Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Καλημέρα σας! Τι κάνετε; Δεν θυμάμαι,ποια μου είπε ότι έχει γενεθλεια σήμερα;

Καλημερα ελλη μου.....ααα και εγω δεν ξερω ποια εχει γεννεθλια, εχασα βασικα επεισοδια αυτες τις μερες...οποτε περιμενω να μαθω και εγω και να ευχηθω...,!!!!

Εσυ πως εισαι...?????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα σε όλες τις κοπέλες της παρέας μας!!!!!!!!!!!!!!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΛΛΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΑΝΟΥΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΝ ΓΙΟ ΣΟΥ ΓΕΡΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟ!!!!!!!!!!!!!

Έχει γενέθλια το Μποτσάκι, νομίζω....Μποτσάκι κοιμάσαι;;;;;;;;;;;;;;; Να πούμε χρόνια πολλά;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Ε, θα σου ευχηθώ κι ας μην τα έχεις σήμερα! Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα!!!! Σκέψου ότι του χρόνου θα είστε 3 στην οικογειακη φωτογραφία που θα σβήνεις την τούρτα σου!!!

Σήμερα εχει γενέθλια και ο αντρούλης μου!!!! Το απόγευμα θα σβήσουμε την τούρτα και η κόρη μου ανυπομονεί σαν τρελή!!!!!!!!!! Να τον χαίρομαι και εγώ!!! ;););)

Εγω παλι μπερδευτηκα, ποιοι εχουν γεννεθλια σημερα περα απο τον συζυγο του ηλιοβασιλεμα(να τον χαιρεσαι, γερος και δυνατος ΠΑΝΤΑ!!!!!).....??????

Εχασαααααα επεισοδιααααα λεμεεεεεε....!!!!!!!!

Βοηθηστε με.....!!!!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

καλε κι εγω μπερδευτηκα, δεν καταλαβα να εχει η Ελλη, απλα αναρωτηθηκε ποιοι εχουν!! χαχα!! για την ωρα ας ευχηθω για τα σιγουρα, Ηλιοβασιλεμα μου να χαιρεσαι τον αντρουλη σου!!!!! Πολυχρονος κ του χρονου με αλλο ενα μπεμπακι!!!!!!

Καλεεεεεε φτου ξελευθερια, εφυγε η λατρεμενη μου πεθερουλα!!!!!!!!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

καλε κι εγω μπερδευτηκα, δεν καταλαβα να εχει η Ελλη, απλα αναρωτηθηκε ποιοι εχουν!! χαχα!! για την ωρα ας ευχηθω για τα σιγουρα, Ηλιοβασιλεμα μου να χαιρεσαι τον αντρουλη σου!!!!! Πολυχρονος κ του χρονου με αλλο ενα μπεμπακι!!!!!!

Καλεεεεεε φτου ξελευθερια, εφυγε η λατρεμενη μου πεθερουλα!!!!!!!!!!

Time of party........!!!!!!!!!!!!!!! Εφυγεεεεεεεε......!!!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Εχει ονομαστικη γιορτη η Ελλη.

Γενέθλια εχει νομιζω το Μποτσάκι και σίγουρα εχει γενεθλια ο αντρας μου!!!;)

Οποτε ελλη μου χρονια σου πολλα, γερα και ευτυχισμενα.....!!!!!!

Με το καλο το μωρακι σου.....!!!!!!!!! Να σαι καλα......!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Συμπεθερααααααα μου σκεφτηκες τι θα κανεις στα γεννεθλια του δημητρακη......???????? εγω θα τα ψωνησω τη δευτερα ολα τα υπολοιπα (τροφιμα, αναψυκτικα, διακοσμητικα για το μπουφε)

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Ελλη χρονια σου πολλα και ευτυχισμενα!! Να χαιρεσαι το ονομα σου!!

ω ναι party time, αυτη τη φορα δεν ξερω τι την επιασε!! ο αντρας μου λεει οτι ηταν παραξενη αλλα οσο ζουσε ο πατερας του κρατουσε χαλιναρια και εβαζε λιγο φρενο, τωρα εχει ξεφυγει!! να καταλαβετε λεγαμε που θα βαλουμε κατι ραφια για βιβλιοθηκουλα και μας λεει "ααα μη το βαλετε εκει, δε θα φτανω να με βολευει!!" ποση δυναμη χρειαζεται να μην απαντας στην καθε βλακεια!!! χαχαχαχα!! μου ειπε φατσα φορα οτι ειχε ενα κελεπουρι προξενιο ο αντρας μου αλλα εκεινος προτιμησε εμενα!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Ελλη χρονια σου πολλα και ευτυχισμενα!! Να χαιρεσαι το ονομα σου!!

ω ναι party time, αυτη τη φορα δεν ξερω τι την επιασε!! ο αντρας μου λεει οτι ηταν παραξενη αλλα οσο ζουσε ο πατερας του κρατουσε χαλιναρια και εβαζε λιγο φρενο, τωρα εχει ξεφυγει!! να καταλαβετε λεγαμε που θα βαλουμε κατι ραφια για βιβλιοθηκουλα και μας λεει "ααα μη το βαλετε εκει, δε θα φτανω να με βολευει!!" ποση δυναμη χρειαζεται να μην απαντας στην καθε βλακεια!!! χαχαχαχα!! μου ειπε φατσα φορα οτι ειχε ενα κελεπουρι προξενιο ο αντρας μου αλλα εκεινος προτιμησε εμενα!!

Κατι παραπανω θα ηξερε ο ανδρουλης σου που διαλεξε εσενα......,!!!!!!!!

Κοπηκε ο ομφαλιος και δεν ξανακολλαει.......!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Συμπεθερααααααα μου σκεφτηκες τι θα κανεις στα γεννεθλια του δημητρακη......???????? εγω θα τα ψωνησω τη δευτερα ολα τα υπολοιπα (τροφιμα, αναψυκτικα, διακοσμητικα για το μπουφε)

για την ωρα του εχω παρει τα πιατακια κουταλακια και κατι καραμουζιτσες για τα παιδακια!! θα κανουμε τα γενεθλια του στη δουλεια του αντρα μου οπου υπαρχει μεσα παιδικη χαρα και ειναι χωρος που προστατευεται οποτε δε θα χρειαστουμε πολλα πολλα!! αυτο θα αρκει για τα παιδακια!! απο την αλλη εβδομαδα λεω να κοιταξω και για καμια τουρτα!

to1Np2.png

KCkop2.png

Κατι παραπανω θα ηξερε ο ανδρουλης σου που διαλεξε εσενα......,!!!!!!!!

Κοπηκε ο ομφαλιος και δεν ξανακολλαει.......!!!!!!!!!!

ρε συμπεθερα τι να πω,δε λεω οτι ειμαι η καλυτερη! αλλα δε σεβεται ουτε το παιδι της, ειναι και πολυ της εκκλησιας ταχα μου ταχα μου και οτι δεν παρεμβαινει στο ζευγαρι... και μεχρι στο κρεβατι μας κοιμηθηκε. επιλογη μας ετσι, απλα ειναι με αλλα λογια να αγαπιομαστε! με θλιβει πραγματικα ολο αυτο, με ποναει το στομαχι μου απο το αγχος απο την ημερα που ηρθε γιατι ολο προσπαθω να κρατω ισορροπιες και ολο ακουγα κουβεντες, δεν ηταν ετσι!! ή τουλαχιστον δεν ηταν σε τοσο μεγαλο βαθμο!! αν ηταν καμια αλλη θα την ειχε ξαποστειλει και θα τα ειχε κανει μπαχαλο. εγω εκανα τουμπεκι, δε λεω οτι το επαιζα και οτι τη λατρευω και τετοια, απλα μια ομορφη συνυπαρξη επεδιωξα!! αλλα προφανως θελει ολη την ημερα να την προσκυναμε!! εχθες ελεγε στον αντρα μου "πως ειναι ετσι η γυναικα σου αδυνατη? ειναι σκιαχτρο(καπως ετσι οχι ακριβως σκιαχτρο, δεν ακουσα καλα)" ουφφφφφ, σας ζαλισα παλι αλλα δεν τα λεω σε κανεναν και θελω να ξαλαφρωσω!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας! Μακάρι να περάσει ο καιρός και να κρατήσουμε σύντομα γερά τα μωράκια μας στην αγκαλιά μας! Και εσείς αγορομαμυ και ηλιοβασίλεμα να μας πείτε συντομα καλά νέα.

Ηλιοβασίλεμα να χαιρεσε τον άντρα σου! Πολύχρονος!

Έχε ο Θεός να βάλει μυαλό σε μερικούς που το χρειάζονται γιατί με τέτοια σογια όλοι θα καταλήξουμε φυλακή!

Να τώρα με πήρε μια θεία μου τηλέφωνο για χρόνια πολλά και της τα έλεγα και αντί να πει ξέρεις θα στο κάνω εγώ δώρο το καρότσι η πάμε να σου πάρω και εγώ.πέντε πραγματάκια μου έλεγε να μην αγχώνομαι και πως για όλους έχει ο Θεός! Αλλά ποιον να πρωτοβοηθησει και αυτός;

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Αγορομάμμυ κάνε ότι δεν ακούς, όσο μπορείς δηλαδή!!!!!!! Και άσε τον άντρα σου να της τα λέει....

Εμένα πήρε πριν λίγο τηλ η πεθερά που είχαμε να μιλήσουμε έτσι και αλλιώς πάνω από βδομάδα. Πήρε να πει χρονια πολλα για τον γιο της. Μου λέει με υφος λυπητερό, σαν πένθιμο ευχές" να ειναι καλά, να ζήσει" στο 3ο πρόσωπο και όχι να πει" να τον χαιρεσαι τον αντρα σου και τετοια". Της απανταω και εγω " να ειναι καλά" ...Και μετά με ρωταει τι νεα, της λεω τα ιδια. εσείς; τα ίδια μου λεει και αυτη. Η κουνιαδα μου ούτε φωνη ουτε ακροαση...και ηταν διπλα στο τηλεφωνο.

Λεω της πεθερας μου" εμαθα εχεις παρεα" και μου απανταει ναι, ναι εχω παρεα...Ουτε να αναφερει οτι ηρθε η κορη της και τετοια... Ψυχρότητα...αδιαφορια...

Θελω να δω αν η βλαμμενη θα παρει τον αδερφο της για χρονια πολλα ή θα στειλει ενα ξερο μηνυμα...οπως και ο αδερφος του...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...