Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

εγω απο τα 3 βλεπω το 1!

η αγορομμαμυ μας,τα βλεπει και τα 3!

και εσυ κανενα!

αχχααχχαχαχαχα!!!!!παει!!!θα τρελαθουμε!!!!!!!

τα παιξε!!!

να τα κανω αντιγραφη τα μηνυματα σου μηπως εχω καταλαβει λαθος και τελικα οντως δεν τα βλεπετε??

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πρέπει να είναι ωραίο το χωριουδάκι σου!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D

Δεν έχω πάει ποτέ προς Βόλο....

Δεν μπορείς να πιεις και ουζάκι στα μεζεδοπωλεία!!! Φάε τουλάχιστον τους μεζέδες!!!!!!

agoromummy μου περίμενα περίοδο 26 Μαρτίου. Ξύπνησα χάλια το πρωί. Με πονούσε πολύ το στομάχι (το οποίο το εχω ακόμα) και ήταν η μερα που έκοψα τσιγάρο και καφέ. Κατά τα αλλά από πιο πριν είχα πόνο στο στήθος, πιο έντονο από ότι συνήθως, αλλά δεν έδωσα σημασία γιατί εκείνο το μήνα είχαμε πει πλέον να το αφήσουμε στην τύχη του. Είχαμε μέσα στο μήνα 4 επαφές όλες κι όλες γιατί είχαμε και πολλές δουλειές και είχα σηκώσει και πολύ βάρος εκείνο το μήνα. Φυτευα λουλούδια, ετοιμαζαμε τον κήπο για τα λαχανικά, κουβαλούσε γλάστρες πολύ κούραση. Είχα και κάτι υγρά όπως αυτά που ειχα στην οωρηξια αλλά ήταν άσπρα και όχι διαφανές και είχα κράμπες ενώ εγώ κράμπες δεν είχα ποτέ πριν την περίοδο. Είχα αφού μου ερχόταν. Και η μέση μου είχε ξεκινήσει να με πονάει που ήταν φυσιολογικό για μένα και εκείνη την μερα σταμάτησε. Δευτέρα πρωί ήταν να κατέβω για την χοριακη και την Κυριακή το βράδυ είδα στο χαρτί βλεννη με αίμα. Και την Δευτέρα το χαρτάκι έγραφε στις μονάδες της χοριακης >800. Αυτά!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

πατουσιτσα μου ειναι 3 ενα απευθυνεται σε εμενα, ενα στο μποτσακι και ενα στην Ελλη με παραθεσεις ολα τους!! τελος παντων!!! Ο Βολος ειναι υπεροχος, ειχα παει το 2007 περαστικη και ειχαμε καθισει σε τσιπουραδικο, τι μεζεδακια ειχαμε τσακισει ωπωπωπωπωπω υπεροχα ειναι!!!! εχω και μια φιλη που σπουδαζαμε μαζι εκει!

to1Np2.png

KCkop2.png

agoromummy μου περίμενα περίοδο 26 Μαρτίου. Ξύπνησα χάλια το πρωί. Με πονούσε πολύ το στομάχι (το οποίο το εχω ακόμα) και ήταν η μερα που έκοψα τσιγάρο και καφέ. Κατά τα αλλά από πιο πριν είχα πόνο στο στήθος, πιο έντονο από ότι συνήθως, αλλά δεν έδωσα σημασία γιατί εκείνο το μήνα είχαμε πει πλέον να το αφήσουμε στην τύχη του. Είχαμε μέσα στο μήνα 4 επαφές όλες κι όλες γιατί είχαμε και πολλές δουλειές και είχα σηκώσει και πολύ βάρος εκείνο το μήνα. Φυτευα λουλούδια, ετοιμαζαμε τον κήπο για τα λαχανικά, κουβαλούσε γλάστρες πολύ κούραση. Είχα και κάτι υγρά όπως αυτά που ειχα στην οωρηξια αλλά ήταν άσπρα και όχι διαφανές και είχα κράμπες ενώ εγώ κράμπες δεν είχα ποτέ πριν την περίοδο. Είχα αφού μου ερχόταν. Και η μέση μου είχε ξεκινήσει να με πονάει που ήταν φυσιολογικό για μένα και εκείνη την μερα σταμάτησε. Δευτέρα πρωί ήταν να κατέβω για την χοριακη και την Κυριακή το βράδυ είδα στο χαρτί βλεννη με αίμα. Και την Δευτέρα το χαρτάκι έγραφε στις μονάδες της χοριακης >800. Αυτά!

μια χαρα, και χορταστικο νουμερο χοριακης ο μπεμπαρος!! εμενα μου ειχαν βγαλει λαθος νουμερο στην 1η χοριακη και μου ελεγε ο μικροβιολογος οτι ειχα διδυμα, ο,τι να 'ναι!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Καλως το μας!!!!!!!!!!καλα εισαι ηλιοβασιλεμα μου????η κορακλα σου καλα ειναι?????το χωριο μου ειναι ο Βολος.(χωριο το λεωχιιχιχιχχιιχ)

Μια ερώτηση: ο Βόλος ποτε έγινε χωριό; :? 3 ώρες είναι Τρίκαλα - Βόλος.. Πήγα πριν χρόνια.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Εγω δεν είχα κάνει ποτέ χοριακή στην Αγγελική!!! Αρκέστηκα σε 2 πρεντικτορ και παρόλο την μεγάλη διάρκειας περίοδο λογω πολυκυστικών η γιατρός που ειχα ξεκινησει στην εγκυμοσύνη, δεν μου ζήτησε χοριακή και τότε αδαής...δεν είχα κάνει!!!!

Εγω δεν είχα κάνει ποτέ χοριακή στην Αγγελική!!! Αρκέστηκα σε 2 πρεντικτορ και παρόλο την μεγάλη διάρκειας περίοδο λογω πολυκυστικών η γιατρός που ειχα ξεκινησει στην εγκυμοσύνη, δεν μου ζήτησε χοριακή και τότε αδαής...δεν είχα κάνει!!!!

δεν πειραζει ηλιοβασιλεμα μου, θα κανεις στο επομενο σπορακι :D:D:D εισαι σε γονιμες τωρα??

to1Np2.png

KCkop2.png

μια χαρα, και χορταστικο νουμερο χοριακης ο μπεμπαρος!! εμενα μου ειχαν βγαλει λαθος νουμερο στην 1η χοριακη και μου ελεγε ο μικροβιολογος οτι ειχα διδυμα, ο,τι να 'ναι!!!

Μόνο χορταστικό; Μετά δεν ξανακανα χοριακη. Είχα πάει εκείνη τη Δευτέρα όπου ανέφερα και το αίμα στο γιατρό και μου είχε δώσει προγεστερωνη προληπτικά και την Τρίτη (την επόμενη μερα ακριβώς) το απόγευμα είδα λίγο ροζ στο χαρτί, πιθανών να ήταν υπολείμματα από την Κυριακή οπότε ξαναπηγα και μου αύξησε την προγεστερωνη σε δύο χαπακια για παν ενδεχόμενο. Την επόμενη βδομαδα ξαναπηγα και ακούσαμε και καρδουλα! Αλλά δεν πήρα κιλά γιατί δεν έτρωγα σχεδόν τίποτα. Μετά ξεκίνησαν οι εμετοί.. Και έχασα 3-4 σε 22 μέρες περίπου. Τώρα είμαι στα κιλά που ξεκίνησα.. Τέλος πάντων σε σχεση με τους πρώτους μήνες τώρα τρώω πολύ καλύτερα. Αλλά αυτό που συνεχίζει να με πειράζει είναι το χοιρινό κρεας σε οποιαδήποτε μορφή. Έφαγα πίτσα μαργαρίτα γιατί με πείραζε το σαλάμι και με πείραξε και αυτή. Τώρα πλέον δεν κάνω πειράματα. Τρώω μόνο αυτά που ξέρω πως δεν θα με πειράξουν.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Εγώ δεν είχα αγοράσει καθόλου τεστ εγκυμοσύνης. Μετά αφού για να αγοράσω θα κατέβαινα στα Τρίκαλα είπα αφού θα πάω ας κάνω απευθείας χοριακη για πιο σίγουρα. 99% επιτυχία σημαίνει 1% αποτυχία. Είμαι λίγο γκαντεμο! Όλα τα περίμενα..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

Μόνο χορταστικό; Μετά δεν ξανακανα χοριακη. Είχα πάει εκείνη τη Δευτέρα όπου ανέφερα και το αίμα στο γιατρό και μου είχε δώσει προγεστερωνη προληπτικά και την Τρίτη (την επόμενη μερα ακριβώς) το απόγευμα είδα λίγο ροζ στο χαρτί, πιθανών να ήταν υπολείμματα από την Κυριακή οπότε ξαναπηγα και μου αύξησε την προγεστερωνη σε δύο χαπακια για παν ενδεχόμενο. Την επόμενη βδομαδα ξαναπηγα και ακούσαμε και καρδουλα! Αλλά δεν πήρα κιλά γιατί δεν έτρωγα σχεδόν τίποτα. Μετά ξεκίνησαν οι εμετοί.. Και έχασα 3-4 σε 22 μέρες περίπου. Τώρα είμαι στα κιλά που ξεκίνησα.. Τέλος πάντων σε σχεση με τους πρώτους μήνες τώρα τρώω πολύ καλύτερα. Αλλά αυτό που συνεχίζει να με πειράζει είναι το χοιρινό κρεας σε οποιαδήποτε μορφή. Έφαγα πίτσα μαργαρίτα γιατί με πείραζε το σαλάμι και με πείραξε και αυτή. Τώρα πλέον δεν κάνω πειράματα. Τρώω μόνο αυτά που ξέρω πως δεν θα με πειράξουν.

ααα ειχες και εμετους???:?:? ευτυχως περασαν! καλα μη σκας και πολυ για το χοιρινο,δε σου προσφερει τιποτα και στο μπεμπε ακομα πιο τιποτα!! εμενα ο γιατρος μου ειχε πει οτι μοσχαρι καθε μερα λογω σιδηρου και ενα αυγο καθε μερα και απορροφουνται πολλα θρεπτικα συστατικα απο το μωρο χωρις να παιρνει κιλα η μαμα!! φτιαχνε μπιφτεκακια στεγνα, εγω εκανα ενα μπωλ μπιφτεκια και εβαζα στο ψυγειο και περνουσα καποιες μερες!! αλλη μερα μακαρονια με κιμα, γιουβετσι, μοσχαρισια μπριζολα,μοσχαρι λεμονατο κλπ!

to1Np2.png

KCkop2.png

κοριτσακια μου θα σας αφησω γιατι νυσταξα και δεν ξερω πως θα ειναι και ο μικρος αυριο,οποτε ας παω να πλαγιασω να παρω δυναμεις!!! σας φιλω ολες, καλη σας νυχτα και τα λεμε αυριο!!!!!!σμουουουουτττττςςςςςς!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Εγώ δεν είχα αγοράσει καθόλου τεστ εγκυμοσύνης. Μετά αφού για να αγοράσω θα κατέβαινα στα Τρίκαλα είπα αφού θα πάω ας κάνω απευθείας χοριακη για πιο σίγουρα. 99% επιτυχία σημαίνει 1% αποτυχία. Είμαι λίγο γκαντεμο! Όλα τα περίμενα..

Εγω είχα τεστ στο σπίτι γιατί λόγω πολυκυστικών είχα πάντα αστάθεια περιόδου και έπρεπε να αποκλείω εγκυμοσύνη για να πάρω προγεστερόνη και να προκαλέσω περίοδο όταν δεν ερχοταν μονη της...Είχα ξεπουληθεί στα τεστ...

[/color]

Μια ερώτηση: ο Βόλος ποτε έγινε χωριό; :? 3 ώρες είναι Τρίκαλα - Βόλος.. Πήγα πριν χρόνια.

χαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!ελλη μου και πως να το πω...???φευγω απο την πρωτευουσα και παω στην πολη???χωριο το λεω!στα τρικαλα γεννηθηκα και εζησα εκει τα παιδικα μου χρονια μεχρι το γυμνασιο!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...