Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Έτσι ακριβώς. Είναι απλώς για να ταλαιπωρούμε αλλά που θα πάει θα γεννήσω και θα ηρεμήσω...χαχαχαχαχαχα

Τρεις μηνες εμειναν!Για σενα δηλ.και μετα θα περασει κι ενας ακομα για μενα!!

Νερακι θα περασουν!!!!!!!Μετα θα λεμε ποσο γρηγορα περασε ο καιρος!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα Yolitsa μου!!

Ναι ολα καλα προς το παρον!!!Εγω παω καθε 3 εβδομαδες περιπου!!Τωρα θα παω παλι στις 29 για β' και γυρω στον 15Αυγουστο θα κανονισω με τον γιατρο.

Ακριβως κι εμενα τον ιδιο χτυπο κανει,απλως εχθες το ενιωσα αρκετες φορες!!

Πως εισαι εσυ?

Δυο μέρες είμαι καλύτερα από άποψη πόνων στην κοιλιά ίσως επειδή αύξησα το μαγνήσιο αλλά χτες είχα καούρες φοβερές όλο το απόγευμα μ'εχρι το βράδυ και σήμερα από το πρωί αναγούλες και τάση προς έμετο.

Πολύ περίεργη εγκυμοσύνη αυτή σε σχέση με της κόρης μου. Να φανταστείς μαγνήσιο δεν πήρα παρά λίγες αμπούλες και επειδή ήταν αμπούλες και με αηδίαζαν τις έκοψα και δεν ξαναπήρα.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Έτσι ακριβώς. Είναι απλώς για να ταλαιπωρούμε αλλά που θα πάει θα γεννήσω και θα ηρεμήσω...χαχαχαχαχαχα

Καλημέρα! Σε καταλαβαίνω όσο μπορώ βέβαια γιατί η καθεμία βλέπει το δικό της θέμα που το ζει διαφορετικά. Κι εγώ έχω διαφορετική εγκυμοσύνη και απορώ. Δεν έχω φοβερά θέματα κατάκλισης ή αιμμοραγίας αλλά η κούραση και τα πονάκια με έχουν εξαντλήσει αρκετά. Έχω μπει στο 2ο τρίμηνο για τα καλά. Πότε θα νοιώσω καλύτερα; Eύχομαι να είναι στον 5ο που θα είμαι και σε διακοπές.:P

dpTCp2.png

62YBp2.png

Κοριτσακια μουυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!

Καλημερα σας καλες μου φιλεναδες!!!!!!!!!!Τι κανετε???

Κοριτσια μου εχω ανησυχησει κι εγω με την Μαρια!!Χαθηκε ξαφνικα!!!!!!!!

Να ειναι καλα το κοριτσι!!!!!!

Λοιπόν σήμερα την σκέφτηκα κι εγώ. Να δείτε θα φανεί έτσι που την σκεφτήκαμε όλες συγχρόνως.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Γεια σου Γιόλα!!!

Σίγουρα παίζει ρόλο και η ηλικία μας, οι αντοχές μας, αυτό που λένε ότι οι εγκυμοσύνες διαφέρουν στην ίδια γυναίκα κλπ κλπ...

Πού με το καλό θα πάτε διακοπές; Ή θα μείνετε σπίτι σας και θα ξεκουραστείτε χαλαρά;

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Σε καταλαβαίνω όσο μπορώ βέβαια γιατί η καθεμία βλέπει το δικό της θέμα που το ζει διαφορετικά. Κι εγώ έχω διαφορετική εγκυμοσύνη και απορώ. Δεν έχω φοβερά θέματα κατάκλισης ή αιμμοραγίας αλλά η κούραση και τα πονάκια με έχουν εξαντλήσει αρκετά. Έχω μπει στο 2ο τρίμηνο για τα καλά. Πότε θα νοιώσω καλύτερα; Eύχομαι να είναι στον 5ο που θα είμαι και σε διακοπές.:P

Παντως κι εγω που ειμα στον 5ο κατι πονακια και μια ανησυχια την εχω!!!!!

1sh1p2.png

Γεια σου Γιόλα!!!

Σίγουρα παίζει ρόλο και η ηλικία μας, οι αντοχές μας, αυτό που λένε ότι οι εγκυμοσύνες διαφέρουν στην ίδια γυναίκα κλπ κλπ...

Πού με το καλό θα πάτε διακοπές; Ή θα μείνετε σπίτι σας και θα ξεκουραστείτε χαλαρά;

Καλημέρα!Θα κατεβούμε στο χωριό καταγωγής μου που είναι παραθαλάσσιο στην Ηλεία μαζί με τους γονείς μου όμως για βοήθεια με την μικρή και με εμένα φυσικά. Εύχομαι να είμαι καλά να κάνω τα μπάνια μου και τις βόλτες μου.:cool:

Σήμερα λέω να πετάξω την βόμβα στο γραφείο που είναι Παρασκευή και μεσολαβεί το ΣΚ. Την Τρίτη μπαίνω στον 5ο και μετά θα είναι λίγο αργά. Δεν φαίνεται η κοιλιά μου αλλά πιέζομαι και να μην την δείχνω. Μετά θα απελευθερωθώ και ψυχολογικά τόσες ώρες εδώ μέσα.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Καλημέρα!Θα κατεβούμε στο χωριό καταγωγής μου που είναι παραθαλάσσιο στην Ηλεία μαζί με τους γονείς μου όμως για βοήθεια με την μικρή και με εμένα φυσικά. Εύχομαι να είμαι καλά να κάνω τα μπάνια μου και τις βόλτες μου.:cool:

Σήμερα λέω να πετάξω την βόμβα στο γραφείο που είναι Παρασκευή και μεσολαβεί το ΣΚ. Την Τρίτη μπαίνω στον 5ο και μετά θα είναι λίγο αργά. Δεν φαίνεται η κοιλιά μου αλλά πιέζομαι και να μην την δείχνω. Μετά θα απελευθερωθώ και ψυχολογικά τόσες ώρες εδώ μέσα.

Εχεις προβλημα δηλαδη με την δουλεια σου αμα το μαθουν?

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Εχεις προβλημα δηλαδη με την δουλεια σου αμα το μαθουν?

Θα πάθουν το κάτι τις τους όσον αφορά την αντικατάστασή μου γιατί θέλω και το εξάμηνο το οποίο δεν θα το αναφέρω ακόμα.

Πάω να φάω και ξαναμπαίνω γιατί αρχίσαν οι καούρες.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Ευτυχώς που θα έχεις και τους γονείς σου για να είσαι πιο χαλαρή...Μεγάλη βοήθεια!!!

Θα το πεις στον εργοδότη σου απευθείας ή μέσω ενός προϊσταμένου; Εντάξει, όλα καλά θα πάνε! Πιστεύω πώς τώρα καλό είναι το ανακοινώσεις πια...

Είσαι στον ίδιο εργοδότη που ήσουν και στο 1ο παιδί;

Θα πάθουν το κάτι τις τους όσον αφορά την αντικατάστασή μου γιατί θέλω και το εξάμηνο το οποίο δεν θα το αναφέρω ακόμα.

Πάω να φάω και ξαναμπαίνω γιατί αρχίσαν οι καούρες.

Ποτε πρεπει να σταματησεις δηλαδη?Στον 6ο?

1sh1p2.png

Ποτε πρεπει να σταματησεις δηλαδη?Στον 6ο?

Θα σταματήσει 56 μέρες πριν την ΠΗΤ και ενώ πρέπει να γυρίσει 63 μέρες μετά, θέλει η Γιόλα να πάρει στο καπάκι και το εξτρα 6μηνο ειδικής προστασίας μητρότητας από ΟΑΕΔ, όπως επίσης πρέπει να πάρει και το υπόλοιπο της κανονικής άδειας του 2013...

Δηλαδή εγώ γεννησα Μαρτιο 2009, βγήκα σε άδεια αρχές Φεβρουαρίου 09 και πήρα και το εξάμηνο και την κανονική μου άδεια και γύρισα αρχές Γενάρη 10!!! Για το εξάμηνο δεν πληρωνεσαι από εργοδότη αλλά παίρνεις κάποιο επίδομα από Οαεδ...

Βέβαια εμένα ο ηλίθιος με απέλυσε Νοέμβριο του 2010....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...