Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Κοριτσακιαααααααααααα μουυυυυ!!!!!

Τι κανετε καλες μου τσουχτρες???

Εγω σηκωθηκα κατα τις 5 και πλακωθηκα στις δουλεις γιατι πηρε τον αντρα μου ο ιδιοκτητης του σπιτιου μας που ηρθε απο Αυστραλια να γνωριστουμε γιατι οταν νοικιασαμε το σπιτι το καναμε μεσω μεσητριας!!!Κι οπως καταλαβαινετε ετρεχα πανικοβλητη να μαζευτω η γκαστρωμενη κι ευτυχως που με βοηθησε κι ο αντρας μου!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσακιαααααααααααα μουυυυυ!!!!!

Τι κανετε καλες μου τσουχτρες???

Εγω σηκωθηκα κατα τις 5 και πλακωθηκα στις δουλεις γιατι πηρε τον αντρα μου ο ιδιοκτητης του σπιτιου μας που ηρθε απο Αυστραλια να γνωριστουμε γιατι οταν νοικιασαμε το σπιτι το καναμε μεσω μεσητριας!!!Κι οπως καταλαβαινετε ετρεχα πανικοβλητη να μαζευτω η γκαστρωμενη κι ευτυχως που με βοηθησε κι ο αντρας μου!!!!!!!

χαχαχα!! τι κανεις μποτσακι μου γλυκο?? τι κανει ο ακροβατης μας??? ηρθε ο σπιτονοικοκυρης?? να σας κανει μειωση πες, εχετε εξοδα τωρα:tongue::tongue::tongue:

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλησπέρα σας! Τι κάνετε;

Θαλιτσα το δέχτηκα το αίτημα.

Εγώ σήμερα καθόμουν και έγραφα τι θέλουμε να πάρουμε και δίπλα έβαζα τιμές. Αποτέλεσμα; Αποφάσισα να μην πάρουμε βέρες όταν με το καλό κάνουμε τον γάμο. Μα πως ήρθαν όλα τόσο ανάποδα φέτος; Προτιμώ να μην πάρω βέρες παρά να μην μπορώ να πάρω τα απαραίτητα στο παιδί μου.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Εγώ σήμερα καθόμουν και έγραφα τι θέλουμε να πάρουμε και δίπλα έβαζα τιμές. Αποτέλεσμα; Αποφάσισα να μην πάρουμε βέρες όταν με το καλό κάνουμε τον γάμο. Μα πως ήρθαν όλα τόσο ανάποδα φέτος; Προτιμώ να μην πάρω βέρες παρά να μην μπορώ να πάρω τα απαραίτητα στο παιδί μου.

καλα κανεις, οι βερες ειναι τυπικο ζητημα ενω τα πραγματα του μωρου πρακτικα και απαραιτητα!!!:D:D

to1Np2.png

KCkop2.png

χαχαχα!! τι κανεις μποτσακι μου γλυκο?? τι κανει ο ακροβατης μας??? ηρθε ο σπιτονοικοκυρης?? να σας κανει μειωση πες, εχετε εξοδα τωρα:tongue::tongue::tongue:

Καλα ειμαστε κοριτσακι μου ομορφο!!!!!!!!Εσεις?Ο Δημητρακης???

Α,δεν εχω παραπονο,μας εχει κοψει ηδη 100ευρω και θα μας βαλει και το αιρκοντισιον.Δεν μιλαω καθολου!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Τι κανετε βρεεεεεεε......????????

Εμεις μολις κοιμηθηκαμεεεεε.....!!!!!!!

Εχει πολυ ωραια δροσουλαααα.....!!!!!!!!!

Συμπεθερααααα ουουουυυυυυυυυ......!!!!!!!!!!!

Τι κανει σημερα ο γαμπρος....??????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Τι κανετε βρεεεεεεε......????????

Εμεις μολις κοιμηθηκαμεεεεε.....!!!!!!!

Εχει πολυ ωραια δροσουλαααα.....!!!!!!!!!

Συμπεθερααααα ουουουυυυυυυυυ......!!!!!!!!!!!

Τι κανει σημερα ο γαμπρος....??????

Koαλακι μουυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!Καλο μουυυυυυυυυ!!!!Πως εισαι ψυχη μου???????

Κι εδω εχει δροσουλα τωρα και ειναι πολυ ωραια!!!!!

Το Μαριαννακι τεζα??????

1sh1p2.png

Koαλακι μουυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!Καλο μουυυυυυυυυ!!!!Πως εισαι ψυχη μου???????

Κι εδω εχει δροσουλα τωρα και ειναι πολυ ωραια!!!!!

Το Μαριαννακι τεζα??????

Καλα ειμαι.....πηρα τα αποτελεσματα της μαγνητικης.....!!!!!!! Και ναιιιιιιιιιιι ειναι καθαρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ουτε φλεγμωνη στη σκωληκοειδη (ευτυχως), ουτε ενδομητριωση με περιχαρακωματα (ακομα τουλαχιστον), απλα εχω την κυστη στο νεφρο (δυστυχως) και με εβαλαν να κανω υπερηχο νεφρων και κυστης για να δουμε...

Απλα οοοοολα οφειλονταν στο υγρο (αιμοπεριτοναιο) που εξακολουθω να εχω (δυστυχως) στην κοιλιακη χωρα. Θα παω τις εξετασεις στον κανονικο μου γυναικολογο για να παρω και τη γνωμη του.

Το μαριαννακι πηγε σημερα στη πεθερα μου, ηρθε, μπανιαριστηκε, μαμ και νανι.

Εδω σε ενα διπλανο χωριο εχει μεγααααλο πανηγυρι, αλλα δεν πηγα, πηγε η μαμα μου (καλυτερα να ξεκουραστει και λιγο) και εγω καθησα με το μωρο.

Εσυυυυυυ πως εισαιιιιιι.....??????? το νινιιιιιι.....????????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

και εγω εκανα πολιτικό και δεν είναι απαραίτητες οι βέρες!αν έχετε στο μυαλό σας για θρησκευτικό αργότερα τις αγοράζετε τότε, αλλιώς όταν κάποια στιγμή θα μπορείτε τις ανταλλάσετε οι δύο σας ...κάπου ρομαντικά!!να είσαι σίγουρη πως είτε βάλετε είτε δεν βάλετε βέρες στον πολιτικό δεν έχει σημασία , είναι τόσο γρήγορη διαδικασία που δεν θανιώσεις και πολλά. Οπότε αν τα οικονομικά δεν το επιτρέπουν τώρα άστο για αργότερα σε μια δική σας στιγμή , ή στον θρησκευτικό αν έχετε κατα νου να κάνετε!!

Κοριτσακια μου γλυκα εγω θα σας αφησω, θα παω να ξαπλωσω γιατι εφαγα πολυυυυυυυ καρπουζι και πρηστηκα.......!!!!!!!!!!

Οσες πηγατε βολτιτσα καλα να περασετε...

Οσες καθησατε σπιτακι σας, χαλαρωστε οσο αυτο ειναι εφικτο και απολαυστε τη δροσουλα...

Οποτε σας καληνυχτω, θα τα πουμε αυριο...

Ονειρα γλυκα, φιλακια πολλα και μακια στα μπεμπακο-παιδακια σας....!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Καλα ειμαι.....πηρα τα αποτελεσματα της μαγνητικης.....!!!!!!! Και ναιιιιιιιιιιι ειναι καθαρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ουτε φλεγμωνη στη σκωληκοειδη (ευτυχως), ουτε ενδομητριωση με περιχαρακωματα (ακομα τουλαχιστον), απλα εχω την κυστη στο νεφρο (δυστυχως) και με εβαλαν να κανω υπερηχο νεφρων και κυστης για να δουμε...

Απλα οοοοολα οφειλονταν στο υγρο (αιμοπεριτοναιο) που εξακολουθω να εχω (δυστυχως) στην κοιλιακη χωρα. Θα παω τις εξετασεις στον κανονικο μου γυναικολογο για να παρω και τη γνωμη του.

Το μαριαννακι πηγε σημερα στη πεθερα μου, ηρθε, μπανιαριστηκε, μαμ και νανι.

Εδω σε ενα διπλανο χωριο εχει μεγααααλο πανηγυρι, αλλα δεν πηγα, πηγε η μαμα μου (καλυτερα να ξεκουραστει και λιγο) και εγω καθησα με το μωρο.

Εσυυυυυυ πως εισαιιιιιι.....??????? το νινιιιιιι.....????????

Αμααααααααααααααααααααααν!!!!!!

Ζητωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!

Παει το ενα λοιπον!!!Παμε για το επομενο!!!

Ενα ενα να φευγει!!!Πιστευω ο γυναικολογος θα σε κατατοπισει!!!

Πηγε το Μαριαννακι να της συγηρισει της γιαγιας??χαχαχαχαχαααααααα!!!!!

Να πεις της μαμας σου να κοιταξει,ξερεις για ποιο πραγμα ε???Για βρακιααααααααααααααααααα!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:χαχαχαχαχαχαααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Κοριτσακια μου γλυκα εγω θα σας αφησω, θα παω να ξαπλωσω γιατι εφαγα πολυυυυυυυ καρπουζι και πρηστηκα.......!!!!!!!!!!

Οσες πηγατε βολτιτσα καλα να περασετε...

Οσες καθησατε σπιτακι σας, χαλαρωστε οσο αυτο ειναι εφικτο και απολαυστε τη δροσουλα...

Οποτε σας καληνυχτω, θα τα πουμε αυριο...

Ονειρα γλυκα, φιλακια πολλα και μακια στα μπεμπακο-παιδακια σας....!!!!!!!!!

Κι εγω σου εστελνα τωρα γιατι εφυγε αυτος που ηταν εδω!!!!!

Καληνυχτα γλυκο μου κοαλακι μου!!!!!Καλη ξεκουραση και φιλακια στο Μαριαννακι!!!!!!

1sh1p2.png

και εγω εκανα πολιτικό και δεν είναι απαραίτητες οι βέρες!αν έχετε στο μυαλό σας για θρησκευτικό αργότερα τις αγοράζετε τότε, αλλιώς όταν κάποια στιγμή θα μπορείτε τις ανταλλάσετε οι δύο σας ...κάπου ρομαντικά!!να είσαι σίγουρη πως είτε βάλετε είτε δεν βάλετε βέρες στον πολιτικό δεν έχει σημασία , είναι τόσο γρήγορη διαδικασία που δεν θανιώσεις και πολλά. Οπότε αν τα οικονομικά δεν το επιτρέπουν τώρα άστο για αργότερα σε μια δική σας στιγμή , ή στον θρησκευτικό αν έχετε κατα νου να κάνετε!!

Καλως την!!Τι κανει το σπορακι σου??

Εγω παντως στον πολιτικο ενιωσα πολλα πραγματα γιατι βγηκε τοσο ρομαντικος με πολυ δικους μου ανθρωπους!!!!!

Η κολλητη μου ειχε φτιαξει μπουμπουνιεριτσες και το βραδυ παρτυ,η ξαδερφη μου ειχε στολισει το δημαρχειο με πανεμορφα λουλουδια και κερια,ο δημαρχος μας τα διαβασε ολα,κι ο μπαμπας μου κι εγω απο την αρχη μεχρι το τελος κλαιγαμε!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Το παρτυ το βραδυ ηταν πολυ ρομαντικο με τουρτα κτλ.κι ολα ηταν τοσο τελεια που δεν ξερω αν θα κανω θρησκευτικο!!!!

Στο δημαρχειο ειμασταν 14 ατομα και το βραδυ καμια 25αρια!!

Οι πιο δικοι μου ανθρωποι!!!Δεν υπαρχει καλυτερο!!!!

1sh1p2.png

Εμείς θα είμαστε 11 άτομα. Θα γίνει τελείως τυπικά. Δεν με νοιαζει και κατι παραπάνω εται κι αλλιώς! Απλώς ηθελα βέρες. Δεν νομίζω να κάνουμε θρησκευτικό. Εται κι αλλιώς και αυτός γάμος είναι. Όπως και να παντρευτείς ένα χαρτί υπογράφεις. Αλλά η βέρα είναι διαφορετικο. Για μένα αυτο είναι το σημαδι και όχι τα χαρτιά. Αλλά όσο και να θέλω προτεραιότητα εχει το παιδί μου τώρα. Οσο για τραπέζι θα κάτσουμε και θα ψήσουμε στο σπιτιθ μετά. Θα βάλουμε καθ τα ηχεία έξω και θα βάλουμε τραγουδια και άιντε.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Εμείς θα είμαστε 11 άτομα. Θα γίνει τελείως τυπικά. Δεν με νοιαζει και κατι παραπάνω εται κι αλλιώς! Απλώς ηθελα βέρες. Δεν νομίζω να κάνουμε θρησκευτικό. Εται κι αλλιώς και αυτός γάμος είναι. Όπως και να παντρευτείς ένα χαρτί υπογράφεις. Αλλά η βέρα είναι διαφορετικο. Για μένα αυτο είναι το σημαδι και όχι τα χαρτιά. Αλλά όσο και να θέλω προτεραιότητα εχει το παιδί μου τώρα. Οσο για τραπέζι θα κάτσουμε και θα ψήσουμε στο σπιτιθ μετά. Θα βάλουμε καθ τα ηχεία έξω και θα βάλουμε τραγουδια και άιντε.

Ναι ναι βεβαια!!Οτι γουσταρει κι οτι βολευεται ο καθενας!!!

Κι εγω αλλιως τον φανταζομουνα πιο ξερο, αλλα φροντισαν οι αγαπημενοι μου ανθρωποι να μου τον κανουν αξεχαστο!!!!Αληθινα αξεχαστο!!!!

Και μετα το γαμο που πηγαμε το μεσημερακι σε ενα ταβερνακι διπλα στη θαλασσα και φαγαμε και κοψαμε κι εκει τουρτα,ηταν καταπληκτικα!!!

Και το πιο ομορφο ηταν οτι ολοι μα ολοι ηταν ανθρωποι δικοι μου που χαρηκαν με την χαρα μου!!!!

Ναι κοριτσακι μου αναλογως τις προτεραιοτητες!!!

Οπως και να το κανεις το σιγουρο ειναι οτι θα τον απολαυσεις!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...