Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

ρε συμπεθερα τι να πω,δε λεω οτι ειμαι η καλυτερη! αλλα δε σεβεται ουτε το παιδι της, ειναι και πολυ της εκκλησιας ταχα μου ταχα μου και οτι δεν παρεμβαινει στο ζευγαρι... και μεχρι στο κρεβατι μας κοιμηθηκε. επιλογη μας ετσι, απλα ειναι με αλλα λογια να αγαπιομαστε! με θλιβει πραγματικα ολο αυτο, με ποναει το στομαχι μου απο το αγχος απο την ημερα που ηρθε γιατι ολο προσπαθω να κρατω ισορροπιες και ολο ακουγα κουβεντες, δεν ηταν ετσι!! ή τουλαχιστον δεν ηταν σε τοσο μεγαλο βαθμο!! αν ηταν καμια αλλη θα την ειχε ξαποστειλει και θα τα ειχε κανει μπαχαλο. εγω εκανα τουμπεκι, δε λεω οτι το επαιζα και οτι τη λατρευω και τετοια, απλα μια ομορφη συνυπαρξη επεδιωξα!! αλλα προφανως θελει ολη την ημερα να την προσκυναμε!! εχθες ελεγε στον αντρα μου "πως ειναι ετσι η γυναικα σου αδυνατη? ειναι σκιαχτρο(καπως ετσι οχι ακριβως σκιαχτρο, δεν ακουσα καλα)" ουφφφφφ, σας ζαλισα παλι αλλα δεν τα λεω σε κανεναν και θελω να ξαλαφρωσω!!

Ειναι προφανες οτι επιδιωκει την μεταξυ σας διαμαχη....προκαλει και εσενα και τον γιο της....!!!!!!! Το θεμα ειναι η σταση του συζυγου σου, που καταλαβαινω οτι ειναι η πλεον καταλητικη για την ισσοροπια των τριων σας.

Επειδη ακριβως εισαι νυφη και επιδιωκεις μια αρμονικη συνυπαρξη γιαυτο και κανεις τουμπεκι, ομως ο συζυγος σου ειναι γιος της και ξερει πολυ καλα πως να της φερθει αν παρεκτραπει παραπανω...εχει το δικαιωμα οπως και εσυ αλλωστε, αλλα ειναι ο γορδιος δεσμος που σας ενωνει και τους 3.

Εφυγε ομως τωρα και ησυχασες, επανηλθε η αρμονια στο σπιτικο σας....αυτο να σκεφετσαι.....!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ρε συμπεθερα τι να πω,δε λεω οτι ειμαι η καλυτερη! αλλα δε σεβεται ουτε το παιδι της, ειναι και πολυ της εκκλησιας ταχα μου ταχα μου και οτι δεν παρεμβαινει στο ζευγαρι... και μεχρι στο κρεβατι μας κοιμηθηκε. επιλογη μας ετσι, απλα ειναι με αλλα λογια να αγαπιομαστε! με θλιβει πραγματικα ολο αυτο, με ποναει το στομαχι μου απο το αγχος απο την ημερα που ηρθε γιατι ολο προσπαθω να κρατω ισορροπιες και ολο ακουγα κουβεντες, δεν ηταν ετσι!! ή τουλαχιστον δεν ηταν σε τοσο μεγαλο βαθμο!! αν ηταν καμια αλλη θα την ειχε ξαποστειλει και θα τα ειχε κανει μπαχαλο. εγω εκανα τουμπεκι, δε λεω οτι το επαιζα και οτι τη λατρευω και τετοια, απλα μια ομορφη συνυπαρξη επεδιωξα!! αλλα προφανως θελει ολη την ημερα να την προσκυναμε!! εχθες ελεγε στον αντρα μου "πως ειναι ετσι η γυναικα σου αδυνατη? ειναι σκιαχτρο(καπως ετσι οχι ακριβως σκιαχτρο, δεν ακουσα καλα)" ουφφφφφ, σας ζαλισα παλι αλλα δεν τα λεω σε κανεναν και θελω να ξαλαφρωσω!!

Τι να πω; Θέλει να έχει το πρώτο χέρι σε όλα. Δεν της έλεγε ο άντρας σου: "είναι αδύνατη επειδή εγώ έτσι την θέλω. Σκιαχτρο!"

Εμενα ο αντρουλης μου έχει νευριασει πολύ. Καλά πριν λέει, αλλά και τώρα που είσαι εγκυος συνεχίζει την ίδια συμπεριφορά; (η μάνα του) . Λέμε από βδομαδα ότι θέλουνε να φτιαξουμε τα χαρτιά για το γάμο και τον ρώτησα αν θα το πει στον πατέρα του και λέει όχι. Θα ετοιμαστούμε και αν ρωτήσουν που πάμε θα τους πούμε και αν πουν καθηστε ακομα θα πω γιατι;

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Κοαλακι και εσύ α το ξεπεράσεις γρηγορα το πρόβλημα!

Αχ κοριτσια το μυαλό μου έγινε Κουρκούτι! Αφού ρωτησα την πεθερά μου αν είναι γιορτή σήμερα γιατί ήθελα να βάλω πλυντήριο. Αυτήν λέει ότι είχε λειτουργία το πρωί αλλά μπορεί ν; ητνα κανένα μνημόσυνο. Και θυμήθηκα ότι εγώ γιορτάζω την ώρα.που ήμουν έτοιμη να πατήσω το κουμπί.. Θα τρελαθώ το βλέπω!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Ελλη μου το καλυτερο ειναι αυτο που σκεφτηκατε, η ωρα η καλη και εμεις θα ειμαστε με το μυαλο μαζι σας με χαρα και οχι με γκρινια!!! οσο για τη θεια αν ειναι η θεια απο το Σικαγο καλα κανεις και περιμενεις βοηθεια, χαχαχα!! αλλιως τι να σου κανει κι εκεινη??

εμενα ο αντρας μου κοριτσια ειναι απιστευτος στο να διατηρει τις ισορροπιες, αυτο ειναι ενα τεραστιο καλο των στρατιωτικων, η τετραγωνη λογικη!! αντι να εχει ο γιος τα κομπλεξ σαν στρατιωτικος, τα εχει η μανα του!! χαχαχα!! Δοξα το Θεο τον λατρευω τον αντρα μου,ειναι εντελως αντικειμενικος.

Ηλιοβασιλεμα στειλε πακετο ενα ξυδι στην πεθεροκουνιδα!! εμενα ο κουνιαδος μου και η συνυφαδα μου με αγαπουν πολυ και εγω εκεινους. με τον κουνιαδο μου μπορει να τηλεφωνηθουμε και να μιλαμε με τις ωρες!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Παμε θαλασσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και οσο αφορα τους κουνιαδους αυτοι χάνουν!!!!!!!!!!!!!!!!Αν δεν μας θελουν, ας μενουν μονοι τους να μας τρωμε με την γλωσσοφαγια τους...Εχω 2 μερες που εχω συνεχεια ημικρανια...από τοτε που βρεθηκε πεθερα με κορη, τυχαίο, δεν νομίζω!!!!

Να φανταστείτε είναι 4+ η κόρη μου, η καλη η θεια της δεν την εχει δει ακομη στη θαλασσα!!! Γιατι εχει την απαιτηση να παμε στη παραλια που ειναι μετα το χωριο τους και οχι να ερθει αυτη προς εμας και να παμε εκει που πηγαινουμε εμεις..............εγωισμός!!!! Ενώ ο κουνιαδος, ο άλλος αδερφος του αντρα μου εχει ερθει μονο μια φορά!!!! Μόνο η δικη τους παραλια ειναι ωραια....Και να φανταστειτε η κουνιαδα μενει κρητη με τις απιστευτες θαλασσες αλλά εχοντας πεποιθηση οτι μονο η παραλια τους ειναι καλη...

Και οσο αφορα τους κουνιαδους αυτοι χάνουν!!!!!!!!!!!!!!!!Αν δεν μας θελουν, ας μενουν μονοι τους να μας τρωμε με την γλωσσοφαγια τους...Εχω 2 μερες που εχω συνεχεια ημικρανια...από τοτε που βρεθηκε πεθερα με κορη, τυχαίο, δεν νομίζω!!!!

Να φανταστείτε είναι 4+ η κόρη μου, η καλη η θεια της δεν την εχει δει ακομη στη θαλασσα!!! Γιατι εχει την απαιτηση να παμε στη παραλια που ειναι μετα το χωριο τους και οχι να ερθει αυτη προς εμας και να παμε εκει που πηγαινουμε εμεις..............εγωισμός!!!! Ενώ ο κουνιαδος, ο άλλος αδερφος του αντρα μου εχει ερθει μονο μια φορά!!!! Μόνο η δικη τους παραλια ειναι ωραια....Και να φανταστειτε η κουνιαδα μενει κρητη με τις απιστευτες θαλασσες αλλά εχοντας πεποιθηση οτι μονο η παραλια τους ειναι καλη...

Ηλιοβασιλεμα παντε θαλασσα και ΠΝΙΞΕ ΤΟΥΣ ολους μεσα σε αυτην.........!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Ελλη μου το καλυτερο ειναι αυτο που σκεφτηκατε, η ωρα η καλη και εμεις θα ειμαστε με το μυαλο μαζι σας με χαρα και οχι με γκρινια!!! οσο για τη θεια αν ειναι η θεια απο το Σικαγο καλα κανεις και περιμενεις βοηθεια, χαχαχα!! αλλιως τι να σου κανει κι εκεινη??

εμενα ο αντρας μου κοριτσια ειναι απιστευτος στο να διατηρει τις ισορροπιες, αυτο ειναι ενα τεραστιο καλο των στρατιωτικων, η τετραγωνη λογικη!! αντι να εχει ο γιος τα κομπλεξ σαν στρατιωτικος, τα εχει η μανα του!! χαχαχα!! Δοξα το Θεο τον λατρευω τον αντρα μου,ειναι εντελως αντικειμενικος.

Ηλιοβασιλεμα στειλε πακετο ενα ξυδι στην πεθεροκουνιδα!! εμενα ο κουνιαδος μου και η συνυφαδα μου με αγαπουν πολυ και εγω εκεινους. με τον κουνιαδο μου μπορει να τηλεφωνηθουμε και να μιλαμε με τις ωρες!!

Απο το Σικάγο ακριβώς δεν είναι. Αλλά δεν έχει και ανάγκη. Καταρχάς το καλοκαίρι βάζουν μποστάνι και πουλανε πεπονια στον εμπορα που έρχεται. Οι κόρες της παντρεμένες με τις δουλειές τους και οι δύο γαμπροί στην αεροπορία. (η μια μου η ξαδέρφη γιατρός και η άλλη σπούδασε Αγγλική φιλολογία και είναι διορισμένη) . Οι γαμπροί έχουν μεγάλο βαθμό αλλα δεν θυμάμαι. Οπότε η θεία μένει μόνη της με τον θείο. Και εισπράττουν και ενοίκιο γιατί κάτω απ το σπίτι είχε φτιάξει η ξαδέρφη μου φροντιστήριο και μολις διορίστηκε αρχισαν να το ξοικιαζουν σε άλλη η θεία με τον Θείο. Οποτε δόξα το Θεό μόνο τον εαυτό τους έχουν. Εντάξει έχουν και τρία εγγόνια αλλά δόξα το θεο οι γονεις εχουν λεφτά.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Να φανταστείτε είναι 4+ η κόρη μου, η καλη η θεια της δεν την εχει δει ακομη στη θαλασσα!!! Γιατι θεχει την απαιτηση να παμε στη παραλια που ειναι μετα το χωριο τους και οχι να ερθει αυτη προς εμας και να παμε εκει που πηγαινουμε εμεις..............εγωισμός!!!! Ενώ ο κουνιαδος, ο άλλος αδερφος του αντρα μου εχει ερθει μονο μια φορά!!!! Μόνο η δικη τους παραλια ειναι ωραια....Και να φανταστειτε η κουνιαδα μενει κρητη με τις απιστευτες θαλασσες αλλά εχοντας πεποιθηση οτι μονο η παραλια τους ειναι καλη...

Εγώ θα της έλεγα: φαίνεται η δική σας παραλία έχει πολλές Τσούχτρες και έχεις παρέα..(σκυλα)

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Καλημερα κοριτσιαααα!!!!τι κανετε???ολες καλα???τω μωρακια σας παιδακια σας καλα ειναι????χθες χαθηκα κοριτσια εν μπηκα καθολου,επειδη φιλοξενησαμε κατι φιλους μας!!!!πριν λιγο φυγανε και μπηκαααα!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσιαααα!!!!τι κανετε???ολες καλα???τω μωρακια σας παιδακια σας καλα ειναι????χθες χαθηκα κοριτσια εν μπηκα καθολου,επειδη φιλοξενησαμε κατι φιλους μας!!!!πριν λιγο φυγανε και μπηκαααα!!!!!!!

καλως την πατουσιτσα μας!!!!! τι κανετε μανα και κορη??

to1Np2.png

KCkop2.png

καλως την πατουσιτσα μας!!!!! τι κανετε μανα και κορη??

αγορομμαμυ μου!!!!!!!καλα ειμαστε μανα και κορη!!!!χθες το βραδυ ονειευτηκα οτι τελικα ειχα γιο!!!!χαχχαχαχαχαχα!!!και ειχα γεννησει κανονικοτατα και μου μιλουσε και μου τραγουδουσε κι ολας!το ''κουνια...μπελαααα!!!!''

εχω ξεφυγει!!!!!

εσυ καλα εισαι αγορομαμμυ μου??????ο μπεμπακος σου καλα ειναι??????:D:D:D:D:D

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Τσουχτρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες μουυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!

Τι κανετε καλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε????????????

Ελλη μου πολυχρονη κι ευτυχισμενη να εισαι και να πραγματοποιηθουν ολες σου οι επιθυμιες και με το καλο να ερθει το μωρακι σου!!!!!!!!!

Ηλιοβασιλεμα μου να χαιρεσαι τον αντρουλη σου, να τα εκατοστησει,και να εισαστε παντα καλα κι ευτυχισμενοι και με το καλο να ερθει και το δευτερο σπορακι που τοσο λαχταρατε!!!!!!!!!!

Να με χαιρομαι κοριτσιαααααααααααααααα!!!!!!!!

Κοντευω τα σαραντα και μυαλο δεν εβαλα η τρελονγκα!!!!!!!!!!

Ναι εχω κι εγω γεννεθλια και σε ευχαριστω πολυ ηλιοβασιλεμα μου!!!!

Το συζητουσαμε παρεουλα την προηγουμενη εβδομαδα και μου εφερε και πριν τρεις μερες το δωρακι του ο αντρας μου και μετα το ξεχασα!!!!!!!

χαχαχαχααχααααααααα!!!!!!!:D:D:D:D:D:D

Σημερα μου το θυμησε μολις ξυπνησαμε ο αντρας μου!!!!!!!!!:confused::confused::confused::confused::confused:

1sh1p2.png

αγορομμαμυ μου!!!!!!!καλα ειμαστε μανα και κορη!!!!χθες το βραδυ ονειευτηκα οτι τελικα ειχα γιο!!!!χαχχαχαχαχαχα!!!και ειχα γεννησει κανονικοτατα και μου μιλουσε και μου τραγουδουσε κι ολας!το ''κουνια...μπελαααα!!!!''

εχω ξεφυγει!!!!!

εσυ καλα εισαι αγορομαμμυ μου??????ο μπεμπακος σου καλα ειναι??????:D:D:D:D:D

Συμπεθεραααααααααααααα!!!!!!!!!!

Μην δινεις βαση,κορη εχεις!!!Κι ο αντρας μου ειχε δει οτι εχει κορη!!!!!!!!!

χαχαχαχαχαχαααααααα!!!!!!!!!!

Και ητανε και τραγουδιαρης???????:D:D:D:D:D

1sh1p2.png

καλε τι διδυμο ειστε εσεις οι συμπεθερες??? μπλεξατε τα μπουτια σας με τους γιους και τις κορες!! για να σας βοηθησω!! το μποτσακι εχει τον γαμπρο και η πατουσιτσα τη νυφη! τραγουδιαρικα θα ειναι και τα δυο γιατι εχουν χαρουμενες μαμαδες!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...