Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Ααααααααααααααααα!!!!

Το αλλο δεν σας το ειπα!!!!!!!!!!!

Προχθες το βραδυ και σημερα...........κατι μου πιεζει την κοιλια προς τα εξω για δυτερολεπτα!!!!!!!!!!!!!;);););););)

Το ενστικτο μου λεει πως ειναι ο μπεμπης!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ααααααααααααααααα!!!!

Προχθες το βραδυ και σημερα...........κατι μου πιεζει την κοιλια προς τα εξω για δυτερολεπτα!!!!!!!!!!!!!;);););););)

Θελει απλα ο μπαλαρινος απο οτι φαινεται.....!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοριτσακια μου εχει ψυχρουλα σημερα, θα κοιμηθουμε καλα...

Μποτσακι μου συγχαρητηρια και παλι για τον μπαλαρινο σου, καλλιτεχνικη φλεβα παιδι μου (ο μπαμπας ζωγραφιζει, ο γιος χορευει και η μαμα τρελενεται απο χαρα και τρεχει για βρακιαααααααααααααααααα), χαχαχαχααχχαχααχχαχχαααχχα.......!!!!!!!!!!!!!

Συμπεθερακιιιιιιιι μου περαστικα στο γιαβρι σου και αυριο ολα θα ειναι καλυτερα.

Παω για υπνο κοριτσακια μου, καληνυχτα και φιλακια σε οοοοοοολες......!!!!!!!

Και στα εμβρυακια-μωρακια-παιδακια σας.........!!!!!!!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καληνυχτα συμπεθερακι μου και ευχομαι καθε μερα να εισαι ολο και καλυτερα!!!

Μποτσακι το μωρο ειναι αυτο!!!!!! το νιωθεις σαν εξωγκοματακι?? μπορει να μη σε κλωτσαει ακριβως αλλα ειναι σιγουρα η μητρα σου που κανει τα κολπα της επειδη κουνιεται το νινι μεσα!!!! σε λιγες μερες θα το νιωθεις ακομα πιο καλα!!!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Μποτσακι μου συγχαρητηρια και παλι για τον μπαλαρινο σου, καλλιτεχνικη φλεβα παιδι μου (ο μπαμπας ζωγραφιζει, ο γιος χορευει και η μαμα τρελενεται απο χαρα και τρεχει για βρακιαααααααααααααααααα), χαχαχαχααχχαχααχχαχχαααχχα.......!!!!!!!!!!!!!

Συμπεθερακιιιιιιιι μου περαστικα στο γιαβρι σου και αυριο ολα θα ειναι καλυτερα.

χαχαχαχαχααααααααααα!!!!!!

Καληνυχτα καλο μου κοαλακι!!!!!!Ονειρα γλυκα καλη ξεκουραση και φιλακια ρουφηχτα στο φουρτουνακι σου!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Ααααααααααααααααα!!!!

καλως το μποτσακι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ολαααααααααααα τελειααααααααααααα!!!!!!!!!!!!τον ειδες τον μπεμπαρο σουυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!ααχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!τελειαααα νεααααα!!!σου γυφαν και οι κυστουλες!!!!!!!!σουπερρρρρρρρρρρ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αυτο που κατι σε πιεζει το ενιωσα και εγω πριν καμια βδομαδουλααα!!!ο μπεμπακος σου ειναι:D:D:D:D:D:D!!!!!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

πατουσιτσα μου ειχες κι αλλη εγκυμοσυνη? αυτο δε το θυμομουν! παλινδρομη? εγω ειμαι στην 21η μερα!!

Συμπεθερα μου τι να πω, αντισκηνο στο νοσοκομειο στησε!! πφφφφφφ,περαστικα να ειναι μη ταλαιπωρηθεις παλι και να μην αποχωριστεις το κοριτσακι σου!!

ναι αγορομαμμυ μου,πριν 1 χρονο!παλινδρομη στην 8η εβδομαδα.

τι κυκλο εχεις?????????28αρη?????????:D:D:D:D:D

αντε να δουμε!!!!!!να εχουμε ευχαρισταααα!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D

d.gif

καλο ξημερωμα κοαλακι μου!!!!!!!!!!!!!!φιλακια πολλα σε σενα και στην φουρτουνα σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

θα τα πουμε αυριο!!!!!!!!!!!!!!!!!

d.gif

Τώρα μπήκα! Έβαλα και κοιτούσα ταινία στο λάπτοπ. Το εχω σε ένα τραπεζάκι δίπλα στο κρεβάτι και απλωνω σστο πλάι!

Πατουσιτσα μου εγώ στην βδομάδα σου μπορεί.να έκανα και τρις μέρες να τον καταλάβω και ούτε τον.έπιανα. από τις 18 άρχισα.να τον νιώθω καλά καλά και τώρα τον νιώθω συνέχεια. Β' επιπέδου θα κάνω την 1η Αυγούστου.

Τα εξογκώματα που νιώθεις είναι το μικρό. Εμένα χθες μαζεύτηκε πάνω δεξιά και έτσι όπως τεντωνοταν είπα πάει θα βγει απ'εξω! Και πολλές φορές όταν έρχεται πάνω με πονάει αφαπος μου σαν να τραβιέται και να τεντώνεται. Παντός όταν πάει κάτω δεξιά μου πατάει τα νεύρα και πονάω και πολλές φορές μου μουδιαζει το ποδι.

Μποτσακι αν τώρα είναι 400 γρ το μικρό σου το δικό μου πόσο μπορεί να είναι Ο γιατρός μου είπε πως θα αρχίσουμε να τον ζυγηζουμε μετά τη Β' επιπέδου. Λογικά τότε ο δικός μου θα είναι καπου στα 600 γρ; Τώρα παντός είναι πάνω από 300 γρ. Σίγουρα.. Λόγω της βδομάδας του όχι της βδομάδας κύησης. Εγώ μπαίνω στις 21 τη δευτέρα και αυτός αύριο! Ο άντρας μου!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

ναι αγορομαμμυ μου,πριν 1 χρονο!παλινδρομη στην 8η εβδομαδα.

τι κυκλο εχεις?????????28αρη?????????:D:D:D:D:D

αντε να δουμε!!!!!!να εχουμε ευχαρισταααα!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D

μπααα δεν εχω τοσο σταθερο, γυρω στις 30 με 32 μερες! οποτε περιμενω σε μια εβδομαδα (Πεμπτη) και αν θα εχω καθυστερηση να παω Δευτερα για χοριακη!!!! πωπω θα ξαναπω οτι παραειμαι αισιοδοξη απο τη μια απο την αλλη προσπαθω να συγκρατηθω για να μη στενοχωρηθω αν δεν ειμαι εγκυος!! Ο αντρουλης σου ποσο θα κατσε πατουσιτσα μου?

to1Np2.png

KCkop2.png

μπααα δεν εχω τοσο σταθερο, γυρω στις 30 με 32 μερες! οποτε περιμενω σε μια εβδομαδα (Πεμπτη) και αν θα εχω καθυστερηση να παω Δευτερα για χοριακη!!!! πωπω θα ξαναπω οτι παραειμαι αισιοδοξη απο τη μια απο την αλλη προσπαθω να συγκρατηθω για να μη στενοχωρηθω αν δεν ειμαι εγκυος!! Ο αντρουλης σου ποσο θα κατσε πατουσιτσα μου?

Εγω είχα κυκλο 27 με 29 μέρες. Την καθυστερηση την μέτρησα από την 29η και μετά. Γι'αυτό μου ξεκίνησαν τα συμπτώματα την μερα που περίμενα περίοδο λόγο μεγάλου κύκλου. Αφού σας είπα 1η Απριλίου έμαθα πως είμαι έγκυος και 2 Απριλίου μπήκα στον Δευτερο!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

ηρθε που λες αγορομαμμυ μου......και τα ματια του καρφωμενα στην κοιλια μου.......μου λεει με χαρα!!!!αγαπη μου,ποσο φουσκωσες????χαχαχαχααχαχχα!!!καμαρωνε!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D

τωρα θα παρει αδεια 26 του μηνα και θα παμε στο χωριο!για 1 βδομαδα τελικα....τωρα ποτε θα ξαναφυγει δεν ξερω!!!!

αντε να εχει φυτρωσει το μωρακι σου στην φωλιτσα του!!!!!!!!!!αχχχχχ!!!!!!!τι καλαααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ειχατε συχνες επαφες στις γονιμες?????

d.gif

τωρα το ειδα......400γραμμαρια ειναι ο μπεμπακος μας μποτσακι μου??????

ωρεεεεεεεεεεεεεεε τι γαμπρο θα κανωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...