Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Kαλημερα τσουυυυυυυυυχτρες μου!!!!!!!!!

Οοοοοοοοοολες καλα????

Αχ κοριτσακια μου!!!Σε λιγο θα ετοιμαστω για το γιατρο και τρεμουν τα ποδαρακια μου της δολιας μανας!!!

Παω να διαβασω νεα!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Οοοοοοοοοολες καλα????

Αχ κοριτσακια μου!!!Σε λιγο θα ετοιμαστω για το γιατρο και τρεμουν τα ποδαρακια μου της δολιας μανας!!!

Παω να διαβασω νεα!!!

Μποτσακιιιιιιιιιιι παρε βρακιααααααα μαζι σου.......!!!!!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Οοοοοοοοοολες καλα????

Παω να διαβασω νεα!!!

Αχ μποτσάκι μου πόσο σε καταλαβαίνω!!!! Είσαι τυχερή. Έφτασαν οι μέρες εσένα. Άντε όλα καλά θα πάνε!!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Οοοοοοοοοολες καλα????

Παω να διαβασω νεα!!!

Kαλημέρα! Εύχομαι να μπορέσετε να δείτε πάλι φύλο να σιγουρευτείς 100% γιατί εμένα όλο 90% μου λένε και δεν μπορώ να το χαρώ.

Όσο για τα άλλα όλα καλά θα είναι.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Διαφημίσεις

Οοοοοοοοοολες καλα????

Παω να διαβασω νεα!!!

Εγώ παντός σκέφτομαι μακαρι όλα να ειναι καλα και να σταματήσω να ποναω και να κάνω Β' επιπεδου και ας το ξαναδω όταν γεννήσω.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Kαλημέρα! Εύχομαι να μπορέσετε να δείτε πάλι φύλο να σιγουρευτείς 100% γιατί εμένα όλο 90% μου λένε και δεν μπορώ να το χαρώ.

Όσο για τα άλλα όλα καλά θα είναι.

Καλημερα Yola μου!!!Μακαρι να πανε ολα καλα!!

Εμενα ο γιατρος μου ειναι πολυ σιγουρος οτι ειναι αγορι!!

Αν εχει κανει πατατα αυτον θα περιλαβω μετα!!!!

Εσυ πως εισαι?

1sh1p2.png

Αχ μποτσάκι μου πόσο σε καταλαβαίνω!!!! Είσαι τυχερή. Έφτασαν οι μέρες εσένα. Άντε όλα καλά θα πάνε!!!!!

Πω πω πω πω Ngn μου, ποτε θα τελειωσει αυτο το αγχος που εχουμε???

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΓΙΑΤΡΟ Η ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ???????ΑΧ ΤΙ ΚΑΛΑ!!!!!!!!!!!!!ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΕΑΚΙΑ ΤΗΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑΑ!!!!!!

Ναι συμπεθερουλα μου,το βραδακι θα στα πω!!!

Καλως τον δεχτηκες τον συμπεθερο!!!:D:D:D:D:D:D:D

Ευτυχως που μας το ειπες για την αδερφη σου,μη μας λαχταρισεις παλι,σουρτουκω μου!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

1sh1p2.png

Καλημέρα. Τι κάνετε; Ξύπνησα νωρίς απλώς δεν μπήκα. Νευριασα με την πεθερά μου. Ειναι η τρίτη μερα που φτιάχνει φαγητό που δεν τρώω. Προχθές έφτιαξε σούπα κριθαράκι. Εγώ παρότι δεν ήμουν καλά εφτιαξα ένα ταψακι γεμιστά μόνο με ντομάτα γιατί η πιπεριά με πειράζει. Μου προκαλεί καουρα. Χθες έφτιαξε φασολάδα. Δεν την έφαγα Ποτε στη ζωή μου. Έφτιαξα φιδε. Σήμερα γέμισε ένα ταψί πιπεριές γεμιστά. Και εγώ νευριασα και επειδή δεν πονούσα πήγα στο σούπερ μάρκετ για ψωνια. Και μέχρι να ψωνίσω άρχισα να ποναω. Και τώρα ξαπλα. Δεν ξέρω τι θα φαω για μεσημέρι. Πήρα γαλοπούλα και κασέρι για τοστ. Αφού δεν σηκώνω το χοιρινό να δοκιμάσω τη γαλοπούλα (μεταξύ μας μου αρέσει περισσότερο). Οπότε θα φτιάξω στα γρηγορα τοστ και λίγη ντοματα και θα φάω. Τώρα δεν το κουνάω από το κρεβάτι. Παντός μόλις ξάπλωσα μαλακωσε. Ο αντρουλης μου τα έχει πάρει πολύ άσχημα αυτές τις μερες. Και δεν μιλάει θέλει να δει που θα το φτάσουν λέει. Παντος εγω παλι ψωνησα για τον μπεμπη! Εξαργηρωσα τα κουπόνια για το σαμπουαν-αφρόλουτρο για το μαλακτικο και το απορρυπαντικό. Δεν βρήκα όμως μωρομαντηλα προδερμ. Άσε που της είπα της πεθεράς μου να πάρω απορρυπαντικό γιατί τελείωσε για τα ρούχα και λέει πάρε. Ούτε να δώσει 10 ? που λέει ο λόγος όλα εγώ τα πλήρωσα. Δεν την νοιάζει καθόλου. Να δω πως θα μου φτάσουν εμένα. Έχουμε τόσα έξοδα και δεν λέει κανενας μια καλή κουβέντα.

Τί να πώ Ellie μου. Λες και δεν πρόκειται για το εγγόνι της. Ας όψεται που τους έχεις ανάγκη.

Εμένα προχτές που είχαμε πάει για ΣΚ να τους δούμε τί έκανε; Ενώ ήξερε ότι είχα πονέσει στο νεφρό και γενικά ήμουν χάλια, κατεβαίνω το απόγευμα και έστιβε πορτοκαλάδες στα εγγόνια της (μεταξύ τους και στην κόρη μου). Λέω εγώ: Ax στο μυαλό μου είσασταν, αυτό κατέβαινα να κάνω. Και αντί να μου προσφέρει την μία πάει φέρνει 3 πορτοκάλια και μου λέει να στύψε. Δεν ήταν κάτι φοβερό να κάνω αλλά η ευγένεια και μόνο με σκλάβωσε ειδικά όταν το μεσημέρι που γυρίσαμε από το μπάνιο έτρεξε να κάνει ντους τον ¨ηγεμόνα" το μοναδικό αγόρι εγγονό της ενώ η μάνα του ήταν εκεί λες και ήταν λεχώνα. Παράτησε και τις μπριζόλες να καίγονται. Και όταν ρώτησε αν θα κάνει ντους και η συνυφάδα μου πήρα ανάποδες και λέω κοιτάξτε είναι 3 η ώρα και σας τρώω ζωντανούς από την πείνα. Θα κάνουμε μετά οι υπόλοιποι. Εκείνη όμως της είπε να πάει και βοήθησα εγώ στο σερβίρισμα όπως και όλο το ΣΚ γιατί είμαι φιλοτιμη και όχι γαιδούρα.

Οπότε σαν τους γονείς σου καμία πεθερά δεν θα σου φερθεί. Είναι σπάνιες οι περιπτώσεις πραγματικά αγνών προθέσεων. Είναι ευγενικές μόνο για να μην χάσουν τους γιούς τους αλλά την δικιά σου ούτε αυτό την νοιάζει.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Χαχαχαχαχαχααααααααααα!!!!!!

Εσεις τι κανετε κοαλακι μου??

Καλα ειμαστε.....σημερα δεν ποναω....!!!!

Η μαριαννα κυλιεται στον καναπε, ως συνηθως...

Τωρα θα την ετοιμασω να φαει....κοτοσουπα με χυλοπιτες...

Καλη επιτυχιαααααααααα.....!!!!!!!! Ολα θα πανε καλα.....!!!!!!!!

Μας εχεις στο πλευρο σου....γιαυτο σου λεω παρε πολλααααα βρακιααααααα και για εσενα που θα κατουρηθεις και για εμας......!!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλημερα Yola μου!!!Μακαρι να πανε ολα καλα!!

Εμενα ο γιατρος μου ειναι πολυ σιγουρος οτι ειναι αγορι!!

Αν εχει κανει πατατα αυτον θα περιλαβω μετα!!!!

Εσυ πως εισαι?

Κι εγώ το ίδιο γιατί έχει ξεσηκώσει τον δικό μου. Εγώ κρατάω μικρό καλάθι γιατί έχω διαβάσει τόσες περιπτώσεις αλλαγής μέχρι και αργότερα σε εβδομάδες. Πιστεύω στο β' επιπέδου στις 7/8 να έχω το 100%

dpTCp2.png

62YBp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...