Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

συμπεθερουλα μου,γλαρωσα και εγω....παω για νανακια.........

χαρηκα πολυ σημερα με τα νεακια σου!!!!!!!!!!!!!μπραβο σου!!!!!!!!!!!!!!!να προσεχεις το μπεμπακο σου!!!!!

θα τα πουμε αυριο!!!!!!!!!οκ?????????/μακιααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Θα ειμαι στην 21η!!!Εσυ?Εκλεισες ραντεβου????

αααααα!!!οκ!!!!!!οχι δεν εκλεισα ραντεβου,ο αντρας μου περνει αδεια 29 του μηνα γα 1 βδομαδα!αλλα τοτε εγω το σαββατο θα ειμαι στην 20η βδομαδα....τωρα δεν ξερω αν γινεται η β'επιπεδου στην 20η εβδομαδα.......θα σε γελασω!!!!:confused::confused::confused::confused:

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

αααααα!!!οκ!!!!!!οχι δεν εκλεισα ραντεβου,ο αντρας μου περνει αδεια 29 του μηνα γα 1 βδομαδα!αλλα τοτε εγω το σαββατο θα ειμαι στην 20η βδομαδα....τωρα δεν ξερω αν γινεται η β'επιπεδου στην 20η εβδομαδα.......θα σε γελασω!!!!:confused::confused::confused::confused:

Νομιζω απο την 20η μεχρι την 23η αν δεν κανω λαθος!!!!Εγω στις 29 του μηνα θα την κανω!!!

Κι εγω τρωω λιγο καρπουζακι!!!Καλα βρηκα καρπουζι βιολογικο χωρις κουκουτσια και ειναι ολα τα λεφτα!!

Και μτα θα παω να ξαπλωσω γιατι ειμαι κουρασμενη!!!

Καληνυχτα συμπεθερουλα μου να μου φιλησεις την μπεμπουλα σου!!!

Ονειρα γλυκα και πριγκηπικα!!!!!!!!!

Φιλακιααααααααα!!!!!!!!

1sh1p2.png

Mια γλυκια καληνυχτα σε ολες τις εγκυουλες και μανουλες με τα βλασταρακια σας!!!!

Σας φιλω και σας ευχαριστω!!

Μααααααααααααααααααατς!!!!!!!!!!

Μουυυυυυυυυυυυυυυυυυτς!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑ !!!!!!!!!!!!!!είστε όλες καλά???????

κορίτσια μου χθες δεν πρόλαβα να μπω γιατί από το πρωί μέχρι κ το απογευμα-βραδυ γκρίνιαζε κ έκλαιγε εκτός από κάτι διαλείμματα που έκανε με λίγο ύπνο.....το αποτέλεσμα????είναι ότι βγήκε επιτέλους κ το 4ο δόντι!!!!!!ελπίζω τα αλλά να μην είναι έτσι γιατί θα λολαθω στο τέλος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P

τι έχασα,έγινε κάτι???????

κοαλακι μου καλά είστε??????

αγορομμαμη μου?????

ηλιοβασίλεμα μου???????

έλλη μου καλά????

μποτσακι μου???????

πατουσιτσα μου???????

xrydim μου????????

μαρακι μου??????

σοφακι μου?????

γιόλα μου?????????

μάη μου???????

ngn μου???????

ξέχασα καμία?????αν ναι σόρρυ,είμαστε πολλές!!!!!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέραααααααααααααααααα κορίτσια!!!!

Καλημέρα Θάλεια!!!!!!!!!!!!!! Άντε και στο επόμενο δοντάκι σας!!! Φαντάζομαι σάλιο και φαγούρα ο Παναγιωτάκης...

Στείλε μου αν θες σε πμ την διεύθυνση του fb να γνωριστούμε! Βρεθήκαμε εκεί και με xrydim, ngn, agoromummy και Έλλη.

Η κόρη μου έχει ξυπνήσει από τις 6.30.......εγώ δεν μπορούσα να σηκωθώ και να της επιβάλλω να ξανακοιμηθεί. Νύσταζα και συνέχισα να κοιμάμαι και μου ερχόταν κάθε τρεις και λίγο και κάτι μου έλεγε, αλλά τίποτα δεν ξάπλωσε δίπλα μου για να της κολλήσω ύπνο....Θα με φάει η γκρίνια αργότερα που θα είναι κουρασμένη!!!

Καλημέρα! Τι κάνετε; Εγώ αποφάσισα μετα από πολύ καιρό να φάω πρωινό και με πείραξε ενώ το μεσημέρι χθες το τοστ δεν με πείραξε. Πρέπει να το πάρω απόφαση. Δεν είμαι για πρωινό. Πήγα έβαλα και ένα πλυντήριο γιατί είχα αλλάξει τα σεντόνια μου προχθές και σαν να πονεσα λίγο στο σκυψινο και ξάπλωσα.. Εσείς τα νέα σας;

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Καλημέρα κορίτσια μου!!!

Τι κάνετε???

Ήρθε η αδερφούλα μου χθες γι'αυτό βγήκα απότομα.

Τώρα έχουν πάει όλοι για μπάνιο.

Πάω να διαβάσω νεάκια σας!!!!

Καλημέρα! Τελικά τι έγινε με το αίτημα φιλίας στο fb; Σε βρήκα η όχι;

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Ελλη πρόσεχε, μην κουράζεσαι!!! Μόλις τρως πρωινό, σε πειράζει το έντερο ή έχεις αναγούλες;

Ngn, τα λέτε με την αδερφή σου; Εγω δεν έχω αδερφή αλλά 3 αδερφούς. Και ατύχησα σε κουνιάδα και φυλάγομαι και με τις 2 νύφες....Την συνυφάδα δεν της έχω εμπιστοσύνη πια... 'Ασε δεν τα πάω καλά με συγγενείς γυναίκες...Γι αυτό τα λέω σε σας στο φόρουμ για να ξεφουντώνω....

Έμαθα από τον άντρα μου που πέρασε από το πατρικό του για να πάρει κάτι ότι ήρθε η αδερφή του για καλοκαίρι... (καθηγήτρια σε νησί...)...Ήρθε μάλιστα και με το ιχ της....Αυτή που κλαίγεται ότι δεν έχει λεφτά ούτε για εισητήριο! Εννοείται, δεν έχει τηλεφωνήσει ή ενημερώσει ότι ήρθε, και ούτε και η πεθερά έχει τηλεφωνήσει καθόλου πάνω από βδομάδα.... Μακάρι να μην τις δω καθόλου!!!!!!

Καλημέρα!

Ελλη πρόσεχε, μην κουράζεσαι!!! Μόλις τρως πρωινό, σε πειράζει το έντερο ή έχεις αναγούλες;

Ngn, τα λέτε με την αδερφή σου; Εγω δεν έχω αδερφή αλλά 3 αδερφούς. Και ατύχησα σε κουνιάδα και φυλάγομαι και με τις 2 νύφες....Την συνυφάδα δεν της έχω εμπιστοσύνη πια... 'Ασε δεν τα πάω καλά με συγγενείς γυναίκες...Γι αυτό τα λέω σε σας στο φόρουμ για να ξεφουντώνω....

Έμαθα από τον άντρα μου που πέρασε από το πατρικό του για να πάρει κάτι ότι ήρθε η αδερφή του για καλοκαίρι... (καθηγήτρια σε νησί...)...Ήρθε μάλιστα και με το ιχ της....Αυτή που κλαίγεται ότι δεν έχει λεφτά ούτε για εισητήριο! Εννοείται, δεν έχει τηλεφωνήσει ή ενημερώσει ότι ήρθε, και ούτε και η πεθερά έχει τηλεφωνήσει καθόλου πάνω από βδομάδα.... Μακάρι να μην τις δω καθόλου!!!!!!

Βασικά όπως έλεγα και εχθές εχω το στομάχι που με πονάει από την αρχή. Απλώς το πρωινό ότι και να φάω μου το χειροτερεύει και γενικώς το πρωινο μου πέφτει πολυ βαρύ..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Ναι Έλλη μου μου ήρθε και σε αποδέχτηκα.

Καλημέρα ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ. Τι τραβάς και εσύ με τα σόγια. Υπομονή. Τι να κάνεις????

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΑΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!! Και τώρα κομμένο το άγχος. Δεν έχεις κανένα λόγο να αγχώνεσαι. Άντε να πάω και εγώ την άλλη Δευτέρα και να είναι όλα καλά Παναγιά μου γιατί με έχει φάει το άγχος.

OTp9p2.png

wwdEp3.png

ngn όλα καλά θα είναι και με το δικό σου το νινί!!!!!!!!!!!

Έλλη δοκίμασε να τρως σαν πρωινό φρυγανιες και λιγο κίτρινο τυρί... όχι αμέσως μόλις ξυπνάς, άφηνε κανά μισάωρο τουλάχιστον...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...