Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Τσααααααα!! Μποτσακι μου καλα ειμαστε, ο Δημητρακης βασικα ειναι λιγο περιεργος! Κοιμηθηκε αρκετες ωρες σημερα και για βραδυ κοιμηθηκε απο τις 8, ειχε και ανασφαλεια με ηθελε συνεχεια αγκαλια! εχθες το βραδυ να δεις που στον υπνο του ξυπνησε με σπαρακτικο κλαμα και δεν τολμουσε να βγει απο την αγκαλια μου. Καθοταν μεσα στη νυχτα κοντα μια ωρα μονο να με κοιταει και να με αγκαλιαζει, ποτε δεν εχει ξαναξυπνησει νυχτα να καθεται ετσι. Σκεφτηκα κατι αλλα δεν ξερω αν ειμαι υπερβολικη! Απο τη μερα που ηρθε η πεθερα μου δε τον πιανω σχεδον καθολου αγκαλια, (αλλιως εχουμε μουτρα ή ερχεται και μου τον παιρνει γιατι λεει οτι εκεινη θελει το παιδι) και σκεφτηκα μηπως αισθανεται εγκαταλειψη? Γιατι οταν ειμαστε μονοι περναμε ολη την ημερα μαζι παιζοντας και με αγκαλιτσες.

Ελλη μου κι εμεις ειχαμε κανει πολιτικο πρωτα, δεν ειχαμε βερες!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα!!!!!!!!! Μαζευτήκαμε και εμείς σπιτάκι μας...και ακόμη ξύπνια είναι η κόρη μου................

Κοαλάκι ευτυχώς ησύχασες με την μαγνητική, που ήταν καθαρή!!! Πότε θα πας στον γυναικολόγο σου; Πονάς ακόμη;

Μποτσάκι σε φανταζομαι να τρέχεις να μαζεύεις το σπίτι μαζί με τον άντρα σου ;););) Έχετε κάνει και θρησκευτικό γάμο;

Ελλη, κάνε τον πολικό γάμο απλό και χωρίς έξοδα για να είστε καλυμμένοι με το μωρό και μετά, όταν μπορέσετε πάρτε και τις βέρες...

Αγορομάμμυ έφυγε η πεθερά ή ακόμη;;; Την άλλη φορά που θα την φιλοξενήσεις, να την βάλεις στο παιδικό και να παρεις τον Δημήτρη σε πάρκο στο δωμάτιό σας!!! Θα σε βολέψει αυτό σαν λύση;

Τσααααααα!! Μποτσακι μου καλα ειμαστε, ο Δημητρακης βασικα ειναι λιγο περιεργος! Κοιμηθηκε αρκετες ωρες σημερα και για βραδυ κοιμηθηκε απο τις 8, ειχε και ανασφαλεια με ηθελε συνεχεια αγκαλια! εχθες το βραδυ να δεις που στον υπνο του ξυπνησε με σπαρακτικο κλαμα και δεν τολμουσε να βγει απο την αγκαλια μου. Καθοταν μεσα στη νυχτα κοντα μια ωρα μονο να με κοιταει και να με αγκαλιαζει, ποτε δεν εχει ξαναξυπνησει νυχτα να καθεται ετσι. Σκεφτηκα κατι αλλα δεν ξερω αν ειμαι υπερβολικη! Απο τη μερα που ηρθε η πεθερα μου δε τον πιανω σχεδον καθολου αγκαλια, (αλλιως εχουμε μουτρα ή ερχεται και μου τον παιρνει γιατι λεει οτι εκεινη θελει το παιδι) και σκεφτηκα μηπως αισθανεται εγκαταλειψη? Γιατι οταν ειμαστε μονοι περναμε ολη την ημερα μαζι παιζοντας και με αγκαλιτσες.

Ελλη μου κι εμεις ειχαμε κανει πολιτικο πρωτα, δεν ειχαμε βερες!

Αχου το μωρε το μαναρακι μου!!!!!!!!Μωρε μηπως ειδε τιποτα στον υπνο του και τρομαξε???

Μπορει να ειναι κι αυτο που λες!!Υπομονη μια μερα να φυγει και να ηρεμησετε!!!!

1sh1p2.png

Καλησπέρα!!!!!!!!! Μαζευτήκαμε και εμείς σπιτάκι μας...και ακόμη ξύπνια είναι η κόρη μου................

Κοαλάκι ευτυχώς ησύχασες με την μαγνητική, που ήταν καθαρή!!! Πότε θα πας στον γυναικολόγο σου; Πονάς ακόμη;

Μποτσάκι σε φανταζομαι να τρέχεις να μαζεύεις το σπίτι μαζί με τον άντρα σου ;););) Έχετε κάνει και θρησκευτικό γάμο;

Ελλη, κάνε τον πολικό γάμο απλό και χωρίς έξοδα για να είστε καλυμμένοι με το μωρό και μετά, όταν μπορέσετε πάρτε και τις βέρες...

Αγορομάμμυ έφυγε η πεθερά ή ακόμη;;; Την άλλη φορά που θα την φιλοξενήσεις, να την βάλεις στο παιδικό και να παρεις τον Δημήτρη σε πάρκο στο δωμάτιό σας!!! Θα σε βολέψει αυτό σαν λύση;

Πως περασατε ηλιοβασιλεμα μου???

Δεν εχουμε κανει ακομα θρησκευτικο γιατι το σκεφτομασταν για μαζι με βαφτισια αλλα μετα τον τοσο ομορφο γαμο που εζησα θα το σκεφτω!!!!!!

1sh1p2.png

ευχαριστω κοριτσια μου, η αληθεια ειναι οτι κουραστηκα πολυ ενω περιμενα το αντιθετο! να 'ναι καλα να παει στο σπιτακι της, μανα του αντρα μου ειναι δεν εχουμε να χωρισουμε κατι, εγω παντα ειχα τις καλυτερες προθεσεις. Ηλιοβασιλεμα μου πως ηταν η βολτιτσα?? Μποτσακιιιιιιι θα μπει και κλιματιστικο ε?? Μπραβο, λιωωωωωωωωσε!!!!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

ευχαριστω κοριτσια μου, η αληθεια ειναι οτι κουραστηκα πολυ ενω περιμενα το αντιθετο! να 'ναι καλα να παει στο σπιτακι της, μανα του αντρα μου ειναι δεν εχουμε να χωρισουμε κατι, εγω παντα ειχα τις καλυτερες προθεσεις. Ηλιοβασιλεμα μου πως ηταν η βολτιτσα?? Μποτσακιιιιιιι θα μπει και κλιματιστικο ε?? Μπραβο, λιωωωωωωωωσε!!!!!!

Κανονικααααααααααααααααααααααα!!!!!!

Γιατι το σπιτι ειναι πολυ μεγαλο και ωραιο και διαμπερες και το βραδυ αν φυσαει εχει λιγο δροσουλα!!!!

Επειδη ειναι ρετιρε ομως απο πανω εχει πλακα στρωμενη με πλακακι και γι'αυτο ψηνεται και κραταει ζεστη!!!!Τωρα ομωωως το μποτακι θα ευχαριστιεται τις δουλειες του και δεν θα ειναι σαν κοτοπουλο!!!

Η μαλλον σαν κοτα στρουμπουλη!!!!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

τελειαααααα!!! περυσι που ημουν εγκυος ειχα παθει απο τη ζεστη!! σαν μεθαυριο ανεβηκα Αθηνα για να περιμενω να γεννησω!! θα θυμαστε και εσεις οι εγκυουλες την καθε στιγμη της εγκυμοσυνης σας μετα και θα νοσταλγειτε...!! απολαυστε το!

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλά περάσαμε... Έπαιξε στο παιδότοπο η μικρή, έκανε τον πυροσβέστη και φώναζε φωτιά!!!

Μποτσάκι αφού σας έμεινε ωραία ανάμνηση ο πολιτικός, ο θρησκευτικός γάμος είναι απαραίτητος μόνο αν το αισθάνεστε σαν ανάγκη λόγω θρησκείας...Βάπτιση και γάμος μαζί μου φαίνεται δύσκολο....Δεν θα το ευχαριστιόμουν αν μου προέκυπτε να τα συνδυάσω...νομίζω...

Εγώ έκανα μόνο θρησκευτικό πατροπαράδοτα και μετά ακολούθησε η εγκυμοσύνη και η βάπτιση τον Δεκέμβρη μήνα!!!

Εγώ πάλι επειδή περάσανε τα άτιμα τα χρόνια από την εγκυμοσύνη, τα είχα αφήσει πίσω μου και μάλιστα η παρέα μαζί σας με έφερε ξανά να τα θυμηθώ και να τα αναπολήσω... Είμαι στη φάση που αναπολώ το παιδί μου όπως ήταν μωρό...Και σίγουρα σε 2η εγκυμοσύνη, τότε θα τα φέρνω στο μυαλό μου για να συγκρίνω και να καθοδηγούμαι...

Καλά περάσαμε... Έπαιξε στο παιδότοπο η μικρή, έκανε τον πυροσβέστη και φώναζε φωτιά!!!

Μποτσάκι αφού σας έμεινε ωραία ανάμνηση ο πολιτικός, ο θρησκευτικός γάμος είναι απαραίτητος μόνο αν το αισθάνεστε σαν ανάγκη λόγω θρησκείας...Βάπτιση και γάμος μαζί μου φαίνεται δύσκολο....Δεν θα το ευχαριστιόμουν αν μου προέκυπτε να τα συνδυάσω...νομίζω...

Εγώ έκανα μόνο θρησκευτικό πατροπαράδοτα και μετά ακολούθησε η εγκυμοσύνη και η βάπτιση τον Δεκέμβρη μήνα!!!

Θα το δω ηλιοβασιλεμα μου,οπως μου βγει!!!Δεν ειμαι και πολυ παραδοσιακη σε αυτα εκτος αν μου το ζητησει ο αντρας μου για να τον ευχαριστησω!!

Οσον αφορα την θρησκεια εχω μια αποψη λιγο καπως παρεξηγησημη απο καποιους!!!

Πιστευω με ολο μου το ΕΙΝΑΙ στον Θεο,προσευχομαι με ολη μου την ψυχη απο πολυ μικρη κι εχω δει το χερι του πολλες φορες να με βοηθα και να με κατευθυνει!!!Ολα τα αλλα για μενα ειναι πιο πολυ παραδοσεις!!!Σεβαστες φυσικα!!

Ειναι οπως το βλεπει ο καθενας με την ψυχουλα του καλο μου κοριτσακι!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Αυτό εννοώ και εγώ...Αν το αισθάνεσαι σαν ανάγκη και μπορείς να τον κάνεις τον Θρησκευτικό.

Και δεν σημαίνει ότι αν δεν τον κάνεις, δεν πιστεύεις στον Θεό...

Αυτό εννοώ και εγώ...Αν το αισθάνεσαι σαν ανάγκη και μπορείς να τον κάνεις τον Θρησκευτικό.

Και δεν σημαίνει ότι αν δεν τον κάνεις, δεν πιστεύεις στον Θεό...

Ναι το ξερω!!Δεν εχω ενδοιασμους τετοιου ειδους!!!

Δεν αισθανομαι προς το παρον καμια τετοια αναγκη!!!Το μονο που μετανιωσα ειναι οτι αν ηξερα οτι θα βγει τοσο ομορφος θα καλουσα 15 ατομα ακομα γιατι ειναι καποια ξαδερφια μου που πραγματικα μου ελειψαν εκεινη την ημερα,απλως δεν ηξερα γιατι τα ειχαν φροντισει ολα οι αλλοι!!!!!

1sh1p2.png

Τον ένιωσες σήμερα τον γιο σου;

Ναι ναι ναι!!!!!!!!!Ειναι σαν μια μικρη μπουνιτσα χαμηλα να μου σπρωχνει την κοιλια προς τα εξω!!!Για δευτερολεπτα!!!Ειναι τελεια,μου δινει το παρον!!!!!!!:D:D:D:D:D

Μακαρι να πανε ολα καλα!!!

1sh1p2.png

Θα πάνε όλα καλά!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Θυμάμαι όταν με ενοχλούσε η κόρη μου στο στήθος, στον θώρακα, με επιανε δύσπνοια όταν ήμουν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και την έσπρωχνα να αλλάξει θέση, να πάει λίγο πιο κει και της μιλούσα...Ή όταν βλέπαμε να εξογκόνεται σε κάποιο σημείο η κοιλιά και να αναρωτιόμαστε τί να ήταν, ο πωπός ή το κεφάλι ή κάποιο ποδαράκι;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...