Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Δεν σου είχα πει ότι κοντά στην 20η βδομάδα θα νιώθεις όλο ένα και πιο πολύ το μπεμπέ;;;;;; Από δω και περα θα σε τρελάνει και προς το τέλος πάλι θα ηρεμήσει γιατί δεν θα έχει χώρο...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

[/color]

χαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!ελλη μου και πως να το πω...???φευγω απο την πρωτευουσα και παω στην πολη???χωριο το λεω!στα τρικαλα γεννηθηκα και εζησα εκει τα παιδικα μου χρονια μεχρι το γυμνασιο!!!!!!

Θα σε χασουμε δηλαδη συμπεθερουλα μου για λιγο?????

1sh1p2.png

Ναι ειμαι πολυ χαρουμενη!!!!

Ειχα τρομερο αγχος!!!Τωρα σε 10 μερες εχουμε την β'επιπεδου!!!

Αντε να προχωραμε!!!!!!

Πριν απο λιγο ενιωσα κι αλλο πεταγμα!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D

αααααααααααααα!!!!!!!!!!αισθανεσαι τα φτερουδισματα και τα πεταγματα μποτσακι μου????????????????τι καλααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!μωρε παιδαρο ετοιμαζεις εσυ!!!!!!!!!!!!!χιχιχιχιχχιχιχ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Δεν σου είχα πει ότι κοντά στην 20η βδομάδα θα νιώθεις όλο ένα και πιο πολύ το μπεμπέ;;;;;; Από δω και περα θα σε τρελάνει και προς το τέλος πάλι θα ηρεμήσει γιατί δεν θα έχει χώρο...

Τι τρομερο συναισθημα!!!!!Τι θαυμα???

1sh1p2.png

Θα σε χασουμε δηλαδη συμπεθερουλα μου για λιγο?????

ναι συμπεθερουλα μου.......για καμια βδομαδα....!!!!και μετα θα επανελθω!!!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

αααααααααααααα!!!!!!!!!!αισθανεσαι τα φτερουδισματα και τα πεταγματα μποτσακι μου????????????????τι καλααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!μωρε παιδαρο ετοιμαζεις εσυ!!!!!!!!!!!!!χιχιχιχιχχιχιχ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ναι και σημερα ολο και πιο συχνα!!!!!!!!

Παντως ο γιατρος ηταν κατηγορηματικος οτι δεν θα το ακουω καθε μερα ακομα!!!

Και οταν πηγα και του εκανα παραπονα οτι δεν με κλοτσαει,ξερεις τι μου ειπε??

'Ευτυχως γιατι αν αρχισει και σε κλοτσαει και μια μερα δεν το ακουσεις θα με ζαλιζεις απο τωρα.Οσο πιο πολυ αργει τοσο το καλυτερο!!!'

Τ'ακους,συμπεθερα??

1sh1p2.png

Τι τρομερο συναισθημα!!!!!Τι θαυμα???

αχχχχχχχχχχ!!!!!!αντε να το αισθανθω και εγω κοριτσια αυτο το συναισθμα!!!

καλα συμπεθερα ο μπεμακος περιμενε να παει στο γιατρο να τον δει και μετα να τον νιωσεις!!!χιχιχχιχιχιχι!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D

d.gif

Ναι και σημερα ολο και πιο συχνα!!!!!!!!

Παντως ο γιατρος ηταν κατηγορηματικος οτι δεν θα το ακουω καθε μερα ακομα!!!

Και οταν πηγα και του εκανα παραπονα οτι δεν με κλοτσαει,ξερεις τι μου ειπε??

'Ευτυχως γιατι αν αρχισει και σε κλοτσαει και μια μερα δεν το ακουσεις θα με ζαλιζεις απο τωρα.Οσο πιο πολυ αργει τοσο το καλυτερο!!!'

Τ'ακους,συμπεθερα??

αχαχαχαχαχαχαχαχαχ!!!!ετσι σου ειπε????????μα γιατι.....αφου εισαι πολυ χαλαρη!!!υπερβολες του γιατρου.....μη δινεις σημασια!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

d.gif

αχχχχχχχχχχ!!!!!!αντε να το αισθανθω και εγω κοριτσια αυτο το συναισθμα!!!

καλα συμπεθερα ο μπεμακος περιμενε να παει στο γιατρο να τον δει και μετα να τον νιωσεις!!!χιχιχχιχιχιχι!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D

Ναι,περιμενε να με λαχταρισει πρωτα!!Ο ατιμος!!!!!!:D:D:D:D

Τωρα οπου να 'ναι ετοιμασου!!!!!!

1sh1p2.png

αχαχαχαχαχαχαχαχαχ!!!!ετσι σου ειπε????????μα γιατι.....αφου εισαι πολυ χαλαρη!!!υπερβολες του γιατρου.....μη δινεις σημασια!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Αυτο του ειπα κι εγω,φαινομαι για αγχωμενη??Απλως οταν ξαπλωνω κοιταω τον τοιχο γιατι εχω παθει αγκιλωση!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Καληνύχτα εγκυούλες!!! Απολαύστε τον ύπνο τώρα που μπορείτε, γιατί μετά................σας περιμένουν ξενύχτια μωρουδίστικα!!!!!!!!!!!!!!!!

καληνυχα ηλιοβασιλεμα μου!!!!!καλο ξημερωμα να εχετε!!!!!!!!:D:D:D:D

τα λεμε αυριο!!!!!!!μακιααααααααα!!!!!!!!!!!!!

d.gif

Καληνύχτα εγκυούλες!!! Απολαύστε τον ύπνο τώρα που μπορείτε, γιατί μετά................σας περιμένουν ξενύχτια μωρουδίστικα!!!!!!!!!!!!!!!!

Καληνυχτα ηλιοβασιλεμα μου,να φιλησεις την κορακλα σου!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...