Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ηρθε που λες αγορομαμμυ μου......και τα ματια του καρφωμενα στην κοιλια μου.......μου λεει με χαρα!!!!αγαπη μου,ποσο φουσκωσες????χαχαχαχααχαχχα!!!καμαρωνε!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D

τωρα θα παρει αδεια 26 του μηνα και θα παμε στο χωριο!για 1 βδομαδα τελικα....τωρα ποτε θα ξαναφυγει δεν ξερω!!!!

αντε να εχει φυτρωσει το μωρακι σου στην φωλιτσα του!!!!!!!!!!αχχχχχ!!!!!!!τι καλαααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ειχατε συχνες επαφες στις γονιμες?????

μπραβο πατουσιτσα μου να τον χαρεις τον αντρουλη σου!!! καμαρι ε?? και που εισαι ακομα!!!! εμεις ειχαμε επαφες στην 9,11,12,14,15, οποτε νομιζω εχουμε αρκετες ελπιδες.

to1Np2.png

KCkop2.png

Τώρα μπήκα! Έβαλα και κοιτούσα ταινία στο λάπτοπ. Το εχω σε ένα τραπεζάκι δίπλα στο κρεβάτι και απλωνω σστο πλάι!

Πατουσιτσα μου εγώ στην βδομάδα σου μπορεί.να έκανα και τρις μέρες να τον καταλάβω και ούτε τον.έπιανα. από τις 18 άρχισα.να τον νιώθω καλά καλά και τώρα τον νιώθω συνέχεια. Β' επιπέδου θα κάνω την 1η Αυγούστου.

Τα εξογκώματα που νιώθεις είναι το μικρό. Εμένα χθες μαζεύτηκε πάνω δεξιά και έτσι όπως τεντωνοταν είπα πάει θα βγει απ'εξω! Και πολλές φορές όταν έρχεται πάνω με πονάει αφαπος μου σαν να τραβιέται και να τεντώνεται. Παντός όταν πάει κάτω δεξιά μου πατάει τα νεύρα και πονάω και πολλές φορές μου μουδιαζει το ποδι.

Μποτσακι αν τώρα είναι 400 γρ το μικρό σου το δικό μου πόσο μπορεί να είναι Ο γιατρός μου είπε πως θα αρχίσουμε να τον ζυγηζουμε μετά τη Β' επιπέδου. Λογικά τότε ο δικός μου θα είναι καπου στα 600 γρ; Τώρα παντός είναι πάνω από 300 γρ. Σίγουρα.. Λόγω της βδομάδας του όχι της βδομάδας κύησης. Εγώ μπαίνω στις 21 τη δευτέρα και αυτός αύριο! Ο άντρας μου!

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ!!!!!!!βρε τον μπεμπακο μας!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

1 Αυγουστου ε????????ολα τελεια θα ειναι!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

μπραβο πατουσιτσα μου να τον χαρεις τον αντρουλη σου!!! καμαρι ε?? και που εισαι ακομα!!!! εμεις ειχαμε επαφες στην 9,11,12,14,15, οποτε νομιζω εχουμε αρκετες ελπιδες.

ετσι του ειπα αγορομμαμυ μου!!!και που εισαι ακομη γλυκε μου!!!!εκει να δεις χαρα!!!!

οι μερες ειναι τελειες!!!!!!!!εχετε πολλες ελπιδες!!!!!!!

να ναι ο μηνας σας αυτος!!!!!!!!!!!!!

στο χωριο που θα παμε....δεν θα εχω λαπτοπ.......και θα κανω εκει την β'επιπεδου πρωτα ο Θεος....!!!!!αν μπορεσω θα μπω απο το κινητο!!!

δεν εχω δοκιμασει ποτε να μπω απο κινητο!!!;);)

d.gif

Εμένα γιατί δεν μου δίνει σημασία κανείς;:'(

3 μηνυματα σου εστειλα!!που πηγαν?????????????:confused::confused::confused::confused::confused:

d.gif

Διαφημίσεις

Ελλη μου ειχες εντονα συμπτωματα? εγω οταν εμεινα εγκυος ειχα αρχικα μονο τα συμπτωματα της περιοδου ακριβως, ημουν σιγουρη οτι αδιαθετουσα! μετα μονο λιγες ανακατωσουρες μεχρι την 9η εβδομαδα και με απωθουσαν μερικα φαγητα. Μετα ολα σουπερ!

to1Np2.png

KCkop2.png

κανε μια ανανεωση τη σελιδα σου ελλη μου!!!!!θα κανω και εγω!!!δεν τα βλεπω τα μηνυματα που σου εστειλα!!!!!!!!!!!

d.gif

Ελλη μολις σου εγραψα, γραφω στη σειρα σε καθε μια, ολες σου μιλαμε, μη σε πιανει το παραπονο βρε!! ειναι λιγο μπερδεμα ο γραπτος λογος!! απλα δε σου απανταω παντα με παραθεση γι αυτο μπορει να μη το προσεχεις.

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

κανε μια ανανεωση τη σελιδα σου ελλη μου!!!!!θα κανω και εγω!!!δεν τα βλεπω τα μηνυματα που σου εστειλα!!!!!!!!!!!

Συνέχεια κάνω ανανέωση γιατί μπενω από το κινητό και αλλιώς δεν τα βλέπω!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Γεια σας κορίτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Γυρίσαμε πριν μισή ώρα, κάτι να ετοιμάσω το παιδί, κάτι να διαβάσω τα απογευματινά νέα σας, πήγε 12 παρά!!!

Μποτσάκι ο γιος σου κάνει από τώρα γυμναστική μέσα στην κοιλιά;;;

Ελλη, πώς είσαι σήμερα; Σε ενόχλησαν καθόλου οι συσπάσεις;

Αγορομάμμυ ο Δημητράκης ησύχασε τελικά; Να έχει καλό ύπνο το πουλάκι σου...

Κοαλάκι και εσείς πήγατε βολτίτσα; Τώρα κοιμάται, φαντάζομαι το κοριτσάκι σου! Τα γενέθλια πλησιάζουν!!!!!!!!!!!!!!!! Θα το κάνεις το παρτυ κανονικά;

Πατουσίτσα πού είναι το χωριό; να περάσετε καλά οι τρεις σας!!!

Γεια σας κορίτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Γυρίσαμε πριν μισή ώρα, κάτι να ετοιμάσω το παιδί, κάτι να διαβάσω τα απογευματινά νέα σας, πήγε 12 παρά!!!

Μποτσάκι ο γιος σου κάνει από τώρα γυμναστική μέσα στην κοιλιά;;;

Ελλη, πώς είσαι σήμερα; Σε ενόχλησαν καθόλου οι συσπάσεις;

Αγορομάμμυ ο Δημητράκης ησύχασε τελικά; Να έχει καλό ύπνο το πουλάκι σου...

Κοαλάκι και εσείς πήγατε βολτίτσα; Τώρα κοιμάται, φαντάζομαι το κοριτσάκι σου! Τα γενέθλια πλησιάζουν!!!!!!!!!!!!!!!! Θα το κάνεις το παρτυ κανονικά;

Πατουσίτσα πού είναι το χωριό; να περάσετε καλά οι τρεις σας!!!

Καλως το μας!!!!!!!!!!καλα εισαι ηλιοβασιλεμα μου????η κορακλα σου καλα ειναι?????το χωριο μου ειναι ο Βολος.(χωριο το λεωχιιχιχιχχιιχ)

d.gif

Συνέχεια κάνω ανανέωση γιατί μπενω από το κινητό και αλλιώς δεν τα βλέπω!

εγω απο τα 3 βλεπω το 1!

η αγορομμαμυ μας,τα βλεπει και τα 3!

και εσυ κανενα!

αχχααχχαχαχαχα!!!!!παει!!!θα τρελαθουμε!!!!!!!

τα παιξε!!!

d.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...