Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Ti κανετε κοριτσακια μου??

Εγω πριν απο λιγοσηκωθηκα!!

Αυριοοοοοοοοοοοοοο ειναι η μεγαλη μεεεεεεεεεεερα!!!!!!

Παω να δω το σπορακι μου και ειμαι αγχωμενη!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σημερα εχει πανηγυρι εδω σε ενα χωριο διπλα λογω που ειναι της Αγιας Μαρινας και θα παω να παρω βρακια!!!χαχαχαχαχααααααααα!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Κοαλακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!Βρακακιαααααααααα!!!

χαχαχαχαχααααααααααααα!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

τι κανετε τσουπρές...???στην αθήνα επικρατεί συννεφία ....!!

Πού είσαι εσύ; έχουμε μέρες να μιλήσουμε μαζί!!!! Και εδώ αεράκι και τώρα λίγη συννεφιά...

Σας αφήνω για λίγο. Πάμε σε παιδότοπο να παίξει η κόρη μου!!!

Φιλιά!

τι κανετε τσουπρές...???στην αθήνα επικρατεί συννεφία ....!!

Καλως το!!!!!!Καλα Sotsafi μου!!!!!!!!Εσυ πως πας??

Εδω ειχε το πρωι με αερα και τωρα εχει μονο λιγο αερα!!!!!

1sh1p2.png

Καλησπερα κοριτσιααααα!!!!!καλα εισαστε????εγω και η μπεμπουλα μου,ειμαστε μια χαρουλααα!!!!ηρθε το αντρακι μου,κοριτσια γι αυτο ημουν χαμενη σημερααα!!!!πηρα απουσιααααα!!!!!!!!ιχχιχιχιχιχιχιχι!!!!!!!!θα επανορθωσω κοριτσιαααα αυριο!!!!εσεις καλα εισαστε?????????

Συμπεθερα μου!!!!!!!!καλα εισαι???????ο μπεμπακος μας καλα ειναι!!!!αυριο τυχερουλα θα δεις το μπεμπακο σου!!!!!!!!!!!!!τι τελειαααααααα!!!!εγω την αλλη πεμπτη!!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Σημερα εχει πανηγυρι εδω σε ενα χωριο διπλα λογω που ειναι της Αγιας Μαρινας και θα παω να παρω βρακια!!!χαχαχαχαχααααααααα!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Κοαλακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!Βρακακιαααααααααα!!!

χαχαχαχαχααααααααααααα!!!!!!!!!!!

Μποτσακιιιιιιιιιιιιιιι μουυυυυυυυυ παρε πολαααααα βρακιαααααααα γιατι αυριο θα σου χρειαστουν καθοτι εφτασε η μεγαλη μερα που θα δεις το μωρακι σου που εχει μεγαλωωωωωωωσει......!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλα εκανες και πηγες στο πανηγυρι, οχι μονο για τα βρακια......(σημαδιακο το πανηγυρι για αυριο παντως) χιχιχιιχχιιχιχχιχιιι......!!!!!!!!!!

Σοτσαφι μου καλα εισαι εσυ....???? χαθηκες...!!!!!

Πατουσιτσα μουυυυυυυυ καλως τον δεχτηκες τον ανδρουλη σου.......!!!!!!!

Καλεεεεεε το μαρακι που χαθηκε.....???????

Εμεις κοριτσια καναμε βολτα στη γειτονισσα, παιξαμε λιγο στο μπαλκονι, ηρθαμε, μπανιαριστηκαμε, φαγαμε και κοιμηθηκαμε......!!!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Κοριτσακιααααααα!! ευχαριστω για τη συμπαρασταση!! Ηλιοβασιλεμα μου ευτυχως εμενα ο κουνιαδος μου ειναι πολυ καλος και αμα πει καμια βλακεια η πεθερα μου για εμενα της τα χωνει μπροστα μου. Ηξερα οτι η συνυφαδα μου ειχε τραβηξει πολλα και μεχρι εχθες ελεγα ευτυχως που την εχω γλιτωσει με μικροβλακειες! Που να 'ξερα!! χαχαχαχα!! Ηλιοβασιλεμα μου θες να σε βρω στο facebook? Εγω βαζω φωτογραφιες του μικρου γιατι ολοι οι συγγενεις μας ειναι εξωτερικο και θελω να τον βλεπουν. Ο αδερφος μου με τη νονα του μικρου ειναι Αγγλια, οι θειες μου και τα ξαδερφια μου Καναδα και ολες μου οι φιλες διασκορπισμενες ανα την Ελλαδα! Η αληθεια ειναι πως ειναι ρισκο οι φωτο στο διαδικτυο... Καλα κανεις και δε βαζεις!!

Μποτσακι μου γλυκο σε ζηλευω που θα δεις το σπορακι σου!! εγω περιμενω περιοδο στις 25 και ανυπομονω να εχω καθυστερηση να παω να κανω χοριακη στις 29 σκεφτομαι!! υπεραισιοδοξη!! για να δουμε!

Πατουσιτσα μου καλως τον δεχτηκες τον αντρουλη σου!!!

Συμπεθεραααα κοιμηθηκε η φουρτουνιτσα μας??

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλεεεεε ξεχασα να σας πω το πιο σημαντικο, ο μικρος εκανε το πρωτο του βηματακι!!!!!! Ετοιμαζεται να μας την κανει!!! χαχαχαχ!!!!!

Μπραβοοοοοοοοοο σας.....!!!!!!!

Συγχαρητηρια.....!!!!!!!!!!

Περπατοπητααααααα θελουμε συμπεθεραααααααα.....

Εγω σημερα μοιρασα......!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Μπραβοοοοοοοοοο σας.....!!!!!!!

Συγχαρητηρια.....!!!!!!!!!!

Περπατοπητααααααα θελουμε συμπεθεραααααααα.....

Εγω σημερα μοιρασα......!!!!!!!!

καλεεεεε τι ειναι αυτο?? εμεις δεν εχουμε τετοια εδω!! καλεεε επισης να σου πω, μην ανησυχεις, εγω δε θα ειμαι τετοια πεθερα, στα πουπουλα θα την εχω τη φουρτουνιτσα!!:D:D:D:D

to1Np2.png

KCkop2.png

καλεεεεε τι ειναι αυτο?? εμεις δεν εχουμε τετοια εδω!! καλεεε επισης να σου πω, μην ανησυχεις, εγω δε θα ειμαι τετοια πεθερα, στα πουπουλα θα την εχω τη φουρτουνιτσα!!:D:D:D:D

Χαχαχαχχαχααχαχαχχαχαχαχ στα πουπουλα το κοριτσι μου ε.....????????!!!!!!!!!!

Οι "παλιες" οταν εκαμναν τα πρωτα βηματακια τα μωρα εφτιαχναν καποιου ειδους πιτα για το καλο....επομενως την ονομασαν περπατοπητα......!!!!!!!!

Κατι σαν το πρωτο δοντακι που παιρνουμε δωρακι, ετσι ειναι και αυτο, εθιμο που κραταει πολλααααα χρονια, απαραιτητως τουλαχιστον για τα μερη μου.....,!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...