Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Οχι καλε δεν εγινες αδιακριτη απλα εγω δεν τα εγραψα αναλυτικα.

Ο ανδρας μου θα παρει αδεια αλλα σπαστη, δλδ επειδη θα ειναι σε επιφυλακη δεν θα ειναι συνεχεια σπιτι, απλα θα ειναι θεσσαλονικη-δραμα συνεχεια και τις 2-3 μερες που θα ειναι εδω αν κατσει φαση εκτος επιφυλακης θα μεινει εδω με τους γονεις μου (εννοω θα εχει παρει το οκ για αδεια ολιγοημερη) και τοτε θα ερθει να μας βρει. Ουτως η αλλως εχουμε ακομα ενα 15ημερο να παμε οι 3 μας διακοπες αλλα τελη αυγουστου, γιαυτο και δεν ανησυχω οτι θα ειμαστε χωρια, γιατι ξερω πως θα παμε και μαζι μετα την επιφυλακη.

Δεν γινεται αλλιως στη συγκεκριμενη περιοδο που θελω να παω διακοπες.

Ok, κατάλαβα! Καμιά φορά ο γραπτός λόγος είδες τι κάνει.. :oops::oops:

Είχες βάλει και τις τρεις τελίτσες μετά και... Τελοσπάντων!! Τέλεια λοιπόν! Εξακολουθώ βέβαια να σε θεωρώ ηρωίδα που θα πας κάπου με τη Μαριάννς μόνη σου/ με την έννοια οτι είναι ενός και σε αυτήν την ηλικία τα παιδιά έχουν αυξημένες ανάγκες που ένας από μόνος του δεν την παλεύει. Τουλάχιστον ετσι έχω μάθει από την κόρη μου που ήταν μια μικρή τυρρανιάρα- και ακόμα είναι, απλά τώρα υπάρχει το τεράστιο πλεονέκτημα της επικοινωνίας!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ πρεπει να περάσατε υπέροχα!! Η κόρη σου κάνει μόνη της μπάνιο;

NGN τι κάνεις; Έχετε ακόμα την αδερφή σου παρέα;;

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ok, κατάλαβα! Καμιά φορά ο γραπτός λόγος είδες τι κάνει.. :oops::oops:

Είχες βάλει και τις τρεις τελίτσες μετά και... Τελοσπάντων!! Τέλεια λοιπόν! Εξακολουθώ βέβαια να σε θεωρώ ηρωίδα που θα πας κάπου με τη Μαριάννς μόνη σου/ με την έννοια οτι είναι ενός και σε αυτήν την ηλικία τα παιδιά έχουν αυξημένες ανάγκες που ένας από μόνος του δεν την παλεύει. Τουλάχιστον ετσι έχω μάθει από την κόρη μου που ήταν μια μικρή τυρρανιάρα- και ακόμα είναι, απλά τώρα υπάρχει το τεράστιο πλεονέκτημα της επικοινωνίας!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ πρεπει να περάσατε υπέροχα!! Η κόρη σου κάνει μόνη της μπάνιο;

NGN τι κάνεις; Έχετε ακόμα την αδερφή σου παρέα;;

Ναι καμια φορα και εγω μπερδευομαι με τον γραπτο λογο οσον αφορα το νοημα...

Σημ. Συνηθιζω να βαζω και πολλεεεεες τελιτσες συνεχεια γιατι επεται και συνεχεια σε αυτα οου γραφω, αλλα αν τα γραψω θα οοοοολα καηκαμεεεε......,!!!!!!!!! Θα διαβαζετε 1εβδομαδα...

Αυτααα....!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Είμαστε στη φάση να δοκιμάζουμε λίγο μόνο με το ενα μπρατσάκι, λίγο χωρίς μπρατσακια και να βουλιάζουμε και στο τελος να κολυμπαει με τα 2 της τα μπρατσακια και να κανει σερφινγκ σαν την Μερλία (μπαρμπυ).

Από Δευτέρα ξεκινάει μαθήματα κολύμβησης σε πισίνα και ποιος θα την πιάνει!!!!!!!!!!!!!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥ!!!!! Πολύχρονη και με το καλό το μωράκι σου!

ΈΛΛΗ χρόνια πολλά και εσύ κορίτσι μου. Καλή λευτεριά και η ώρα η καλή στο γάμο σου!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ να χαίρεσαι και εσύ τον άντρα σου και όλοι μαζί την κορούλα σας.

ΜΑΥ μου ναι ακόμα εδώ είναι η αδερφή μου αλλά έφυγε για λίγο και έτσι μπήκα. Τι κάνεις εσύ??? Επιτέλους σηκώθηκες εσύ!!!:D:D:D:D:D:D:D

Φιλιά και στις υπόλοιπες!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Είμαστε στη φάση να δοκιμάζουμε λίγο μόνο με το ενα μπρατσάκι, λίγο χωρίς μπρατσακια και να βουλιάζουμε και στο τελος να κολυμπαει με τα 2 της τα μπρατσακια και να κανει σερφινγκ σαν την Μερλία (μπαρμπυ).

Από Δευτέρα ξεκινάει μαθήματα κολύμβησης σε πισίνα και ποιος θα την πιάνει!!!!!!!!!!!!!!!

Χαχαχα, το θυμάμαι για την πισίνα! Στην μπανιέρα εννοούσα...!!!!! Χαχαχαχα, ο γραπτός λόγος που λέγαμε!!!! ;);):D:D

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥ!!!!! Πολύχρονη και με το καλό το μωράκι σου!

ΈΛΛΗ χρόνια πολλά και εσύ κορίτσι μου. Καλή λευτεριά και η ώρα η καλή στο γάμο σου!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ να χαίρεσαι και εσύ τον άντρα σου και όλοι μαζί την κορούλα σας.

ΜΑΥ μου ναι ακόμα εδώ είναι η αδερφή μου αλλά έφυγε για λίγο και έτσι μπήκα. Τι κάνεις εσύ??? Επιτέλους σηκώθηκες εσύ!!!:D:D:D:D:D:D:D

Φιλιά και στις υπόλοιπες!!!!

Εγώ σηκώθηκα και το καλύτερο είναι οτι έχω αρχίσει κ ξεπερνάω και το ψυχολογικό μου!! Δλδ δεν κοιτάω 20 φορες τη μερα το εσώρουχο μου να δώ αν όλα είναι οκ, έχω ηρεμήσει! Αύριο κλείνω 2 βδομάδες "αναίμακτη"!!

Και σένα σου έμεινε μία, και μετά όλα καλά θα είναι!!!

Το πήρες το κιλό;;

Εγώ κορίτσια ζυγίστηκα σήμερα κ είμαι στα +3,5 κιλά.

78xyp2.png

RUAmp3.png

Χαχαχα, το θυμάμαι για την πισίνα! Στην μπανιέρα εννοούσα...!!!!! Χαχαχαχα, ο γραπτός λόγος που λέγαμε!!!! ;);):D:D

Ααχαχααχχαχχαχαχχαχαχαχχαχαχχ......,!!!!!!!!!

Ο γραπτος λογο ε.....????????

Ηλιοβασιλεμα γοργονα η κορη σου....!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Νgn καλά είσαι; η αδερφή σου μένει μακρυά; κάνετε καιρό να βρεθείτε;

Πώς είσαι;

Αααααααααα, στη μπανιέρα εννοείς;;;;;;;;;; May, μπορεί να μπει πια μόνη της και να σαπουνιστεί και να λουστεί, λίγο με το πιστολάκι της γλυστραει καμιά φορά αλλά πάντα την επιβλεπουμε ή εγώ ή ο μπαμπάς της για να την τυλίξουμε και με τις πετσετες και βουρ για κρεμες και ντυσιμο. Δεν την αφηνω μόνη της κυρίως μην γλυστρήσει!!! και γιατι ειναι ικανη να μεινει με τις ωρες μεσα στη μπανιερα..............ειδικά το καλοκαίρι!!!! Ζώδιο ψαράκι οπότε καταλαβαίνετε!!!!!!!!

Η αδερφή μου μένει Αθήνα και εγώ κοντά στην Χαλκίδα. Δεν είμαστε μακριά αλλά δεν βλεπόμαστε και κάθε μέρα!!!!

ΜΑΥ μου μία παίρνω 1κιλό και κάτι, μία χάνω κάτι γραμμάρια. Πάνω κάτω το έχω πάρει πάντως. Εύχομαι να μην το χάσω και αυτό γιατί το πήρα με κόπο!!!! χαχαχα

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!

Μποτσακι μου να τα εκατοστησεις κούκλα μου! Και να μας χαίρονται.

Η Μαρία πρέπει να μπήκε στην 30η εβδομάδα. Η κουνιαδα της δεν είχε φύγει εκείνη την μερα που μπήκε τελευταία φορά η θα έφευγε την επόμενη; Κάτι τέτοιο νομίζω. Ίσως λόγο των μαστορων χρειάστηκε να ξεσυνδεσει το ρουτερ. Τι άλλο να πω;

Ηλιοβασίλεμα εμένα η μάνα μου δεν με άφηνε να κάνω μόνη μου μπάνιο τόσο μικρή. Πήγαινα τρίτη δημοτικού όταν ξεκίνησε να με αφηνει (είχα κερδίσει χρόνια και θα πήγαινα δευτερα κανονικά) . Είχε στη μπανιερα εκείνο το πλαστικό το αντιολησθητικο (το οποίο δεν θυμάμαι πως λέγεται αλλά καταλάβατε) και η πόρτα ξεκλειδωτη εννοείτε από το μπάνιο και ερχόταν και τσέκαρε.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Καλησπέρα!

Μποτσακι μου να τα εκατοστησεις κούκλα μου! Και να μας χαίρονται.

Η Μαρία πρέπει να μπήκε στην 30η εβδομάδα. Η κουνιαδα της δεν είχε φύγει εκείνη την μερα που μπήκε τελευταία φορά η θα έφευγε την επόμενη; Κάτι τέτοιο νομίζω. Ίσως λόγο των μαστορων χρειάστηκε να ξεσυνδεσει το ρουτερ. Τι άλλο να πω;

Ηλιοβασίλεμα εμένα η μάνα μου δεν με άφηνε να κάνω μόνη μου μπάνιο τόσο μικρή. Πήγαινα τρίτη δημοτικού όταν ξεκίνησε να με αφηνει (είχα κερδίσει χρόνια και θα πήγαινα δευτερα κανονικά) . Είχε στη μπανιερα εκείνο το πλαστικό το αντιολησθητικο (το οποίο δεν θυμάμαι πως λέγεται αλλά καταλάβατε) και η πόρτα ξεκλειδωτη εννοείτε από το μπάνιο και ερχόταν και τσέκαρε.

Ναι, η κουνιαδα της Μαρίας θα έφευγε εκείνη την μέρα που μπήκε τελευταία φορά στο φόρουμ...

Και εγω δεν την αφηνω μονη της... Πλένεται στη μπανιέρα και ειμαι ή εγώ ή ο μπαμπάς της δίπλα ( καθόμαστε μεσα στο μπανιο ) και την ελέγχουμε. Απλά τώρα θέλει να σαπουνίζεται και μόνη της και να ανοίγει ή να κλείνει την βρύση, οπότε την ψιλοαφήνουμε να νομίζει ότι κάνει μόνη της μπάνιο. Εγώ δεν βάζω αυτο το αντιολησθιτικό, δεν το εχω δοκιμάσει και γι αυτο την προσέχω μην φάει το κεφαλι της στη μπανιέρα.

Ναι, η κουνιαδα της Μαρίας θα έφευγε εκείνη την μέρα που μπήκε τελευταία φορά στο φόρουμ...

Και εγω δεν την αφηνω μονη της... Πλένεται στη μπανιέρα και ειμαι ή εγώ ή ο μπαμπάς της δίπλα ( καθόμαστε μεσα στο μπανιο ) και την ελέγχουμε. Απλά τώρα θέλει να σαπουνίζεται και μόνη της και να ανοίγει ή να κλείνει την βρύση, οπότε την ψιλοαφήνουμε να νομίζει ότι κάνει μόνη της μπάνιο. Εγώ δεν βάζω αυτο το αντιολησθιτικό, δεν το εχω δοκιμάσει και γι αυτο την προσέχω μην φάει το κεφαλι της στη μπανιέρα.

Α πες έτσι! Αυτό το αντιολησθιτικο είναι καλό αλλά θελει να το βγάζεις να το σαπουνιζεις μια στο τόσο. Κατά τα αλλά μπορείς.να το εχεις χρόνια. Εγώ ας πούμε εδώ η πεθερά μου δεν έχουν αλλά και εγώ ποτε δεν κανω μπάνιο ξυπόλητη.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Α πες έτσι! Αυτό το αντιολησθιτικο είναι καλό αλλά θελει να το βγάζεις να το σαπουνιζεις μια στο τόσο. Κατά τα αλλά μπορείς.να το εχεις χρόνια. Εγώ ας πούμε εδώ η πεθερά μου δεν έχουν αλλά και εγώ ποτε δεν κανω μπάνιο ξυπόλητη.

Να προσέχεις πολύ, εσύ που είσαι εγκυος ! εγώ στην εγκυμοσύνη μου, είχα γλυστρήσει αλλά ευτυχως είχα γλυτώσει το κακό...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...