Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σου may μου, καλη δυναμη με τοσο τρεξιμο και καλα αποτελεσματα στις υπολοιπες εξετασεις!!!

Κοριτσια εγω με τον μικρο δεν πηγαμε τη βολτα τελικα γιατι εχει κανει καποιες φορες κατι σαν διαρροια και ειπαμε να μη βγουμε, αφηστε που εκει που ηταν να παμε εχουν 2 μωρακια, οποτε δεν ρισκαρα να τα κολλησουμε!

to1Np2.png

KCkop2.png

Ελα MAY πώς είσαι εσύ; Πας καλύτερα έτσι; δεν πειράζει αν σε χάσαμε λιγάκι αφού είσαι καλά και σηκώθηκες!!!

31 του μηνός έχεις ραντεβού;

31 έχω ραντεβού με το γιατρό και υποθέτω θα κλείσουμε και τη β επιπέδου για λίγο μετά τον 15 Αυγουστο! Η Αγγελικούλα σου τι κάνει; Τελικά θα πάτε διακοπές στο εξοχικό της φίλης σου; Πότε;

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ μου, καλύτερα που δε βγήκατε, να είσαι σίγουρη! Ασε το μαναράκι σου να κάνει τα πρώτα του βηματάκια μες το σπίτι σήμερα!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Μαλλον την άλλη Τετάρτη θα φύγουμε για 3-4 μέρες στην φίλη μου... Το αναβάλλουμε λίγο και δεν φεύγουμε από σαβκο για να ξεκουραστει πρώτα ο άντρας μου και να παω και την γοργόνα σε μαθηματα κολυμβησης. Σήμερα την πήγα για δοκιμαστικό και της άρεσε και λεω Δευτερα κ Τεταρτη να την παω στο μαθημα και να φυγουμε μετα...

Διαφημίσεις

Μαλλον την άλλη Τετάρτη θα φύγουμε για 3-4 μέρες στην φίλη μου... Το αναβάλλουμε λίγο και δεν φεύγουμε από σαβκο για να ξεκουραστει πρώτα ο άντρας μου και να παω και την γοργόνα σε μαθηματα κολυμβησης. Σήμερα την πήγα για δοκιμαστικό και της άρεσε και λεω Δευτερα κ Τεταρτη να την παω στο μαθημα και να φυγουμε μετα...

Ααα τί ωραία!! Μπράβο!!! Έχετε κοντά σας πισίνα και την πηγαίνεις;

Μακάρι να της αρέσει! Είναι η τέλεια γυμναστική για μικρούς κ μεγάλους!! Θα το ευχαριστηθεί πολύ!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Εχουμε στο λιμάνι μια καφετερια με πισίνα και φέτος κάνουν εκεί τα πρωινά Ιουλίου και Αυγούστου 2 σύλλογοι (ναυτικός και γυμναστικός) μαθήματα κολύμβησης στα παιδιά με κάποιο συμβολικό αντίτιμο. Εμένα η κόρη μου επειδή της αρέσει το μπάνιο, έλεγα να την προσπαθήσω να βγάλουμε τα μπρατσάκια και είναι ευκαιρία τώρα με την πισίνα.

Αγορομάμυ κρύωσε το κοιλάκι του Δημητράκη;

Βαλτου κομπρεσούλα με οινόπνευμα και δώστου ελαφρυές σουπίτσες. Πήγες παιδίατρο;

ημουν κι εγω με τον αντρα μου λιγο με τα κοιλιακα μας προχθες χωρις διαρροια, μιλησα με την παιδιατρο κ μου ειπε μαλλον τον κολλησαμε κατι ελαφρυ. Μας ειπε και το γαλα να του το κανουμε ελαφρυ και θα ειμαστε σε επικοινωνια

to1Np2.png

KCkop2.png

ημουν κι εγω με τον αντρα μου λιγο με τα κοιλιακα μας προχθες χωρις διαρροια, μιλησα με την παιδιατρο κ μου ειπε μαλλον τον κολλησαμε κατι ελαφρυ. Μας ειπε και το γαλα να του το κανουμε ελαφρυ και θα ειμαστε σε επικοινωνια

Πολύ καλά σου είπε! Αραιωμένο το γαλατάκι του και αυριο θα είναι μια χαρά !

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

Αραιωμένο το γάλα, σωστά!!! Εγώ αυτό ποτέ δεν το τηρούσα όταν είχε διάρροιες γιατί στην αρχή δεν το ήξερα αλλά και γιατί έπινε πολύ γάλα! Το λιτρο δεν μας έφτανε για την επόμενη μέρα...Τώρα από περασμένο Σεπτέμβρη που την πήγα παιδικό μου το έχει λογοστέψει πολύ επειδή της έκοψα το μπιμπερό και βαριέται να το πιει με την κούπα... Την κυνηγάω να πιει 2 κούπες την ημέρα...Αλλά τρώει πολύ φέτα!

Καλά κ η δικιά μου από τότε που έκοψε το μπιμπερό, πίνει ούτε το μισό από αυτο που έπινε. Πρωί απόγευμα την κυνηγάω και γω, όχι για κούπες, βία πίνει δύο ποτήρια μικρά. Και από τυρί;; Αντε καμια φετα τυρί του τοστ και από γιαούρτι, ένα την εβδομάδα! Έτσι όμως είμαι και γώ! Με τα γαλακτιμικά έχουμε χωρίσει.....

78xyp2.png

RUAmp3.png

Αραιωμένο το γάλα, σωστά!!! Εγώ αυτό ποτέ δεν το τηρούσα όταν είχε διάρροιες γιατί στην αρχή δεν το ήξερα αλλά και γιατί έπινε πολύ γάλα! Το λιτρο δεν μας έφτανε για την επόμενη μέρα...Τώρα από περασμένο Σεπτέμβρη που την πήγα παιδικό μου το έχει λογοστέψει πολύ επειδή της έκοψα το μπιμπερό και βαριέται να το πιει με την κούπα... Την κυνηγάω να πιει 2 κούπες την ημέρα...Αλλά τρώει πολύ φέτα!

παλι καλα που πινει τοσο! αλλα σε αυτη την ηλικια τα κυνηγανε να πιουν μια κουπα με το ζορι!! επισης ρε κοριτσια μου ειπε η μανα μου και μια αλλη κοπελα οτι ειναι και συμπτωμα δοντιου. απλα δε νομιζω γιατι οπως ανεφερα ειχαμε κι εμεις κατι παρομοιο που εμεις με τον αντρα μου δε νομιζω να βγαζουμε δοντακια!!!:tongue::tongue:

to1Np2.png

KCkop2.png

παλι καλα που πινει τοσο! αλλα σε αυτη την ηλικια τα κυνηγανε να πιουν μια κουπα με το ζορι!! επισης ρε κοριτσια μου ειπε η μανα μου και μια αλλη κοπελα οτι ειναι και συμπτωμα δοντιου. απλα δε νομιζω γιατι οπως ανεφερα ειχαμε κι εμεις κατι παρομοιο που εμεις με τον αντρα μου δε νομιζω να βγαζουμε δοντακια!!!:tongue::tongue:

Αχαχα αυτό το τελευταίο ήταν αστείο!

Αγορομάμμυ μου καλή, εγώ κατά καιρούς άκουγα διάφορα. Οτι τα δοντάκια κάνουν διάρροιες, μύξες, μέχρι και σύγκαμα- ιδιαίτερα λεει στα κορίτσια γιατί εκείνη την εποχή που βγαίνει το δόντι τα ούρα είναι πιό όξινα..-

Στη δικιά μου κόρη και στα ανίψια μου, ποτέ δεν παρατήρησα τίποτε από όλα, οπότε τί να σου πω, ίσως ήμουν τυχερή!! Αλλά πάλι δε νομίζω..

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...