Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

οντως εχεις ματαρες!!!!! αλλα αμα εχει και καστανοπρασινα ο αντρας σου ακουγονται πολυ ομορφα!! ενταξει, αφου τα συμφωνησες με τη μπεμπα ειναι τελειωμενη υποθεση!

Δεν το περίμενα πάντως να μην έχει ανοιχτόχρωμα γιατί εμένα έχει σχεδόν όλο το σόι του πατέρα μου και της μάνας μου αλλά υπερίσχυσε του συζύγου...γκρρρρρρρρρρρρρρρ:evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Δεν πειράζει είναι αντικειμενικά όμορφο παιδάκι όμως και το ξεχνάω!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλα κανετε, δεν υπαρχουν πιο ωραιες συζητησεις!!!!!!! εγω του ελεγα ας τα παρει ολα απο εκεινον αλλα να παρει τα ματια μου που ειναι πιο μεγαλα και αμυγδαλωτα σε σχεση με τα δικα του, ετσι και εγινε!!!:D:D:D ζωη να 'χουν τα ζουζουνακια μας!!

αααχ ακριβώς να είναι καλά όλα τα μωράκια, εντός και εκτός κοιλίτσας και όλα τα άλλα δεν έχουν σημασία!! εξάλλου εμείς πάντα τα πιο όμορφα του κόσμου θα τα βλέπουμε!!

ngn αυτό θα έλεγα...μακάρι να πάρει τα μάτια σου η μπουμπού σου!!

xVmOp2.png

e9iXp3.png

αααχ ακριβώς να είναι καλά όλα τα μωράκια, εντός και εκτός κοιλίτσας και όλα τα άλλα δεν έχουν σημασία!! εξάλλου εμείς πάντα τα πιο όμορφα του κόσμου θα τα βλέπουμε!!

ngn αυτό θα έλεγα...μακάρι να πάρει τα μάτια σου η μπουμπού σου!!

Όντως λένε οτι οι κόρες μοιάζουν από τους μπαμπάδες οπότε μάλλον δεν έχω καμιά ελπίδα αλλά δεν πειράζει. Εγώ όμορφη θα την βλέπω!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Όντως λένε οτι οι κόρες μοιάζουν από τους μπαμπάδες οπότε μάλλον δεν έχω καμιά ελπίδα αλλά δεν πειράζει. Εγώ όμορφη θα την βλέπω!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D

Ο μυθος καταριπτεται στην δικη μας περιπτωση, αν θα δειτε τη μαριαννα ειναι καρμπον εγω......!!!!!!!!!!! ΤΙΠΟΤΑ απο τον μπαμπα της δεν εχει.......,!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

καλε σου λεω ειμαι ιδια η μαμα μου, αμα δεις στο fb εχουμε φωτογραφιες μαζι!! και πολλες φιλες μου ειναι ιδιες η μαμα τους, παρε ελπιδα!! το σιγουρο ειναι οτι θα ειναι κουκλα η κορακλα σου!! οχι οτι ειμαστε κουκουβαγιες,

ΚΟΥΚΟΥΒΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΟΥΚΟΥΒΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Ο μυθος καταριπτεται στην δικη μας περιπτωση, αν θα δειτε τη μαριαννα ειναι καρμπον εγω......!!!!!!!!!!! ΤΙΠΟΤΑ απο τον μπαμπα της δεν εχει.......,!!!!!!!!!

Αλήθειαααααααααα!!!! Αχ μου δίνεται ελπίδα ρε κορίτσια. Αλλά είπαμε το έχω κανονίσει με την κόρη μου για τα μάτια. Όλα τα άλλα ας τα πάρει από τον πατέρα της. Δεν με πειράζει!!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Καλημέρα. Τι κάνετε; Ξύπνησα νωρίς απλώς δεν μπήκα. Νευριασα με την πεθερά μου. Ειναι η τρίτη μερα που φτιάχνει φαγητό που δεν τρώω. Προχθές έφτιαξε σούπα κριθαράκι. Εγώ παρότι δεν ήμουν καλά εφτιαξα ένα ταψακι γεμιστά μόνο με ντομάτα γιατί η πιπεριά με πειράζει. Μου προκαλεί καουρα. Χθες έφτιαξε φασολάδα. Δεν την έφαγα Ποτε στη ζωή μου. Έφτιαξα φιδε. Σήμερα γέμισε ένα ταψί πιπεριές γεμιστά. Και εγώ νευριασα και επειδή δεν πονούσα πήγα στο σούπερ μάρκετ για ψωνια. Και μέχρι να ψωνίσω άρχισα να ποναω. Και τώρα ξαπλα. Δεν ξέρω τι θα φαω για μεσημέρι. Πήρα γαλοπούλα και κασέρι για τοστ. Αφού δεν σηκώνω το χοιρινό να δοκιμάσω τη γαλοπούλα (μεταξύ μας μου αρέσει περισσότερο). Οπότε θα φτιάξω στα γρηγορα τοστ και λίγη ντοματα και θα φάω. Τώρα δεν το κουνάω από το κρεβάτι. Παντός μόλις ξάπλωσα μαλακωσε. Ο αντρουλης μου τα έχει πάρει πολύ άσχημα αυτές τις μερες. Και δεν μιλάει θέλει να δει που θα το φτάσουν λέει. Παντος εγω παλι ψωνησα για τον μπεμπη! Εξαργηρωσα τα κουπόνια για το σαμπουαν-αφρόλουτρο για το μαλακτικο και το απορρυπαντικό. Δεν βρήκα όμως μωρομαντηλα προδερμ. Άσε που της είπα της πεθεράς μου να πάρω απορρυπαντικό γιατί τελείωσε για τα ρούχα και λέει πάρε. Ούτε να δώσει 10 ? που λέει ο λόγος όλα εγώ τα πλήρωσα. Δεν την νοιάζει καθόλου. Να δω πως θα μου φτάσουν εμένα. Έχουμε τόσα έξοδα και δεν λέει κανενας μια καλή κουβέντα.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Ελλη καλημερα! πωπω τι τραβατε!! καντε υπομονη ομως οσο τους εχετε αναγκη, τι να κανετε! ψαχνει ο αντρας σου εντατικα για δουλιτσα? κανονικα θα σου ελεγα να τους εξηγειστε πως αν θελουν να σας βοηθησουν δε σημαινει οτι πρεπει να σας συμπεριφερονται ετσι αλλα τωρα στη φαση που εισαστε καλο ειναι να μη ρισκαρετε τις αντιδρασεις τους! μην αντιδρας ετσι, οχι τιποτα αλλο, δε φταιει το μωρακι σου! Αφου πηρατε αποφαση να κανετε παιδακι και στο περιπου ξερατε τις συνθηκες δε φταιει εκεινο! Και ας μην ηρθαν τα πραγματα οπως τα υπολογιζατε παλι δε φταει το μωρακι να εισπραττει ολη αυτη την κατασταση... Γι αυτο λεμε οτι οι μανουλες τραβαμε πολλα για τα παιδακια μας, χρειαζεται πολυ δυναμη να αντεχουμε πολλες καταστασεις για χαρη τους και να τσακιζουμε τον εγωισμο μας! Ολα για χαρη τους!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Ελλη καλημερα! πωπω τι τραβατε!! καντε υπομονη ομως οσο τους εχετε αναγκη, τι να κανετε! ψαχνει ο αντρας σου εντατικα για δουλιτσα? κανονικα θα σου ελεγα να τους εξηγειστε πως αν θελουν να σας βοηθησουν δε σημαινει οτι πρεπει να σας συμπεριφερονται ετσι αλλα τωρα στη φαση που εισαστε καλο ειναι να μη ρισκαρετε τις αντιδρασεις τους! μην αντιδρας ετσι, οχι τιποτα αλλο, δε φταιει το μωρακι σου! Αφου πηρατε αποφαση να κανετε παιδακι και στο περιπου ξερατε τις συνθηκες δε φταιει εκεινο! Και ας μην ηρθαν τα πραγματα οπως τα υπολογιζατε παλι δε φταει το μωρακι να εισπραττει ολη αυτη την κατασταση... Γι αυτο λεμε οτι οι μανουλες τραβαμε πολλα για τα παιδακια μας, χρειαζεται πολυ δυναμη να αντεχουμε πολλες καταστασεις για χαρη τους και να τσακιζουμε τον εγωισμο μας! Ολα για χαρη τους!

Σου στελνω πμ.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Ολα για χαρη τους!

πόσο δίκιο έχεις γλυκιά μου...

Ελλάκι μου μην κουράζεσαι μανάρι μου...και σήκωσες και τόσο βάρος?απορρυπαντικά και μαλακτικά?? πωπωωω...ξάπλα βρε κοριτσάκι μου και μην τους δίνεις σημασία..όσο αυτό δεν επηρεάζει εσένα και τον αντρούλη σου, προσπάθησε να κλείνεις τα αυτιά σου και τα μάτια σου και μη δίνεις σημασία στους άλλους!!!!! και κυρίως μην ταλαιπωρήσει και ψυχολογικά κι σωματικά...

xVmOp2.png

e9iXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...