Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχαχα αυτό το τελευταίο ήταν αστείο!

Αγορομάμμυ μου καλή, εγώ κατά καιρούς άκουγα διάφορα. Οτι τα δοντάκια κάνουν διάρροιες, μύξες, μέχρι και σύγκαμα- ιδιαίτερα λεει στα κορίτσια γιατί εκείνη την εποχή που βγαίνει το δόντι τα ούρα είναι πιό όξινα..-

Στη δικιά μου κόρη και στα ανίψια μου, ποτέ δεν παρατήρησα τίποτε από όλα, οπότε τί να σου πω, ίσως ήμουν τυχερή!! Αλλά πάλι δε νομίζω..

συμφωνω οτι πολλα απο αυτα που ακουγονται ειναι δοξασιες των παλιων! ομως αυτο με τις μυξουλες το ακουω πολυ συχνα! με ειχε προειδοποιησει και η παιδιατρος για αυτο! θα δειξει!! καλα τωρα αυτο που εχει ο μικρος δεν πιστευω κι εγω οτι ειναι δοντακι!! ευχομαι μονο να μη συνεχιστει!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Γεια σας! Ήμουνα καλύτερα και μαγειρεψα και εγώ γεμιστα σε.ένα μικρό ταψάκι που χωράει ίσα ίσα 6 ντομάτες. Τώρα ξάπλωσα πάλι. Εγώ θα εχω και για αύριο φαγάκι και αυτοί ας κανουν ότι θέλουν.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

συμφωνω οτι πολλα απο αυτα που ακουγονται ειναι δοξασιες των παλιων! ομως αυτο με τις μυξουλες το ακουω πολυ συχνα! με ειχε προειδοποιησει και η παιδιατρος για αυτο! θα δειξει!! καλα τωρα αυτο που εχει ο μικρος δεν πιστευω κι εγω οτι ειναι δοντακι!! ευχομαι μονο να μη συνεχιστει!!

Κάπου διαβασα οτο το πρωτο σύμπτωμα και πιο πιστικο είναι τα σαλακια. Εγώ παντός σε καποια που ζοριζομουν σήκωνα και πυρετό!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

να μαι και γω κορισιαααααα!!!!εκανα δουλιτσες!εβρασα 3 καλαμποκια να φαω!!!!

κοριτσια εχω ανησυχια,σημερα για την μικρη μου.......δεν την πιανω εδω και 2 μερες!!!

περιμενουμε τη συμπεθερα μου,να μας πει τα καμωματα του γιου της!!!!!!!χιχιχιχιχιχιχιχι!!!!!!!!!!!θα εχει τρελαθει!!!!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

να μαι και γω κορισιαααααα!!!!εκανα δουλιτσες!εβρασα 3 καλαμποκια να φαω!!!!

κοριτσια εχω ανησυχια,σημερα για την μικρη μου.......δεν την πιανω εδω και 2 μερες!!!

περιμενουμε τη συμπεθερα μου,να μας πει τα καμωματα του γιου της!!!!!!!χιχιχιχιχιχιχιχι!!!!!!!!!!!θα εχει τρελαθει!!!!!!!!!!!!

Είναι μικρά ακόμα τα μπεμπουλια μας και όταν πάνε πίσω πίσω δεν τα πιάνουμε. Εγώ παρότι καταλαβαίνω που είναι πολλές φορές η κοιλιά μου είναι μαλακή!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

ελλη μου,ποτε ειναι να κανεις την β'επιπεδου????εχεις κλεισει ραντεβου???

d.gif

Είναι μικρά ακόμα τα μπεμπουλια μας και όταν πάνε πίσω πίσω δεν τα πιάνουμε. Εγώ παρότι καταλαβαίνω που είναι πολλές φορές η κοιλιά μου είναι μαλακή!

Ναι μωρε ειναι μωρουλια τα μαναρακια μας!!!!:P απλα μου καοφαινεται που δεν την πιανω εδω και 2 μερες!!!

εν τω μεταξυ περνω και την πιεση μου,μια χαρα ολα καλα!και δεν εχω και ταχυκαρδια απο χθες!95 παλμοι απο χθες.......κοιταξε να δεις τι επαθα...!!!!!!χαχαχαχαχαχα!!!!θα ανησυχω γιατι δεν εχω ταχυκαρδια!!!!χαχαχαχαχα!!!!εσυ τον μπεμπακο σου τον καταλαβαινες καθημερινα σε σχεση με την δικη μου εβδομαδα?

d.gif

καλησπερα κοριτσουδια!! Ελλη μου ναι τα σαλια ειναι το πιο κλασσικο αλλα εμενα εχει πολλα σαλια απο 4 μηνων οποτε δε μετραει στην περιπτωση μας! ασε που τωρα που προσπαθει να μιλαει εχει πολλα σαλια επισης!! καλοφαγωτα τα γεμιστα, ζηλεψα!!!

Πατουσιτσα μου μην ανησυχεις, μια χαρα θα ειναι η μπουμπουκα απλα ακομα εχει περιθωριο για κωλοτουμπες!! Το μποτσακι αργησεεεε θα βολταρουν στην Αθηνα!!!

Καλε συμπεθεραααααααααααααα που εισαι?????

to1Np2.png

KCkop2.png

καλησπερα κοριτσουδια!! Ελλη μου ναι τα σαλια ειναι το πιο κλασσικο αλλα εμενα εχει πολλα σαλια απο 4 μηνων οποτε δε μετραει στην περιπτωση μας! ασε που τωρα που προσπαθει να μιλαει εχει πολλα σαλια επισης!! καλοφαγωτα τα γεμιστα, ζηλεψα!!!

Πατουσιτσα μου μην ανησυχεις, μια χαρα θα ειναι η μπουμπουκα απλα ακομα εχει περιθωριο για κωλοτουμπες!! Το μποτσακι αργησεεεε θα βολταρουν στην Αθηνα!!!

Καλε συμπεθεραααααααααααααα που εισαι?????

αγορομμαμυ μου,καλησπερααααα!!!!καλα εισαι?????ο μπεμπακος μας καλα ειναι????ππω σαλακια!!!ιχιχιχχιχιχι!!!τρελαινομαι!!!!:D:D:D

περιθωριο εχει η δεσποινιδα,αλλα γιατι δεν την πιανω....?πριν την επιανα καθημερινα...εδω και 2 μερες αφαντη!:(:(:(

d.gif

Διαφημίσεις

Εδωωωωωωω ειμαι συμπεθερακι μου, πηγα βολτα τη μαριαννα, ηρθαμε την μπανιαρισα, την ταισα και τωρα θα την κοιμησω...αργησαμε λιγο σημερα...

Περαστικαααααα στο γαμπρουλη μας.....

Ειναι καλυτερα.....?????

Μποτσακιιιιιιιιιι μου που εισαι...?????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

αγορομμαμυ μου,καλησπερααααα!!!!καλα εισαι?????ο μπεμπακος μας καλα ειναι????ππω σαλακια!!!ιχιχιχχιχιχι!!!τρελαινομαι!!!!:D:D:D

περιθωριο εχει η δεσποινιδα,αλλα γιατι δεν την πιανω....?πριν την επιανα καθημερινα...εδω και 2 μερες αφαντη!:(:(:(

μην ανησυχεις, αν ειχε συμβει κατι θα ειχες οπωσδηποτε καποιο συμπτωμα, ειναι μεν μικρη και μπορει να κινειται και να πηγαινει οπου θελει αλλα ειναι και αρκετα μεγαλη ωστε αν συμβει κατι να σου δωσει σημαδια!! φαε λιγη σοκολατα να την ξυπνησεις!!! μηπως της επεσαν βαρια της καημενης ολα αυτα που τσακιζες τοσες μερες και ακομα χωνευει το κοριτσι μας?? πιες και μια σοδα!!!!!:D:D:D:D

to1Np2.png

KCkop2.png

Εδωωωωωωω ειμαι συμπεθερακι μου, πηγα βολτα τη μαριαννα, ηρθαμε την μπανιαρισα, την ταισα και τωρα θα την κοιμησω...αργησαμε λιγο σημερα...

Περαστικαααααα στο γαμπρουλη μας.....

Ειναι καλυτερα.....?????

Μποτσακιιιιιιιιιι μου που εισαι...?????

ελα συμπεθερακι μου!! καλα ειναι ο γαμπρουλης, κοιμηθηκε, δε μου ξαναεκανε κακα απο τις 5 30 το απογευμα, ηταν σχετικα ανησυχος, ηθελε ολο αγκαλιτσα, ολα του εφταιγαν και μασουλουσε συνεχεια κατι, ισως τον πονουσαν και τα ουλα του! δε του εφταναν ολα τ'αλλα του καημενου μου! ευτυχως ηπιε το γαλατακι του και κοιμηθηκε με ηρεμια!! αχ δωσε ενα μεγαλο φιλακι στη φουρτουνιτσα μας!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

ελα συμπεθερακι μου!! καλα ειναι ο γαμπρουλης, κοιμηθηκε, δε μου ξαναεκανε κακα απο τις 5 30 το απογευμα, ηταν σχετικα ανησυχος, ηθελε ολο αγκαλιτσα, ολα του εφταιγαν και μασουλουσε συνεχεια κατι, ισως τον πονουσαν και τα ουλα του! δε του εφταναν ολα τ'αλλα του καημενου μου! ευτυχως ηπιε το γαλατακι του και κοιμηθηκε με ηρεμια!! αχ δωσε ενα μεγαλο φιλακι στη φουρτουνιτσα μας!!!

Θα το πω το πιο κλασικο για πολλοστη φορα, μηπως ειναι δοντια η καποια ιωσουλα που τον κανει ανησυχο. Αφου κοιμηθηκε χωρις δυσκολια σημαινει πως οτι ηταν περασε...

Στα γραφω αυτα απο προσωπικη πειρα, η μαριαννα ποτε μεχρι τώρα δεν αρρωστησε αλλα μολις εχουμε επερχομενο δοντι εκει εχουμε 1-2 διαροιες και φυσικα καταροη.

Περαστικα σας...!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Tσουχτρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες μουυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!

Φιλεναδιτσες μουυυυυυυυυ!!!!

Κατεφτασε η κουτεγκωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!

Ολα καλαααααααααα!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D

Το παιδακι μου ειναι μια χαρα!!!Εχει υψος 22εκ. και βαρος 400γρ.!!!

Τρομπονακι οπως το ελεγα.Ο γιατρος μου εδωσε να κανω ζαχαρο την απλη λογω κιλων,και απο αυριο αλλαζω και το χαπι του θυρ.γιατι δεν εχει πεσει κατω απο 2.5.

Επισης ο μπεμπης μου ειχε λυγησει το ποδαρακι του προς τα πισω και επιανε με το χερακι του τον αστραγαλο του!!!!Θα γινει μεγας μπαλαρινος!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...