κανεις να πας με το κοριτσακι σου και μετα με τον αντρουλη σου να κανεις τα μπανακια σου να ξεκουραστεις και να το απολαυσεις!!!!!!!!!!

Πατουσιτσαααααααααα!!!!Την φουσκωσες την μπεμπουλα σου???Κανει τουμπες???

Ηλιοβασιλεμα μου καλο μπανιο!!!

Θαλειτσα ολα καλα??Ο Παναγιωτακης μας???

Αγορομαμυ μου ηρεμησατε φανταζομαι απο τον τυρρανο και τωρα θα το απολαυσετε!!!

Μay μου ολα καλα???

Ελλη μου θα περασει ειναι ατιμος ο εμετος!!!!!!!!

Τα αλλα κοριτσακια????

Οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολες καλαααααααααααα???????

Μποτσακιιιιιιιιιιιιι μουυυυυυυυ ξυπνησες.......??????

Εγω σημερα εφαγα γαβρο τηγανιτο...με σαλατουλα.

Ψαχνω για ξενοδοχειο, ειναι ακριβουτσικες οι τιμες αλλα επειδη θα παω με τη μαριαννα καλυτερα να παω καπου που να εχει υπηρεσια δωματιου (εννοω καθαριοτητα καθε μερα), θα το πληρωσω λιγο ακριβα αλλα χαλαλι για το μωρο, αλλωστε εχω να παω 2-3 χρονια διακοπες...

Στην αρχη ελεγα για ενοικιαζομενα δωματια, αλλα αλλαξα γνωμη ηια ευνοητους λογους....!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Μποτσακιιιιιιιιιιιιι μουυυυυυυυ ξυπνησες.......??????

Εγω σημερα εφαγα γαβρο τηγανιτο...με σαλατουλα.

Ψαχνω για ξενοδοχειο, ειναι ακριβουτσικες οι τιμες αλλα επειδη θα παω με τη μαριαννα καλυτερα να παω καπου που να εχει υπηρεσια δωματιου (εννοω καθαριοτητα καθε μερα), θα το πληρωσω λιγο ακριβα αλλα χαλαλι για το μωρο, αλλωστε εχω να παω 2-3 χρονια διακοπες...

Στην αρχη ελεγα για ενοικιαζομενα δωματια, αλλα αλλαξα γνωμη ηια ευνοητους λογους....!!!!!!

Ειχα ξυπνησει αλλα εχω κλεισει τα παντζουρια στνκρεβατοκαμερα κι ειχα βαλει ανεμιστηρα και ειχε αρκετη δροσουλα!!!!

Αυτο να κανεις για να απολαυσεις το κοριτσακι σου,και οι δυο μαζι να απολαυσετε τα μπανακια σας και να ξεκουραστειτε!!

Ειναι λιγο τσιμπημενα τωρα γιατι ειναι φουλ σεζον,αλλα υπαρχουν και πακετα που μπορεις να βρεις.Αλλωστε πας για 10 μερες!!!Θελει καλο ψαξιμο!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

αααααα ωραία...είμαστε σύνορα με τους θρακομακεδόνες...στη βαρυμπόμπη κραταγα ένα παιδάκι εκεί στην πλατεία κοντά αν έχεις ακουστά.παμε που κ που για καφέ ή να φάμε πίτσα από τους Ιωνες που είναι τελεια κ μεγάλη!!!!!!

Ε η φίλη μου μένει στην οδό Χλόης αν θυμάμαι καλά, είναι ο δρόμος που περναει πίσω από την πλατεία! Από τους Ίωνες θα της πάρω συνήθως το γλυκό της επίσκεψης!

ΚΟΑΛΑΚΙ μου, πόσο έχω πεθυμήσει γαύρο τηγανιτό...!! Γενικά οτιδήποτε σε θαλασσινό τηγανιτό, καλαμαράκι, αθερίνα... Πόπό με μπόλικο λεμόνι και βλήτα...!!!! Και σκέψου έχω φαει σα βόδι το μεσημέρι κ δεν πεινάω καθόλου!

Όσο για τις διακοπές, καλύτερα να εχεις τις ανέσεις σου με τη μικρή και ας σου στοιχίσει το κάτι παραπάνω!

Μποτσάκι μου!!! Τι κάνεις;;

78xyp2.png

RUAmp3.png

Ε η φίλη μου μένει στην οδό Χλόης αν θυμάμαι καλά, είναι ο δρόμος που περναει πίσω από την πλατεία! Από τους Ίωνες θα της πάρω συνήθως το γλυκό της επίσκεψης!

ΚΟΑΛΑΚΙ μου, πόσο έχω πεθυμήσει γαύρο τηγανιτό...!! Γενικά οτιδήποτε σε θαλασσινό τηγανιτό, καλαμαράκι, αθερίνα... Πόπό με μπόλικο λεμόνι και βλήτα...!!!! Και σκέψου έχω φαει σα βόδι το μεσημέρι κ δεν πεινάω καθόλου!

Όσο για τις διακοπές, καλύτερα να εχεις τις ανέσεις σου με τη μικρή και ας σου στοιχίσει το κάτι παραπάνω!

Μποτσάκι μου!!! Τι κάνεις;;

Καλα ψυχη μου,εδω ζεσταινομαι σημερα πολυ!!!!!

Ογαυρος η σαρδελα και ταμικρα αυτα ψαρακια κανουν παρα πολυ καλο και ειδικα στην εγκυμοσυνη!!!

Εσυ πως πας???

Ολο εφιαλτες βλεπω αλλα δεν δινω σημασια!!!!!!!!

1sh1p2.png

Καλα ψυχη μου,εδω ζεσταινομαι σημερα πολυ!!!!!

Ογαυρος η σαρδελα και ταμικρα αυτα ψαρακια κανουν παρα πολυ καλο και ειδικα στην εγκυμοσυνη!!!

Εσυ πως πας???

Ολο εφιαλτες βλεπω αλλα δεν δινω σημασια!!!!!!!!

Μή δίνεις σημασία!! Και γω βλέπω πολλά όνειρα και περίεργα, αλλά δε δίνω καμία σημασία! Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη είχα σαρδελιάσει!! Ετρωγα συνέχεια σαρδέλα στο φούρνο! Αυτή τη φορά τίποτα ακόμα!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Μή δίνεις σημασία!! Και γω βλέπω πολλά όνειρα και περίεργα, αλλά δε δίνω καμία σημασία! Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη είχα σαρδελιάσει!! Ετρωγα συνέχεια σαρδέλα στο φούρνο! Αυτή τη φορά τίποτα ακόμα!

Εγω τρωω τουλαχιστον μια φορα την εβδομαδα ψαρακια φρεσκα!!!

Εχω τον μπαμπα μου που εχει καικι χρονια και ψαρευει,το αγαπαει πολυ το ψαρεμα,επειδη ομως εχει λιγακι κουραστει εχει εναν φιλο του που παει μερα παρα μερα κι οταν βγαζει ψαρακι φρεσκο μου φερνει!!!!

Ειμαστε τυχεροι γιατι δεν εχουμε πληρωσει ποτε στη ζωη μας ψαρια και ειμαστε σιγουροι οτι αυτο που τρωμε ειναι φρεσκο!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...