Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Ξεχασα επισης να στειλω και δροσια.....

Στελνωωωωω....

Φουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ.......!!!!!!!!!!

Αν θελει και καμια αλλη να μου πει...

Αντε λοιπον!!!!!!!!!!

Αυτο περιμενα!!!!!!!!!!Με τρελανες με εκεινα τα πατλααααααααακια!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αφού είναι καλά το παιδάκι από εκεί και πέρα εντάξει. Εγώ το σκεφτόμουν, λίγες είναι εκείνες οι γυναίκες που γέννησαν εφταμηνιτικα παιδάκια και ήταν μια χαρά; Απλώς , αν θυμάμαι καλά, μένουν περίπου ενα μήνα τα παιδάκια θερμοκοιτιδα. Διορθώστε αν κάνω λάθος..

Ναι μενουν περιπου ενα μηνα τα 7μηνητικα, τα 6μηνητικα μενουν παραπανω...

Και αυτο γιατι πρεπει να ωριμασουν τα πνευμονακια, το τελευταιο ζωτικο οργανο που δεν εχει δημιουργηθει στην οργανογεννεση αλλα στο τριτο τριμηνο, ευτυχως κανουν και τις ενεσουλες...και ολα μια χαρα ειναι στα περισσοτερα μωρακια...

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κορίτσια, αν όντως το Μαράκι δεν άντεξε και γέννησε, λογικό είναι να μην προλαβαίνει να ασχοληθεί με φόρουμ...Θα έχει το μωράκι της στην θερμοκοιτίδα και θα είναι συνέχεια στο νοσοκομείο...Ελπίζω από καρδιάς να είναι καλά όλοι τους και όταν μπορέσει, θα μας τα πει!!!

Ελλη συμφωνώ και εγώ, αστην να μην μπαίνει και ψαχουλεύει τα πραγματα σας!!! Κάνε εσύ το κουμάντο του χώρου σου ακόμη και όταν γεννήσεις και έχετε το μωράκι σας στο δωματιο, να τους δείξεις με τρόπο ότι δεν θα μπαινοβγαίνουν για τον εγγονό, όποτε θέλουν!!!

Μαγειρεύω χοιρινό μπουκίτσες στη κατσαρόλα με πιπεριές, σβησμένο σε κρασί και ντομάτα φρέσκια κομματάκια...Δικής μου εμπνεύσεως αποψινής και θα δείξει τί θα γίνει...Ίσως στο τέλος, αύριο πριν το σερβίρισμα να βάλω και λίγη φέτα κομματάκια...

Δεν είχαμε καλεσμένους, μόνο εμείς και οι γονείς μου με τα 2 από τα 3 μου αδέρφια...όσοι ήμασταν στο σπίτι, απλά κόψαμε για το καλό την τούρτα. Αυτό με τις τούρτες μας το εχει κολλήσει ο πατέρας μου που από μικρά έως και σήμερα πάντα κόβαμε τούρτα και μας κοτσάρει και μια φωτογραφία ανά ετος, ετσι για να βλεπουμε πώς αλλάζουμε με τα χρόνια!!! :D:D:D

Και φυσικά τα αδερφια του, δεν τον πήραν τηλέφωνο όχι επειδή το ξέχασαν αλλά λόγω εγωισμού...Μόνο μια κλήση στο κινητό του από την κουνιάδα μου είχε...Και δεν πήρε ξανά ή στο κινητό του ή σε μένα ή στο σταθερό...Στεναχωριέται μαζί τους αλλά...

Κορίτσια, αν όντως το Μαράκι δεν άντεξε και γέννησε, λογικό είναι να μην προλαβαίνει να ασχοληθεί με φόρουμ...Θα έχει το μωράκι της στην θερμοκοιτίδα και θα είναι συνέχεια στο νοσοκομείο...Ελπίζω από καρδιάς να είναι καλά όλοι τους και όταν μπορέσει, θα μας τα πει!!!

Ελλη συμφωνώ και εγώ, αστην να μην μπαίνει και ψαχουλεύει τα πραγματα σας!!! Κάνε εσύ το κουμάντο του χώρου σου ακόμη και όταν γεννήσεις και έχετε το μωράκι σας στο δωματιο, να τους δείξεις με τρόπο ότι δεν θα μπαινοβγαίνουν για τον εγγονό, όποτε θέλουν!!!

Μαγειρεύω χοιρινό μπουκίτσες στη κατσαρόλα με πιπεριές, σβησμένο σε κρασί και ντομάτα φρέσκια κομματάκια...Δικής μου εμπνεύσεως αποψινής και θα δείξει τί θα γίνει...Ίσως στο τέλος, αύριο πριν το σερβίρισμα να βάλω και λίγη φέτα κομματάκια...

Δεν είχαμε καλεσμένους, μόνο εμείς και οι γονείς μου με τα 2 από τα 3 μου αδέρφια...όσοι ήμασταν στο σπίτι, απλά κόψαμε για το καλό την τούρτα. Αυτό με τις τούρτες μας το εχει κολλήσει ο πατέρας μου που από μικρά έως και σήμερα πάντα κόβαμε τούρτα και μας κοτσάρει και μια φωτογραφία ανά ετος, ετσι για να βλεπουμε πώς αλλάζουμε με τα χρόνια!!! :D:D:D

Και φυσικά τα αδερφια του, δεν τον πήραν τηλέφωνο όχι επειδή το ξέχασαν αλλά λόγω εγωισμού...Μόνο μια κλήση στο κινητό του από την κουνιάδα μου είχε...Και δεν πήρε ξανά ή στο κινητό του ή σε μένα ή στο σταθερό...Στεναχωριέται μαζί τους αλλά...

Όταν σας είπα οτι το μυαλό μου πάει στο κακό αυτό εννοούσα μήπως τυχόν γέννησε. Αλλά αφού δεν είχατε πει καμία κάτι τέτοιο δεν είπα τη σκέψη μου. Ωραίο θα γίνει το φαγακι! Εγώ δεν ειμαι πολύ με τις τούρτες αλλά δεν λέω όχι αν μου την φέρουν κιόλας! Όσο για τους δικους του λογικό ειναι να στενοχωριεται. Αν και εγώ πιο πολύ θα τους λυπομουνα γιατί αυτοί ειναι που χάνουν τις καλύτερες στιγμές!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

Ναι μακαρι να ειναι καλα ολοι τους, οικογενειακως......!!!!!!!!

Καλα κανετε και κοβετε τουρτα, και εμεις ετσι κανουμε.

Εμενα μου αρεσει αυτο το καθε χρονο να εχεις και μια αναμνηση, ποσο μαλλον αναμνηση με πολυαγαπημενα προσωπα...

Το φαγητο ωραιο ακουγεται...οτι χρωμα σε ζαρζαβατικο ειναι ιδιο να ξερεις οτι βγαζει απιστευτα νοστιμο αποτελεσμα, οχι οτι τα μπερδεμενα δεν βγαζουν...

Οσο για τα αδερφια τι να πω....????? εδω φαινεται η αγαπη, εδω και η ζηλεια, δεν θα πω μισος...

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Όσο για τους δικους του λογικό ειναι να στενοχωριεται. Αν και εγώ πιο πολύ θα τους λυπομουνα γιατί αυτοί ειναι που χάνουν τις καλύτερες στιγμές!

Φυσικά και χάνουν τις καλύτερες στιγμές!!!!!!!!!! Αλλά είναι επιλογή τους και όχι επειδή εμείς τους διώξαμε....

Χθες πέρασε από το πατρικό του, να πάρει το αγροτικό για να πάει για δουλειά (γιατί δεν θα πήγαινε με συνάδελφο και λόγω οικονομίας είπε να πάει με αγροτικό) και του έδωσε η μανα του μια προσκληση για γαμο. Ερχεται στο σπίτι, μου τη δίνει να την δω και μου λεει οτι δεν θα πάμε για να μην καθόμαστε στο ίδιο τραπέζι με πεθερά μου και αδέρφια του και είμαστε αμίλητοι!!! Κάτι που έχει ξαναγίνει σε άλλο γάμο πέρσι τον Αυγουστο, που καθόμασταν διπλα διπλα και δεν ανταλλάξαμε καμία κουβέντα, μόνο σπόντες με κουνιάδα...Ουτε για την μοναδική εγγονη της, δεν ρωτησε τι κανει (γιατί φυσικά και δεν την ειχα παρει μαζί μας στο γαμο), ουτε η κουνιαδα μου ανεφερε καν κατι για την μοναδικη της ανηψιά!!!

Αφήστε....πολλά είναι τα παραπονα μου, αλλά το δίκιο μου δεν θα το βρω. Μόνο αυτοί έχουν δίκιο και μόνο αυτοί εχουν προβλήματα!!! Κανείς άλλος!

Η Αγορομάμμυ πού είναι;;; Ευχαριστιέται τον αντρούλη της και το παιδί της, τώρα που έφυγε η πεθερά της;;;;;;;;;););):D:D:D:D:D

Έβαλε τον μικρό για ύπνο και ορμηξε στον αντρα της.. (εγώ παντός αυτό θα εκανα!):cool:

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Σήμερα εντωμεταξύ πρώτη φορά που δεν κερασα γι; τη γιορτή μου. Αλλά επειδή εγώ ηθελα γλυκό, μου είχε δώσει η μάνα μου γλυκό καρπούζι που έφτιαξε και τσιμπίδα ένα κομμάτι! (τρελαίνομαι για γλυκό καρπούζι αλλά επειδή τα γλυκά κουταλιου η πιρουνιου η όπως θέλετε πείτε τα έχουν πολύ ζαχαρη αποφεύγω να τρώω πολυ!)

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

Σήμερα εντωμεταξύ πρώτη φορά που δεν κερασα γι; τη γιορτή μου. Αλλά επειδή εγώ ηθελα γλυκό, μου είχε δώσει η μάνα μου γλυκό καρπούζι που έφτιαξε και τσιμπίδα ένα κομμάτι! (τρελαίνομαι για γλυκό καρπούζι αλλά επειδή τα γλυκά κουταλιου η πιρουνιου η όπως θέλετε πείτε τα έχουν πολύ ζαχαρη αποφεύγω να τρώω πολυ!)

γλυκό καρπούζι;;; ειναι ωραίο; Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ!

Βεβαια τα γλυκα κουταλιού ειναι τα πιο υγειινα!!!

Κοριτσακια μου κατεβαινω βολτιτσα!!!!!!!!

Σας φιλωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!

Καλή βόλτα!!!!!!!! Πάτε για περπάτημα ή για ποτάκι;;; Πίνεις καθόλου κρασακι ή μπα; εγω δεν επινα στην εγκυμοσυνη αλλα καποιες πίνουν...

Μποτσακι μου καλη βολτουλα...να εχεις...!!!!!!!!

Και εγω τρωω πολλα γλυκα κουταλιου, κυδωνι, μελιτζανακι, κολοκυθι, κερασι, συκο, πορτοκαλι και πολλα αλλα. Το καρπουζι θα ειναι πεντανοστιμο...

Αντε κοριτσακια μου παω και εγω για υπνο, καληνυχτα και ονειρα γλυκα.

Θα τα πουμε αυριο....φιλακια σε ολες....!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...