Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Θα πάνε όλα καλά!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Θυμάμαι όταν με ενοχλούσε η κόρη μου στο στήθος, στον θώρακα, με επιανε δύσπνοια όταν ήμουν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και την έσπρωχνα να αλλάξει θέση, να πάει λίγο πιο κει και της μιλούσα...Ή όταν βλέπαμε να εξογκόνεται σε κάποιο σημείο η κοιλιά και να αναρωτιόμαστε τί να ήταν, ο πωπός ή το κεφάλι ή κάποιο ποδαράκι;

Τι ομορφα που ειναι ολα αυτα!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσακια μου βγαινω γιατι νυσταξα!! Ηλιοβασιλεμα μου ευχομαι πολυ συντομα να μπεις και εσυ στη διαδικασια να μετρας αντιστροφα για μωρακι και να αναπολεις ομορφες στιγμες και να συγκρινεις με την 1η εγκυμοσυνη!! Μποτσακι μου γλυκο ειτε θρησκευτικος ειτε πολιτικος ΑΓΑΠΗ να υπαρχει!! Κι εγω προτιμουσα να ξεμπλεξουμε με τον πολιτικο αλλα δεν επαιζε απο την οικογενεια του αντρα μου! Στον πολιτικο δεν ηρθαν καν ουτε πηραν τηλ για ευχες!! Η αληθεια ειναι οτι ειχε γινει για τυπικους λογους, δεν ημουν εγκυος ή κατι τετοιο!! Καληνυχτες πολλες και φιλακιααααα!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Θα το δω ηλιοβασιλεμα μου,οπως μου βγει!!!Δεν ειμαι και πολυ παραδοσιακη σε αυτα εκτος αν μου το ζητησει ο αντρας μου για να τον ευχαριστησω!!

Οσον αφορα την θρησκεια εχω μια αποψη λιγο καπως παρεξηγησημη απο καποιους!!!

Πιστευω με ολο μου το ΕΙΝΑΙ στον Θεο,προσευχομαι με ολη μου την ψυχη απο πολυ μικρη κι εχω δει το χερι του πολλες φορες να με βοηθα και να με κατευθυνει!!!Ολα τα αλλα για μενα ειναι πιο πολυ παραδοσεις!!!Σεβαστες φυσικα!!

Ειναι οπως το βλεπει ο καθενας με την ψυχουλα του καλο μου κοριτσακι!!!!!

Συμφωνώ. Πιστεύω πως ο θρησκευτικος είναι.για τους πολλούς . Θεωρω πως ο Θεός ξερει αν πιστεύεις και αν προσεύχεσε και ας μην πηγαίνεις κάθε Κυριακή εκκλησία.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Κοριτσακια μου βγαινω γιατι νυσταξα!! Ηλιοβασιλεμα μου ευχομαι πολυ συντομα να μπεις και εσυ στη διαδικασια να μετρας αντιστροφα για μωρακι και να αναπολεις ομορφες στιγμες και να συγκρινεις με την 1η εγκυμοσυνη!! Μποτσακι μου γλυκο ειτε θρησκευτικος ειτε πολιτικος ΑΓΑΠΗ να υπαρχει!! Κι εγω προτιμουσα να ξεμπλεξουμε με τον πολιτικο αλλα δεν επαιζε απο την οικογενεια του αντρα μου! Στον πολιτικο δεν ηρθαν καν ουτε πηραν τηλ για ευχες!! Η αληθεια ειναι οτι ειχε γινει για τυπικους λογους, δεν ημουν εγκυος ή κατι τετοιο!! Καληνυχτες πολλες και φιλακιααααα!!

Καληνύχτα!!!!!!!!!!!!

Και εγώ θα πάω για ύπνο γιατί θέλω να ξυπνήσω να κάνω τα μαγειρέματα κλπ και να πάμε για μπάνιο το πρωί. Από αύριο ξεκινάει η άδεια του άντρα μου και θέλω να ευχαριστηθώ θάλασσα...

Καλό ύπνο σε όλες μας!!!!!!

Διαφημίσεις

Ετσι ειναι αγορομαμυ μου,να υπαρχει ΑΓΑΠΗ!!!!!!!!Κι εγω δεν ημουνα εγκυος αλλα ηθελα σε εναν χρονο το πολυ να μεινω και δεν ηξερα αν θα προλαβω σε εναν χρονο να τελειωσω με δοντια και να παντρευτω κι ετσι το αποφασισαμε!!!

Καλη σου νυχτα αγορομαμυ μου και καλη ξεκουραση!!!

Ενα γλυκο φιλι στον Δημητρακη μας για πολυ γλυκα ονειρα!!!!

1sh1p2.png

Συμφωνώ. Πιστεύω πως ο θρησκευτικος είναι.για τους πολλούς . Θεωρω πως ο Θεός ξερει αν πιστεύεις και αν προσεύχεσε και ας μην πηγαίνεις κάθε Κυριακή εκκλησία.

Ετσι ειναι κοριτσακι μου κανεις δεν ξερει τις ψυχες μας καλυτερα απο ΕΚΕΙΝΟΝ!!!!

Καληνυχτα μικρη μου,ονειρα γλυκα να εχετε κι εσυ και το ζουζουνακι σου!!!!!

1sh1p2.png

Καληνύχτα!!!!!!!!!!!!

Και εγώ θα πάω για ύπνο γιατί θέλω να ξυπνήσω να κάνω τα μαγειρέματα κλπ και να πάμε για μπάνιο το πρωί. Από αύριο ξεκινάει η άδεια του άντρα μου και θέλω να ευχαριστηθώ θάλασσα...

Καλό ύπνο σε όλες μας!!!!!!

Καλη σου νυχτα κι εσενα μπεμπουλα μου και στην πριγκηπισσουλα σου και να περασετε τελεια με τον αντρουλη σου και βουυυυυυυυυυυρρρρρρρ στο ψαχνο!!!!!!!;);););););););)

1sh1p2.png

Καλημέρα τσούπρες μου!! Καλό Σάββατο να έχουμε όλες, καλή διασκέδαση όσες πάτε για μπανάκι και καλή ξεκούραση όσες μείνουμε στο σπίτι!!

Έχω διαβάσει όλα τα νέα και επιφυλάσσομαι!!

Πολλες καλημέρες σε όλες!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

Καλημεραααααααααααααααααααααααααα τσουπριτσες μου......!!!!!!!!!

Πως ειστε......???????

Συμπεθεραααααα μου τι κανει το μωρο.....??????? υπαρχει το ενδεχομενο να νιωθει εγκαταλειψη γιατι πλεον τα αντιλαμβανεται ολα στην ηλικια που ειναι...

Και μην ξεχναμε με τον ερχομο της πεθερας σου "αναστατωθηκε" η ρουτινα και η καθημερινοτητα σας εστω και στο ελαχιστο κατι που δεν ευχαριστει ιδιαιτερα τα μωρα.

Μαυυυυυ μου τι κανεις κοριτσακι μου...????? εισαι πλεον μια χαρα...και ετσι θα συνεχισεις....!!!!!!

Ηλιοβασιλεμαααα μου απο δευτερα θα παω τις εξετασεις το γιατρο γιατι αδιαθετησα κιολας και αν υπαρχει ενδεχομενο να με εξετασει (πολυ πιθανον) δεν θα μπορεσει...

Οι πονοι περασαν αλλα οι ενοχλησεις συνεχιζουν, ξερω πολυ καλα που οφειλονται αλλα δεν ειναι η αισχατη των περιπτωσεων βαση μαγνητικης, δλδ ναι μεν επεστρεψε η ενδομητριωση αλλα οχι με χαρακωματα για να μου καταστρεψει ολο τον ωοθηκικο ιστο (ευτυχως). Τωρα για την κυστη αναμενω τον υπερηχο.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

καλημερα συμπεθερακι μου καλημερα! καλα ειναι ο Δημητρης μας, ξυπνησε στις 8 να φαει και δε τον ξανακοιμησα για να παιξει λιγο με τη γιαγια που θα φυγει σε λιγο!! η φουρτουνιτσα τι κανει??

to1Np2.png

KCkop2.png

καλημερα συμπεθερακι μου καλημερα! καλα ειναι ο Δημητρης μας, ξυπνησε στις 8 να φαει και δε τον ξανακοιμησα για να παιξει λιγο με τη γιαγια που θα φυγει σε λιγο!! η φουρτουνιτσα τι κανει??

Καλα ειναι και η μαριαννα...καθεται και παιζει...!!!!!!

Συμπεθερακι μου δοκιμασες να δωσεις βρωμη στο μωρο.....??????

Εγω λεω να δοκιμασω μεσα στο γιαουρτι αν μου δωσει το οκ ο γιατρος.

Η ισως καποιο αλλο δημητριακο εξισου καλο οσο η βρωμη, (κεχρι) ας πουμε.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλα ειναι και η μαριαννα...καθεται και παιζει...!!!!!!

Συμπεθερακι μου δοκιμασες να δωσεις βρωμη στο μωρο.....??????

Εγω λεω να δοκιμασω μεσα στο γιαουρτι αν μου δωσει το οκ ο γιατρος.

Η ισως καποιο αλλο δημητριακο εξισου καλο οσο η βρωμη, (κεχρι) ας πουμε.

ειχα δοκιμασει αλλα δε μου εβγαινε καλη που την εβραζα!! αυτο με το γιαουρτι δε το ειχα σκεφτει!! το κεχρι του το βαζω στο μεσημεριανο καμια φορα αντι ζυμαρικου!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...