Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πότε έχεις ΠΗΤ;;; Έψαχνα την λίστα και δεν είναι ενημερωμένη!!!!!!

Πρέπει να πάρεις την υπόλοιπη άδεια του 2013 μέχρι να τελειώσει το 2013, οπότε λογικά μπορεί να σε υποχρεώσουν να τις πάρεις πριν τις 56 μέρες (άδεια κυοφορίας). Εκτός και αν παράτυπα στις δώσουν στο 2014 με τις άδειες του 2014!!!

Εσένα οι 63 μέρες μετά την ΠΗΤ ειναι μέσα στο 2014; Άρα παίρνοντας το 6μηνο του οαεδ μεσα στο 2014 θα κολλήσεις και τις 25 μερες κανονικής άδειας του 2014!!! Την άδεια του 2014 μπορείς να την βάλεις ή πριν το 6μηνο ή μετά το τέλος του 6μηνου, αφού θα είναι μέσα στο 2014...

Ηλιοβασιλεμα να σε ρωτησω,το εξαμηνο του Οαεδ δεν το παιρνεις με πολυ λιγοτερα χρηματα καθε μηνα????

1sh1p2.png

Κοριτσακιααααααα μουυυυυυυ τι κανετε....??????

Οπως λεει και η συμπεθερα μου οι καουρες οφειλονται στο γεγονος πως η μητρα ανεβαινει προς τα επανω ασκωντας πιεση στον οισοφαγο και στο στομαχι.

Ειχα ουουουουουυυυυυυυ πολλες καουρες και εγω.

Καλο στις καουρες κανει ο χυμος μηλο, η σοδα και το μεταλλικο νερο.

Συμπεθερααααααααα μουυυυυυυυ φτου ξελευθερια αυριο απο πεθεραααα.....????

Μποτσακιιιιιιι μουυυυυ τι κανεις.....???????????

Οοοοοοολα τα κοριτσακια μου ειναι καλααααααα.......???????????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Τελευταία ενημέρωση 19/7: από Ηλιοβασίλεμα

:-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D ΛΙΣΤΑ ΤΡΕΛΟΠΑΡΕΑΣ by Koalaki :-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D

Μαρακι >>> γιο έχει και ετοιμάζει και την μπεμπα τη βιαστικια, τακα τακα... Περίμενε μπέμπα μεχρι στις 6/10!!!!!!

Ngn >>> γιο έχει και ετοιμάζει κορη, ερχεται ο γατοπαρδος...15/10

Stefaniana >>> έρχεται και ο 2ος Λαρισσαίος στις 7/11

Xrydim >>> δουλευτιαρικο κορίτσι θα βγει και αυτο σαν τη μανα του, θα πάρει ρεπό στις 26/11!!!

Ελλη >>> να το το τρικαλινο στις 02/12

Μποτσάκι >>> γιοκαρος με τα "ουυυυλα" του, θα τα σπασω ολα στις 08/12

Yola >>> κόρη έχει και έρχεται ο γιος να προσέχει την αδερφούλα του, δεν θα περιμένει μέχρι τις 24/12, θέλει ραντεβού ο κύριος κανά 2 βδομάδες νωρίτερα!!!

Σοτσαφι >>> ερχεται το κλωτσοσκουφι στις 15/12, να προλαβει να στολισει με την μαμα και τον μπαμπά το χριστουγενιατικο δέντρο!!!

Πατουσίτσα >>> Κόρη, Νέα νύφη Κλεισμένη για τον Μποτσακογιό, αναμένουμε στις 21/12

May23 >>> κόρη έχει και έρχεται και η δευτερη η Χριστουγεννιάτικη στις 25/12

Maeve >>> να τος και ο πατρινος στις 27/12

Ηλιοβασίλεμα >>> κορη εχει και στρωνει εδαφος για 2ρο, θα περασει βουνα, λαγκαδια, θαλασσες και ποταμια μα ενα ειναι το σιγουρο "για θιασοοοο την κοβω".

Συμπεθέρα = Αγορομάμμυ>>> γιο εχει και στρωνει επισης εδαφος για 2ρο (φουρτουνατσηδες και βροντααατσηδες).

Κοαλακι >>> κορη εχει και δεν στρωνει τιποτα, εκλεισε το εργοστασιο, με κανεναν "συμβιβασμο" ισως ξανα ανοιξει.

Θαλεια >>> γιο αστρωτο επισης, εδω θελουμε μαλλον και υπογραφες εκτος απο τον συμβιβασμο.

σου έκανα αίτημα φιλίας στο φβ....δεν εχω την έλλη κ την ngn νομίζω....μπορείς να μου τις προτείνεις???

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ξύπνησα........................Δεν έχω φτάξει ακόμη καφέ και η έγνοια μου να δω τί γράψατε................παλαβή είμαι, τέλος!

Μποτσάκι, ναι στο 6 μηνο είναι λιγα τα λεφτα!!! Εγω το 2009 έπαιρνα σκάρτο 700?/μήνα, ήταν καλα τα λεφτά τοτε, αλλά βέβαια πολύ λιγότερα από τον τότε μισθό μου. Τωρα είναι λιγότερα από 500?, αλλά δεν ξέρω σίγουρα πόσο έχει παει... Και δεν αλλάζει το ποσό αναλόγως μισθού...είναι στάνταρ για όλες τις περιπτώσεις.

Αγορομάμυ αυτό με το δημόσιο και το ιδιωτικό είναι σωστό. Αλλά εγώ λέω για το ιδιωτικό τομέα, ότι δικαιούνατι οι πατεράδες 4 ή 5 (δεν θυμάμαι) μερες άδεια πατρότητας τότε που γενναει η γυναίκα τους...

Γιόλα δίκιο έχεις και συμφωνώ απόλυτα. Μακάρι να βρει δουλειά και ας μην έχει άδεια ο άντρας σου!!! Είναι το ίδιο που εύχομαι και εγώ, να βρω δουλειά και ας είναι μακρυά από Μεσολόγγι και αναγκαστικά χωριστούμε...για λιγάκι...

Διαφημίσεις

σου έκανα αίτημα φιλίας στο φβ....δεν εχω την έλλη κ την ngn νομίζω....μπορείς να μου τις προτείνεις???

οκ, στις πρότεινα!!!

Ο Παναγιωτάκης όλα τα λεφτά!!!!!!!!!!!!

οκ, στις πρότεινα!!!

Ο Παναγιωτάκης όλα τα λεφτά!!!!!!!!!!!!

είχα βάλει κ άλλες κάτι ωραίες με γυαλιά ήλιου αλλά τις έβγαλα για να προστατεψω το παιδί.αυτές είναι πριν τον κουρεψω κ εχω κ κ άλλες από την θάλασσα που είναι μέσα σε σωσίβιο,ξέρεις αυτό που κάθεται μέσα κ έχει τα πόδια του μέσα στο νερό....πολύ γέλιο....!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ξύπνησα........................Δεν έχω φτάξει ακόμη καφέ και η έγνοια μου να δω τί γράψατε................παλαβή είμαι, τέλος!

Μποτσάκι, ναι στο 6 μηνο είναι λιγα τα λεφτα!!! Εγω το 2009 έπαιρνα σκάρτο 700?/μήνα, ήταν καλα τα λεφτά τοτε, αλλά βέβαια πολύ λιγότερα από τον τότε μισθό μου. Τωρα είναι λιγότερα από 500?, αλλά δεν ξέρω σίγουρα πόσο έχει παει... Και δεν αλλάζει το ποσό αναλόγως μισθού...είναι στάνταρ για όλες τις περιπτώσεις.

Αγορομάμυ αυτό με το δημόσιο και το ιδιωτικό είναι σωστό. Αλλά εγώ λέω για το ιδιωτικό τομέα, ότι δικαιούνατι οι πατεράδες 4 ή 5 (δεν θυμάμαι) μερες άδεια πατρότητας τότε που γενναει η γυναίκα τους...

Γιόλα δίκιο έχεις και συμφωνώ απόλυτα. Μακάρι να βρει δουλειά και ας μην έχει άδεια ο άντρας σου!!! Είναι το ίδιο που εύχομαι και εγώ, να βρω δουλειά και ας είναι μακρυά από Μεσολόγγι και αναγκαστικά χωριστούμε...για λιγάκι...

Το ποσό του ΟΑΕΔ είναι 584 όσο ο βασικός μισθός αν έχει ένα παιδί ακόμα και οι μέρες πατρότητας είναι μόλις 2.

dpTCp2.png

62YBp2.png

yola μου καλα εισαστε?? η μικρη σου?? ευχομαι συντομα να βρει δουλιτσα ο αντρουλης σου, ειναι και ψυχοφθορο και αγχωτικο για εκεινους να δουλευει η γυναικα και εκεινοι οχι!!!

Ευχαριστώ πολύ agoromummy μου. Αυτό ξαναπέστο. Οι ψυχολογικές του μεταπτώσεις τον τελευταίο καιρό δεν με αφήνουν να νοιώσω την εγκυμοσύνη όπως θα ήθελα και την περίμενα τόσο καιρό. Αντί να έχω εγώ Ups and downs έχει εκείνος και κάποιος πρέπει να κάνει και τον clown για την κόρη μας.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Το ποσό του ΟΑΕΔ είναι 584 όσο ο βασικός μισθός αν έχει ένα παιδί ακόμα και οι μέρες πατρότητας είναι μόλις 2.

Α, καλύτερα που ειναι 584 . Δεν ήξερα ότι αλλάζει λόγω παιδιού!

Οι μέρες είναι 2;;; το αλλαξαν ή δεν το θυμάμαι καλά;

Ισως να είχε κολλήσει ρεπό τότε ο άντρας μου και να μου είχε μεινει οτι πήρε 5 μερες αδεια πατρότητας.

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ πολύ agoromummy μου. Αυτό ξαναπέστο. Οι ψυχολογικές του μεταπτώσεις τον τελευταίο καιρό δεν με αφήνουν να νοιώσω την εγκυμοσύνη όπως θα ήθελα και την περίμενα τόσο καιρό. Αντί να έχω εγώ Ups and downs έχει εκείνος και κάποιος πρέπει να κάνει και τον clown για την κόρη μας.

ναι yola μου ειναι δυσκολο για εκεινους. ειναι σημαντικο αυτη την περιοδο να του στεκεσαι παρολο που εισαι και εσυ εγκυος! και αν καμια φορα μπορει να εχεις δικιο για την κουραση σου κλπ προσπαθησε να μη το δειχνεις πολυ γιατι τοτε ειναι που θα τον παιρνει απο κατω! τουλαχιστον ετσι αντιδρουν οι υπευθυνοι αντρες που νιωθουν οτι εχουν χασει το ρολο του "αρχηγου" γιατι κακα τα ψεματα οι αντρες μας θεωρουνται οι κωλονες του σπιτιου!! και επειδη νομιζω ο αντρας σου ειναι υπευθυνος συζυγος και μπαμπας σε χρειαζεται!! οχι βεβαια να πιεζεσαι και εσυ... ισορροπια χρειαζεται!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

ααα νομιζα εννοουσες την αδεια ανατροφης τεκνου!!!! :)

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...