Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Τριπλή γιορτή λοιπόν σήμερα στην παρέα μας!!

ΕΛΛΗ να σε χαιρόμαστε κ με το καλό να έρθει το μωράκι σου!! Και η ώρα η καλή με τον αντρούλη σου, μιας και διαβάζω και σχέδια για τον πολιτικό γάμο σας!

ΜΠΟΤΣΑΚΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!! Να τα εκατοστήσεις με υγεία και πολλά παιδιά στην αγκαλίτσα σου! Με το καλό ναρθεί ο Μπαλαρίνος σου και να γεμίσει την οικογενειακή ευτυχία!!! Διάβασα κ πολύ καλά νέα από το γιατρό και καταχάρηκα!!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ, να χαίρεσαι τον αντρούλη σου!! Δυνατός και ευτυχισμένος κοντά στα κορίτσια του και με το καλό να προκύψει και ένα καινούριο μωράκι να συμπληρώσει την ευτυχία σας!!

ΚΟΑΛΑΚΙ μου καλό, εσύ συνεχίζεις ακάθεκτη!! Μπράβο κορίτσι μου!! Πολύ καλά τα νέα από τη μαγνητική, μακάρι να σταματήσουν και αυτές οι ενοχλήσεις να ηρεμήσεις τελείως με αυτό το πρόβλημα!! Καλή προετοιμασία με το πάρτυ της Μαριάννας!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ, πως είναι σήμερα ο Δημητράκης με την κοιλίτσα του; Πέρασε ελπίζω! Η πεθερά σου έφυγε επιτέλους;; Μα τι κακό πράγμα αυτές οι πεθερές! Εγώ που δεν έχω κ πολλή υπομονή δεν ξεκρω πως θα χειριζόμουν μια ανάλογη περίπτωση...!!

Το ΜΑΡΑΚΙ μας είναι χαμένο, αλλά σκέφτομαι θετικά οτι απλώς έχεη μπλέξει και δεν μπαίνει καθόλου! Οι υπόλοιπες τι κάνετε;

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλα ειμστε Μay μου, εσεις τι κανετε?? που να ειναι η Μαρια? σκεφτομαι οτι οσο και να εχει μαστορους και παρεα δε θα κανει και πολλα αφου θα πρεπει να ειναι ξαπλα και ανησυχω!! απο την αλλη μπορει να εχει προβλημα με το ιντερνετ, μακαρι να ειναι ολα καλα!!

to1Np2.png

KCkop2.png

καλεεεεεεε Μποτσακι μου δε σου ευχηθηκα!! τι χαζη που ειμαι!!!! ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΦΟΡΟΥΜΙΤΙΣΣΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΣΕ ΑΓΑΠΟΥΝ!!!!! Σου στελνω και ενα τραγουδακι!!! Να εισαι υγιης, ευτυχισμενη και καλη λευτεριααααααα!!

http://www.youtube.com/watch?v=P-SMJtcTBqU

to1Np2.png

KCkop2.png

καλα ειμστε Μay μου, εσεις τι κανετε?? που να ειναι η Μαρια? σκεφτομαι οτι οσο και να εχει μαστορους και παρεα δε θα κανει και πολλα αφου θα πρεπει να ειναι ξαπλα και ανησυχω!! απο την αλλη μπορει να εχει προβλημα με το ιντερνετ, μακαρι να ειναι ολα καλα!!

Ναι, ίσως πρόβλημα με το ίντερνετ. Σε ποια βδομάδα να είναι τώρα? ας ελπίσουμε οτι σύντομα θα έχουμε νέα της!

Εμείς καλά είμαστε. Δεν κάνουμε και πολλά πολλά τα Σκ, για να μην κουράζομαι και γω ιδιαίτερα, αλλά ευτυχώς κάθε Σάββατο κ Κυριακή τρώμε στους γονείς μου οπότε δεν έχω ούτε μαγειρική. Πήραμε καινούριο σαλονάκι βεράντας, γιατί το παλιό μας είχε χαλάσει και φάγαμε πρωινό εκεί οικογενειακώς κ θα κάτσουμε και το βράδυ! Χαλαρά πράγματα, αλλά ωραία!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Τσουχτρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες μουυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!

Τι κανετε καλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε????????????

Ελλη μου πολυχρονη κι ευτυχισμενη να εισαι και να πραγματοποιηθουν ολες σου οι επιθυμιες και με το καλο να ερθει το μωρακι σου!!!!!!!!!

Ηλιοβασιλεμα μου να χαιρεσαι τον αντρουλη σου, να τα εκατοστησει,και να εισαστε παντα καλα κι ευτυχισμενοι και με το καλο να ερθει και το δευτερο σπορακι που τοσο λαχταρατε!!!!!!!!!!

Να με χαιρομαι κοριτσιαααααααααααααααα!!!!!!!!

Κοντευω τα σαραντα και μυαλο δεν εβαλα η τρελονγκα!!!!!!!!!!

Ναι εχω κι εγω γεννεθλια και σε ευχαριστω πολυ ηλιοβασιλεμα μου!!!!

Το συζητουσαμε παρεουλα την προηγουμενη εβδομαδα και μου εφερε και πριν τρεις μερες το δωρακι του ο αντρας μου και μετα το ξεχασα!!!!!!!

χαχαχαχααχααααααααα!!!!!!!:D:D:D:D:D:D

Σημερα μου το θυμησε μολις ξυπνησαμε ο αντρας μου!!!!!!!!!:confused::confused::confused::confused::confused:

Μποτσακιιιιιιιιιιιιιιιιιι μουυυυυυυυυυυυυυ χρονιααααααααααα σου πολλαααααααααααααααα, γερα και ευτυχισμενα και με μεγαααααααααλη κοιλιααααααααα.........και πολλααααα πολλααααα βρακιαααααα.......!!!!!!!!

Να εισαι παντα καλα, να σε χαιρονται οσοι σε αγαπανε......και με το καλο να υποδεχθεις τον ομορφονιο......!!!!!!!!!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Ναι, ίσως πρόβλημα με το ίντερνετ. Σε ποια βδομάδα να είναι τώρα? ας ελπίσουμε οτι σύντομα θα έχουμε νέα της!

Εμείς καλά είμαστε. Δεν κάνουμε και πολλά πολλά τα Σκ, για να μην κουράζομαι και γω ιδιαίτερα, αλλά ευτυχώς κάθε Σάββατο κ Κυριακή τρώμε στους γονείς μου οπότε δεν έχω ούτε μαγειρική. Πήραμε καινούριο σαλονάκι βεράντας, γιατί το παλιό μας είχε χαλάσει και φάγαμε πρωινό εκεί οικογενειακώς κ θα κάτσουμε και το βράδυ! Χαλαρά πράγματα, αλλά ωραία!!

μια χαρα, αφου υπαρχει η λυση της μαμας να την εκμεταλλευεστε οσο μπορειτε!! σαλονακι,μπαλκονακι τελεια!!! κι εμεις περναμε πολυ χρονο στο μπαλκονι εχουμε και υπεροχη θεα και ειναι απολαυση! απλα πραγματα οπως ειπες αλλα ομορφα!! η Μαρια νομιζω γυρω στις 30 εβδ θα κοντευε αν δεν κανω λαθος!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Μαυ μου σε ευχαριστω για τις ευχες και για τα καλα σου λογια...

Η μαρια θα ειχε φιλοξενουμενους και μαστορια. Δεν το ηξερα και εγω, το ηλιοβασιλεμα αν δεν κανω λαθος μου το ειπε...

Συμπεθεεεεερα μουυυυ δεν θα πατε για μπανιο.....?????

Εγω λεω για 10 ημερες να παρω τη μαριαννα και να παμε διακοπες...

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Μαυ μου σε ευχαριστω για τις ευχες και για τα καλα σου λογια...

Η μαρια θα ειχε φιλοξενουμενους και μαστορια. Δεν το ηξερα και εγω, το ηλιοβασιλεμα αν δεν κανω λαθος μου το ειπε...

Συμπεθεεεεερα μουυυυ δεν θα πατε για μπανιο.....?????

Εγω λεω για 10 ημερες να παρω τη μαριαννα και να παμε διακοπες...

θα δουμε συμπεθερα γιατι περιμενουμε εναν μαστορα να φτιαξει κατι που χαλασε στα υδραυλικα, εχει και συννεφια σημερα... που θα πατε διακοπουλες??? καμια Χαλκιδικη ισως?? τα δυο σας?? καλε περιμενετε τον μπαμπακα σας να παρει αδεια να πατε!!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

θα δουμε συμπεθερα γιατι περιμενουμε εναν μαστορα να φτιαξει κατι που χαλασε στα υδραυλικα, εχει και συννεφια σημερα... που θα πατε διακοπουλες??? καμια Χαλκιδικη ισως?? τα δυο σας?? καλε περιμενετε τον μπαμπακα σας να παρει αδεια να πατε!!!!

Καλεεεεεεε οχι τωρα, μολις παρει αδεια ο ανδρας μου...απλα ψαχνω απο τωρα ενοικιαζομενα σπιτακια για να ειμαι μεσα, γιατι εκτος των αλλων πρεπει και να τα δω γιατι θελω να ειναι ευπαρουσιαστα με την εννοια καθαρα και καλοδιατηρημενα και θα πρεπει να παω πρωτα να το καθαρισω.

Θα παμε πιο κοντα απο χαλκιδικη, η θασο η νεα περαμο καβαλα, υπεροχα μερη και τα 2. Συνδυαζουν διασκεδαση, καθαρες παραλιες και ηρεμες και καλο φαγητο, πολλααα παρκα και παιδικες χαρες...!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Κοαλάκι μου μπράβο!!! Δε μασάς με τίποτα! Πως θα κουβαλήσεις όμως μόνη σου αυτά που θα χρειαστείς μαζί σου; Ο άντρας σου δεν θα πάρει άδεια;

Θα παρει αδεια ο ανδρας μου αλλα δεν θα ερθει μαζι μας...απλα εννοουσα με το μηνυμα στη συμπεθερα οτι θα φυγουμε οταν παρει αδεια ο ανδρας μου για να ειναι καποιος στο σπιτι και μαζι με τους γονεις μου γιατι εκεινη την περιοδο εχουν φορτο εργασιας πολυ περισσοτερο απο οτι τωρα...

Θα τα καταφερω, δε μασαω, εχω κανει και πιο "δυσκολα με μωρο" απο διακοπες με μωρο.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Θα παρει αδεια ο ανδρας μου αλλα δεν θα ερθει μαζι μας...απλα εννοουσα με το μηνυμα στη συμπεθερα οτι θα φυγουμε οταν παρει αδεια ο ανδρας μου για να ειναι καποιος στο σπιτι και μαζι με τους γονεις μου γιατι εκεινη την περιοδο εχουν φορτο εργασιας πολυ περισσοτερο απο οτι τωρα...

Θα τα καταφερω, δε μασαω, εχω κανει και πιο "δυσκολα με μωρο" απο διακοπες με μωρο.

Να σου πω, με όλο το θάρρος, μου φαίνεται περίεργο που δε θα έρθει μαζί σας, αφού δεν είστε μαζί και όλες τις υπόλοιπες μέρες, αλλά αφού λες οτι υπάρχει λόγος να μείνει, τότε είμαι σίγουρη πως θα τα καταφέρεις και μόνη σου!

(Συγγνώμη Κοαλάκι μου αν έγινα αδιάκριτη)

78xyp2.png

RUAmp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!!!!!!!!!!! Πήγαμε θάλασσα, καθήσαμε και για μια ποικιλία και χαλαρώσαμε........Το ευχαριστήθηκε η κόρη μου και εμείς που την βλέπαμε χαρούμενη. Τώρα μαζευτήκαμε και πλενόμαστε με την σειρά μας από τα αλάτια...

Η Μαρία θα είχε την κουνιάδα της για λίγες μέρες και κάτι μαστόρια... Μήπως πήγαν και πουθενα διακοπές και γι αυτο χάθηκε; Ελπίζω να είναι καλά!!!

Να σου πω, με όλο το θάρρος, μου φαίνεται περίεργο που δε θα έρθει μαζί σας, αφού δεν είστε μαζί και όλες τις υπόλοιπες μέρες, αλλά αφού λες οτι υπάρχει λόγος να μείνει, τότε είμαι σίγουρη πως θα τα καταφέρεις και μόνη σου!

(Συγγνώμη Κοαλάκι μου αν έγινα αδιάκριτη)

Οχι καλε δεν εγινες αδιακριτη απλα εγω δεν τα εγραψα αναλυτικα.

Ο ανδρας μου θα παρει αδεια αλλα σπαστη, δλδ επειδη θα ειναι σε επιφυλακη δεν θα ειναι συνεχεια σπιτι, απλα θα ειναι θεσσαλονικη-δραμα συνεχεια και τις 2-3 μερες που θα ειναι εδω αν κατσει φαση εκτος επιφυλακης θα μεινει εδω με τους γονεις μου (εννοω θα εχει παρει το οκ για αδεια ολιγοημερη) και τοτε θα ερθει να μας βρει. Ουτως η αλλως εχουμε ακομα ενα 15ημερο να παμε οι 3 μας διακοπες αλλα τελη αυγουστου, γιαυτο και δεν ανησυχω οτι θα ειμαστε χωρια, γιατι ξερω πως θα παμε και μαζι μετα την επιφυλακη.

Δεν γινεται αλλιως στη συγκεκριμενη περιοδο που θελω να παω διακοπες.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...