Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Tσουχτρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες μουυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!

Φιλεναδιτσες μουυυυυυυυυ!!!!

Κατεφτασε η κουτεγκωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!

Ολα καλαααααααααα!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D

Το παιδακι μου ειναι μια χαρα!!!Εχει υψος 22εκ. και βαρος 400γρ.!!!

Τρομπονακι οπως το ελεγα.Ο γιατρος μου εδωσε να κανω ζαχαρο την απλη λογω κιλων,και απο αυριο αλλαζω και το χαπι του θυρ.γιατι δεν εχει πεσει κατω απο 2.5.

Επισης ο μπεμπης μου ειχε λυγησει το ποδαρακι του προς τα πισω και επιανε με το χερακι του τον αστραγαλο του!!!!Θα γινει μεγας μπαλαρινος!!!!

Αυτα τα πνευματα τελικα ειναι πολυυυυυυυυ μεγαλα....!!!!!!!

Μπραβοοοοοοοοοοοο μποτσακι μουυυυυυυυυ......!!!!!!!!

Ο μπεμπαρος μας ειναι μεγαααααααλος....!!!!!!!!!

Ολα καλα θα πανε.....συγχαρητηρια.......!!!!!!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Tσουχτρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες μουυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!

Φιλεναδιτσες μουυυυυυυυυ!!!!

Κατεφτασε η κουτεγκωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!

Ολα καλαααααααααα!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D

Το παιδακι μου ειναι μια χαρα!!!Εχει υψος 22εκ. και βαρος 400γρ.!!!

Τρομπονακι οπως το ελεγα.Ο γιατρος μου εδωσε να κανω ζαχαρο την απλη λογω κιλων,και απο αυριο αλλαζω και το χαπι του θυρ.γιατι δεν εχει πεσει κατω απο 2.5.

Επισης ο μπεμπης μου ειχε λυγησει το ποδαρακι του προς τα πισω και επιανε με το χερακι του τον αστραγαλο του!!!!Θα γινει μεγας μπαλαρινος!!!!

μπραβο μποτσακι μου!!!! υπεροχα νεα!! καλε για το Μεντρανο ετοιμος ο μπεμπης να κανει τα ακροβατικα!!!!!!!!! αντε ευχομαι να ειναι καλες και οι εξετασεις του χαζαρου!!!!!!!! μπραβο μποτσακι μου, δωσε ενα φιλακι στον μικρουλη!!!:D:D

to1Np2.png

KCkop2.png

Θα το πω το πιο κλασικο για πολλοστη φορα, μηπως ειναι δοντια η καποια ιωσουλα που τον κανει ανησυχο. Αφου κοιμηθηκε χωρις δυσκολια σημαινει πως οτι ηταν περασε...

Στα γραφω αυτα απο προσωπικη πειρα, η μαριαννα ποτε μεχρι τώρα δεν αρρωστησε αλλα μολις εχουμε επερχομενο δοντι εκει εχουμε 1-2 διαροιες και φυσικα καταροη.

Περαστικα σας...!!!!!!!

ημουν καπως ετσι κι εγω προχθες και ο αντρας μου!! οποτε μαλλον τον κολλησαμε κατι ελαφρυ ειπε η παιδιατρος! επισης τις τελευταιες μερες του κοψαμε το εμφιαλωμενο νερο και βαλαμε βρυσης και δεν ξερω αν τον πειραξε αυτο! μπορει να ειναι και δοντακια αλλα σε αυτο εχω παψει να ελπιζω πλεον!!! και τον προηγουμενο μηνα μυξουλες και τελικα τιποτα, ηταν κρυωματακι μαλλον!! θα δειξει πως θα ειναι αυριο!! ευχαριστω για τη συμπαρασταση καλε μου συμμαχε:D:Dεσυ πως εισαι σημερα? οι πονοι υποχωρουν?

to1Np2.png

KCkop2.png

μην ανησυχεις, αν ειχε συμβει κατι θα ειχες οπωσδηποτε καποιο συμπτωμα, ειναι μεν μικρη και μπορει να κινειται και να πηγαινει οπου θελει αλλα ειναι και αρκετα μεγαλη ωστε αν συμβει κατι να σου δωσει σημαδια!! φαε λιγη σοκολατα να την ξυπνησεις!!! μηπως της επεσαν βαρια της καημενης ολα αυτα που τσακιζες τοσες μερες και ακομα χωνευει το κοριτσι μας?? πιες και μια σοδα!!!!!:D:D:D:D

αχαχαχαχαχαχαχαχ!!!!λες νατο βαρυνα το κοριτσι μου????ιχιχιχχιχιχιχ!!σα βοδι τρωω!!!!

σημαδια οταν λες σε αυτο το τριμονο???

γιατι στην πρωτη μου εγκυμοσυνη στο πρωτο τριμηνο,ειχα κραμπουλες αρκετες αλλα δεν πηγε το μυαλο μου τοτε...δεν ειχα αιμοραγιες και τετοια!τιποτα!

μαναρακι μου,σε ποια μερα του κυκλου σου εισαι??????

πωπω..........πλι εχασα επεισοδια!!!!!!!!πππφφφφφφφφ!!!!!!!!:(:(:(:confused::confused::confused:

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

ημουν καπως ετσι κι εγω προχθες και ο αντρας μου!! οποτε μαλλον τον κολλησαμε κατι ελαφρυ ειπε η παιδιατρος! επισης τις τελευταιες μερες του κοψαμε το εμφιαλωμενο νερο και βαλαμε βρυσης και δεν ξερω αν τον πειραξε αυτο! μπορει να ειναι και δοντακια αλλα σε αυτο εχω παψει να ελπιζω πλεον!!! και τον προηγουμενο μηνα μυξουλες και τελικα τιποτα, ηταν κρυωματακι μαλλον!! θα δειξει πως θα ειναι αυριο!! ευχαριστω για τη συμπαρασταση καλε μου συμμαχε:D:Dεσυ πως εισαι σημερα? οι πονοι υποχωρουν?

Χμμμ....αν ειχατε συμπτωματα και εσεις μαλλον θα κολλησε κατι η πολυ πιθανον και απο την εναλλαγη του νερου οπως λες, οι ιωσουλες και το νερακι συνηθως εχουν γαστρεντερολογικα προβληματακια...αλλα με λιγο προσοχη ολα περνανε.

Εγω πονεσα σημερα αρκετα σε σημειο να ξαναπαω στο νοσοκομειο αλλα ΕΥΤΥΧΩΣ περασε μετα απο ωρα, απλα τρομοκρατηθηκα διοτι φοβαμαι τη σκωληκοειδη αποφυση που ΔΥΣΤΥΧΩΣ χρηζει ιδιαιτερης προσοχης...!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Αυτα τα πνευματα τελικα ειναι πολυυυυυυυυ μεγαλα....!!!!!!!

Μπραβοοοοοοοοοοοο μποτσακι μουυυυυυυυυ......!!!!!!!!

Ο μπεμπαρος μας ειναι μεγαααααααλος....!!!!!!!!!

Ολα καλα θα πανε.....συγχαρητηρια.......!!!!!!!!!!!!!!!

Πολυυυυυ μεγαλα!!!!!!!!!!

Ευχαριστω καλο μου κοαλακι,δεν του βρηκε ουτε τις κυστουλες μου ειπε!!!!:D:D:D:D:D

1sh1p2.png

μπραβο μποτσακι μου!!!! υπεροχα νεα!! καλε για το Μεντρανο ετοιμος ο μπεμπης να κανει τα ακροβατικα!!!!!!!!! αντε ευχομαι να ειναι καλες και οι εξετασεις του χαζαρου!!!!!!!! μπραβο μποτσακι μου, δωσε ενα φιλακι στον μικρουλη!!!:D:D

Ευχαριστω αγορομαμυ μου!!!Κι εσυ να μου φιλησεις τον Δημητρακη και περαστικουλια!!!!!

1sh1p2.png

Πολυυυυυ μεγαλα!!!!!!!!!!

Ευχαριστω καλο μου κοαλακι,δεν του βρηκε ουτε τις κυστουλες μου ειπε!!!!:D:D:D:D:D

Ααααααααααααααααα εξαφανιστηκαν.........και οι κυστουλες....?????

Εεεε αυτα ειναι νεαααααα.......!!!!!!!!!!! Μπραβο μπραβο μπραβο...

Ερχεται, ερχεται, ερχεται ο μπαλαρινος.....!!!!!!!!!!!

Πατουσιτσααααααααααααααα η μπαλαρινα κοιμηθηκεεεεε.....???????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοριτσια ο γιατρος μου ειπε οτι ειναι νωρις ακομα,κι οτι αυτο το γουργουρητο που ακουω ειναι ο μωρακι μου το οποιο δεν θα το ακουω και καθε μερα!!!Απο τον αλλο μηνα και μετα θα το καταλαβω καλα!!!

Επισης το παιδι ειναι 2 με 3 εβδομαδες μεγαλυτερο απο μενα!!!

Παιδι θα κανω εγω η το ανθρωπακι της μισελεν???:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Μετα μπηκα μια βολτα στα Λητω και πηρα ενα παντελονακι και χαθηκα η δολια!!!:confused::confused::confused::confused::confused::confused:

1sh1p2.png

Κοριτσια ο γιατρος μου ειπε οτι ειναι νωρις ακομα,κι οτι αυτο το γουργουρητο που ακουω ειναι ο μωρακι μου το οποιο δεν θα το ακουω και καθε μερα!!!Απο τον αλλο μηνα και μετα θα το καταλαβω καλα!!!

Επισης το παιδι ειναι 2 με 3 εβδομαδες μεγαλυτερο απο μενα!!!

Παιδι θα κανω εγω η το ανθρωπακι της μισελεν???:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Μετα μπηκα μια βολτα στα Λητω και πηρα ενα παντελονακι και χαθηκα η δολια!!!:confused::confused::confused::confused::confused::confused:

Τελικα εισαι πολυυυυ κουτεγκω....!!!!!!!!

Απο εσενα ειναι μεγαλυτερο το μωρακι σου...και οχι απο την ηλικια κυησης σου.....??????? αχαχαχχαχαχχαχαχχαχαχαχαχαχαχα......!!!!!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Χμμμ....αν ειχατε συμπτωματα και εσεις μαλλον θα κολλησε κατι η πολυ πιθανον και απο την εναλλαγη του νερου οπως λες, οι ιωσουλες και το νερακι συνηθως εχουν γαστρεντερολογικα προβληματακια...αλλα με λιγο προσοχη ολα περνανε.

Εγω πονεσα σημερα αρκετα σε σημειο να ξαναπαω στο νοσοκομειο αλλα ΕΥΤΥΧΩΣ περασε μετα απο ωρα, απλα τρομοκρατηθηκα διοτι φοβαμαι τη σκωληκοειδη αποφυση που ΔΥΣΤΥΧΩΣ χρηζει ιδιαιτερης προσοχης...!!!!!!!

Κοαλακι μου να προσεχεις λιγο τους πονους για την σκωλ. γιατι ειναι πολυ υπουλη κοριτσακι μου!!!Καλυτερα να πας νοσοκομειο παρα να το ρισκαρεις!!!!

Βρε κοριτσια ο λωρος ηταν πολυ κοντα στο λαιμουδακι του και φοβηθηκα αλλα ο γιατρος μου ειπε οτι αυτα κανουν χιλιαδες βολτες και τυλιγονται και ξετυλιγονται!!!!!!

1sh1p2.png

Τελικα εισαι πολυυυυ κουτεγκω....!!!!!!!!

Απο εσενα ειναι μεγαλυτερο το μωρακι σου...και οχι απο την ηλικια κυησης σου.....??????? αχαχαχχαχαχχαχαχχαχαχαχαχαχαχα......!!!!!!!!!!!!!!

χαχαχαχαχχαχαχαααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!

Καλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!

Αυτο εννουσα απλα βαριομουνα να το γραψω!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

χαχαχαχαχαααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!

Τερας ειναι κοαλακι μου???????

1sh1p2.png

Κοαλακι μου να προσεχεις λιγο τους πονους για την σκωλ. γιατι ειναι πολυ υπουλη κοριτσακι μου!!!Καλυτερα να πας νοσοκομειο παρα να το ρισκαρεις!!!!

Βρε κοριτσια ο λωρος ηταν πολυ κοντα στο λαιμουδακι του και φοβηθηκα αλλα ο γιατρος μου ειπε οτι αυτα κανουν χιλιαδες βολτες και τυλιγονται και ξετυλιγονται!!!!!!

Ναι μποτσακι μου κανουν χιλιαδες σβουρες οπως σου ειπε ο γιατρος και ανα πασα στιγμη μπορει να τυλιχθουν και αλλη φορα η να ξετυλιχθουν εντελως.

Οι φυσιολογικες περιτυλιξεις ειναι 2, πανω απο 2 θεωρειται επικυνδυνο...η μαριαννα μου ειχε στον τελευταιο υπερηχο 2 και γεννηθηκε με 4.

Ναι ναι θα οροσεξω ιδιαιτερα τους πονους...

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

αχαχαχαχαχαχαχαχ!!!!λες νατο βαρυνα το κοριτσι μου????ιχιχιχχιχιχιχ!!σα βοδι τρωω!!!!

γιατι στην πρωτη μου εγκυμοσυνη στο πρωτο τριμηνο,ειχα κραμπουλες αρκετες αλλα δεν πηγε το μυαλο μου τοτε...δεν ειχα αιμοραγιες και τετοια!τιποτα!

πωπω..........πλι εχασα επεισοδια!!!!!!!!πππφφφφφφφφ!!!!!!!!:(:(:(:confused::confused::confused:

πατουσιτσα μου ειχες κι αλλη εγκυμοσυνη? αυτο δε το θυμομουν! παλινδρομη? εγω ειμαι στην 21η μερα!!

Συμπεθερα μου τι να πω, αντισκηνο στο νοσοκομειο στησε!! πφφφφφφ,περαστικα να ειναι μη ταλαιπωρηθεις παλι και να μην αποχωριστεις το κοριτσακι σου!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!Δεν γινεται να το ακους καθε μερα απο τωρα!!!Μπορει για αρκετες μερες να μην το καταλαβαινεις!!

Ειναι μικρουλια ακομα!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...