Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Ναι μονο αντιστεκομαι στα παυσιπονα και οχι στη θεραπεια, ηδη εχω λαβει μια 6 μηνη ενεσιμη αλλα αν προκυψει επαναληψη φυσικα και θα την λαβω, απλα επειδη εμαθα να ανεχομαι τον πονο λεω να μην παιρνω παυσιπονα, στον οξυ πονο που ειχα κατα καιρους και χρειαζομουνα νοσηλεια οπως και αυτη τη φορα εκει θελω δε θελω μου τα δινουν οι γιατροι.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Koalaki περαστικά σου. Πραγματικά είναι να θέλει και ο Θεός να στο δώσει. Λίγους μήνες αργότερα και δεν θα είχες μείνει στο Μαριαννάκι. Πολύ τυχερό παιδάκι πραγματικά και πάντα τύχη στην ζωή της.

Ευχαριστωωωωωωωωω πολυυυυυυυ, να εισαι καλα γιολιτσα μου...!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοριτσακια τσαααα! Χαθηκα ε?? Αχ τα νευρα μου πανε να σπασουν, κανω δουλειες ασταματητα! Αντι να ξεκουραστω που ηρθε η πεθερα εχω @@@! Ενα πραγμα μαζευω δεκα σκορπαει, απιστευτη τσαπατσουλια! Τις αλλες φορες δεν ειχαμε θεμα γιατι δεν μπουσουλουσε ο μικρος και παιζαν ησυχα στην αγκαλια ή στο κρεβατι. Τωρα τον μαθαινει να τα σκορπαει ολα και δεν τολμω να πω κουβεντα πεφτει η ατακα: "Παιδι εχεις, θα σκορπαει! Δουλεια σου ειναι να μαζευεις!" ουφφφφφ!!! Δε το περιμενα, ειμαι να σκασω κοριτσια, και δεν κουναει το χερι της ουτε να μαζεψει το φλιτζανι του καφε! Ζυμωνει ψωμια, φτιαχνει διαφορα και τα παραταει ολα χαμος στο ισιωμα! Ειλκρινα λεω αμα εχω μεινει εγκυος θα αποβαλλω μεχρι να φυγει! ουφφ!! Συγγνωμη αλλα καπου πρεπει να ξεσπασω@! Παω να διαβασω τα νεακια σας!!

to1Np2.png

KCkop2.png

"θέλω καφέ μαρμελάδα!!!"

"Δεν έχουμε καφέ, έχουμε κόκκινη (φράουλα)"

" Όχι μαμά, καφέ σαν αυτή που μας δίνουν στο παιδικό!!!" και μου έδειχνε ένα καφέ μαρκαδόρο...

Και έτσι πήρα στροφή η δόλια η μάνα, ότι εννοεί το κορίτσι μου την μερέντα!!!!!!!!!

καλά εννοείται ότι εννούσε την μερεντα!!!!

:-P:-P:-Pαπλά.....αξιαγαπητη !!!!!!:-P:-P:-P

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κοριτσακια τσαααα! Χαθηκα ε?? Αχ τα νευρα μου πανε να σπασουν, κανω δουλειες ασταματητα! Αντι να ξεκουραστω που ηρθε η πεθερα εχω @@@! Ενα πραγμα μαζευω δεκα σκορπαει, απιστευτη τσαπατσουλια! Τις αλλες φορες δεν ειχαμε θεμα γιατι δεν μπουσουλουσε ο μικρος και παιζαν ησυχα στην αγκαλια ή στο κρεβατι. Τωρα τον μαθαινει να τα σκορπαει ολα και δεν τολμω να πω κουβεντα πεφτει η ατακα: "Παιδι εχεις, θα σκορπαει! Δουλεια σου ειναι να μαζευεις!" ουφφφφφ!!! Δε το περιμενα, ειμαι να σκασω κοριτσια, και δεν κουναει το χερι της ουτε να μαζεψει το φλιτζανι του καφε! Ζυμωνει ψωμια, φτιαχνει διαφορα και τα παραταει ολα χαμος στο ισιωμα! Ειλκρινα λεω αμα εχω μεινει εγκυος θα αποβαλλω μεχρι να φυγει! ουφφ!! Συγγνωμη αλλα καπου πρεπει να ξεσπασω@! Παω να διαβασω τα νεακια σας!!

πω πω καλά....δεν υπάρχει η πεθερά σου!!!!!!

τι να πω!!!!υπομονή!!!!πόσο θα κάτσει????

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

πω πω καλά....δεν υπάρχει η πεθερά σου!!!!!!

τι να πω!!!!υπομονή!!!!πόσο θα κάτσει????

ειχε πει μεχρι Παρακευη και το εκανε Κυριακη. εχθες ειχαμε παει σε ενα τραπεζι με συναδελφους του αντρα μου που τους ξερω χρονια και αυτους και τις γυναικες τους (εκεινες δεν ειχαν ερθει ομως, η μια εχει μωρο σαν το δικο μου) και ειχαμε πιασει την κουβεντα και οταν γυρισαμε σπιτι πετουσε σποντες στον αντρα μου οτι μιλουσα με 5 αντρες (3 ηταν και 2 κοπελες) χωρις να ειναι εκεινος μπροστα. Ο οποιος αντρουλης μου ηταν αλλα μιλουσε με καποιους αλλους. Αισθανθηκα πολυ ασχημα, στενοχωρηθηκα! Καλα ο αντρας μου δε της εδωσε σημασια! Εχθες μου εξηγουσε οτι οι γυναικες φταινε που χαλανε τα σπιτια και οσο συμφωνουσα τοσο προσπαθουσε να με τσιτωσει και οταν ειδε οτι ημουν ανετη και ελεγα οτι εχει δικιο τσαντιστηκε! Εκει τα πηρα κοριτσια και της ειπα: "Δεν αγπαω τον γιο σας? Δε φροντιζω το σπιτι μας? Δεν αστραφτει το σπιτι, δε μαγειρεψα? Δε παιζετε οσο θελετε με το εγγονι σας?? Τριγυρναω πουθενα χωρις τον αντρα μου?? Σας μιλαω ασχημα?? Δε σας εβαλα να κοιμηθητε στο κρεβατι μας και κοιμαμαι χωριστα απο τον αντρα μου στο πατωμα??? Τι αλλο θελετε??????" Και μου φιλουσε τα χερια και ζητουσε συγγνωμη! ππππφφφ! Κατεβατο εγραψα παλι κοριτσια αλλα ειμαι να σκασω, χιλια συγγνωμη, εχω παθει σοκ!

Ελλη μου περαστικουλια, δεν ειναι τιποτα! Κι εγω ειχα συσπασεις απο την αρχη!!! 3 μαγνησια επαιρνα και yutopar τα οποια μου εκαναν ταχυκαρδια μονο τις 2 πρωτες μερες!

Οι υπολοιπες διαβαζω καλα κοριτσακια μου!! Μποτσακι κανε κορμαρααα!!

Συμπεθερακι μου σ'αγαπω, εισαι ηρωιδαααααα!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Κοριτσακια μου γυρισα πριν απο καμια ωρα εφαγα την σουπιτσα μου,και παω για ξαπλα!!!Θα σας δω μετα!!

Αγορομαμυ μου μηπως πρεπει τελικα να την βαλεις να κοιμηθει κατω και να πας να κανεις σεξ με τον αντρα σου???Μπας και στρωσει!!!

:D:D:D:D:D:D:D:D:DΜην κουραζεσαι!!Γραφτη!!!!!

Φιλακιααααααααααααα!!!!!!!!

1sh1p2.png

ειχε πει μεχρι Παρακευη και το εκανε Κυριακη. εχθες ειχαμε παει σε ενα τραπεζι με συναδελφους του αντρα μου που τους ξερω χρονια και αυτους και τις γυναικες τους (εκεινες δεν ειχαν ερθει ομως, η μια εχει μωρο σαν το δικο μου) και ειχαμε πιασει την κουβεντα και οταν γυρισαμε σπιτι πετουσε σποντες στον αντρα μου οτι μιλουσα με 5 αντρες (3 ηταν και 2 κοπελες) χωρις να ειναι εκεινος μπροστα. Ο οποιος αντρουλης μου ηταν αλλα μιλουσε με καποιους αλλους. Αισθανθηκα πολυ ασχημα, στενοχωρηθηκα! Καλα ο αντρας μου δε της εδωσε σημασια! Εχθες μου εξηγουσε οτι οι γυναικες φταινε που χαλανε τα σπιτια και οσο συμφωνουσα τοσο προσπαθουσε να με τσιτωσει και οταν ειδε οτι ημουν ανετη και ελεγα οτι εχει δικιο τσαντιστηκε! Εκει τα πηρα κοριτσια και της ειπα: "Δεν αγπαω τον γιο σας? Δε φροντιζω το σπιτι μας? Δεν αστραφτει το σπιτι, δε μαγειρεψα? Δε παιζετε οσο θελετε με το εγγονι σας?? Τριγυρναω πουθενα χωρις τον αντρα μου?? Σας μιλαω ασχημα?? Δε σας εβαλα να κοιμηθητε στο κρεβατι μας και κοιμαμαι χωριστα απο τον αντρα μου στο πατωμα??? Τι αλλο θελετε??????" Και μου φιλουσε τα χερια και ζητουσε συγγνωμη! ππππφφφ! Κατεβατο εγραψα παλι κοριτσια αλλα ειμαι να σκασω, χιλια συγγνωμη, εχω παθει σοκ!

Ελλη μου περαστικουλια, δεν ειναι τιποτα! Κι εγω ειχα συσπασεις απο την αρχη!!! 3 μαγνησια επαιρνα και yutopar τα οποια μου εκαναν ταχυκαρδια μονο τις 2 πρωτες μερες!

Οι υπολοιπες διαβαζω καλα κοριτσακια μου!! Μποτσακι κανε κορμαρααα!!

Συμπεθερακι μου σ'αγαπω, εισαι ηρωιδαααααα!!

καταρχάς κακώς που χωρισες από τον άντρα σου για μένα.εκτός αν το επέβαλλε εκείνη...δεν έπρεπε....

όσο για την επίσκεψη αρμενική βίζιτα....καλά της απαντησες πάντως.....!!!!!!!:-P:-P:-P:-P

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μου είχε βάλει εδώ κάποια λινκ για κάποιο κατάστημα; Δεν μπορώ να βρω το.μήνυμα. Για τη συρταριερα που λέγαμε νομίζω.

Το βρήκα! Ήταν στο άλλο θέμα.. Μπέρδεψα τα μπούτια μου.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

καταρχάς κακώς που χωρισες από τον άντρα σου για μένα.εκτός αν το επέβαλλε εκείνη...δεν έπρεπε....

όσο για την επίσκεψη αρμενική βίζιτα....καλά της απαντησες πάντως.....!!!!!!!:-P:-P:-P:-P

εμεις της ειπαμε να κοιμηθει εκει γιατι δεν εχουμε τριτο δωματιο! δε θελαμε να τη βαλουμε στον καναπε γιατι ειναι πολυ τσαπατσουλα και ξεραμε οτι θα τα κανει πολυ χαλια.

απλωνειχαπια,κομποσκοινια,χαρτομαντηλα,βιβλια,αγιοργραφιες,τηλεφωνα,πιεσοματρα και κοιμαται με οοοοολα αυτα μαζι! Μας ελεγε να παει να μεινει σε ξενοδοχειο και τετοια αλλα ενταξει, τι να καναμε!! Απλα ειμαστε υποχωρητικοι γιατι σαν σημερα πεθανε ο πεθερος μου και ειπαμε να την φερουμε να μη στρνοχωριεται μονη της! Δε βαριεσαι, λιγες μερες ειναι και θα περασουν!! χαχαχα!! κοριτσια μου σας αφηνω, ο αγωνας συνεχιζεται!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλησπέρα κορίτσια μου!!!!

Τι κάνετε???

Εμένα το πρωί ήρθε μια φίλη μου και με είδε και μετά ξεράθηκα στον ύπνο.

ΑΓΟΡΟΜΥΜΜΥ κουράγιο. Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Όταν ο άλλος δεν προσέχει σε ξένο σπίτι μου γυρνάει το μάτι και μένα!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Καλησπέρα αγορομάμμυ!!!!!!!!!!

Σε λυπάμαι για την πεθερά αλλά όπως ξέρεις είμαι πεθεροπληκτη και όλα αυτά τα περίμενα....από μια συγκατοίκηση μαζί της! ΕΥΤΥΧΩΣ σε μένα δεν έρχεται παρά μόνο απλή επίσκεψη και γυρνάει στο σπίτι της στο διπλανο χωριο.

Αν μου είχε κάνει όλα αυτά, δεν ξέρω τί και πώς θα της απαντούσα :evil::evil::evil:

Πάντως, μετά σίγουρα θα μου έκαναν μούτρα οι κουνιάδοι μου που τόλμησα και στεναχώρησα την μαμά τους....και θα έκαναν χρόνια να μου ξαναμιλήσουν!!!!!!!!! Άλλωστε αυτό γίνεται τώρα: κάτι ειχαμε πει και της τα είπα από το τηλεφωνο με την πεθερά μου και έχουν ενα χρονο να μας τηλεφωνησουν ή να μας δουν ακόμη και τη μοναδική τους ανηψιά!! Στο facebook γράφω κάτι για την κόρη μου ή για εμάς και ούτε like δεν κάνουν....λες και δεν υπάρχουμε! Δεν αναρτώ φωτογραφίες της μικρής και λόγω διαφόρων παιδεραστών αλλά και για να μην την βλέπουν οι θείοι της που επέλεξαν αυτή την συμπεριφορά!!!

Καλησπέρα και στις άλλες κοπελιές!!!!!!!!!!!!!

Έχει αεράκι ακόμη, αλλά θα την πάω μια βόλτα να παίξει...για να ξεδώσει!!!

Κοριτσια μου εδω το πρωι ειχε αερακι, τωρα εχει πολυ ζεστη.

Σημερα επλενα μπαλκονια για να παιζει το μωρο σε οσο το δυνατον καθαρα μερη.

Θα τη βγαλω πιο μετα εγω τη μαριαννα, ακομα εχει ζεστη πολυ.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Εμένα η κυρία μου δεν κοιμήθηκε για μεσημέρι και θέλω να την γυρίσω το βραδάκι, να την πλύνω, να φάει βραδυνό και γάλα και να πέσει για ύπνο μέχρι τις 10+...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...