Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Εδω εχει παλι δροσουλα, να στειλω λιγη....??????

Να πας βολτιτσα, ποοοοσο ζηλευωωωωωω......!!!!!!!!

Βολτα, παραλια, δροσια, ξεγνοιασια, παγωτο, καλαμποκι, μαλλι της γριας, πιτσα, λουκουμαδες...(δεν ξερω αλλα ετσι την συνδυαζω τη βολτα εγω)...μηως ειμαι υπερβολικη......?????????????????????

Κοαλακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!

Κανω διατροφηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!Θα με σκασεις την γκαστρου???????????

Αντε στειλε μου λιγη δροσουλα και μη μου λες για γλυκα και φαγητα καθολου γιατι θα ερθω πανω και θα φαω εσενα!!!!!!!!!!!

χαχαχαχαχααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσάκια γλυκά γειά σας!! Και μεις γυρίσαμε από κούνιες, πήραμε σουβλάκια σπίτι και φάγαμε και τώρα χαζεύουμε λίγο τηλεόραση. Δυστυχώς ξύπνησε αργά για απόγευμα και πρίν τις 11 δε βλέπω να κοιμάται!

Καλή διασκέδαση σε όσες κούκλες βγούνε!!

Μπραβο May μου!!!!Μια χαρα!!!Ξεπορτιζεις κι εσυ!!!!!

1sh1p2.png

Εγώ μαγειρεύω για το κυριακάτικο μεσημεριανό, οπότε αύριο να ξυπνήσουμε χαλαρά και να φύγουμε νωρίς για παραλία!!!

Σήμερα δεν βγήκαμε το απόγευμα, το περάσαμε στην αυλή με τα γενέθλια του άντρα μου. Η μικρή δεν είχε κοιμηθεί μεσημέρι οπότε τώρα πήγε για ύπνο.

Κοίταξα και εγώ το προφίλ της Μαρίας αλλά δεν έχει κάποιο στοιχείο για επικοινωνία...

Γεια σας! Μόλις έκανα μαμ και μπήκα! Τι κάνετε;

Δεν κουράστηκα! Εγώ καθόμουν στο κραβατι και εδινα διαταγές στον αντρουλη μου και μου έφερνε ότι ήθελα. Μάζευα τα χρήσιμα πετούσα τα άχρηστα και τα ξαναεβαζε στη θέση που του έλεγα..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

Γεια σας! Μόλις έκανα μαμ και μπήκα! Τι κάνετε;

Δεν κουράστηκα! Εγώ καθόμουν στο κραβατι και εδινα διαταγές στον αντρουλη μου και μου έφερνε ότι ήθελα. Μάζευα τα χρήσιμα πετούσα τα άχρηστα και τα ξαναεβαζε στη θέση που του έλεγα..

Αυτα ειναι!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Και αν θέλει, ας πει τίποτα!!!!!!!!

Και εμένα στην εγκυμοσύνη με βοηθούσε πολύ ο αντρούλης παρόλο που η δουλειά του είναι χειρωνακτική και κουραστική. Δεν με άφηνε σχεδόν καθόλου να σκύβω ή να σηκώνω βαριά πράγματα, όταν ήμασταν μαζί.

Ακόμη και τώρα, βοηθάει πιο λίγο αλλά συμμετέχει...θα πλύνει πιάτα, θα βάλει πλυντηριο τα ρουχα της δουλειας του ή θα απλώσει καμιά φορά μπουγάδα! Μαγείρεμα δεν κατέχει αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε και όλα στη ζωή!!! ;););)

Εγώ μαγειρεύω για το κυριακάτικο μεσημεριανό, οπότε αύριο να ξυπνήσουμε χαλαρά και να φύγουμε νωρίς για παραλία!!!

Σήμερα δεν βγήκαμε το απόγευμα, το περάσαμε στην αυλή με τα γενέθλια του άντρα μου. Η μικρή δεν είχε κοιμηθεί μεσημέρι οπότε τώρα πήγε για ύπνο.

Κοίταξα και εγώ το προφίλ της Μαρίας αλλά δεν έχει κάποιο στοιχείο για επικοινωνία...

Τι καλό μαγειρεύεις;

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Μαυ μου μπραβο σου που επιτελους τα καταφερες και πηγες βολτιτσα....!!!!!!!

Οτι καλυτερο με τα παιδακια σου.....!!!!!!!

Μποτσακιιιιιι μουυυυυυυ και που εισαι ακομα....ξεχασα τα πατλακιααααααααααααααααααα.........!!!!!!!!!!!! Χχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχχα...

Ηλιοβασιλεμα μου πως τα περασατε....???? ειχατε προσκεκλημενους....????

Κοριτσια το σκεφτηκα πολυ για να το γραψω...

Μια ξαδερφη μου οσο ημουν στο νοσοκομειο ηρθε με αιμοραγια στην 28η εβδομαδα, μεχρι να παω να κανω τον υπερηχο εκεινο το πρωινο την ειχαν παρει με διακωμηδη ασθενοφορου και εφυγαν σφαιιιιιιρα για θεσσαλονικη...εν τελει εμαθα οτι την επομενη γεννησε ενα μωρακι βαρους 1,5 κιλο, ειναι θερμοκοιτιδα αλλα ειναι καλα...

Το εγραψα για να παρουμε κουραγιο....τοσο εμεις, οσο και το μαρακι αν δει το μηνυμα.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Μποτσακιιιιιι μουυυυυυυ και που εισαι ακομα....ξεχασα τα πατλακιααααααααααααααααααα.........!!!!!!!!!!!! Χχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχχα...

Μια ξαδερφη μου οσο ημουν στο νοσοκομειο ηρθε με αιμοραγια στην 28η εβδομαδα, μεχρι να παω να κανω τον υπερηχο εκεινο το πρωινο την ειχαν παρει με διακωμηδη ασθενοφορου και εφυγαν σφαιιιιιιρα για θεσσαλονικη...εν τελει εμαθα οτι την επομενη γεννησε ενα μωρακι βαρους 1,5 κιλο, ειναι θερμοκοιτιδα αλλα ειναι καλα...

Το εγραψα για να παρουμε κουραγιο....τοσο εμεις, οσο και το μαρακι αν δει το μηνυμα.

Αχ!!!!!!!!!!!!!Τι μου κανεις!!!!!!!!!!!!!!

Να εχεις χαρη που σε αγαπαω αλλιως δεν μου τη γλυτωνες!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Τι λες????Μπραβο στην κοπελα συγχαρητηρια!!!

Εγω πιστευω οτι και να εχει παει να γεννησει για καποιο λογο το Μαρακι,ολα καλα θα πανε!!!Απλως τουλαχιστον να ξεραμε!!!

1sh1p2.png

Και αν θέλει, ας πει τίποτα!!!!!!!!

Και εμένα στην εγκυμοσύνη με βοηθούσε πολύ ο αντρούλης παρόλο που η δουλειά του είναι χειρωνακτική και κουραστική. Δεν με άφηνε σχεδόν καθόλου να σκύβω ή να σηκώνω βαριά πράγματα, όταν ήμασταν μαζί.

Ακόμη και τώρα, βοηθάει πιο λίγο αλλά συμμετέχει...θα πλύνει πιάτα, θα βάλει πλυντηριο τα ρουχα της δουλειας του ή θα απλώσει καμιά φορά μπουγάδα! Μαγείρεμα δεν κατέχει αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε και όλα στη ζωή!!! ;););)

Εμένα ο δικός μου δεν κατέχει γενικώς από νοικοκυριό. Αλλά ότι μπορεί κανει. Μετά εγώ εχω το δωματιο μου αποκλειστικό. Δηλαδή όταν σκουπιζα και σφουγγαριζα έκανα όλο το σπίτι αλλά όταν τα κάνει η πεθερά μου το δικό μου δωμάτιο μένει στην απ'έξω. Δεν με νοιάζει κιόλας. Δεν κου αρέσει να ανακατευονται στα πράγματα μου..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Αχ!!!!!!!!!!!!!Τι μου κανεις!!!!!!!!!!!!!!

Να εχεις χαρη που σε αγαπαω αλλιως δεν μου τη γλυτωνες!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Τι λες????Μπραβο στην κοπελα συγχαρητηρια!!!

Εγω πιστευω οτι και να εχει παει να γεννησει για καποιο λογο το Μαρακι,ολα καλα θα πανε!!!Απλως τουλαχιστον να ξεραμε!!!

Ξεχασα επισης να στειλω και δροσια.....

Στελνωωωωω....

Φουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ.......!!!!!!!!!!

Αν θελει και καμια αλλη να μου πει...

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Εμένα ο δικός μου δεν κατέχει γενικώς από νοικοκυριό. Αλλά ότι μπορεί κανει. Μετά εγώ εχω το δωματιο μου αποκλειστικό. Δηλαδή όταν σκουπιζα και σφουγγαριζα έκανα όλο το σπίτι αλλά όταν τα κάνει η πεθερά μου το δικό μου δωμάτιο μένει στην απ'έξω. Δεν με νοιάζει κιόλας. Δεν κου αρέσει να ανακατευονται στα πράγματα μου..

Εμεις τα κανουμε στο σπιτι ολα μαζι,και μου μαγειρευει κιολας οπως σημερα αλλα προτιμω να τα κανω μονη μου γιατι εχω μια τρελα με τις δουλειες του σπιτιου!!Αλλα τωρα μετα τον Δεκεμβρη!!!!!!!!

1sh1p2.png

Αφού είναι καλά το παιδάκι από εκεί και πέρα εντάξει. Εγώ το σκεφτόμουν, λίγες είναι εκείνες οι γυναίκες που γέννησαν εφταμηνιτικα παιδάκια και ήταν μια χαρά; Απλώς , αν θυμάμαι καλά, μένουν περίπου ενα μήνα τα παιδάκια θερμοκοιτιδα. Διορθώστε αν κάνω λάθος..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...