Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Τριπλή γιορτή λοιπόν σήμερα στην παρέα μας!!

ΕΛΛΗ να σε χαιρόμαστε κ με το καλό να έρθει το μωράκι σου!! Και η ώρα η καλή με τον αντρούλη σου, μιας και διαβάζω και σχέδια για τον πολιτικό γάμο σας!

ΜΠΟΤΣΑΚΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!! Να τα εκατοστήσεις με υγεία και πολλά παιδιά στην αγκαλίτσα σου! Με το καλό ναρθεί ο Μπαλαρίνος σου και να γεμίσει την οικογενειακή ευτυχία!!! Διάβασα κ πολύ καλά νέα από το γιατρό και καταχάρηκα!!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ, να χαίρεσαι τον αντρούλη σου!! Δυνατός και ευτυχισμένος κοντά στα κορίτσια του και με το καλό να προκύψει και ένα καινούριο μωράκι να συμπληρώσει την ευτυχία σας!!

ΚΟΑΛΑΚΙ μου καλό, εσύ συνεχίζεις ακάθεκτη!! Μπράβο κορίτσι μου!! Πολύ καλά τα νέα από τη μαγνητική, μακάρι να σταματήσουν και αυτές οι ενοχλήσεις να ηρεμήσεις τελείως με αυτό το πρόβλημα!! Καλή προετοιμασία με το πάρτυ της Μαριάννας!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ, πως είναι σήμερα ο Δημητράκης με την κοιλίτσα του; Πέρασε ελπίζω! Η πεθερά σου έφυγε επιτέλους;; Μα τι κακό πράγμα αυτές οι πεθερές! Εγώ που δεν έχω κ πολλή υπομονή δεν ξεκρω πως θα χειριζόμουν μια ανάλογη περίπτωση...!!

Το ΜΑΡΑΚΙ μας είναι χαμένο, αλλά σκέφτομαι θετικά οτι απλώς έχεη μπλέξει και δεν μπαίνει καθόλου! Οι υπόλοιπες τι κάνετε;

May μου,καλη μου πολυ σε ευχαριστω κι εσυ οτι επιθυμεις,με το καλο το μωρακι σου!!!Ειδες??Τωρα θα το απολαυσεις!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλεεεεεεε Μποτσακι μου δε σου ευχηθηκα!! τι χαζη που ειμαι!!!! ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΦΟΡΟΥΜΙΤΙΣΣΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΣΕ ΑΓΑΠΟΥΝ!!!!! Σου στελνω και ενα τραγουδακι!!! Να εισαι υγιης, ευτυχισμενη και καλη λευτεριααααααα!!

http://www.youtube.com/watch?v=P-SMJtcTBqU

Αχ τρυφερη μου αγορομαμυ ευχαριστω!!!!Να χαιρεσαι τον Δημητρακη και πολυ συντομα ερχεται και το μικρο του αδερφακι!!!!!!!

1sh1p2.png

Μποτσακιιιιιιιιιιιιιιιιιι μουυυυυυυυυυυυυυ χρονιααααααααααα σου πολλαααααααααααααααα, γερα και ευτυχισμενα και με μεγαααααααααλη κοιλιααααααααα.........και πολλααααα πολλααααα βρακιαααααα.......!!!!!!!!

Να εισαι παντα καλα, να σε χαιρονται οσοι σε αγαπανε......και με το καλο να υποδεχθεις τον ομορφονιο......!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κοαλακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι μουυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!

Ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!Ευχαριστω πολυυυυυυυυυυυυ!!!!!

Παντα να εισαι καλα κι ολες οι δυσκολες στιγμες να εξαφανιστουν να φυγουν!!!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥ!!!!! Πολύχρονη και με το καλό το μωράκι σου!

ΈΛΛΗ χρόνια πολλά και εσύ κορίτσι μου. Καλή λευτεριά και η ώρα η καλή στο γάμο σου!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ να χαίρεσαι και εσύ τον άντρα σου και όλοι μαζί την κορούλα σας.

ΜΑΥ μου ναι ακόμα εδώ είναι η αδερφή μου αλλά έφυγε για λίγο και έτσι μπήκα. Τι κάνεις εσύ??? Επιτέλους σηκώθηκες εσύ!!!:D:D:D:D:D:D:D

Φιλιά και στις υπόλοιπες!!!!

Ευχαριστω ματακια μου!!!!!!!!!Κι εσυ γρηγορα να σηκωθεις,και με το καλο το ζουζουνακι σου!!!!!Και μην αγχωνεσαι αμα σου λειψει το κιλο,εγω ειμαι εδω!!!Κανω την διατροφη βεβαια αλλα εχω αποθεμα!!!!!!!!:D:D:D:D

1sh1p2.png

Καλησπέρα!

Μποτσακι μου να τα εκατοστησεις κούκλα μου! Και να μας χαίρονται.

Η Μαρία πρέπει να μπήκε στην 30η εβδομάδα. Η κουνιαδα της δεν είχε φύγει εκείνη την μερα που μπήκε τελευταία φορά η θα έφευγε την επόμενη; Κάτι τέτοιο νομίζω. Ίσως λόγο των μαστορων χρειάστηκε να ξεσυνδεσει το ρουτερ. Τι άλλο να πω;

Ηλιοβασίλεμα εμένα η μάνα μου δεν με άφηνε να κάνω μόνη μου μπάνιο τόσο μικρή. Πήγαινα τρίτη δημοτικού όταν ξεκίνησε να με αφηνει (είχα κερδίσει χρόνια και θα πήγαινα δευτερα κανονικά) . Είχε στη μπανιερα εκείνο το πλαστικό το αντιολησθητικο (το οποίο δεν θυμάμαι πως λέγεται αλλά καταλάβατε) και η πόρτα ξεκλειδωτη εννοείτε από το μπάνιο και ερχόταν και τσέκαρε.

Ευχαριστω Ελλη μου!!!Και σε σενα οτι επιθυμεις(σου εχω ευχηθει και πιο κατω)!!Και με το καλο να κρατησουμε στις αγκαλιες μας τα μωρακια μας κι εμεις κι ολες οι εγκυουλες!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια μουυυυυυυυυ!!!

Με συγκινησατε ολες πολυυυυυυυυυυυ!!!!!!

Σας ευχαριστω για τις ομορφες ευχες σας!!!

Θα δειτε ολα θα πανε καλα για ολες μας γιατι ειμαστε ενωμενες σαν μπουνια!!!Θα περασει ευχαριστα ο χρονος τωρα που βρεθηκαμε!!!!!!!!!

Μαριαααααααααααααααααααα!!!!!!!!!Δωσε μας ενα σημαδακι οτι ολα ειναι καλα!!!!!!!

1sh1p2.png

Καλεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!

Ειναι καμια εδω???Η ξεπορτισατε ολες????????????????

Ήρθα ηρθα! Χτυπάει το κινητό και γι'αυτό δεν μπαινω πολύ. Σημαζεψα και κάτι πράγματα και αδειασα το ένα ραφακι στην τουλαπιτσα τη μικρή που εχω. Προσπαθώ να συμμαζεψω σιγά σιγα γιατί τελικά δεν θα πάρω τόσο μεγάλη συρταριερα όπως ήθελα και πρέπει να κάνω και εγώ χώρο.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Ήρθα ηρθα! Χτυπάει το κινητό και γι'αυτό δεν μπαινω πολύ. Σημαζεψα και κάτι πράγματα και αδειασα το ένα ραφακι στην τουλαπιτσα τη μικρή που εχω. Προσπαθώ να συμμαζεψω σιγά σιγα γιατί τελικά δεν θα πάρω τόσο μεγάλη συρταριερα όπως ήθελα και πρέπει να κάνω και εγώ χώρο.

Καλως την!!Απολαυσε την γιορτουλα σου σημερα και μην κουραζεσαι κι ολα θα γινουν μικρη μου!!!!!

1sh1p2.png

Και εμείς εδώ είμαστε, μόλις σβήσαμε την τούρτα μας και η κόρη μου φυσικά καταχάρηκε!!! Περισσότερο ανυπομονούσε να γίνει η διαδικασία με το τραγούδι και τα κεριά παρά να φάει!!! 1 κερασάκι τσίμπησε αλλά όλη μέρα περίμενε τα γενέθλια του μπαμπά της!!!

Διαφημίσεις

Και εμείς εδώ είμαστε, μόλις σβήσαμε την τούρτα μας και η κόρη μου φυσικά καταχάρηκε!!! Περισσότερο ανυπομονούσε να γίνει η διαδικασία με το τραγούδι και τα κεριά παρά να φάει!!! 1 κερασάκι τσίμπησε αλλά όλη μέρα περίμενε τα γενέθλια του μπαμπά της!!!

χαχαχααχαχαχαααααααααα!!!

Τα μικρα τρελενονται με κατι τετοια!!!!!!

1sh1p2.png

Κοριτσακιααααααα μουυυυυυ να μαι και εγω.

Πηγα τη μαριαννα βολτα στο σουπερ, μετα στο πεζοδρομο και μετα στην παιδικη χαρα, γυρισαμε καναμε μπανιο, μαμ και τωρα νανι...

Εσεις τι κανετε....???? δεν θα πατε βολτιτσα....???????

Εγω μεσα θα μεινω κλασικα....!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοριτσακιααααααα μουυυυυυ να μαι και εγω.

Πηγα τη μαριαννα βολτα στο σουπερ, μετα στο πεζοδρμο και μετα στην παιδικη χαρα, γυρισαμε καναμε μπανιο, μαμ και τωρα νανι...

Εσεις τι κανετε....???? δεν θα πατε βολτιτσα....???????

Εγω μεσα θα μεινω κλασικα....!!!!!!!!

Kαλως τοοοοοοο!!!!!!!

Ξερο το Μαριαννακι για υπνο???Εχει και την ηρεμια που ειναι η μανουλα της κοντα της και χαλαρωνει!!!!!!!!

Εγω δεν ξερω αργοτερα αν κατεβω μια παραλια αν ερθει η φιλη μου,γιατι ο αντρας μου δουλευει!!!

Πντως τωρα εδω κανει πολυ ζεστη!!!!!!

1sh1p2.png

Kαλως τοοοοοοο!!!!!!!

Ξερο το Μαριαννακι για υπνο???Εχει και την ηρεμια που ειναι η μανουλα της κοντα της και χαλαρωνει!!!!!!!!

Εγω δεν ξερω αργοτερα αν κατεβω μια παραλια αν ερθει η φιλη μου,γιατι ο αντρας μου δουλευει!!!

Πντως τωρα εδω κανει πολυ ζεστη!!!!!!

Εδω εχει παλι δροσουλα, να στειλω λιγη....??????

Να πας βολτιτσα, ποοοοσο ζηλευωωωωωω......!!!!!!!!

Βολτα, παραλια, δροσια, ξεγνοιασια, παγωτο, καλαμποκι, μαλλι της γριας, πιτσα, λουκουμαδες...(δεν ξερω αλλα ετσι την συνδυαζω τη βολτα εγω)...μηπως ειμαι υπερβολικη......?????????????????????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοριτσάκια γλυκά γειά σας!! Και μεις γυρίσαμε από κούνιες, πήραμε σουβλάκια σπίτι και φάγαμε και τώρα χαζεύουμε λίγο τηλεόραση. Δυστυχώς ξύπνησε αργά για απόγευμα και πρίν τις 11 δε βλέπω να κοιμάται!

Καλή διασκέδαση σε όσες κούκλες βγούνε!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...