Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσιαααααα!!!καλα εισαστε?????εγω και η μπεμπουλα μου,καλα ειμαστε!!!!κοαλακι μου,καλα εισαι????πως εισαι????η Μαριαννα μας καλα ειναι????????

Ηλιοβασιμεα μου,καλα εισαι????η κορακλα σου καλα ειναι?????????

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!!!! Ήρθα και εγώ!

Αχ οι άντρες μου πάνε στην θάλασσα!!! Τι ωραία!!!!!

Τι κάνετε κορίτσια μου????

Εμένα θα έρθει η αδερφή μου το βραδάκι και δεν θα μπαίνω τόσο συχνά!!!

ngn μου,καλημεραααα!!!καλα εισαι????η μπεμπα σου καλα ειναι????αχχχχχ!!!τι καλα!!!!!!καλα κανουν!!!!!!!

και εμενα ερχεται η αδερφη μου σημερα απο Λαμια!δεν θα πολυμπαινω και εγω σημερα!!!!να μην ανησυχειτε!!!!

d.gif

ngn μου,καλημεραααα!!!καλα εισαι????η μπεμπα σου καλα ειναι????αχχχχχ!!!τι καλα!!!!!!καλα κανουν!!!!!!!

και εμενα ερχεται η αδερφη μου σημερα απο Λαμια!δεν θα πολυμπαινω και εγω σημερα!!!!να μην ανησυχειτε!!!!

Καλημέρα κοριτσάκι μου!!!!

Συνεννοημένες είναι οι αδερφές μας και έρχονται μαζί?????? Εμένα είχε πάει διακοπές και επειδή έχει ακόμα άδεια μέχρι την Κυριακή θα έρθει να κάνει κάνα μπάνιο και εδώ. Καλά είμαστε οι γυναίκες της οικογένειας. Ξεκουραζόμαστε!!!!

Και εσείς μια χαρά!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Καλημέρεεεεεεεες κοριτσάρες!!!!! Τι μου κάνετε???

αγοροmummy! μου πεθερόπληκτη κι εσύ βλέπω!!!!!!!! υπομονή βρε κοριτσάκι μου!!!!

Παρεπιπτόντως ο γιος σου είναι κούκλος και είναι και συνέχεια μες τη χαρά..έχω πάθει πλάκα!! Κοαλλάκι είναι super ο γαμπρός..εγώ προσωπικά εγκρίνω!!!! :tongue::tongue:

μποτσακι μου πάλι δε σου έκατσαν τα βρακιά???? ε δε σε θέλει φέτος!!!!! :tongue::tongue:

Τυχερούλα θα δεις το αντράκι σου σήμεραααα!!!!!!!!!! Περιμένουμε τα νέα σας!! :D:D

Έλλη άσε σε καταλαβαίνω με τις δερματικές αλλεργίες και τα εκζέματα κι εγώ ταλαιπωρούμαι από μικρή!! Τώρα από την αρχή της εγκυμοσύνης (περίπου από τον 2ο μήνα), έχω βγάλει έκζεμα στο πόδι, ο γιατρός μου είπε ότι οι κορτιζονούχες και οι αντιβιωτικές είναι ασφαλείς αλλά διάβασα τις οδηγίες-προφυλάξεις και τρομοκρατήθηκα και αποφάσισα να μη βάλω και να κάνω υπομονή!! :evil::evil::evil: Α! Τσέκαρε τα πμ σου!!!!

Ηλιοβασίλεμα καλημέρα!!! Κι εσύ έχεις πμ!!!!!!! :D:D

xVmOp2.png

e9iXp3.png

ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΓΙΑΤΡΟ Η ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ???????ΑΧ ΤΙ ΚΑΛΑ!!!!!!!!!!!!!ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΕΑΚΙΑ ΤΗΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑΑ!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια μου!!!!! Τι μου κανετε?? Εμεις μια χαρα, κοιμηθηκαμε πολυ καλα, ξυπνησαμε και ευτυχως χαλαρωνουμε λιγακι!! Ηλιοβασιλεμα μου καλες βουτιες για τη μικρη γοργονα!! Πατουσιτσα και ngn με το καλο να υποδεχθειτε τις αδερφουλες σας!!

Μποτσακι μου ντυσου, στολισου, στολισε και τον μικρο να βγαλει ωραιες φωτογραφιες!!! τι ωρα εχεις ραντεβου?? Ελλη ξυπνησες?? Πως εισαι σημερα?? Θαλειαααααα καλημεραααααα!! Συμπεθεεεεεεεεραααα η φουρτουνα εκανε κακακια???? Με τις υγειες του το κοριτσι!!! Εμενα τα εκανε με το πρωινο γαλα και καταευχαριστηθηκε! Xrydim μου καλημερουδια!! Σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια, μου μοιαζει καθολου???? συλλεγω αποψεις!!! χαχαχα!! Ειναι πολυ χαρουμενο παιδακι, γελαει σε ολο τον κοσμο και παει στις αγκαλιες. Εννοειτα πως εχει και στιγμες γκρινιας αλλα αυτες δε τις δημοσιευουμε χαχαχα!!

Καλημερα και σε ολα τα υπολοιπα κοριτσουδια, ελπιζω να ειστε ολες καλα!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλημερα κοριτσακια μου!!!!! Τι μου κανετε?? Εμεις μια χαρα, κοιμηθηκαμε πολυ καλα, ξυπνησαμε και ευτυχως χαλαρωνουμε λιγακι!! Ηλιοβασιλεμα μου καλες βουτιες για τη μικρη γοργονα!! Πατουσιτσα και ngn με το καλο να υποδεχθειτε τις αδερφουλες σας!!

Μποτσακι μου ντυσου, στολισου, στολισε και τον μικρο να βγαλει ωραιες φωτογραφιες!!! τι ωρα εχεις ραντεβου?? Ελλη ξυπνησες?? Πως εισαι σημερα?? Θαλειαααααα καλημεραααααα!! Συμπεθεεεεεεεεραααα η φουρτουνα εκανε κακακια???? Με τις υγειες του το κοριτσι!!! Εμενα τα εκανε με το πρωινο γαλα και καταευχαριστηθηκε! Xrydim μου καλημερουδια!! Σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια, μου μοιαζει καθολου???? συλλεγω αποψεις!!! χαχαχα!! Ειναι πολυ χαρουμενο παιδακι, γελαει σε ολο τον κοσμο και παει στις αγκαλιες. Εννοειτα πως εχει και στιγμες γκρινιας αλλα αυτες δε τις δημοσιευουμε χαχαχα!!

κοριτσάκι μου ναιιιιιιι, μου φαίνεται σε εσένα μοιάζει πιο πολύ !!

xVmOp2.png

e9iXp3.png

Καλημέρα!!!! Και μένα έτσι μου φαίνεται. Οτι σε σένα μοιάζει πιο πολύ!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

ωωωω ευχαριστωωωωω! κερναω διαδικτυακα γλυκισματα!! χαχαχ!! λοιπον εχει μονο τα ματια μου και τη μυτη μου, ο υπολοιπος ειναι ιδιος μπαμπας! κεφαλι,μαλλια,χειλη,ζυγωματικα! απλα τωρα ειναι ολο μαγουλο και δε φαινεται! οταν ηταν νεογεννητο εμοιαζε πολυ πολυ στον μπαμπα! απλα εχει τα ματια μου που ειναι χαρακτηριστικο οτι ειναι δικα μου! αντε να δειτε και τα δικα σας τα σπορακια πως θα ειναι!! ngn ο δικος σου σε ποιον μοιαζει??

to1Np2.png

KCkop2.png

ωωωω ευχαριστωωωωω! κερναω διαδικτυακα γλυκισματα!! χαχαχ!! λοιπον εχει μονο τα ματια μου και τη μυτη μου, ο υπολοιπος ειναι ιδιος μπαμπας! κεφαλι,μαλλια,χειλη,ζυγωματικα! απλα τωρα ειναι ολο μαγουλο και δε φαινεται! οταν ηταν νεογεννητο εμοιαζε πολυ πολυ στον μπαμπα! απλα εχει τα ματια μου που ειναι χαρακτηριστικο οτι ειναι δικα μου! αντε να δειτε και τα δικα σας τα σπορακια πως θα ειναι!! ngn ο δικος σου σε ποιον μοιαζει??

Εμένα όταν γέννησα ήταν ίδιος ο άντρας μου. Αφού δεν το πίστευα. Τώρα όμως άλλαξε τόσο πολύ που μοιάζει σε μένα. Στον άντρα μου καθόλου. Την μπέμπα θέλω να δω που θα μοιάζει!!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Διαφημίσεις

Εμένα όταν γέννησα ήταν ίδιος ο άντρας μου. Αφού δεν το πίστευα. Τώρα όμως άλλαξε τόσο πολύ που μοιάζει σε μένα. Στον άντρα μου καθόλου. Την μπέμπα θέλω να δω που θα μοιάζει!!!!!

λενε οτι οι γιοι μοιαζουν στις μαναδες και οι κορες στους μπαμπαδες! εγω και ο αδερφος μου παντως (και ειδικα εγω) μοιαζουμε εντελως στη μαμα!!! οποτε λες και η κορη να σου ειναι ιδια?????? μακαρι!!!!! θα εχεις πετυχει 2 στα 2 και θα λεει ο αντρας σου οτι λεει ο πατερας μου "μπορει τα παιδια να μοιαζουν στη μανα τους αλλα ευτυχως πηραν το μυαλο μου" χαχαχα!!

to1Np2.png

KCkop2.png

πω πω κι εγώ κοριτσάκια μου έχω μια αγωνία να τη δω πως θα είναι, από την ημέρα που έμαθα ότι είμαι έγκυος αυτό σκέφτομαι..σε ποιον θα μοιάζει..!!!

Η αλήθεια βέβαια είναι πως ο άντρας μου θέλει να μοιάζει σε μένα!!!!!! :tongue::tongue::tongue: εγώ είμαι ξανθιά και αυτός μελαχροινός οπότε λέμε να τα μοιράσουμε, να πάρω εγώ το κοριτσάκι και αυτός το αγοράκι (όοοοταν μας έρθει!!!) :tongue::tongue::tongue:

είμαστε πολύ τρελοί ε???!!!!! :tongue::tongue::tongue:

xVmOp2.png

e9iXp3.png

λενε οτι οι γιοι μοιαζουν στις μαναδες και οι κορες στους μπαμπαδες! εγω και ο αδερφος μου παντως (και ειδικα εγω) μοιαζουμε εντελως στη μαμα!!! οποτε λες και η κορη να σου ειναι ιδια?????? μακαρι!!!!! θα εχεις πετυχει 2 στα 2 και θα λεει ο αντρας σου οτι λεει ο πατερας μου "μπορει τα παιδια να μοιαζουν στη μανα τους αλλα ευτυχως πηραν το μυαλο μου" χαχαχα!!

Το μόνο που δεν μου πήρε ο γιος μου είναι το χρώμα των ματιών μου και πολύ έσκασα. Πήρε του πατέρα του. Καστανοπράσινα. Εμείς οικογενειακώς έχουμε πολύ ανοιχτά μάτια όλοι όμως. Και ειδικά η αδερφή μου. Τώρα όμως έχω κάνει συμφωνία με την μπέμπα οτι θα έχει ανοιχτόχρωμα...!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

OTp9p2.png

wwdEp3.png

πω πω κι εγώ κοριτσάκια μου έχω μια αγωνία να τη δω πως θα είναι, από την ημέρα που έμαθα ότι είμαι έγκυος αυτό σκέφτομαι..σε ποιον θα μοιάζει..!!!

Η αλήθεια βέβαια είναι πως ο άντρας μου θέλει να μοιάζει σε μένα!!!!!! :tongue::tongue::tongue: εγώ είμαι ξανθιά και αυτός μελαχροινός οπότε λέμε να τα μοιράσουμε, να πάρω εγώ το κοριτσάκι και αυτός το αγοράκι (όοοοταν μας έρθει!!!) :tongue::tongue::tongue:

είμαστε πολύ τρελοί ε???!!!!! :tongue::tongue::tongue:

καλα κανετε, δεν υπαρχουν πιο ωραιες συζητησεις!!!!!!! εγω του ελεγα ας τα παρει ολα απο εκεινον αλλα να παρει τα ματια μου που ειναι πιο μεγαλα και αμυγδαλωτα σε σχεση με τα δικα του, ετσι και εγινε!!!:D:D:D ζωη να 'χουν τα ζουζουνακια μας!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Το μόνο που δεν μου πήρε ο γιος μου είναι το χρώμα των ματιών μου και πολύ έσκασα. Πήρε του πατέρα του. Καστανοπράσινα. Εμείς οικογενειακώς έχουμε πολύ ανοιχτά μάτια όλοι όμως. Και ειδικά η αδερφή μου. Τώρα όμως έχω κάνει συμφωνία με την μπέμπα οτι θα έχει ανοιχτόχρωμα...!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

οντως εχεις ματαρες!!!!! αλλα αμα εχει και καστανοπρασινα ο αντρας σου ακουγονται πολυ ομορφα!! ενταξει, αφου τα συμφωνησες με τη μπεμπα ειναι τελειωμενη υποθεση!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...