Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

χαχαχαχαχααααααααααααα!!!!!!

Θα το ηθελα πολυ αλλα προτιμω να το βαλω μολις γεννηθει!!!

Φοβαμαι μωρε αγορομαμυ μου!!!

Ειμαι ηλιθια????

όχι δεν είσαι ηλίθια αλλά μην αγχώνεσαι και στεναχωριέσαι χωρίς λόγο όμως όπως τις προάλλες που παρεπιπτόντως ξέχασα να στα χώσω!!!!!!!!! λοιπόν και πάει σε όλες σας αυτο....όποια ξανακούσω ότι ψάχνει στο ιντερνετ και διαβάζει διάφορα άσχημα και στεναχωριέται, σας υπόσχομαι ότι θα ψάξω να τη βρω και θα τη χαστουκίσω!!! Α!!!! και θα κάνω και αίτηση να της κοπεί το ιντερνετ δια παντός!!!!!!!!!!!! άντε τώρα γιατί α!!!!!!!!!!!!

ΥΓ: κράτα τις φωτο από αυχενική και β επιπέδου (αν έχεις) και βάλτες όταν γεννηθεί σε καδράκια στο δωμάτιό του μαζί με την πρώτη φωτό από το μαιευτήριο..εγώ έτσι σκέφτομαι να κάνω!! :D

xVmOp2.png

e9iXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

όχι δεν είσαι ηλίθια αλλά μην αγχώνεσαι και στεναχωριέσαι χωρίς λόγο όμως όπως τις προάλλες που παρεπιπτόντως ξέχασα να στα χώσω!!!!!!!!! λοιπόν και πάει σε όλες σας αυτο....όποια ξανακούσω ότι ψάχνει στο ιντερνετ και διαβάζει διάφορα άσχημα και στεναχωριέται, σας υπόσχομαι ότι θα ψάξω να τη βρω και θα τη χαστουκίσω!!! Α!!!! και θα κάνω και αίτηση να της κοπεί το ιντερνετ δια παντός!!!!!!!!!!!! άντε τώρα γιατί α!!!!!!!!!!!!

ΥΓ: κράτα τις φωτο από αυχενική και β επιπέδου (αν έχεις) και βάλτες όταν γεννηθεί σε καδράκια στο δωμάτιό του μαζί με την πρώτη φωτό από το μαιευτήριο..εγώ έτσι σκέφτομαι να κάνω!! :D

Ριξε......ριξε!!!!!!!!!!!

Τα θελω τα χαστουκια μου!!!!!!!!

1sh1p2.png

χαχαχαχαχααααααααααααα!!!!!!

Θα το ηθελα πολυ αλλα προτιμω να το βαλω μολις γεννηθει!!!

Φοβαμαι μωρε αγορομαμυ μου!!!

Ειμαι ηλιθια????

καλα κι εγω στον υπολογιστη που εχω σπιτι και δε το βλεπει κανεις το ειχα και χαιρομουνα!!! ουτε σε facebook και τετοια εβαζα, ειπαμε μη το παρακανουμε!!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

καλα κι εγω στον υπολογιστη που εχω σπιτι και δε το βλεπει κανεις το ειχα και χαιρομουνα!!! ουτε σε facebook και τετοια εβαζα, ειπαμε μη το παρακανουμε!!!!

οχι οχι κι εγω fb δε θα βάλω..εδώ δεν έχω βάλει με τον άντρα μου (ακόμα)!!! :tongue::tongue: άσε που προσωπικά την εγκυμοσύνη μου δεν την έχω "ανακοινώσει" μέσω fb (ξέρεις με κάποια φωτο ή κάτι παρόμοιο), φίλοι δλδ με τους οποίους μπορεί να μιλάω που και που αλλά δε βλεπόμαστε συχνα δεν το ξέρουν ακόμα!

xVmOp2.png

e9iXp3.png

Διαφημίσεις

οχι οχι κι εγω fb δε θα βάλω..εδώ δεν έχω βάλει με τον άντρα μου (ακόμα)!!! :tongue::tongue: άσε που προσωπικά την εγκυμοσύνη μου δεν την έχω "ανακοινώσει" μέσω fb (ξέρεις με κάποια φωτο ή κάτι παρόμοιο), φίλοι δλδ με τους οποίους μπορεί να μιλάω που και που αλλά δε βλεπόμαστε συχνα δεν το ξέρουν ακόμα!

καλα κανεις!! εμεις εδω δε μπορουμε να κρυφτουμε! οχι οτι με πειραζε, απο την αρχη το ελεγα. καλα πολλοι δεν ειχε τυχει να με δουν εγκυο και τωρα με βλεπουν με τον μικρο και με ρωτουν αν ειναι δικο μου!

to1Np2.png

KCkop2.png

Ουφ κορίτσια πριν λίγο γυρίσαμε από πισίνα...Περιμέναμε να τελειώσουν 3 γκρουπάκια μαθητών για να της κάνουν δοκιμαστικό 1 λεπτού διάρκειας και να μου πει η δασκάλα "οκ, είναι συνεργάσιμη, υπακούει! Φερτην από δευτέρα...¨ήμασταν εκεί 2,5 ώρες...βαρέθηκε, κουράστηκε η μικρή αλλά μετά την βούτηξα στη πισίνα κρατώντας την από το χέρι και το ευχαριστήθηκε!!!

Και εγώ του παιδιού δεν εχω βάλει καμία φωτό στο fb!!!

Μόνο δικές μας,λίγες μεν αλλά σαν ζευγάρι!

Διαφημίσεις

Κοριτσουδια μου γλυκα τι κανετε?? Εμεις καλα, φαγαμε και σκασαμε!! Ψαρακι ειχαμε με βλητα και χωριατικη, πολυ ζαρζαβαρικο, ολα τα καλουδια απο τον κηπο μας! και ψαρακι ψαρεμενο απο τον αντρα μου, σφυριδουλα!!! γιαμιιιι ηταν υπεροχη!! Σε λιγο θα φυγουμε βολτιτσα και θα γυρισουμε το βραδακι, θα μιλησουμε μετα τις 10 παλι φιλεναδιτσες μου!

to1Np2.png

KCkop2.png

Που λέτε καλά μου κοριτσάκια, εγώ χάθηκα διότι με τη δουλειά και το πιο ενεργητικό απογευματινό πρόγραμμα, δεν έχω πάρα πολύ ελευθερο χρόνο όπως πριν!

Πήγα στην αιματολόγο μου χτες, θα τη βλέπω ανα 2μηνο να μου ρυθμίζει τη δόση της ένεσης, έκανα εξετάσεις θυροειδή- θα βγουν αυριο τα αποτελέσματα- να δούμε αν ρυθμίστηκε η tsh, και κατα τα άλλα περιμένω να έρθει το τέλος του μήνα,31, να δώ το μωράκι μου!

Εδώ, πως πάνε τα κέφια;; Ngn1980, Έλλη,, στο κλάμπ των κρεβατωμένων!

Υπομονή κ ο καιρός περνάει!

Κοαλάκι, θαυμάζω το χιούμορ και την ψυχραιμία σου, μπράβο κορίτσι μου, θα σου πάνε όλα καλά γιατί έχεις θετική σκέψη!!

Μποτσάκι είσαι στο γιατρό τώρα! Περιμένουμρ νεάκια!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ, υπεροχα νεα από τον ουρολόγο!! Θετική σκέψη κ για σένα για να ερθουν τα καλύτερα!!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ, ξερω καλά από τσαπατσούλες πεθερές! Υπομονή και σύντομα θα φύγει..

ΜΑΡΑΚΙ διάβασα οτι σε έχουμε χάσει!! Ελπίζω όλα να είναι καλά!

ΣΟΤΣΑΦΙ, ΧΡΥΝΤΙΜ, τι κάνετε κορίτσια μου;!

ΓΙΟΛΑ, ευχομαι αυτοί οι πόνοι να μή σε έχουν ξαναπιάσει και να αισθάνεσαι πολύ καλύτερα! Και σύντομα να ξερεις με βεβαιότητα το φύλο!!

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ με το καλό να δεχτείς την αδερφούλα σου!

Η μία επίσκεψη μετά την άλλη, ετσι για να χεις παρεούλα!

ΘΑΛΕΙΤΣΑ, υπομονή με τα δοντάκια! Μπόρα είναι και όταν περασει, δε θυμάσαι τίποτα!!

Ελπίζω να μήν ξεχνάω καμία ε;;;! !!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...