Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

ααα ειχες και εμετους???:?:? ευτυχως περασαν! καλα μη σκας και πολυ για το χοιρινο,δε σου προσφερει τιποτα και στο μπεμπε ακομα πιο τιποτα!! εμενα ο γιατρος μου ειχε πει οτι μοσχαρι καθε μερα λογω σιδηρου και ενα αυγο καθε μερα και απορροφουνται πολλα θρεπτικα συστατικα απο το μωρο χωρις να παιρνει κιλα η μαμα!! φτιαχνε μπιφτεκακια στεγνα, εγω εκανα ενα μπωλ μπιφτεκια και εβαζα στο ψυγειο και περνουσα καποιες μερες!! αλλη μερα μακαρονια με κιμα, γιουβετσι, μοσχαρισια μπριζολα,μοσχαρι λεμονατο κλπ!

Το μοσχάρι σαν κρεας ποτέ δεν μου άρεσε. Μόνο στον κιμά! Αλλά δεν μπορώ να φάω ούτε ψητά μπιφτέκια ούτε κεφτεδάκια τηγανιτά ούτε με σάλτσα. Μόνο σε μακαρόνια θα τον φάω η παστίτσιο. Σε αυτή τη μορφή. Τα υπόλοιπα μου προκαλούν καουρα. Αν το καλοσκευτω τελευταία φορά που εφαγα κρεας και δεν με πείραξε ήταν το αρνάκι το Πάσχα. Ούτε κοτόπουλο θέλω που τρελενομουνα. Μου βρωμάει. Και σου μιλάω για ντόπιο όχι αγορασμένο που έχουν ούτως η άλλως μια μυρωδιά..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγω είχα τεστ στο σπίτι γιατί λόγω πολυκυστικών είχα πάντα αστάθεια περιόδου και έπρεπε να αποκλείω εγκυμοσύνη για να πάρω προγεστερόνη και να προκαλέσω περίοδο όταν δεν ερχοταν μονη της...Είχα ξεπουληθεί στα τεστ...

εγω ηλιοβασιλεμα μου,ειχα παραγ.μια πενταδα απο το ιντερνετ!δεν πηγαινε αλλο!ειχα ξεπουληθει!και τελικα ηταν γουρικα!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

1 ΦΟΡΑ ΕΓΚΥΟΣ=ΠΑΝΤΑ ΕΓΚΥΟΣ!!!!!

Μην στεναχωριεσαι!!!ειστε και οι 2 υγιεστατοι!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

[/color]

χαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!ελλη μου και πως να το πω...???φευγω απο την πρωτευουσα και παω στην πολη???χωριο το λεω!στα τρικαλα γεννηθηκα και εζησα εκει τα παιδικα μου χρονια μεχρι το γυμνασιο!!!!!!

Ο Βόλος εντάξει Αθήνα δεν είναι. Είναι μια μικρή πόλη όμως. Σκέψου το αλλιώς: αν ο Βόλος είναι χωριό τα χωριά τι είναι;

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Ελλη οι καούρες ξέρεις γιατί τις έχεις, έτσι; Βγάζει μαλλιά ο γιος σου!!! Έτσι λένε, και εγω ενώ είχα πεθάνει από καούρες, τελικά γέννησα την μικρή με ένα ίχνος χνουδιού για μαλλί και ψάχναμε στη βάπτιση τρίχα να της κόψει ο παππας!!!

Κοριτσάκια πάω και εγώ για νάνι γιατί από Ότο φαίνεται ο μικρός αυτό περιμένει για να σταματήσει τις κολωτουμπες. Άσε που με πόνεσε το στόμα από το χασμουρητό.. ( ξετσαουλιαστηκα που λέμε και στο χωριό). Φιλάκια σε μανούλες, παιδάκια, μπεμπακια και κοιλιτσες όλων των ηλικιών! Τα λέμε αύριο!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

Ελλη οι καούρες ξέρεις γιατί τις έχεις, έτσι; Βγάζει μαλλιά ο γιος σου!!! Έτσι λένε, και εγω ενώ είχα πεθάνει από καούρες, τελικά γέννησα την μικρή με ένα ίχνος χνουδιού για μαλλί και ψάχναμε στη βάπτιση τρίχα να της κόψει ο παππας!!!

χχααχχαχαχααχαχχαα!!!!!βρε το κοριτσι μας!!!!!!!χαχαχαχααχααχ!!!!!!!!!

d.gif

Κοριτσάκια πάω και εγώ για νάνι γιατί από Ότο φαίνεται ο μικρός αυτό περιμένει για να σταματήσει τις κολωτουμπες. Άσε που με πόνεσε το στόμα από το χασμουρητό.. ( ξετσαουλιαστηκα που λέμε και στο χωριό). Φιλάκια σε μανούλες, παιδάκια, μπεμπακια και κοιλιτσες όλων των ηλικιών! Τα λέμε αύριο!

εγινε ελλη μου!!!καλο ξημερωμα να εχετε!!!!!!!!!τα λεμε αυριο!!!!!φιλιααααααα!!!!!!!!!!

d.gif

Πριν παω για νάνι να πω αυτό: γεννήθηκα με χνούδι ξανθό σαν τα κλωσοπουλα και η μανα μου πεθαινε στις καουρες. Η πεθερά μου ν είχε ίχνος από καουρες και συμπτωματα και έκανε τρία παιδιά με μαλλιά!. Καληνυχτα!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

χχααχχαχαχααχαχχαα!!!!!βρε το κοριτσι μας!!!!!!!χαχαχαχααχααχ!!!!!!!!!

Φαίνομαι στο βίντεο της βάπτισης να λέω στον παππά" παπούλη πρόσεχε, μην το κόψεις όλο, δεν έχουμε πολύ!!!!!!!"

Διαφημίσεις

καλως το μποτσακι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ολαααααααααααα τελειααααααααααααα!!!!!!!!!!!!τον ειδες τον μπεμπαρο σουυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!ααχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!τελειαααα νεααααα!!!σου γυφαν και οι κυστουλες!!!!!!!!σουπερρρρρρρρρρρ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αυτο που κατι σε πιεζει το ενιωσα και εγω πριν καμια βδομαδουλααα!!!ο μπεμπακος σου ειναι:D:D:D:D:D:D!!!!!!!!!!!!!

Συμπεθερουυυυυυυυυυυυυλα μουυυυυυυ!!!!!!!!!!

Στον ετοιμαζω τον μποτσακογαμπρο!!!!!!!!!

Αχ,τι καλα που σας εχω ολες!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Τώρα μπήκα! Έβαλα και κοιτούσα ταινία στο λάπτοπ. Το εχω σε ένα τραπεζάκι δίπλα στο κρεβάτι και απλωνω σστο πλάι!

Πατουσιτσα μου εγώ στην βδομάδα σου μπορεί.να έκανα και τρις μέρες να τον καταλάβω και ούτε τον.έπιανα. από τις 18 άρχισα.να τον νιώθω καλά καλά και τώρα τον νιώθω συνέχεια. Β' επιπέδου θα κάνω την 1η Αυγούστου.

Τα εξογκώματα που νιώθεις είναι το μικρό. Εμένα χθες μαζεύτηκε πάνω δεξιά και έτσι όπως τεντωνοταν είπα πάει θα βγει απ'εξω! Και πολλές φορές όταν έρχεται πάνω με πονάει αφαπος μου σαν να τραβιέται και να τεντώνεται. Παντός όταν πάει κάτω δεξιά μου πατάει τα νεύρα και πονάω και πολλές φορές μου μουδιαζει το ποδι.

Μποτσακι αν τώρα είναι 400 γρ το μικρό σου το δικό μου πόσο μπορεί να είναι Ο γιατρός μου είπε πως θα αρχίσουμε να τον ζυγηζουμε μετά τη Β' επιπέδου. Λογικά τότε ο δικός μου θα είναι καπου στα 600 γρ; Τώρα παντός είναι πάνω από 300 γρ. Σίγουρα.. Λόγω της βδομάδας του όχι της βδομάδας κύησης. Εγώ μπαίνω στις 21 τη δευτέρα και αυτός αύριο! Ο άντρας μου!

Αγαπουλα μου μια εβδομαδα διαφορα δεν εχουμε!!

Κι εγω ειμαι 19 και το παιδι 22!!!!!Ντροπη μου τοσο φαι που του εριχνα!!!!!!

1sh1p2.png

Καλά φαντάζομαι εχεις ενα χαμόγελο τεράστιο μέχρι τα αυτιά, Μποτσάκι μου!!!

Ναι ειμαι πολυ χαρουμενη!!!!

Ειχα τρομερο αγχος!!!Τωρα σε 10 μερες εχουμε την β'επιπεδου!!!

Αντε να προχωραμε!!!!!!

Πριν απο λιγο ενιωσα κι αλλο πεταγμα!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D

1sh1p2.png

Και μια φιλη μου ειχε καουρες και το παιδι βγηκε γλομπος!!!!!χιχιχιχιχιχχιιιιι!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...