Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καληνυχτα Κοαλάκι!!! Ονειρα γλυκά σε σένα και στο κοριτσάκι σου!!!!!!!!!!!!

Την κάνω κοριτσάκια! Πάω για νάνι να ονειρευτώ ότι εχω αγκαλίτσα τον μπεμπουλι μου και του κάνω παιχνιδάκια και αυτός γελάει!

Να σας πω και κάτι τελευταίο: μιλούσα με μια φίλη μου και μου λέει τι έγινε μάθατε τελικά το φύλο; Ναι λέω αγοράκι. Και λέει Ε καλά δεν πειράζει.

Ενταξει, έλεος..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Καλησπερα κοριτσιααααααα!!!!!να μαι και εγωωωωωω!!!!απο το μεσημερι εχω να μπω............τωρα μπηκα!καλα εισαστε ολες?????

εγω καλα ειμαι αν και κουραστηκα σημερ.........!αλλα ολα οκ!!!ξεκουραζομαι τωρα!!!η μπεμουλα μου,καλα ειναι!!!!!!!σε 4 μερες εχω γιατρο!!!επιτελους να δω την κοριτσανα μου!!!!!!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Την κάνω κοριτσάκια! Πάω για νάνι να ονειρευτώ ότι εχω αγκαλίτσα τον μπεμπουλι μου και του κάνω παιχνιδάκια και αυτός γελάει!

Να σας πω και κάτι τελευταίο: μιλούσα με μια φίλη μου και μου λέει τι έγινε μάθατε τελικά το φύλο; Ναι λέω αγοράκι. Και λέει Ε καλά δεν πειράζει.

Ενταξει, έλεος..

Καληνυχτα Ελλη!!!

Όνειρα γλυκά με τον ζουζουνέλο σου!!!!

Το αντίστοιχο ειχα παθει και εγω, που ειπα οτι εχω κοριτσι και με 'παρηγόρισαν" οτι δεν πειράζει...Εμάς όμως και των δυο μας πεταγε η σκούφια που ειχαμε ροζ κατασταση...

Διαφημίσεις

Μποτσακι μου!!!!!!!!!!!!!χρονια σου πολλαααααααααααα και ευτυχισμενααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!με το καλο να ερθει στην ζωη σας ο μπεμπακος σας,και να εχετε παντα ευτυχια και υγεια πανω απ ολα στην οικογενεια σου!!!!!!!!!!!!!!!!

d.gif

Ελα πατουσίτσα!!!!!!!!!

Τί κανετε κορίτσια;;; Πού είσασταν σήμερα;

Καλησπερα ηλιοβασιλεμα μου!!!!!!!!!!καλα εισαι????η κορακλα σου καλα ειναι?????????

ασε μαναρακι μου....ειχαμε φιλοξενησει χθες ενα φιλικο μας ζευγαρι,και σημερα εκανα δουλιτσες,μαγειρεψα,πηγα λιγο στο μαρκετ.....και τωρα καθησα!!!!!!!!!!!!καλα ειμαστε μαμα και κορη!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D

d.gif

Μαλιστα μαλιστα!!!!!!!!!!

Ωραίες οι φιλοξενίες, αλλά μας βγάζουν λίγο εκτός προγράμματος...

Ειδικά μετά με την μπέμπα σου, θα είναι πιο δύσκολα. Εμείς όταν πάμε ή όταν ερχονται οι κουμπαροι μου που εχουν και αυτοι συνομιληκο αγορι, γινεται ενας ψιλοχαμός. Βέβαια τώρα πια παμε αυθημερόν μόνο επισκέψεις γιατί έχουν πλέον και μια μπέμπα...

Μαλιστα μαλιστα!!!!!!!!!!

Ωραίες οι φιλοξενίες, αλλά μας βγάζουν λίγο εκτός προγράμματος...

Ειδικά μετά με την μπέμπα σου, θα είναι πιο δύσκολα. Εμείς όταν πάμε ή όταν ερχονται οι κουμπαροι μου που εχουν και αυτοι συνομιληκο αγορι, γινεται ενας ψιλοχαμός. Βέβαια τώρα πια παμε αυθημερόν μόνο επισκέψεις γιατί έχουν πλέον και μια μπέμπα...

ασε ασε ηλιοβασιλεμα μου.....με πιασε μεση μου.......!δεν κανω τιποτα της επομενες μερες!ενα φαγητο και μεχρι εκει!:confused::confused::confused:

d.gif

Γυρισα κοριτσακια μου!!!

Κατω στην παραλια εχει πολυ κοσμο!!!!Πολυ ομορφο Σαββατοβραδο!!!!

Συμπεθερααααααααααααα μουυυυυυ σε ευχαριστω πολυ κι εσυ οτι επιθυμεις και με το καλο η νυφουλα μου!!!!:D:D:D:D

Ξεκουρασου γιατι σαν να μου φαινεται οτι κουραστηκες λιγο παραπανω!!!!!

Αντε!!!Ποος την χαρη σου,πλησιαζει η στιγμη που θα δεις την μπεμπουλα σου!!!!!!!!

Ηλιοβασιλεμα μου για ποτακι πηγαμε σε ενα απο τα μπαρακια στην παραλια μονο που εγω ηπια χυμο!!!!Οχι δεν πινω,ποτε δεν ημουνα φαν του ποτου,οταν βγαιναμε μονο επινα κανενα ποτακι χαλαρα,αλλα απο τοτε που εμεινα εγκυος δεν το συζηταω!!!!!!Και νασου πω το απιστευτο?Καμια φορα τωρα το ζηταω!!!:D:D:D:D

Ωραιο γλυκο το καρπουζι!!Φτιαχνει μια φιλη μου πολυ ωραιο!!!

Δεν μουαρεσουν τα γλυκα καθολου,πολυ σπανια θα φαω,αλλα αυτο ετυχε να το εχω δοκιμασει και ειναι πολυ ωραιο στη γευση!!!Συγκεκριμενα εχω ενα βαζακι στο ψυγειο κι επειδη δεν το τρωω θα το παω στην κολλητη μου που τρελενεται!!

Λοιπον αρκετα με την πολυλογια μου!!!Παμε για νανι μανα και γιος!!!

Καληνυχτα αγαπημενες μου νεραιδες!!!Ονειρα γλυκα και φιλακια σε οοοοοοολα τα ζουζουνακια σας!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα πεταλουδιτσες μου......!!!!!!!!

Τι κανετε,.....?? πως κοιμηθηκατε.....?????

Ηλιοβασιλεμα καλα εισαι σημερα με τη μεση σου....????? θα πατε θαλασσιτσα....???

Μποτσακι μου. Ωραια η βολτουλα εχθες....????? ευχαριστηθηκες...??????

Ελλη μου αγορι και παλι αγορι, γερο να ναι και δεν εχει καμια σημασια...αστους να λενε....!!!!!!!!

Πατουσιτσα μου...που χαθηκες καλε....????? κατσε στα αυγα σου και ασε τις πολλες δουλειες....!!!!! Εχθες μιλουσαμε με τη συμπεθερα σου για πιτσα, λουκουμαδες, μαλλι της γριας, καλαμποκι, παγωτο και πατλακια και ολα σε μια βολτα......αχαχαχαχχαχαχαχαχχααχ...!!!!!! Εσενα σκεφτηκα αμεσως.....!!!!

Συμπεθεεεεεερα μουυυυυ που εισαι εσυ καλε.....???? το μωρο οκ ολα.....?????

Μαυ μου.....θα ξαναπας και σημερα βολτιτσα η ακομα δειλα-δειλα...??????

Γιοοοοοοολα μου που εισαι....???????

Xrydim μου κανεις weekend....??????

Θαλειτσα μου.......χαθηκες καλε και εσυ....!!!!!!!

Ξεχασα καμιααααα....????ελπιζω οχιιιιιι......!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλημέρες!!! Τί κάνετε κορίτσια!!

ΚΟΑΛΑΚΙ μου τι κάνεις εσύ και η Μαριάννα σου;;

Η δικιά μου κοιμήθηκε χτες 12 η ώρα τελικά! Να φανταστείς εμένα με πήρε ο ύπνος και εκείνη ακόμα στριφογύριζε δίπλα μου! Νομίζω της έβαλα κ μια φωνή να πάψει να στριφογυρναει. Τώρα θα την αφήσω να κοιμηθεί όσο θέλει για να το πάμε σερί το μεσημεριανό χωρίς ύπνο και να μπορεσει να κοιμηθεί νωρίς το βράδυ να επανέλθουμε στο πρόγραμμα μας!

Για σήμερα δεν εχουμε κατι συγκρκριμένο, ότι προκύψει!

Δυστυχως δεν έχουμε κοντά θάλασσα, οπότε σίγουρα όχι μπάνιο!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Καλα ειμαστε μαυ μου...εδω παιζουμεμε τη μαριαννα...

Ουτε εμεις εχουμε κοντα θαλασσα, γιαυτο θελω να παρω το μωρο για διακοπες μερικες μερες, και μετα με τον ανδρα μου μαζι...οπως λεγαμε εχθες.

Θελω και εγω να παω να επαναλαβω το θυροειδη, πριν χρονια που εκανα δεν ειχα.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Να επαναλάβεις διότι είναι ύπουλο όργανο αυτό! Εκεί που πάει καλά, εκεί ξαφνικά απορρυθμίζεται!

Σκεφτόμουν χτες οτι από την παρέα μας, μόνο εγώ μένω στην Αθήνα και το Σοτσάφι ίσως και η Μαρία; Όλες οι άλλες είστε εκτός! Άλλες κοντά, άλλες πιο μακρυά, αλλά όχι μες την Αθήνα!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...