Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

ngn όλα καλά θα είναι και με το δικό σου το νινί!!!!!!!!!!!

Έλλη δοκίμασε να τρως σαν πρωινό φρυγανιες και λιγο κίτρινο τυρί... όχι αμέσως μόλις ξυπνάς, άφηνε κανά μισάωρο τουλάχιστον...

Οι φρυγανιές με πειράζουν όλες τις ώρες της μέρας! Το μοναδικό που δεν με πείραξε τόσο πολύ για πρωινό ήταν ψωμί με ντομάτα. Αλλά τόση ντομάτα που.τρώω ο γιός μου θα βγει κόκκινος!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσια εχω αρχίσει και εγώ να ανησυχώ. Η Μαρία έχει μέρες εξαφανισμένη! Μακάρι να είναι όλα καλά και να φταίει το ίντερνετ..

Και εγώ αυτό εύχομαι γιατί είναι αρκετές μέρες εξαφανισμένη.

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Ναι Έλλη μου μου ήρθε και σε αποδέχτηκα.

Καλημέρα ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ. Τι τραβάς και εσύ με τα σόγια. Υπομονή. Τι να κάνεις????

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΑΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!! Και τώρα κομμένο το άγχος. Δεν έχεις κανένα λόγο να αγχώνεσαι. Άντε να πάω και εγώ την άλλη Δευτέρα και να είναι όλα καλά Παναγιά μου γιατί με έχει φάει το άγχος.

Όλα καλά θα είναι.. θα το δεις!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Οι φρυγανιές με πειράζουν όλες τις ώρες της μέρας! Το μοναδικό που δεν με πείραξε τόσο πολύ για πρωινό ήταν ψωμί με ντομάτα. Αλλά τόση ντομάτα που.τρώω ο γιός μου θα βγει κόκκινος!

Δεν είστε και ολυμπιακοί απ' οτι κατάλαβα!!!!!!!!!!!:D:D:D:D

Οταν ήμουν μικρότερη ασχολιομουνα. Μετά είπα πως δεν αξίζουν. Εγώ είμαι νυστικη και αυτοί πληρώνονται εκατομμύρια. Δεν με ταΐζουν και δεν κερδίζω τίποτα όταν κερδίζουν. Οπότε ποιος ο λόγος;

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μουυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!

Καλημερα σας καλες μου φιλεναδες!!!!!!!!!!Τι κανετε???

Κοριτσια μου εχω ανησυχησει κι εγω με την Μαρια!!Χαθηκε ξαφνικα!!!!!!!!

Να ειναι καλα το κοριτσι!!!!!!

1sh1p2.png

Κοριτσακια μουυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!

Καλημερα σας καλες μου φιλεναδες!!!!!!!!!!Τι κανετε???

Κοριτσια μου εχω ανησυχησει κι εγω με την Μαρια!!Χαθηκε ξαφνικα!!!!!!!!

Να ειναι καλα το κοριτσι!!!!!!

Μποτσάκι μου χάρηκα πολύ με τον μπεμπάκο σου!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Άντε να παίρνουμε όλες σειρά!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Στις 29 που έχεις και εσύ β' επιπέδου. Καλά εκείνη την μέρα θα πεθάνω από το άγχος μου!!!:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Ηρεμησε αγαπη γιατι κι εγω που με εφαγε το αγχος,τι καταλαβα??Τιποτα!!

Ολα καλα ηταν!!!

Αλλα πιστευω τελικα αυτο που λεγαμε!!Οτι το αγχος δεν προκειται να μας φυγει.Τουλαχιστον να ειμαστε λιγο πιο ηρεμες για τα ζουζουνακια μας!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Το ξερω κοριτσακι μου!!!Ποτε πας γιατρο???

Mποτσάκι καλημέρα! Διάβασα τα ευχάριστα νέα σου. Πολύ καλά όλα λοιπόν εννοείται.

Αλήθεια κάθε πότε πας στο γιατρό; Eγώ πήγα 11/7 και θα τον ξαναδώ στο β' επιπέδου στο Μητέρα όπου θα το κάνει άλλος αλλά θα παρίσταται. Δηλαδή μια φορά τον μήνα βγαίνει και είναι και 5' από το σπίτι μου.

Καλό β' επιπέδου λοιπόν τώρα να έχεις. Εμένα μου κάνει σαν χτυπηματάκια ρυθμικά από μέσα σαν να είναι η καρδούλα του ή χτυπάει το ποδαράκι του. Δεν έχω καταλάβει καλά καλά ακόμα.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Ηρεμησε αγαπη γιατι κι εγω που με εφαγε το αγχος,τι καταλαβα??Τιποτα!!

Ολα καλα ηταν!!!

Αλλα πιστευω τελικα αυτο που λεγαμε!!Οτι το αγχος δεν προκειται να μας φυγει.Τουλαχιστον να ειμαστε λιγο πιο ηρεμες για τα ζουζουνακια μας!!!!

Εγώ έχω λόγο να αγχώνομαι σύμφωνα με τον προηγούμενο υπέρηχο. Αλλιώς θα ήμουν πολύ χαλαρή. Στον γιο μου σε αυτές τις εβδομάδες δεν είχα κανένα άγχος. Πετούσααααααααααααα!!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Mποτσάκι καλημέρα! Διάβασα τα ευχάριστα νέα σου. Πολύ καλά όλα λοιπόν εννοείται.

Αλήθεια κάθε πότε πας στο γιατρό; Eγώ πήγα 11/7 και θα τον ξαναδώ στο β' επιπέδου στο Μητέρα όπου θα το κάνει άλλος αλλά θα παρίσταται. Δηλαδή μια φορά τον μήνα βγαίνει και είναι και 5' από το σπίτι μου.

Καλό β' επιπέδου λοιπόν τώρα να έχεις. Εμένα μου κάνει σαν χτυπηματάκια ρυθμικά από μέσα σαν να είναι η καρδούλα του ή χτυπάει το ποδαράκι του. Δεν έχω καταλάβει καλά καλά ακόμα.

Καλημερα Yolitsa μου!!

Ναι ολα καλα προς το παρον!!!Εγω παω καθε 3 εβδομαδες περιπου!!Τωρα θα παω παλι στις 29 για β' και γυρω στον 15Αυγουστο θα κανονισω με τον γιατρο.

Ακριβως κι εμενα τον ιδιο χτυπο κανει,απλως εχθες το ενιωσα αρκετες φορες!!

Πως εισαι εσυ?

1sh1p2.png

Εγώ έχω λόγο να αγχώνομαι σύμφωνα με τον προηγούμενο υπέρηχο. Αλλιώς θα ήμουν πολύ χαλαρή. Στον γιο μου σε αυτές τις εβδομάδες δεν είχα κανένα άγχος. Πετούσααααααααααααα!!!!!

Θα πεταξεις παλι,μην ανησυχεις!!Τι ειπαμε?Δεν το διαπραγματευομαστε!!!

1sh1p2.png

Θα πεταξεις παλι,μην ανησυχεις!!Τι ειπαμε?Δεν το διαπραγματευομαστε!!!

Έτσι ακριβώς. Είναι απλώς για να ταλαιπωρούμε αλλά που θα πάει θα γεννήσω και θα ηρεμήσω...χαχαχαχαχαχα

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...