Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Καλημερα τσουπρες μου!!! τι κανετε?? εμεις καλα, εχθες χαθηκαμε, πηγαμε για μπανακι, ευχαριστηθηκε ο μικρος μπουσουλημα στην αμμο και παιχνιδι με κουβαδακια!! μετα κατσαμε για μπυριτσα στο μαγαζι του φιλου μας!! τωρα θα μας χανετε παλι, εχει αδεια αυτη την εβδομαδα ο μπαμπας μας και θα ειμαστε γυρω γυρω!!!!!!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα τσουπρες μου!!! τι κανετε?? εμεις καλα, εχθες χαθηκαμε, πηγαμε για μπανακι, ευχαριστηθηκε ο μικρος μπουσουλημα στην αμμο και παιχνιδι με κουβαδακια!! μετα κατσαμε για μπυριτσα στο μαγαζι του φιλου μας!! τωρα θα μας χανετε παλι, εχει αδεια αυτη την εβδομαδα ο μπαμπας μας και θα ειμαστε γυρω γυρω!!!!!!!!

Συμπεθεεεεερα μου ηρθες.....????? ναι και εγω θα παρω το μωρο για 10 μερες να παμε θαλασσα και μετα ολοι μαζι με τον μπαμπα μας, στην επομενη του αδεια που ειναι μετα απο 2-3 εβδομαδες απο την πρωτη.

Τι κανετε....?????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλημερα κοριτσιααααααααα!!!!!!!καλα εισαστε????πουρνο πουρνο σημερα εγω!!!!πηγα εκκλησια μεταλαβα βοηθεια μας,και πηρα μια ζαμπονοτυροπιτα και ενα σοκολατουχο γαλα!!!!αυτα που δεν κανει τρωω...η μπεμπουλα μου,καλα ειναι!!!!!

κοαλακι μου.καλα εισαι????η Μαριαννα μας καλα ειναι????μωρε τωρα τα ειδα τα φαγια κι μου ανοιξεη ορεξη!!!!!!!!χααχχααχαχχαχα!!!!!!

αγορομαμμυ μου,καλα εισαι????ο μπεμπακος σου καλα????????

Μαυ μου,καλημεραααααααα!!!!τι κανουν οι κορακλες σου???????καλα ειναι????

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Καλημέρα και από μένα!!!!!!!!!!

May, έτσι καμιά φορά βγαίνουν εκτός προγράμματος τα παιδιά μας...

Αθήνα μένει και η Θάλεια, νομίζω και η Γιόλα.

Σε καμιά ώρα ελπίζω να έχουμε φύγει, αν όχι να έχουμε ήδη πάει στη Θάλασσα. Λέμε σήμερα να πάμε σε μια αλλη παραλία, λίγο πιο μακρυά

(κανα 20-25λεπτο απόσταση). Θα έχω μαζί και στο ταπεράκι το μεσημεριανό της Αγγελικής και θα είμαστε μια χαρά!!!

Κοαλάκι πότε θα φύγετε;

Αγορομάμμυ έχει άδεια και σένα αυτή την βδομάδα ο άντρας σου;

Εμείς θα φύγουμε Τετάρτη για 4-5 μέρες, επομένως και εγώ δεν θα πολυμπαίνω, εκτός και αν οι φίλες μου εχουν Η/Υ και ιντερνετ στα σπίτια τους και κλέβω λίγο χρόνο και μπαίνω να σας λέω μια καλημέρα και να διαβάζω τα νεα σας!!! Γιατί όσο φαντάζομαι τις σελίδες που θα μείνω πίσω, με πιάνει μια κούραση προκαταβολική!!! χι χι :D:D:D

Διαφημίσεις

Ηλιοβασιλεμα μου τι καλο θα βαλεις στο ταπερακι...????? αυτο που μαγειρεψες εχθες.....????? μμμ νοστιμο.....!!!!!!

Εγω με τη μαριαννα λεω να παμε περιπου στις αρχες αυγουστου, μετα στα τελη προσ αρχεσ σεπτεμβρη θα παμε μαζι με τον μπαμπα μας.....!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλημέρα πατουσίτσα!!!!! Βοήθειά σου!!!

Ζαμπονοτυροπίτα και μιλκο;;; Πήρες δυνάμεις βλέπω!!!Η μπέμπα θα χορεύει τώρα!!!!

Καλημερα ηλιοβασιλεμα μου!!!!καλα εισαι???

ασε ασε......και τα τρωω σιγα σιγα για να τα απολαυσω!!!!χιχιχιχιχιχι!!!!!!λες να χορευει ε???????:D:D:D:D:D:D

d.gif

Χορό και κωλοτούμπες μαζί η κοράκλα σου!!!!!:D:D:D

Ναι ταπεράκι με ζυμαρικά φιογκάκια και κρεας που εφτιαξα χθες και φυσικά τυρί φέτα!!! Φέτος δεν της έχω ξαναπάρει φαγητό μαζί μας στη θάλασσα παρα μονο κολατσιό και της κακοφαίνεται της μικρής μου!!! Ευτυχώς, βέβαια έχει μάθει ότι μόλις φάει, στη θάλασσα δεν ξαναμπαίνει...

Κοαλακι μουυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!καλημερααααααααααααα απο Αθηνα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

d.gif

Ναι ταπεράκι με ζυμαρικά φιογκάκια και κρεας που εφτιαξα χθες και φυσικά τυρί φέτα!!! Φέτος δεν της έχω ξαναπάρει φαγητό μαζί μας στη θάλασσα παρα μονο κολατσιό και της κακοφαίνεται της μικρής μου!!! Ευτυχώς, βέβαια έχει μάθει ότι μόλις φάει, στη θάλασσα δεν ξαναμπαίνει...

καλα κανεις ηλιοβασιλεμα μου!!!σπιτικο φαγητο,και μια χαρα γευμα!!!!τι ωρα θα πατε για μπανακι???????

d.gif

Διαφημίσεις

Κοαλακι μουυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!καλημερααααααααααααα απο Αθηνα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Βρεεεεεεεε τι ειχε μεσα το σοκολατουχοοοοοο......?????????? αχαχχαχαχαχαχχαχαχχαχαχχαχχαχχ.........!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Της κακοφαινεται εννοεις που θα φαει μεσημεριανο στη θαλασσα και οχι στο τραπεζι ας πουμε.....???????

Κολατσιο τι επαιρνες......???? τοστακια, χυμους, κομμενα φρουτακια, γιαουρτακια κλπ....??????

Εγω σκεφτομαι για τη μαριαννα τωρα....,!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Βρεεεεεεεε τι ειχε μεσα το σοκολατουχοοοοοο......?????????? αχαχχαχαχαχαχχαχαχχαχαχχαχχαχχ.........!!!!!!!!!

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!αδρεναλινη!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D

d.gif

Ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά να φύγουμε για μπλουμ!!!!

Της κακοφαίνεται που δεν επαιρνα μαζί μου φαγητο, γιατι το συνήθιζα και τις άλλες χρονιές!!! Φέτος πηγαίναμε πιο βιαστικά για μπάνιο και δεν έπαιρνα κανονική μερίδα της μικρής.

Συνήθως παίρνω μαζί χυμό ατομικό ή μιλκο ατομικό (εννοείται νερό) και μπάρα δημητριακών ή ψωμί με τυρί φέτα ή τοστ με κιτρινο τυρί ή κανα τυροπιτακι ή μερίδα φαγητού σε ταπεράκι... τα φρούτα τα έχουμε ψιλοκόψει (δυστυχώς) αλλά παίρνω μαζί μου και κανα φρουτακι μηπως ζηλέψει και τσιμπήσει και αυτή!!!

Εάν πρόκειται να πάμε στη παραλία χύμα και όχι σε μαγαζί, παίρνουμε μαζί και πλαστική καρέκλα παιδική και κάθεται κάτω από ομπρέλλα μας και το ευχαριστιέται!!!!!!!!! Εδώ βάζουμε και μια ομπρελλα από το καρότσι της που είχε ψιλοχαλασει λίγο μεσα σε κουβαδακι και εχει δικη της ατομικη μπεμπε σκιά!!!!!!!!!!!

Κουβαλητό ο άντρας μου όλα αυτά τα μπαγκάζια.............

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...