Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Κοριτσια εγώ σήμερα παρακουσα τον γιατρό μου και το.απογευμα σηκώθηκα. Είχε ο.αντρουλης μου από προχθές κάτι κοκκινιλες και ξυθηκε και φουντωσαν και πήγαμε στο δερματολογο. Εχω και εγώ εδώ και πολλά χρόνια, βγάζω σαν εκζεματα από το αγχος και είχαν καιρο που φουντωσαν και με φαγουριζαν οπότε λέω ευκαιρία να πάω και εγώ. Μίλησα με το γιατρό μου για την αλοιφή και μου έδωσε το οκ και μου είπε δεν πειράζει αν δεν πονουσες γιατί ειχες λόγο. Αλλά όχι άλλες εξορμήσεις τουλάχιστον μέχρι την Κυριακή. Μετά είχαμε μισή ώρα μέχρι να φτιάξουν την αλοιφή στο φαρμακειο και πήγαμε σε ένα κατάστημα με βρεφικά. Και ερωτεύτηκα ένα καρότσι. Της carello είναι (αν το γράφω σωστά). Γυρίζει το κάθισμα, έχει πολύ ωραίο ουδέτερο χρώμα, και πολύ καλό ύφασμα. Δεν ήταν σκέτη πλαστικουρα. Και βρήκα και μεγάλη συρταριερα αλλά θα κοιτάξω και άλλου. Το μόνο που δεν ρώτησα αν βγαίνουν τα υφάσματα να τα πλύνω.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ελλη μου αν το εκζεμα το ειχες απο πριν λογω εγκυμοσυνης τωρα επανηλθε, ειναι συνηθισμενα τα δερματικα προβληματα στην κυηση.

Εμενα το υφασμα απο το χειμωνιατικο καροτσι ειναι πλενομενο, ευτυχως.....,!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Χαχαχαχχαχααχαχαχχαχαχαχ στα πουπουλα το κοριτσι μου ε.....????????!!!!!!!!!!

Οι "παλιες" οταν εκαμναν τα πρωτα βηματακια τα μωρα εφτιαχναν καποιου ειδους πιτα για το καλο....επομενως την ονομασαν περπατοπητα......!!!!!!!!

Κατι σαν το πρωτο δοντακι που παιρνουμε δωρακι, ετσι ειναι και αυτο, εθιμο που κραταει πολλααααα χρονια, απαραιτητως τουλαχιστον για τα μερη μου.....,!!!!!!!

Αυτό ούτε εγώ το ήξερα. Ότι πίτα να'ναι;

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Χαχαχαχχαχααχαχαχχαχαχαχ στα πουπουλα το κοριτσι μου ε.....????????!!!!!!!!!!

Οι "παλιες" οταν εκαμναν τα πρωτα βηματακια τα μωρα εφτιαχναν καποιου ειδους πιτα για το καλο....επομενως την ονομασαν περπατοπητα......!!!!!!!!

Κατι σαν το πρωτο δοντακι που παιρνουμε δωρακι, ετσι ειναι και αυτο, εθιμο που κραταει πολλααααα χρονια, απαραιτητως τουλαχιστον για τα μερη μου.....,!!!!!!!

αααα τι καλα!!!! εμεις δεν εχουμε τετοια εδω!!! καλα για τα δοντια εχω παψει να ελπιζω χαχαχαχα!! εχει μιλησει, κοντευει να περπατησει, και απο δοντια τιποτα!!!!! χαχαχαχααααα!! τι πιτουλα εφτιαξες???

to1Np2.png

KCkop2.png

αααα τι καλα!!!! εμεις δεν εχουμε τετοια εδω!!! καλα για τα δοντια εχω παψει να ελπιζω χαχαχαχα!! εχει μιλησει, κοντευει να περπατησει, και απο δοντια τιποτα!!!!! χαχαχαχααααα!! τι πιτουλα εφτιαξες???

Οτι πιτα να ναι, απο γλυκο μεχρι κανονικη πιτα κανουμε εδω...

Εγω εκανα τιραμισου, ξεφυγα λιγο αλλα λογω καλοκαιριου ειπα να κανω κατι δροσερο......!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Οτι πιτα να ναι, απο γλυκο μεχρι κανονικη πιτα κανουμε εδω...

Εγω εκανα τιραμισου, ξεφυγα λιγο αλλα λογω καλοκαιριου ειπα να κανω κατι δροσερο......!!!!!!!!

γιιιιιιιιιιιιιιααααααααμμμμμμμιιιιιιιιι!!! τρελαινομαι για τιραμισου!!!!!! στειλε λιγο συμπεθερα!!! πωπωπω!! με εχει πιασει μια απιστευτη ληγουροπεινα, εχω φαει ενα μπωλακι χορτα, μετα παγωτο, μετα μια πιπερια, μετα 2 ψωμακια στρογγυλα με βουτυρο και μου ηρθε στο ενα και εβαλα και κετσαπ:confused::confused::confused: λες να ειναι εγκυμονοληγουρες??? χαχαχα!! τι μαγειρεψατε σημερα?

to1Np2.png

KCkop2.png

Ελλη μου αν το εκζεμα το ειχες απο πριν λογω εγκυμοσυνης τωρα επανηλθε, ειναι συνηθισμενα τα δερματικα προβληματα στην κυηση.

Εμενα το υφασμα απο το χειμωνιατικο καροτσι ειναι πλενομενο, ευτυχως.....,!!!!!!

Δεν φευγει ποτέ. Απλώς κατά καιρους φουντώνει. Το εχω απο όταν πήγαινα πρώτη ή δευτέρα λυκείου. Άλλαξα 5 δερματολογους και όλοι το ίδιο μου είπαν. Πως είναι από το άγχος. Αυτόν που πάω τώρα τον εχω τρια χρονια και δεν τον αλλάζω. Μου είπε ότι αυτό η θα φυγει όπως ξαφνικά ήρθε η θα το εχω μια ζωή. Απλώς εγώ είχα πετάξει τις αλοιφές που είχα όταν εμεινα έγκυος γιατί φοβόμουν να τις χρησιμοποιήσω. Και μου έγραψε άλλη με ελάχιστη κορτιζόνη και δεν θα κάνω κανονική αγωγη οπως έκανα για έναν μηνα ας πούμε. Θα βάζω κάθε φορά που εχω έντονη φαγούρα για κάνα δύο μέρες. Παντος μου το είπε και αυτός πως όλες οι δερματικές.παθήσεις και όλων των ειδών οι αλλεργίες φουντώνουν κατά τη διαρκεια της εγκυμοσύνης.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

γιιιιιιιιιιιιιιααααααααμμμμμμμιιιιιιιιι!!! τρελαινομαι για τιραμισου!!!!!! στειλε λιγο συμπεθερα!!! πωπωπω!! με εχει πιασει μια απιστευτη ληγουροπεινα, εχω φαει ενα μπωλακι χορτα, μετα παγωτο, μετα μια πιπερια, μετα 2 ψωμακια στρογγυλα με βουτυρο και μου ηρθε στο ενα και εβαλα και κετσαπ:confused::confused::confused: λες να ειναι εγκυμονοληγουρες??? χαχαχα!! τι μαγειρεψατε σημερα?

Γιατρος δεν ειμαι αλλα ετσι οπως τα περιγραφεις σαν κατι να μου θυμιζεις............μαλλον θα σε επισκεφθει ο πελαργος.....!!!!!! Αχ τι καλαααα....!!!!!!!

Σημερα φαγαμε πιλαφακι με σαλατουλα και μπαμιουλες....!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλησπέρα, γυρίσαμε και εμείς από τον παιδότοπο και την ποδηλατάδα μας και ήδη κοιμάται και ροχαλίζει το κορίτσι μας!!!

Για το πρώτο δόντι και εμείς το μάθαμε πριν λίγο καιρό με τα ανηψάκια μου. Μας είπαν ότι όποιος δει το δόντι, να κάνει δώρο άσπρο ρούχο στο μωρό καθώς και γλυκό για κέρασμα!!!

Κορίτσια, πώς είστε;;;;;;;;;;;;;;;;

Καλησπέρα, γυρίσαμε και εμείς από τον παιδότοπο και την ποδηλατάδα μας και ήδη κοιμάται και ροχαλίζει το κορίτσι μας!!!

Για το πρώτο δόντι και εμείς το μάθαμε πριν λίγο καιρό με τα ανηψάκια μου. Μας είπαν ότι όποιος δει το δόντι, να κάνει δώρο άσπρο ρούχο στο μωρό καθώς και γλυκό για κέρασμα!!!

Κορίτσια, πώς είστε;;;;;;;;;;;;;;;;

Εμεις εδω παιρνουμε δωρακι κοκκινο....μολις δουμε δοντακι.

Εγω ποναωωωω αυτη τη στιγμη αλλα ειμαι καλααααα.....!!!!!!!

Εσεις........?????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγώ το μεσημέρι έφτιαξα φιδε. Μην γελάτε! Αυτό μου ήρθε. Και πριν έφαγα ντοματουλα με τυρί και ψωμί. Αλλά το απόγευμα κερασα ένα Scandal το παιδί μου με καραμέλα και καρυδια! Ήθελε κι άλλο αλλά του ειπα φτάνει. Δεν κάνουν τα πολλα γλυκά..:tongue:

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Εγώ λέω να προσθέσουμε δίπλα στο 2013 και το 2014.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Εγώ το μεσημέρι έφτιαξα φιδε. Μην γελάτε! Αυτό μου ήρθε. Και πριν έφαγα ντοματουλα με τυρί και ψωμί. Αλλά το απόγευμα κερασα ένα Scandal το παιδί μου με καραμέλα και καρυδια! Ήθελε κι άλλο αλλά του ειπα φτάνει. Δεν κάνουν τα πολλα γλυκά..:tongue:

Εγω γελασαααααααα......,!!!!!!!!!!!! Φιδεεεεεεεε.......!!!!!!!!!!!!!!

Ακομα και τωρα που γραφω, γελαω.....!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Γιατρος δεν ειμαι αλλα ετσι οπως τα περιγραφεις σαν κατι να μου θυμιζεις............μαλλον θα σε επισκεφθει ο πελαργος.....!!!!!! Αχ τι καλαααα....!!!!!!!

Σημερα φαγαμε πιλαφακι με σαλατουλα και μπαμιουλες....!!!!!!!!!

χαχαχα, οχι δε νομιζω να οφειλονται εκει οι ληγουρες, το παθαινω συχνα! απλα ειπα να κανω λιγο χιουμορακι!! ειχα πεινα και δεν ειχα κατι αλλο να φαω!! οποτε εκανα αυτους τους υπεροχους συνδυασμους!:tongue::tongue::tongue:

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...