Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Καλα ειμαστε.....σημερα δεν ποναω....!!!!

Η μαριαννα κυλιεται στον καναπε, ως συνηθως...

Τωρα θα την ετοιμασω να φαει....κοτοσουπα με χυλοπιτες...

Καλη επιτυχιαααααααααα.....!!!!!!!! Ολα θα πανε καλα.....!!!!!!!!

Μας εχεις στο πλευρο σου....γιαυτο σου λεω παρε πολλααααα βρακιααααααα και για εσενα που θα κατουρηθεις και για εμας......!!!!!!!!!!!

Χαχαχαχαχαχααααααα!!!

Ε,θα παρω τοτε!!!:P:p:p:p

Φιλακια στο Μαριαννακι μας!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τί να πώ Ellie μου. Λες και δεν πρόκειται για το εγγόνι της. Ας όψεται που τους έχεις ανάγκη.

Εμένα προχτές που είχαμε πάει για ΣΚ να τους δούμε τί έκανε; Ενώ ήξερε ότι είχα πονέσει στο νεφρό και γενικά ήμουν χάλια, κατεβαίνω το απόγευμα και έστιβε πορτοκαλάδες στα εγγόνια της (μεταξύ τους και στην κόρη μου). Λέω εγώ: Ax στο μυαλό μου είσασταν, αυτό κατέβαινα να κάνω. Και αντί να μου προσφέρει την μία πάει φέρνει 3 πορτοκάλια και μου λέει να στύψε. Δεν ήταν κάτι φοβερό να κάνω αλλά η ευγένεια και μόνο με σκλάβωσε ειδικά όταν το μεσημέρι που γυρίσαμε από το μπάνιο έτρεξε να κάνει ντους τον ¨ηγεμόνα" το μοναδικό αγόρι εγγονό της ενώ η μάνα του ήταν εκεί λες και ήταν λεχώνα. Παράτησε και τις μπριζόλες να καίγονται. Και όταν ρώτησε αν θα κάνει ντους και η συνυφάδα μου πήρα ανάποδες και λέω κοιτάξτε είναι 3 η ώρα και σας τρώω ζωντανούς από την πείνα. Θα κάνουμε μετά οι υπόλοιποι. Εκείνη όμως της είπε να πάει και βοήθησα εγώ στο σερβίρισμα όπως και όλο το ΣΚ γιατί είμαι φιλοτιμη και όχι γαιδούρα.

Οπότε σαν τους γονείς σου καμία πεθερά δεν θα σου φερθεί. Είναι σπάνιες οι περιπτώσεις πραγματικά αγνών προθέσεων. Είναι ευγενικές μόνο για να μην χάσουν τους γιούς τους αλλά την δικιά σου ούτε αυτό την νοιάζει.

Παντός τον έναν της τον γιο έχει αρχίσει να τον χάνει έτσι όπως μου φερετε. Δεν πειράζει! Εγώ λέω πως ο Θεός βλέπει. Παντός ετσι όπως κανει βλέπω και τον εαυτό μου να αρχίσει να αλλαζει. Μου ξεφεύγουν πράγματα σκληρά ώρες ώρες και αναρωτιέμαι γιατί. Δεν σκέφτομαι απλά τα πεταω.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Κι εγώ το ίδιο γιατί έχει ξεσηκώσει τον δικό μου. Εγώ κρατάω μικρό καλάθι γιατί έχω διαβάσει τόσες περιπτώσεις αλλαγής μέχρι και αργότερα σε εβδομάδες. Πιστεύω στο β' επιπέδου στις 7/8 να έχω το 100%

Αμααααααααααν!!!!!!!!!

Λες να κανω κοριτσι με πουλι????Αφου το ειδα κι εγω!!!Φαινετα!!!!!!!!

Θα τον σκισω!!!!!!:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

1sh1p2.png

Εγώ παντός σκέφτομαι μακαρι όλα να ειναι καλα και να σταματήσω να ποναω και να κάνω Β' επιπεδου και ας το ξαναδω όταν γεννήσω.

Εllie εγώ πιστεύω αυτοί οι πόνοι που έχεις είναι και λόγω του ψυχολογικού που περνάς, Κι εγώ αυτές τις μέρες που πιέζομαι πολύ με κάποια θέματα έχω συσπάσεις και πονάκια. Και αρχίζουν ακριβώς όταν γίνεται κάποιο θέμα ή το σκέφτομαι. Δεν είναι τυχαίο νομίζω. Πρέπει να ηρεμήσουμε και οι δύο και να σκεφτόμαστε μόνο το παιδάκι μας.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Διαφημίσεις

Παντός τον έναν της τον γιο έχει αρχίσει να τον χάνει έτσι όπως μου φερετε. Δεν πειράζει! Εγώ λέω πως ο Θεός βλέπει. Παντός ετσι όπως κανει βλέπω και τον εαυτό μου να αρχίσει να αλλαζει. Μου ξεφεύγουν πράγματα σκληρά ώρες ώρες και αναρωτιέμαι γιατί. Δεν σκέφτομαι απλά τα πεταω.

΄Ετσι έγινα κι εγώ με τον καιρό αλλά ξέρω ότι είχα πάει αρρραβωνιάρα με τις καλύτερες προθέσεις και είναι η δικιά τους συμπεριφορά που με άλλαξε. Καλύτερα όμως να σε φοβούνται παρά να σε λυπούνται. Πρέπει να δείχνεις πάντα ότι είσαι δυνατή.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Ελλη δεν ηρθε κατι!!!!! τσαμπα εγραφες καημενο μου???

Μποτσακι ολα να πανε καλα!!!!!

Τα μαγαλα μηνύματα τα αντιγράφω στο προχειρο για να είμαι σιγουρη. Τώρα λογικα θα ήρθε.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Αμααααααααααν!!!!!!!!!

Θα τον σκισω!!!!!!:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

Πέστου να το δείτε και σήμερα. Θα φείνεται ακόμα καλύτερα. Πότε πας για β';

dpTCp2.png

62YBp2.png

Διαφημίσεις

Αμααααααααααν!!!!!!!!!

χαχαχα κι εμενα το εβλεπε συνεχεια απο την αυχενικη και μετα και το ειχαμε σε 4D φωρογραφιες!! μην ανησυχεις αφου το ειδες και εσυ, ειναι σαφεστατο στις φωτογραφιες??? βαλτο σε κορνιζα!! εγω που ειχα υπερηχους σε dvd περασα στον υπολογιστη μια φωτο απο τη β'επιπ που ηταν τα ποδαρακια του οκλαδων και το παπαρακι του στη μεση, την ειχα βαλει φοντο κιολας χαχα!!

to1Np2.png

KCkop2.png

χαχαχα κι εμενα το εβλεπε συνεχεια απο την αυχενικη και μετα και το ειχαμε σε 4D φωρογραφιες!! μην ανησυχεις αφου το ειδες και εσυ, ειναι σαφεστατο στις φωτογραφιες??? βαλτο σε κορνιζα!! εγω που ειχα υπερηχους σε dvd περασα στον υπολογιστη μια φωτο απο τη β'επιπ που ηταν τα ποδαρακια του οκλαδων και το παπαρακι του στη μεση, την ειχα βαλει φοντο κιολας χαχα!!

χαχαχαχαχααααααααααααα!!!!!!

Θα το ηθελα πολυ αλλα προτιμω να το βαλω μολις γεννηθει!!!

Φοβαμαι μωρε αγορομαμυ μου!!!

Ειμαι ηλιθια????

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...